2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ağzına sağlık Melike burada tabi ki her şeyi paylaşacağız ama sadece olumsuz şeyleri abartarak, kuruntu halinde sadece onlara takılıp insanların moralini bozarak değil. Ben kaderciyim bu konuda her şeyden etkilenmem ne dersek diyelim yaşayacaklarımızı tahmin etmek mümkün değil. Olumlu düşünmek her şeye hazırlıklı olmak en güzeli Allah hepimimize yardım etsin de sağlıkla, güzellikle bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah.

Evet evet kuralım da ev gezmelerine başlayalım görmeye gelirsiniz kuzunun odasını bi bitirelim Terlik bende de yok:)
Atlattın sen Bedriye riskli dönemleri zaten şükür hepimiz getirdik bu güne kadar inşallah sağlıkla da alıcaz kucağımıza.

Ben de okudum ve çok beğendim yorumlarını Melike'cim.Tespitler çok doğru
Pozitif düşünelim sonuç güzel olsun.

arkadaşına yumruk atmak istiyorum sanırım epidural olursan sakat kalırsın dedi dimi ........bu kadar insan oluyo tabi o gidip bir tane sakat kalanı anlatıyo sana iyi olanları değil töbe yarabbi sen kendini hangisinde iyi hissediceksen ve dr senin için uygununun hangisi olduğunu söyleycekse sen ona göre davran sakınnnnnnnnn kimseyi kafana takma ben hep epidurel sezeryan olmak istediğimi söyledim herkeze dr işey demeden ben öle istedim kaynanam bana inşallah hastaneye gidene kadar doğurursun sezeryan olmazsın dedi şoka girdim ona göre iyi bir dilekti bu ama benim daha sonrasın da dr ile görüşmemizde zaten sezeryan olmam gerektiği kararlaştırıldı....bazen insanlar senin ne düşündüğünü düşünmeden iyiliğini düşündüğünü zannederek pat denek konuşuyo boşverrrrrrrrrrrrr salla az kaldı rabbim hepimize hepimiz için en hayırlı olan doğum şekli nasılsa onu nasip esin..........

Güneş kolay gelsin sana. Ben yine bugün sokaklardaydım

Limonlu kek geçmiş olsun canım inşallah bebişin vaktini bekler, iğnelerin ol, korkma dua et.

Masiva bebeğin cicilerini güle güle kullansın inşallah.

Oğlumun bebek süslerini aldım mıknatıslı olacak tülün içine lavanta koyup iki renk organze kurdelayla bağlayacağım. Üzerine de kelebek ve nazar boncuğu yapıştıracağım. Tülü beyaz, kelebeği mavi, kurdelalar mavi beyaz, nazar boncuğu malum
Bir tane yaptım ama kurdela kalınlığına emin olamadım kalınıyla mı değiştirsem bilemedim sonra foto koyarım.

Bu arada perşembe chiccodaki indirimden yararlanıp arabamızı aldık. Düşündüğümüz modelden tamamen farklı bir şey oldu. Cumartesi eltim geldi onunla çarşıya çıktık o havlusunu ve bornozunu alacaktı ben de kalan eksiklerimizi alayım dedim epeyice yüklenip eve döndük. Tırnak makası, fırça seti gibi ıvır zıvır şeyleri aldım. Emzik, burun aspiratörü, minik bir biberon, göğüs pedi.... Battaniye, alt açma, ayaklı alt pijama gibi eksiklerimizi tamamladık. Pazar da şöyle bir ikeaya gidelim dedik baktık beşik indirimde onu da aldık.Yatak, yastık, alez de aldık. Bir de bana sallanan değil de yaylanan sandalye aldık (Şimdiden sürekli onda oturuyorum ayaklarımı uzatıp.) Eksiklerimizin büyük bir kısmı bitti, yarıyıl tatilinde kıyafetlerini yıkayıp ütülerim diyorum Şubatta hazırlıkları bitirip marta hazır girebiliriz inşallah.
Bizden şimdilik bu kadar.

