2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar unnado dan lansinoh göğüs ucu kremi pompası ve pedini sipariş etmiştim az önce geldi Geldi deee ben şimdi kullanmaya başlasam mı bu kremi? Sizce ne zaman başlamak lazım?? Göğüslerim çok kaşınıyo işe yarar mı acepp

gelir gelmez son sayfaya baktım ve Melikecimin yazısının alıntısı gördüm.. Canım benim teşekkürler... evet kötü bi tecrübe yaşadım ama herkes benim gibi olacak değil. ve inşallah da olmaz.. doğumlarımıza çok az bi zaman kaldı.. hayırlısıyla inşallah hepimizin güzel doğum hikayeleri olur.

birazdan alışverişe gidicez Defneyi uyandırayım, yemeğini yedireyim de:)) bu saatte uyandırmazsam, gece çok zor uyuyor..

yarın görüşmek üzere

canım aynen doktorun dediği gibi düşüyor..benimde 149 çıktı tokluk..doktorum 100grmlık testen istemeden diyet yapıp düşüreyim dedim..bi hafta dikkat edip tokluk şekerimi ölçtürdüm 98 çıktı..şimdi de dikkat etmeye çalışıyorum..yarım kilo verdim bir haftada..şimdi kilomu koruyorum..

Melike canım, Hafta sonu Pollyanna ile Ankara buluşmasını konuşmuştuk, ben 21 Ocak sizin için nasıl diye sormuştum, Pollyannada haftasonu daha iyi olacağını fakat, topicteki diğer arkadaşlarada danışalım dedi... Fakat ben Pollaynna ve senden başka Ankarada olan tanımıyorum ki:44: yada benim dikkatimden kaçtı:44:

21 Ocak Cumartesi nasıl, yerini siz ayarlayın ben sınavdan sonra gelirim yanınıza

Çok sevinirim canım yaaa bnm kendi evim yoksa bende yapmazdım oda artı bn evlenirken sırf bu biyetle bi odama eşya almamıştım özelden yazarsın bide istoçtaki yerin adınıda öğrenirsen sevinirim cnm bnmmm

evt ya doğum hikayesi yazıyolar güya öyle korkutucuki anlamıyorum sanki çok güzel gibi nie yazıyolar ama ben hiç umursamıyorum herkesin kendi deneyimi ben kendi doğum hikayemi dinliyorum annemden bolbol çok komik ve kolay bi doğum olmuş darısı bizlerin başına
canım ya senin işinde çok zor ablam bana karnında bebek varken çocukla ilgilenmek nasıl die soruyo ben sadece 2 hafta 1 gün bunu yaşıyorum ama zorlaşmaya başladı artık geçen avmde bizim kız durmadan ben Çele ' ye gidicem diyip duruyo yürümüyoda kucağıma gelmek istiyo bizde teyzenin karnı ağrıyo babaya git anneye git falan dedik ama çocuk sonuçta Allah sana ve senin gibi küçük çocuğu olan tüm arkadaşlara kolaylık versin ...

kesinlikle katılıyorum.ne senaryolar yazarsanız yazın değişmicek.ben ilk doğumumdada sadece dua ettim ve dedimki bu bebek bi şekilde doğacak.ne yaşamam gerekiyorrsa yaşıcam.kadere inanmak lazım.içinizi rahat tutup dua edin.hepimiz zamanında ve sağlıklı bebekler dünyaya getircez inşallah.

canımben hepsini nivea markası aldım. ama seba med çok öneren oldu.
niveadan saç ve vücut şampuanı, nemlendirici, bebek yağı ve pişik kremi aldım...

ya yapma canım. okuma öyle yazıları. Allah o acıları yaşayanlara sabır versin ama sen hamilesin böyle şeyler okuma bebeğinde etkilnir korkudan... aç güzel şeyler oku. bebek bakımıyla ilgili mesela...

canım harika bir yazı olmuş... seni alkışlıyorum. demet tuncerin bu röportajını bugün bende okudum hatta bebeği olmuş diye şaşırdım... tatlı bir bebişti... gerçekten kadın çok doğru söylemiş...

canım bende aynı şeyi söylüyorum bi şekilde doğacak bu çocuk sağlıklı olsunlarda biz onlar için herşeyi göze aldık zaten

canım geçenlerde aklıma sen geldin hiç girmiyorsun diye. neyse bebiş ve sen iyisin ya... özletme kendini...

