2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ister istemez çok hassas oluyoruz,hem yapımız gereği hemde hormonlar yüzünden, bazen bende ağlama krizine giriyorum eşimi kaybedersem naparım diyorum,onun ölümünü düşünüorum, sarılıyorum ona ağlıyorum, tabi sölemiyorum neden ağladığımı, başka şeyler sölüyorum ona. ama bebeğini kaybedenlerin hikayelerini asla okumuyorum lütfen sende okuma, hatta hiçbişi okumayalım bunlarla ilgili daha iyi..

Canım ilk zamanlar pudra kullanmayın diyolar cildin hava almasını engelliyomuş.Ben sonra bi de johnson baby bed time almayı düşünüyorum banyo yaptırıp uyuturum akşamları diye...

yok zaten ben elimde bulunsun diye aldımm pudraya gerek kalmaz inşallah bebek yağı yeterli olurr
arkadaşım göbeği düştüğünden beri her akşam yıkıyo yağlıyo çok mutlu oluyomuş yıkanırken
sonra kurunuyo giyiniyo emiyoo hoop uyuyo sabaha kadar mışıl mışıll
ama çok zeki bi bebek şimdiden ilgi istiyo daha 2 aylık yatıyo bana kollarını açıyo göbeğimi gıdıkla diyoo bide ne desem öyle zorluyoki kendini konuşmak için sesler çıkarıyo değişik değişik çabuk konuşcak
yatak odasındaydı park yatağı şimdi odasına koycak annesi çünkü geceleri sürekli sesler çıkarıyomuş konuşmaya çalışıyomuş bide apartmanda keman çalan biri var geceleri onu duydumu keman sesine cevap veriyomuşş devamlı konuşmaya çalışıyoo anneyle bababı uyutmuyomuşş
allahım ya ne afacan bunlarr

evet yaa okumucam bidaha gözlerim hala şiş ağlamaktann allah sabır versin

canım beklemekten başka yapcak bişi yok, benimkide tam olarak ters değil, yan duruyomuş, zaten tekmeleri sağımda ve solumda hissediyorum,ortalarda ses yok :) doktor çok güldü hatta çok garip bir duruşu warmış, biz de anlamadığımızdan öööle baktık işte ekrana, bişi de anlamadım gördüğümden

Maşallah valla erken konuşcak herelde minikBende öyle yapmayı düşünüyorum en iyisi banyosunu yapsın emsin uyusun rahat rahat:))))

evet yaa okumucam bidaha gözlerim hala şiş ağlamaktann allah sabır versin

ben bir ara sadece bu yüzden kendime kadınlar klubüne girmemeye söz vermiştim, bu tarz yazıları okumamak adına cünkü ister istemez karsıma cıkıyor, merak ediyorum okuyorum. mesela bizim topiktede cok oldu üzücü olaylar dayanamadım hep okudum sonra herseferinde gece kabuslar ertesi gün pert moralli oluyordum..oldugunda önüme gelenleride atlamaya calısıyorum simdi

Bebeklerin duruşlarından bahsedilmiş, üç hafta önce kontrole gittiğimde duruşunun baş aşağı olduğunu söylemişti doktorum. ve bende iki gün öncesine kadar öyle hissediyordum, ayaklarını kaburgalarıma dayıyordu, fakat iki gündür sanki ayakları aşağıda gibi çünkü oraya doğru sürekli tekme yiyorum

Son düzenleme:
canım bu korku bende de var:26: herke bebeğini kaybetmekten korkarken bende on gündür eşimi kaybetmekten korkar oldum, aklıma cayip acayip düşünceler geliyor, birde son iki sene içinde yakından tanıdıklarım eşlerini kaybedip, çocuklarıyla kalakaldılar, onların etksinde kaldım sanırım, birisi daha üç aylık hamileken eşini kaybetti... sürekli aklıma geliyor... eşimi kaybedersem ben naparım diyeee Rabbim eşlerimizi ve bebişlermizi bize bağışlasın:26::26:

Neyse artık başka şeylerden bahsedelim

Dün haftasonu civilimden verdiğim şiparişlerin geldi, hepsi çok güzeller, bayıldım.... üç tane 5li hastane çıkışı aldım, toplamda beş tane hastane çıkışımız oldu, ya onlu-yirmili hastane çıkışı almak şart mı, bana çok vır zıvır var, gereksizmiş gibi geliyor, hastanede ilk olarak beşli organik hastane çıkışını giydirmyi, çıkarkende Kadife tulum giydirmeyi düşünüyorum, olmaz mı böyle:44:

