- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #27.141
slm kızlar geldik bizde oğluşumla raporumuzu yazdı doktor 32 oldun artık die 5 haftada erteletme verdi istediğin zaman bozulabiliomuş sanırım ölçümleri yapıldı, 4 boyutluya girdim ordan da nst ye yoruldum ama bebişim için koşturmak beni mutlu edio.. sonuç hepsi normal 1800 gr olmuş sıpam iri olcak dedi dr bide kafa yukarda bizimkinin benden haberler bu kadar bidaa ne zaman giderim sormadım...
kızlar herkese merhaba,
sabah 8 gibi geçmişi okumaya başladım arada uyuyakalmışım şimdi bitti ve başıma gelenleri yazayım dedim, tatsız haberlerim var bu sefer...
dün kontrol için ama öncelikli olarak mantar için gitmiştim doktora, rutin kontrol zamanım değildi bu yüzdende doktor haftaya muayene edeyim dedi ben bebeği görmek istediğimi söyledim tamam o zaman dedi, iyi kide söylemişim öyle.
boyu kilosu haftamla birebir uyumlu çıktı maşallah falan dedi sonra suyuna bakmaya çıktı ve suyu çok az bunun dedi, öyle baktı böyle baktı yok suyu çok azalmış dedi, sonra kan akışlarına baktı ondada tedirgin oldu ve doppler ultrasona (detaylı dediğimiz) gönderdi,hastanede hafta içi çekilmiyormuş dışarıya yönlendirdi, gitmedende nstye gir dedi ve kan idrar tahlili ver dedi.
nst sonucum iyi çıktı, idrarda çok miktarda lökosit çıktı yani enfeksiyon varmış yine ve kansızlık çıktı,diyetle beraber sıkma meyve suları yasaklanmıştı kırmızı pancar suyunu bıraktım diye oldu galiba,daha önce hiç kansızlık çıkmamıştı, değer aralığını bilmiyorum ama 9 çıkmış dedi,telefonda konuştuk
neyse ultrasona gittim bebeğin tüm gelişimi iyi, kendisi duruşu vs vs herşey iyi, doktorumun korktuğuda olmadı kan akışlarıda güzel çıktı ama suyu gerçekten çok azmış
dün eve geldiğimizden beri yatış pozisyonundayım, pazartesiye kadarda böyle devam edecek, pazartesi kontrole gidicem eğer düzelmemişse ona göre bir rota çizilecek herhalde.
neden olur dedim, kesin bir şey söyleyemiyor net bir sebebi yok dedi, ama en önemli nedeni yorgunluk dedi, bende öyle çok yorulan bir tip değilim ev işi falan yaptığım yok, ortalığı toplarım, yemek yaparım oda artık basit şeyler fazla ayakta duramıyorum çünkü birde makineye bulaşık ve çamaşır koyarım.
tuvalet ve yemek yemek dışında kalkmayacaksın dedi, bende yatak odasına kurdum düzeneği, akşamlarıda salona geçiş yaparım...
canım sıkıldı anlayacağınız(((
kızlar bişey sorucam ya...özel bi konu ama canımı sıkıyo, sizden başkasıyla paylaşamam.29. haftamdayım ben.son bir aydır eşim hiç yaklaşmıyor bana...ilgileniyor, güldürmeye çalışıyor, yani çok şefkatli filan ama cinsel anlamda hiç ilgilenmiyor.karnım baya büyük benim, ondan dolayı istemeyebilir, onu anlarım da, yani öpmüyor bile (o anlamda..yoksa yüzümü gözümü hatta karnımı öpüp duruyo) normalmi sizce...ya da doğumdan sonra geçermiki.....
kızlar bişey sorucam ya...özel bi konu ama canımı sıkıyo, sizden başkasıyla paylaşamam.29. haftamdayım ben.son bir aydır eşim hiç yaklaşmıyor bana...ilgileniyor, güldürmeye çalışıyor, yani çok şefkatli filan ama cinsel anlamda hiç ilgilenmiyor.karnım baya büyük benim, ondan dolayı istemeyebilir, onu anlarım da, yani öpmüyor bile (o anlamda..yoksa yüzümü gözümü hatta karnımı öpüp duruyo) normalmi sizce...ya da doğumdan sonra geçermiki.....
kuzum, kıyamam sana, geçmiş olsun, allah şifanı versin, ama üzülme bu durumun da keyfini çıkar, parmağını şıklat etrafında dönsünler, prensesler gibi, dinlen bol bol.
