2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ohh oh ne güzel 32 olmuşsun darısı başımıza artık,bizimde 27 ocakta 32 doluyo daha çoook war ... bebişine de maşşallah canım başı ne zaman döner dedi doktorun, benimki de kafayı yukarı dikmişti en son gittiğimde, bekliyoz dönsün die

canım çok geçmiş olsun sen dinlenmene bak canın birz sıkışmış ama kızın için biraz katlanman lazım annesi inş. herşey yoluna girer.

kızlar bişey sorucam ya...özel bi konu ama canımı sıkıyo, sizden başkasıyla paylaşamam.29. haftamdayım ben.son bir aydır eşim hiç yaklaşmıyor bana...ilgileniyor, güldürmeye çalışıyor, yani çok şefkatli filan ama cinsel anlamda hiç ilgilenmiyor.karnım baya büyük benim, ondan dolayı istemeyebilir, onu anlarım da, yani öpmüyor bile (o anlamda..yoksa yüzümü gözümü hatta karnımı öpüp duruyo) normalmi sizce...ya da doğumdan sonra geçermiki.....

Son düzenleme:

canım ya bnemkide öle merak etme artık bebbeişler kendini çok hissettirio ya ondan bize şevkatle yaklaşıolar en fazla dudaktan minik busee o kadar ötesi yok yoksa adamlar kötü olur napsınlar yazık tutuolar kendilerini

Canım normaldir bazı erkekler bebeğe zarar vermekten korkuyo,karnında büyümüş baya öyle düşünüyodur bişey olur diye.Benim karnım küçük olduğu halde bi ara öyle bi durum oldu bende drların açıklamalarını izlettim sonra düzeldi biraz.Ama hala endişeleniyo.Doğumdan sonra normale döner canım bence üzülme....

canım muhtemelen bebeğe bi zararı olup olmayacağı konusunda korkuyordur, benim eşim o yüzden cinselliğe yanaşmıyo bir süredir ben sordum açık açık, neden dedim, bebeğe zararı olur belki, sabredicez dedi :26: muhtemelen senin eşinde bebişin sağlığı için endişe duyuyordur, doğumdan sonra geçecektir

kuzum, kıyamam sana, geçmiş olsun, allah şifanı versin, ama üzülme bu durumun da keyfini çıkar, parmağını şıklat etrafında dönsünler, prensesler gibi, dinlen bol bol.

malkoç _ga , geçmiş olsun canım...öyle olup geçenler ben de duydum...sıkma canını...dinlen ve bol bol dua et.....

cok geçmiş olsun cnm bol bol yat ve kontrollerini haftada 1 çıkar düzelene kadar ....rabbim acil şifa versinde yavruş zamanında gelsin inşallah....

canım çok geçmiş olsun sen dinlenmene bak canın birz sıkışmış ama kızın için biraz katlanman lazım annesi inş. herşey yoluna girer.

kızlar teşekkür ederim, dün canım çok sıkkındı,şimdi daha iyiyim, yatakta bilgisayar yanı başımda sizlerleyim, eşimde bugün çok geç gelecek silivride yemekli toplantısı var maalesef, 12-1 i bulur gelmesi , canım benim ya dün ilk kez tek başıma gitmiştim doktora mantar için gidiyorum ya, eşiminde toplantıları üst üsteydi, arayıp durumu anlattım şunu yapcam bu istendi diye, herşeyi iptal edip gelmiş,bana çaktırmıyor ama çok endişe etmiş belli her arayan artık karşıdan ne diyorsa yanımdan uzaklaşıp öyle konuştu.

canım seni kadın değilde anne olarak görmeye başlamanın şoku içersinde olabilir, çünkü sana soğuk davranmıyormuş benim tavsiyem evet biraz özel olacak ama sen ona farklı şekillerde yaklaş, eğer cinsel ilişkiye giremiyorsanız farklı şekillerde tatmin olmasını sağla, evde ortam hazırla seni yeniden kadın olarak görmesini sağla unutmayalım ki herşey bizim elimizde, ben artık eşim eve geleceği zaman süsleniyorum pembe mickey li geceliğimi çıkarıp elbise falan giyiyorum ,paspal olmamaya çalışıyorum, biz aylardır cinsel ilişkiye giremiyoruz idrar yolu enfeksiyonum yüzünden ama eşimide hiç boşta bırakmıyorum, farklı şekillerde onu tatmin etmeye çalışıyorum, daha sonra kafamı taşlara vuracağıma, yapabildiğim kadarıyla hayal gücümü çalıştırmaya çalışıyorum...

