2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cok sağol cnm tavsiye için ama benim anlamadığım okadar glıgoz yüklendi bişey çıkmadı...sağlık occağında sadece yemek ye 2 saat sonra gel dediler onda cıktı...:44::44::44: bende neyi cok yiyosam onu kestim cnm özellikle pasta çikolata lokum vs ne varsa yiyodum bunları kesttim....biskuvi vs abur cubur bide fasfood patates kızartması bunlar gitti zaten şimdi düşer amma yiyodum ...

biz feneriumdan aldık tüm takımlar wenice'e ürettiriyormuş,wenice mağazalarında hastane çıkışlarından tekli parçalara kadar bir sürü şey bulabilirsin...

http://www.mirandabebek.com/index.php?Kid=18&Uid=215

TARAFTAR HASTANE ÇIKIŞI BEBEK GİYİMİ ZIBIN SETİ GittiGidiyor.com'da #50057536

2 site buldum şöyle bir bakınca, wenice bakımdaymış internet alışverişi için,imkanın varsa gidip görüp al derim...

canım çok sağolasınn
baktığım bebe mağazalarında hiç göremedim
en iyisi netten almak umarım orjinal kaliteli ürünlerdir

öyle glikoz yüklemesiyle olmadı mı yani, parmaktanmıydı peki,yoksa tüple kan mı aldılar ?
şeker tarama testinden sonra ortaya çıkan birşey olabilir,sen doktoruna mutlaka söyle ,ben senin yerinde olsam testi tekrarlatırdım,doktorum istemesede ben gider yaptırırdım basit cihazlarla yapılan şeker ölçümleri bazen doğru sonuç veremeyebiliyor.

Çok heyecanlandım kızlar..babamız ikeadan odamızı almış birazdan getirecek eve..sanırım kızım da heyecanlandı,babanın sesini telefonda duyduğundan beri hıçkırıyooP

cnm glıkoz yüklemem 3 hafta önce özel bir hastanede yapıldı sonular güzeldi yani bişey cıkmadı....geçen gün rutin kontrol için sağlık ocağından çağırdılar orda idrarda enfeksyon vs varmı diyede bakalım dediler baktılar idrarda şeker cıktı dediler sonra sabah ac karnına gel kandan bakıcaz denili dr aradım oda olabilir kandan bir bakalım sonucu değerlendiririz dediler gittim önce açken kan alındı daha sonra kahvaltı yap 2 saat sonra tekrar gel dediler bir kez daha kan alındı parakdan değil koldan tüpe alındı...ertesin günde sonucu almaya gittim işte 142 çıktı yediklerine dikkat et düşer dedi....kendi dr yarın gidip göstericem sonucu bakalım o nediyecek.....

Çok heyecanlandım kızlar..babamız ikeadan odamızı almış birazdan getirecek eve..sanırım kızım da heyecanlandı,babanın sesini telefonda duyduğundan beri hıçkırıyooP

hayırlı olsun cnm en güzel günlerde kullansın bebeğin inşallah....

benn ben varım topallıyorum resmen yürürken baştan 2 gün kalçm ağrıdı şimdi bacağıma vuruyor. topallıyorum bende. kuyruk sokumu tarfında sol tarafında dolayısıyla sol ayağıma vuruyor.. ama bence magnezyum eksikliği değil ağırlıktan oluyor.

bende çok heyecanlanmıştım,biz herşeyi aynı gün almıştık çooook keyifli,benimkilerde ikea...

sağol canım,hepimizin bebişleri güzel günlerde kullansın..

bende çok heyecanlanmıştım,biz herşeyi aynı gün almıştık çooook keyifli,benimkilerde ikea...

2 gün önce bakıp tam karar verememiştik.dün de rahatsızlanıp dr um istirahat edeceksin deyince bu akşam babamız da arkadaşıyla almaya gitti.2 arabaya yüklemişer geliyolar bakalım..ilaç gibi geldi bana bu bekleyiş....sağlıkla kullansın prenseslerimiz odalarını....

Çok sevindim güle güle kullansın prensesin.Hangisini almışlar?

Hepimiz bu ara doktorumuza gidiyoruz,çok fazla diil zaten sonuçların sanmıyorum sıkı bir diyet versin ama sen yine de dikkat ediyorsundur.Tokluk şekerine de baktılar demek ki va vay sağlık ocakları baya ciddiye alır oldular benimle de çok ilgilenmişlerdi.Belki kendi doktorun yineler testini.

ama yok bizim grup çok tembel daha ununu eleyip eleğini asan yok :)) herkes de bişeyler eksik [/QUOTE]

ay adımı andın sandım, bana mı bi şey dedin, tembel lafı duydum gibi. Benim ben.

ewet güneşcim aclık tokluk baktılar ne istersen yapıyolar bilgin olsun hani dr test falan isterse sağlık ocakları coğunu yapıyo bakalım dr yüklemeyi tekrarlıyalımmı dicek yada yediklerine dikkat et sonra yine ölçtürmü dicek...:44:bittimi kızın odası ne alemdesin

Çok iyi valla yapsınlar tabi,du bakalım yarın bi git ne dicek ben de cmt 09:40 a aldım randevumu bakalım benimki neler dicek:)
Kuzumun çamaşırlarını sorsaydın annesi bitirdi hepsini derdim ama babası annesinden tembel çıktı tıkınmakla meşgul bugün pek şifonyer kuracağa benzemiyor :)Beşik için yan korumayı nerden alsam ben acep?Siz aldınız mı?

beşiği ikeadanmı almıştın hangisi?

ben funnababy uyku seti almıştım beşikte hoş durmadı iade ettim o yüzden soruyorum

cnm ben takım aldım uyku seti olarak onuda bebek odasıyla takımdı zaten o şekilde aldım...ama ıkedakilere olmaz bizimkiler. çünkü ikedaki beişikler bizim büyüyen karyolalar kadar yüksek değil.... ıkeda var koruma sen gene ordan al onun dışındakiler uymaz ona

beşiği ikeadanmı almıştın hangisi?

ben funnababy uyku seti almıştım beşikte hoş durmadı iade ettim o yüzden soruyorum
Evet ikeadan aldım ben de ,hensvik olanını.Sen hangisini aldın daha sonrasında?Ayrıca yatak olarak hangisini aldınız beşiğin içine?
Anladım canım,ikeada bir tane gördüm ama beğenmedim ben onu çok inceydi bilmiyorum başka var mı.Olmadı diktiririz ölçülerini alıp da.Teşekkürler.

Çok sevindim güle güle kullansın prensesin.Hangisini almışlar?

beşik ve dolabı henvisk,şifonyeri de üzeri cam olanın 4 çekmecelisini canım..bi de emzirme sandalyesi ama hangisi bilmiyorum krem kılıflı olan...bu arada benim eşim montaj için ikeadaki görevlileri çağrmış:)))p.tesi kurulum olcak inşallah..tembel kocam benimP

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…