2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben gelirim büyük ihtimal.iyi olursam.

bende sürekli okurdum doğum hikayelerini ama epeydir okumuyorum..her gece uyurken düşünmüyomuyum düşünüüyorum ne olcak nası olcak diye ama takmıyorum artık..bebeğim ve benim sağlığım için en iyisi hangisi olacaksa o olsun diye dua ediyorum..bişeleri bilmek bilgili olmak korkuyo azaltır diye düşünüyorum çok abartmamak kurcalamamk kaydıyla..herkesin doğum öncesi ve sonrası yaşadıkları farklı..herkesin bünyesi farklı olduğu için..tek canımı sıkan epidural normal olursam doktorumu değiştirmek zorunda kalcam çünkü gittiğim hastanede epidural normal yapmıyolar..ve doktorumdan çok memnunum..o da hayırlısı artık...Allah herşeyin gücünü o vakit geldiğinde verecektir buna inanıyorum..hepimiz geride birer doğum hikayesi bırakıp sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alacağız İNŞALLAH...

Canım çoooook normal hiç kafana takma... Baksana benim tokluk 165/170 çıkıyo ona bile şükrediorus sevgili doktorumla :) yediklerine dikkat et yeter... o da zaten formumuzu korumak için... dal gibiyiz ya şu an :)))

cok sağol güneşcim sizinde odanız hayırlı olsun sen geriden geldin ama hızlı çıktın hahahah benden önce bitiricen valla bu gidişle....bizimodamız haftaya cumartesi gelicek....

İyi ol inşallah ve geeeel

inşallah bende çok istiyorum geçen gelememiştim.ya bezen bebişim taş gibi oluo.kasılmamı hareketten dolayımı çözemedim.kafama takıldı.düşün ikinci hamilelik ama:))) birde sırt ağrım var.geceleri hiç uyuyamıorum.işallah iyi olursam mutlaka gelirim yani.kaçırmam bu defa:)

cok sağol güneşcim sizinde odanız hayırlı olsun sen geriden geldin ama hızlı çıktın hahahah benden önce bitiricen valla bu gidişle....bizimodamız haftaya cumartesi gelicek....

Sağol canım,bitti ama ben de bittim yani.Cidden bu koca göbüşle eğil kalk zor ama zevkli işTatlı yorgunluklar bunlar.Odaya gelince ikea olunca dhl getiriverdi.Hatta küçük parçaları biz kendi arabamızla getirdik.Du bakalım babası kaç günde kurabilecekŞimdi sıra geldi perde halı avize cibinlik işine.Bitmezzz bu bitmezzzz

Benimde öle oluyo yaa ama benim karnım genelde taş gibi.. tabi tecrübem yok bilmiorum normalde nası oluyo :)) o yüzden sen iyi ol, gel de bi elle bakalım nasıl benim bebeğin durumu teyzesi :)
Uykularımız filan hep parça parça canım biliyorum insan çok yorgun oluyo... Du bakalım daha zamanımız var konuşuruz tekrar inşallah hepimiz bir arada oluruz...

Canım hayırlı olsun... artık bitir şu odayı da resimleri ekle iyice sabırsızlanmaya başladımmmm :))

inşallah canım.görüşürüz.

sağol canım belki arada ilk kaybımla sizi sıkmış olabilrim inşaallah hereksin bebişleri sağsalim kucağında olurr

sağol canım belki arada ilk kaybımla sizi sıkmış olabilrim inşaallah hereksin bebişleri sağsalim kucağında olurr

olurmu hiç öyle şeyy hiç rahatsızlık duymadım kendi adıma
zatenn bahsedilen kayıplar değil abartılarak anlatılan doğum hikayelerii veya benim arkadaşım gibi densizlerin göz korkutması filan
allah herkese hayırlı kolay doğum nasip etsinn

Olur mu canım benim sıkmak ne demek, hiç olumsuz bi tarafını yazmadın ki, ben kaybettiğini aylar sonra farkettim, soramadım da sana şu an durumu ne diye, yazdıklarında hiç olumsuz bişey yoktu.. asıl sen, sana bu konuyu sorup durduysak bizi affet... Allah karnındaki bebişine versin onun ömrünü de.. Sağlıkla gelsin inşallah aramıza

sizden olumsuz yazı okumadım canım benim aklıma gelmeyen başıma geldi ikinci bebek ilk bebek gibi olmuyo yakınlarımdan en çokta eşimden destek gördüm son 2 aydır ilkin acısı geçmeye başladı oğluşuma okadar çok bağlandımki çok güzel bebekti kızımın oyüzden abisine benzemesini çok istiyorum

sağol canım benim azda olsa doğum tecrübem var kişiye göre doğum şekli değişir kiminin zor olur kiminin kolay olur ama inanki bebek doğunca sende yeniden doğmuş gibi rahatlıyosun hefifliyosun rabbim kolylığını veriyo yeterki sabırlı olalım

hadi bakalım kurda şu cici kızın odasını görelim ben cibinlik almadım mesela ama kızlara güzel olur heralde.......bende kendime bugün marketten diş macunu ve fırça seti aldım ahahaa eksik bitmez çantaya koymaya terlik eksik puffffffff

İnşallah benzer abisine ama bence benzer çünkü annesi çok güzel zaten o da güzel bi bebek olcak başka çaresi yok

evet işte böyle destek verseler içimiz rahatlarr
kiminin kolay kiminin zor olurr onu allah bilir ama annelik bu insan en zor olana bile katlanırr kucağına alır almazda ne ağrı kalır ne sızıı
bugün beni arkadaşım sakat bıraktı
olmamış doğumu yaptırdı sakat bıraktı valla
bugün duydum bebeğimin kalbini öyle mutlu oldumki öyle duygulandımki hassaslaştım bugün iyice
bide böyle konuşunca arkadaş çok kötü oldum bana bişey olursa kim bakar dedim sakat kalırsam nasıl bakarım dedim
işte böyle üzüldüm çokk
neyseki annemle konuştum filan rahatladım birazz
bidahada o arkadaşı aramıcamm hiçç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…