daha erken dönebilir dedi benimde 3 haftadır felan baş yukarda makat gelişli bakalım nolcak yoksa sezercik olcak oğluşum normal doğum olamazz

Ya ben Ankarada oturmuyorum, Ankaraya ailemin yanına geleceğim, hem sınavım, hem kontrolüm, hemde alişveriş olacak, birbirine çakışmasın diye 21 Ocak demiştim, ama sizin için uygun değilse başka günde olabilir, bizim alışveriş işi babama bağlı, o ne zaman müsait olursa alışveriş o zaman olacak, bende elimden geldiğince katılmaya çalışırım..:44:

Canım ben 20 Ocak Cuma geleceğim, 29 Ocak Pazara kadar Ankaradayım inşaAllah... Benim ne zaman müsait olacağım, babamın işlerine bağlı, Çünkü alışverişe beraber çıkacağız:44:

Nigoliiii hepimize ortak bi gün bulalım bencede kalabalık olalımmm (
Daha onbeşgün var inşaAllah ortak bir güne ayarlayabiliriz

slm kızlarrrr
biz de bugün 30. haftamızı tamamladık. çooooooook mutluyuz umarım geriye kalan 10 haftamızı da güzelce geçiririz
ay ne güzel yaa, Darısı bize....Rabbim tamamaına erdirsin hepimize

Canım bende ikinciyi beğendim

günaydın kızlarrrr bugün kontrolümüz var nerdeyse 3 haftadır görmüodum oğluşumu bakalım büyümüşmü çok özledim miniğimi
Canım inşaAllah hayırlı, güzel haberlerle gelirsin, inş hasretin diner diyecem ama dinmiyor ki, tam tersine daha çok artıyor özlemler

günaydın güzel anneler ben hasta oldum yaa başım boğazım fena ağrıyor
canım çok geçmiş olsun, inş hemen atlatırsın

biz bugün 31 olduk geriye 7 haftamız kaldı...........yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu darısı arkadaşlarımın başına

amiiiiiiin Rabbim tamamına erdirsin

Kızlar bişey sorucam benim akşamdan beri karnım küçüldü sanki,zaten yok iyice gitti:18:Normal mi?Bebiş kıpır kıpır ama neyseki
canım bir kaç gündür benimde öyle, ama arada oluyormuş, yani normalmiş

bu ağrılar bendede var, ama sadece yatağa yatınca oluyor, onun dışında gün içinde yok çok şükür...

canım duamız seninle, inanıyorum ki, bir şey olmayacak ve sende evladını sağlıcakla kucağına alacaksın

canım benim yaaa ben tek değilmişim demek ki, insan hakikaten kimseye soramıyor, ama bebeğe bir şey olacak diye korkuyorlar sanırım:44:

canım ben bübchen in yeni doğan grubunu aldım %100 bitkisel sebamedin içinde başka şeylerde varmış

bende bübchen in şampuanını aldım birtek, saç ve vücut için aynı şeyi kullanıcam, onun dışında yağ olarak saf zeytinyağı kullanıcam kızıma bebe yağlarını kullanma niyetinde değilim, pişik önleyici olarakda desitin'in mavi renklisi süper bir krem, pişik olursada diğer renk kullanılıyor , direkt geçiriyormuş tecrübeyle sabit, çok fazla onu süreyim bunu süreyim heryerine farklı birşey kullanayım takıntım yok aaa birde karınca yağı kullanıcam, tüylenmesini önlesin diye bana çekerse yıllar sonra çok çeker kızım önce ufak bir yerde deneme yapıcam allerjik bir durum olacak mı diye , ona göre sürücem. Teyzem kızlarına sürmüştü ve kızlar şuan hayatlarından çok memnun.