ay evet ya hamilelin 3 te 2 si bitti artık sınırı geçtik biraz daha sabır inanç lazım mal mülk olur ama evlat bulunmaz zamanında doğsunlarda beraber oynasınlar kızımın daha doğmadan kankileri oldu :26::26:

evett aynen öyle dedii
benden sonra doğum yapan kadın felç olmuş hiç iyi değil dedi üstelik kendide epudral olduu
ve bu tek söylediği değil 1 ay öncede bana bebeğim öyle güzelki annelik öyle güzelki gerçi sen bu duyguyu daha bilemezsin doğumuna çoook var demiştii
bugünde bunları dedii
erkek bebek istiyorlardı kızları oldu bizim oğlan
sürekli kız bebek en güzeli kız gibisi yok iyiki kız olmuş diyoo bende kızları çok seviyorum arkadaşımın kızına bayılıyorum
benim oğlum olacak allah sağlıklısını versinn kızda olsa oğlanda olsa başımın üstünde yeri varr hiç farketmez bizim için

Oyoyooy aman Ayşen ne kadar erken bitirirsen o kadar iyi baya bir iş halletmişsin zaten haftasonu.Sömestre de az kaldı ,tatilde halledersin herşeyi.Bebiş şekerlerini ekle de resmini görelim merak ettik biz şimdi kızımla

:)Evet evet sağlıkla gelsinler de tabi biz de sağlıklı olalım ,herşey girer yoluna. Arkadaşları bile hazır

ay şekerim herşeyi hazır etmişsin ben daha bişi alamadım ne gamsız anneyim yaa sen bi ara çantadakilerin listesini buraya yazda bende ona göre hazırlayım

ay şekerim herşeyi hazır etmişsin ben daha bişi alamadım ne gamsız anneyim yaa sen bi ara çantadakilerin listesini buraya yazda bende ona göre hazırlayım

yazarım cnm şimdili çanta içine koymadım bu ay sonunda koyucam işte aklıma geldikce ıvır zıvır yüklüorum sanırım bana büyük bir valiz gerekicek....

Gerçekten bugün dolaşırken o kadar yoruldum ki (Gerçi abarttım gezmeyi) ütü işi gözümde büyümeye başladı. Tatilde dinlene dinlene yapayım diyorum o yüzden. İkinci dönem üç dört hafta daha çalışacağım o zaman bir şey yapamam artık. Siz dekurun odayı da görmeye gelelim oğlumla. Yaptığımı da yarın eklerim artık. Kelebek ve mıknatıs yapıştırılacak yarın resimci arkadaşa soracağım onda silikon tabancası vardı. Bir de şu kurdela konusunda fikir alacağım. Ay o keçeden internetten gösterdiklerimin örneklerini yapmış o kadar güzel olmuş ki çok yetenekli kız onun yaptıklarını görünce keçeye cesaret edemedim

Ay işte keçe işi beceri işi o bende yokmuşKapı süsü hevesim bile kaçtı bu sayede:)Tamam sen yarın bitir de ekleyiver ben de şimdi kavanozların siparişi verelim bak aklıma geldi o da çıksın aradanBabamız geldi bu akşam hedefimiz kuzunun dolabıymış.Hadi bize kolaylar gelsin

yazarım cnm şimdili çanta içine koymadım bu ay sonunda koyucam işte aklıma geldikce ıvır zıvır yüklüorum sanırım bana büyük bir valiz gerekicek....

hastanedekiler korkmasınlar yerleşmeye mi geldi diye. Bu arada diş fırçası falan aklıma gelmemişti benim hiç:26: Yap bakalım çantanı da paylaş şekerim

Kolay gelsin inşallah çabucak bitirirsiniz canım

bizim babamızda cibibliğe taktı illA İSTİYORUM DİO

hastanedekiler korkmasınlar yerleşmeye mi geldi diye. Bu arada diş fırçası falan aklıma gelmemişti benim hiç:26: Yap bakalım çantanı da paylaş şekerim
valla he korkcaklar ama napalım ordayken onu getirin bu eksik şu eksik desem kim uğraşıcak....bu arada ütüleri hafta sonu yap daha birikmesin cnm....
bizim babamızda cibibliğe taktı illA İSTİYORUM DİO

aslında güzel duruyo ama kız için sanki daha ideal gibi ama babası istiyosa al hiç kırma .....

aslında güzel duruyo ama kız için sanki daha ideal gibi ama babası istiyosa al hiç kırma .....[/QUOTE]

bizimde kız teyzesi prensesimizi pamuklara sarıcaz babişkoyla şimdidedn şımarttı kuzuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…