çok geçmiş olsun canım Allaha şükür ki düzelmeyecek bir sorun değil, suyu az olup sonra kısa sürede normale dönen çok kişi biliyorum, bol bol dinlen canım yorma kendini, bol su iç bunun da faydası olduğunu duymuştum. bebeğin zamanında ve sağlıkla gelsin canım inşallah
malkoç _ga , geçmiş olsun canım...öyle olup geçenler ben de duydum...sıkma canını...dinlen ve bol bol dua et.....
cok geçmiş olsun cnm bol bol yat ve kontrollerini haftada 1 çıkar düzelene kadar ....rabbim acil şifa versinde yavruş zamanında gelsin inşallah....
canım çok geçmiş olsun sen dinlenmene bak canın birz sıkışmış ama kızın için biraz katlanman lazım annesi inş. herşey yoluna girer.
ohh oh ne güzel 32 olmuşsun darısı başımıza artık,bizimde 27 ocakta 32 doluyo daha çoook war ... bebişine de maşşallah canımbaşı ne zaman döner dedi doktorun, benimki de kafayı yukarı dikmişti en son gittiğimde, bekliyoz dönsün die
Ya ben Ankarada oturmuyorum, Ankaraya ailemin yanına geleceğim, hem sınavım, hem kontrolüm, hemde alişveriş olacak, birbirine çakışmasın diye 21 Ocak demiştim, ama sizin için uygun değilse başka günde olabilir, bizim alışveriş işi babama bağlı, o ne zaman müsait olursa alışveriş o zaman olacak, bende elimden geldiğince katılmaya çalışırım..:44:ya lütfen lütfen lütfen, 21 Ocak OLMASINNNNNNNNN, o hafta kuzenim geliyor Kayseriden, bebeğini Ankaraya doktora gözterecek, benim de düğünüme gelememişti o yüzden bende kalmaya gelecek
İLK BULUŞMAYA GELEMEMİŞTİM O YÜZDEN BUNA GELMEYİ ÇOK İSTİYORUM,
Canım ben 20 Ocak Cuma geleceğim, 29 Ocak Pazara kadar Ankaradayım inşaAllah... Benim ne zaman müsait olacağım, babamın işlerine bağlı, Çünkü alışverişe beraber çıkacağız:44:Canım benim için de uygun 21 ocak.. kontrolüm bi sonraki hafta, 21'i boş şu an için, Allah'tan bi mani çıkmazsa... Sen ne zaman geleceksin? yada en son ne zaman konuşabiliriz senle netten? Bana özelden mailini yada face msj at, orda toplu mesajla haberleşiriz..
Ankara'da bi önceki buluşmamız Polyy ve Yelden ile olmuştu, bu sefer umarım Candy ve Nigoli de gelir.. Ben de bi ikisini hatırlıyorum var mıydı başka Ankara?( En iyi Polyy nin hafızası gelince ona soralım :)
Daha onbeşgün var inşaAllah ortak bir güne ayarlayabilirizNigoliiii hepimize ortak bi gün bulalım bencede kalabalık olalımmm(
ay ne güzel yaa, Darısı bize....Rabbim tamamaına erdirsin hepimize
slm kızlarrrr
biz de bugün 30. haftamızı tamamladık. çooooooook mutluyuz umarım geriye kalan 10 haftamızı da güzelce geçiririz
Canım bende ikinciyi beğendimİki çeşit yaptım süsümüzü oylamanıza sunuyorum.Eki Görüntüle 321207 Eki Görüntüle 321206 Eki Görüntüle 321208
1- Hangisi güzel?