canım gözün aydın maşallah bebiş kocaman olmuş
canım 32 hafta dolunca doğum öncesi raporu açtırıyosun dr. 37 haftaya kadrar çalışabilir raporu veriyo bide

canım bizdede durum aynı o manada ilgi yok malesef bebeğe ve bize zarar vermemek için yaklaşmıyolar bende kocama sormuştum bunu sonra bişey olmaz dedim bi süre o şekilde devam ettik ama artık benim için de zor oluyo biz o işi yalancıktan yapıyoruz artık aynı normalde dudaktan minik öpücükler daha ileri gidersek kociş için pek iyi olmuyo :)

Neyse Arkadaşlar ben kaçar, burada hava bu gün güneşli, çok güzel, biraz dışarı çıkmak istiyorum, sonra görüşürüz, hepinizi öptüm

kızlar sağolun, içimi rahatlattınız biraz...demek benim gibi olanlar varmış, çok da anormal bi durum değil yani......herşey yoluna girer inşallah..açıkçası benim eşim bu konuda oldukça düşkündür bana, abartır bazen hatta ama böyle bişeyle karşılaşınca kötü olmuştum...gerçi aynaya bakınca 7 değil 10 aylık gibi duran karnımla ben bile diyorum senin neyine yanaşsın diye :) bu bebişler hayatımızın her alanını değiştiriyo

malkoç _ga : canım seni kadın değilde anne olarak görmeye başlamanın şoku içersinde olabilir, çünkü sana soğuk davranmıyormuş benim tavsiyem evet biraz özel olacak ama sen ona farklı şekillerde yaklaş, eğer cinsel ilişkiye giremiyorsanız farklı şekillerde tatmin olmasını sağla, evde ortam hazırla seni yeniden kadın olarak görmesini sağla unutmayalım ki herşey bizim elimizde, ben artık eşim eve geleceği zaman süsleniyorum pembe mickey li geceliğimi çıkarıp elbise falan giyiyorum ,paspal olmamaya çalışıyorum, biz aylardır cinsel ilişkiye giremiyoruz idrar yolu enfeksiyonum yüzünden ama eşimide hiç boşta bırakmıyorum, farklı şekillerde onu tatmin etmeye çalışıyorum, daha sonra kafamı taşlara vuracağıma, yapabildiğim kadarıyla hayal gücümü çalıştırmaya çalışıyorum...

canım aslında giyimime hep dikkat ederim, öyle pijamayla gezmem onun yanında pek.şık şıkırdım giyinirim evde...cinsel anlamda da illa ondan beklemem,ben de başlatırım,onunla ilgilenirim filan ama bu aralar uzak durunca gurur yaptım, ben de yaklaşmadım hiç.aslında dediğin gibi farklı şekilde de yaşanabilr bunlar, illa ilişki değil ama dedimya gurur yaptım..neyse artık, zamanı gelince düzelir zaten

Son düzenleme:

Canım çok geçmiş olsun, yat dinlen tadını çıkar bu zamanların... İnşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebişini canını sıkma...

kızlar tam size bunları yazarken eşim aradı, 'seni çok seviyorum demek için aradım' dedi hissetti mi ne!!! yoksa o da takma bi isimle kadınlar kulübünümü takip ediyo çünkü çok bahsediyrm kk da şunu okudum, şunu sordum filan diye

çok geçmiş olsun canım..dinlen bol bol...dr dün bana da p.tesiye kadar istirahat verdi ama dünya kadar iş çıkardım evde kendime..niye böyle duramıyorum bilmiyorum(

Bizim ilgiye olan ihtiyacımız kadar onların da ihtiyacı var, biz anne olcaksak onlarda bab olcaklar ve fizyolojik olarak bizi anlayamadıkları için zarar vermekten çekiniyolar.. Bu yüzden eşlerin bu dönemde konuşmaları çok önemli... sen bildiklerini ona anlat, nasıl olur, bebek etkilenir mi, ne kadar süre birlikte olabilirsiniz falan... eminim onların da akılları çok karışık.. sen onu bu konuda rahatlatabilirsin sadece... bizler zaten şu an cinsel anlamda mutlu olcak durumda değiliz ama o esnada salgılanan mutluluk hormonu bile bebeği etkiliyor.. olayı bu şekilde açıklarsan belki korkularını yenebilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…