canım harika bir krem almışsın. bana e-bebek mağazasından toplu alışveriş yapınca satış danışmanı kız sağolsun eşantiyon vermişti... amcamın kızının bebeği var ve bebiş göğüslerini yara yapmış. aklıma geldi verdim eşantiyondan onada denedi anında geçirdi yarayı... son 1 ayda kullanmaya başlanıyor diye biliyorum aslında bende o eşantiyonlardan kullansam iyi olacak çünkü pul pul oldu göğüs uçlarım... onada faydası olur...

evett korkutucu yazıyorlarr hadi onlar topiğe yazıyo peki ya çevremizdekilerr
demin arkadaşla görüştümm kendi 1 ay önce kadar epidral doğum yaptı benimde tersya bebeğim şimdilik sezeryan gözüküyo bende epidral istiyorum dedim bana öyle bişey dediki vallahi ağladım ya neden böyle yapıyorlarr ne istiyorlarr anlamıyorum bide dediki seninki erkenden gelirr ne olcağı belli olmaz dedi
ben onun bebeğinden övgü dolu bahsederken o bana neler dedi

iiz canım hatırlanmak gzllll ama fırsat olmuokiii hazırlıklar abimin düğün telaşı işyerinde son günlerimmmm bebişin nası ?

canım ben 30. haftada gittim benm de dönmemişti geç değil ki henüz

iiz canım hatırlanmak gzllll ama fırsat olmuokiii hazırlıklar abimin düğün telaşı işyerinde son günlerimmmm bebişin nası ?

iyiyiz canım. sağol... ooo desene ailenizde güzel telaşlar var canım. düğününüz hayırlı olsun...
iştende ayrılınca rahatlarsın son ayını dinlenerek geçirirsin inşallah... düğünde yorma kendini...

Hadi gözünaydın,sonuçların iyi çıkmasına sevindim zaten yedik yiyeceğimizi ben de cumartesi gidicem doktora biraz dikkat edeyim diyorum 1 kilo daha almışım kızmasın sona

Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine,bu iğneler kullanan çok insan duydum hiç merak etme bişicik olmaz,eğer olmazsan erken doğarsa bebek ciğerlerinin gelişmemiş olması daha kötü o yüzden doktoruna güven ya da içinde şüphe varsa bir başka doktora daha görün.Dikkat et kendine
Bize gelince bugün arkadaşlarla kahvaltıya gittik,eve geldim son hızla çamaşır yıkamaya devam ediyorum tatataammmm çok az kaldııı bizim yıkanması gerekenler, yupppiiiiYarın da yıkarsam ki yarın evde pek olmıcam ben akşama yıkar bitiririm anneannemizde pazar günü ütü yapmaya geliyor tabi bir de kocaman valiziyleeE o da almış bi sürü şey sadece onların yıkanması kalır.Odamızı da aldık biz pazartesi günüBabamız da karyolasını kurdu yerim ben onun karyolasınıEv biraz almış başını gidiyor gibi olsa da birden toparlanıcak umarım.Yıkanan çamaşırlar alt kattaki odada,bebişin odasında da koliler duruyor şifonyer,sallanan koltuk ve dolap babamızı bekliyor kurulmak için.Kafamı kaldıramadım kaç gündür çamaşırdan ancak yazabiliyorum.Hepinizi öptük en kocamanından

ya lütfen lütfen lütfen, 21 Ocak OLMASINNNNNNNNN, o hafta kuzenim geliyor Kayseriden, bebeğini Ankaraya doktora gözterecek, benim de düğünüme gelememişti o yüzden bende kalmaya gelecek
İLK BULUŞMAYA GELEMEMİŞTİM O YÜZDEN BUNA GELMEYİ ÇOK İSTİYORUM,

Canım benim için de uygun 21 ocak.. kontrolüm bi sonraki hafta, 21'i boş şu an için, Allah'tan bi mani çıkmazsa... Sen ne zaman geleceksin? yada en son ne zaman konuşabiliriz senle netten? Bana özelden mailini yada face msj at, orda toplu mesajla haberleşiriz..

Ankara'da bi önceki buluşmamız Polyy ve Yelden ile olmuştu, bu sefer umarım Candy ve Nigoli de gelir.. Ben de bi ikisini hatırlıyorum var mıydı başka Ankara? ( En iyi Polyy nin hafızası gelince ona soralım :)

Nigoliiii hepimize ortak bi gün bulalım bencede kalabalık olalımmm (

canım bence 1. si daha güzel tabi benim zevkime göre..

ayyhh biz geldikk ve çokk yoruldukkk..oğlumun perdelerini sipariş ettikk...başka perde için gitmiştim çok başka bi perde aldık:))) mavi üstüne beyaz puantiyeli perde içinede uygun tül yapılıyo:))) puantiyeli hiç yoktu aklımızda ama onu beğendik birden.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…