2- Renkler çok mu açık olmuş? (Her şey sarılıyken ve çokken daha koyu renk gözüküyor)
Canım inşaAllah hayırlı, güzel haberlerle gelirsin, inş hasretin diner diyecem ama dinmiyor ki, tam tersine daha çok artıyor özlemlergünaydın kızlarrrr bugün kontrolümüz var nerdeyse 3 haftadır görmüodum oğluşumu bakalım büyümüşmü çok özledim miniğimi
canım çok geçmiş olsun, inş hemen atlatırsıngünaydın güzel anneler ben hasta oldum yaa başım boğazım fena ağrıyor
amiiiiiiinbiz bugün 31 olduk geriye 7 haftamız kaldı...........yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu darısı arkadaşlarımın başına
canım bir kaç gündür benimde öyle, ama arada oluyormuş, yani normalmişKızlar bişey sorucam benim akşamdan beri karnım küçüldü sanki,zaten yok iyice gitti:18:Normal mi?Bebiş kıpır kıpır ama neyseki
bu ağrılar bendede var, ama sadece yatağa yatınca oluyor, onun dışında gün içinde yok çok şükür...arkadaşlar merhaba lütfen bana yardımcı olun ben 28 haftalık gebeyim son 1 haftadır sol kaburga ve altında şiddetli ağrım var. tüm hayatımı etkiliyor. bebek büyüdüğü için diyorlar bir çok gebe arkadaşda 24 haftadan sonra bu ağrılar olmuş. benim gibi ağrısı başlayan başka arkadaşlar varmı.(((
canım duamız seninle, inanıyorum ki, bir şey olmayacak ve sende evladını sağlıcakla kucağına alacaksınkızlar herkese merhaba,
boyu kilosu haftamla birebir uyumlu çıktı maşallah falan dedi sonra suyuna bakmaya çıktı ve suyu çok az bunun dedi, öyle baktı böyle baktı yok suyu çok azalmış dedi, sonra kan akışlarına baktı ondada tedirgin oldu ve doppler ultrasona (detaylı dediğimiz) gönderdi,
neyse ultrasona gittim bebeğin tüm gelişimi iyi, kendisi duruşu vs vs herşey iyi, doktorumun korktuğuda olmadı kan akışlarıda güzel çıktı ama suyu gerçekten çok azmış
dün eve geldiğimizden beri yatış pozisyonundayım, pazartesiye kadarda böyle devam edecek, pazartesi kontrole gidicem eğer düzelmemişse ona göre bir rota çizilecek herhalde.
tuvalet ve yemek yemek dışında kalkmayacaksın dedi, bende yatak odasına kurdum düzeneği, akşamlarıda salona geçiş yaparım...
canım ben bübchen in yeni doğan grubunu aldım %100 bitkisel sebamedin içinde başka şeylerde varmış
canım gözün aydın maşallah bebiş kocaman olmuşslm kızlar geldik bizde oğluşumla raporumuzu yazdı doktor 32 oldun artık die 5 haftada erteletme verdi istediğin zaman bozulabiliomuş sanırım ölçümleri yapıldı, 4 boyutluya girdim ordan da nst ye yoruldum ama bebişim için koşturmak beni mutlu edio.. sonuç hepsi normal 1800 gr olmuş sıpam iri olcak dedi dr bide kafa yukarda bizimkinin benden haberler bu kadar bidaa ne zaman giderim sormadım...
canım 32 hafta dolunca doğum öncesi raporu açtırıyosun dr. 37 haftaya kadrar çalışabilir raporu veriyo bideGözün aydın canım güzel haberlerle dönmüşsün,maşallah bebişeBenimde doğum parası için rapor almam lazım ama devletten istiyolar raporu.İzne ayrılmıycam zaten kısmetse hepsini doğumdan sonra kullanıcam biraz formalite rapor olcak benimki 37.haftada alsam olur mu?Çok mu geç yoksa?