Kızlar ben en son 30 haftalıkken kontrole gittiğimde baş yukardaydı, doktor 5-6 hafta içerisinde dönmesi lazım dedi.
Zaten hissediyorum önceden kaburgalarıma tekme atardı, şimdi kasıklarım ağırıyor çünkü oğlum dimdik önümde durup kasıklarıma baskı yapıyor
2 hafta sonra kontrol var, umarım dönmüştür, yoksa sezeryan olacak ve ben sezeryanı hiç istemiyorum.

cnm yenidoğan yazan yani 2-5 kilo olanlardan bir paket bulundurmanda fayda var bence bu yeni doğanlar 1 numara oluyor 3-6 kilo yazanlar 2 numara yani yeni doğanın bi büyük boyu oluyor çocuğun 3 kilo ve üzerinde doğarsa yenidoğan paketin bittiğinde 2 numaralı paketten devam edersin

10 luk 20 likler banada çok gereksiz geliyor, hem 1 ay sonra olmayacak onlar bebişe.
bende 1 tane 5 li takım var, diğerleri hep ikili takım yani alt üst. bolcada tulum var.

Cnm umarım dönmüştür ama dönmediyse bile sezeryanla gözünü korkutma herşeye karşı kendini hazırlamanda fayda var diye düşünüyorum önemli olan sağlıklı bir şekilde ikinizinde kurtulması Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canım güle güle kullansın bebişin aldıklarınızı.Bence hiç 10lu 20li falan alma 5 tane almışsın yeterde artar bile....

Tabii orası öyle
Ama sezeryanla doğum yapmayı hiç ama hiç istemiyordum, hiç istemediğim şeyler genelde başıma geliyor.
Oğluşum dönmediysede artık kendi tercihi diyorum artık :)
Sonuçta onun sağlığı daha önemli.

neyse böyle şeyler düşünmeyelim güzel şeylerden bahsedelim moralimiz düzelsin ve o yazıları okumayalımm
6 ocakta bime bebek arabası tulum ve kadife takım gelecekmiş bimin internet sitesinde aktüel ürünlerde gördümm haberiniz olsunn

10 luk 20 likler banada çok gereksiz geliyor, hem 1 ay sonra olmayacak onlar bebişe.
bende 1 tane 5 li takım var, diğerleri hep ikili takım yani alt üst. bolcada tulum var.
bende öyle düşündüm, fiyat olarakta pahalı, ona verilen parayla 5 tane takım almış oldum...aldığım beşli takımlarda çıtçıtlı badi yada zıbın, patikli alt pijama, üst pijama, eldiven ve şapka var, yani ekstra şapka ve eldiven, zıbın da almama gerek kalmadı böylece

Canım güle güle kullansın bebişin aldıklarınızı.Bence hiç 10lu 20li falan alma 5 tane almışsın yeterde artar bile....
amiin canım, tşk ederim, bende öyle düşünüyorum, kıyafet olarak kadife tulum ve bir kaç tane daha 0-3 ve 3-6 aylık çıtçıtlı badiye ihtiyacımız var, kıyafetlerin dışındaki tüm ihtiyaçlarımız duruyor, daha hiç birini almadık, ihtiyaçlarımızı listeledik, onlarıda artık inşaAllah Ankaradan görerek,dokunarak almak istiyorum...

demekki tek paranoyak ben değilmişim bazen benimde aklıma gelir böyle abuk sabuk şeyler Allah herkesi sevdiğine bağışlasın
canım çok fazla almışsın gerçekten ben 5 li takım aldım 1 tanede halası aldı 10 lu hastane çıkışı alıcam ama teyzesi alıcak galiba bana aldırmadı 5 li aldıysan iç zıbın falan onlarıda ayrı alırsın bişey farketmiyo sonuçta ben bilerek çok kıyafet almıyorum nasılsa büyücek hemencecik diye pijama takımı aldım 4-5 tane uzun kollu badi aldık 3-4 tane pijama takımı alt pijama ayaklı 3 tane 2 iç zıbın tk 3 tane tulum 2 si kadife aldım bakalım bunları yıkarken eksikler çıkar nasılsa hediyede gelir ben zaten hep 0-3 aldım yter heralde daha sonrasını alırız nasılsa bi şekilde
valla ben her ikisindede çekiniyorum o yüzden Allaha bıraktım bi şekilde olucak bu çocuk orda kalma ihtimali yok kısmetimizde ne varsa görücez :)

Son düzenleme:

Ben 3-6 aylık badileri zaten kısa kollu aldım yaz olduğu için.Kıyafette artık almıycam alırsam son baharda giyebileceği türde büyük alırım sezon sonu şimdi çok indirim var.Diğer eksiklerde bir aya kadar tamamlanır heralde bizimde.Sen de Ankara da tamamlarsın canım.Kıyafet için daha çok dolaşıyo insan.Banyo gereçleri falan zaten hep aynı bi günde alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…