kızlar bişey sorucam ya...özel bi konu ama canımı sıkıyo, sizden başkasıyla paylaşaam.29. haftamdayım ben.son bir aydır eşim hiç yaklaşmıyor bana...ilgileniyor, güldürmeye çalışıyor, yani çok şefkatli filan ama cinsel anlamda hiç ilgilenmiyor.karnım baya büyük benim, ondan dolayı istemeyebilir, onu anlarım da, yani öpmüyor bile (o anlamda..yoksa yüzümü gözümü hatta karnımı öpüp duruyo) normalmi sizce...ya da doğumdan sonra geçermiki.....
canım ya bnemkide öle merak etme artık bebbeişler kendini çok hissettirio ya ondan bize şevkatle yaklaşıolar en fazla dudaktan minik busee o kadar ötesi yok yoksa adamlar kötü olur napsınlar yazık tutuolar kendilerini
dün eve geldiğimizden beri yatış pozisyonundayım, pazartesiye kadarda böyle devam edecek, pazartesi kontrole gidicem eğer düzelmemişse ona göre bir rota çizilecek herhalde.neden olur dedim, kesin bir şey söyleyemiyor net bir sebebi yok dedi, ama en önemli nedeni yorgunluk dedi, bende öyle çok yorulan bir tip değilim ev işi falan yaptığım yok, ortalığı toplarım, yemek yaparım oda artık basit şeyler fazla ayakta duramıyorum çünkü birde makineye bulaşık ve çamaşır koyarım.tuvalet ve yemek yemek dışında kalkmayacaksın dedi, bende yatak odasına kurdum düzeneği, akşamlarıda salona geçiş yaparım...canım sıkıldı anlayacağınız(((
İki çeşit yaptım süsümüzü oylamanıza sunuyorum.Eki Görüntüle 321207 Eki Görüntüle 321206 Eki Görüntüle 321208
1- Hangisi güzel?
2- Renkler çok mu açık olmuş? (Her şey sarılıyken ve çokken daha koyu renk gözüküyor)
kızlar herkese merhaba,
sabah 8 gibi geçmişi okumaya başladım arada uyuyakalmışım şimdi bitti ve başıma gelenleri yazayım dedim, tatsız haberlerim var bu sefer...
dün kontrol için ama öncelikli olarak mantar için gitmiştim doktora, rutin kontrol zamanım değildi bu yüzdende doktor haftaya muayene edeyim dedi ben bebeği görmek istediğimi söyledim tamam o zaman dedi, iyi kide söylemişim öyle.
boyu kilosu haftamla birebir uyumlu çıktı maşallah falan dedi sonra suyuna bakmaya çıktı ve suyu çok az bunun dedi, öyle baktı böyle baktı yok suyu çok azalmış dedi, sonra kan akışlarına baktı ondada tedirgin oldu ve doppler ultrasona (detaylı dediğimiz) gönderdi,hastanede hafta içi çekilmiyormuş dışarıya yönlendirdi, gitmedende nstye gir dedi ve kan idrar tahlili ver dedi.
nst sonucum iyi çıktı, idrarda çok miktarda lökosit çıktı yani enfeksiyon varmış yine ve kansızlık çıktı,diyetle beraber sıkma meyve suları yasaklanmıştı kırmızı pancar suyunu bıraktım diye oldu galiba,daha önce hiç kansızlık çıkmamıştı, değer aralığını bilmiyorum ama 9 çıkmış dedi,telefonda konuştuk
neden olur dedim, kesin bir şey söyleyemiyor net bir sebebi yok dedi, ama en önemli nedeni yorgunluk dedi, bende öyle çok yorulan bir tip değilim ev işi falan yaptığım yok, ortalığı toplarım, yemek yaparım oda artık basit şeyler fazla ayakta duramıyorum çünkü birde makineye bulaşık ve çamaşır koyarım.
canım aslında giyimime hep dikkat ederim, öyle pijamayla gezmem onun yanında pek.şık şıkırdım giyinirim evde...cinsel anlamda da illa ondan beklemem,ben de başlatırım,onunla ilgilenirim filan ama bu aralar uzak durunca gurur yaptım, ben de yaklaşmadım hiç.aslında dediğin gibi farklı şekilde de yaşanabilr bunlar, illa ilişki değil ama dedimya gurur yaptım..neyse artık, zamanı gelince düzelir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?