- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #27.321
canım benimde 145 çıkmıştı, sana tavsiyem her meyve yediğinde süt iç meyvenin şekerinin vücut tarafından emilimini engelliyor, kepek ekmeği yerine tam buğday veya çavdar ekmeği ye sıralamada beyaz ekmekten bir kademe önce kepek ekmeği en başta ise tam buğday var, tuzu hiç kullanma salçanın vs nin tuzu yetiyor baharatlarla tatlandır yemeklerini, günde 5 dilim ekmek ve 4 porsiyon meyveyi geçme ayrıca pirinç pilavı havuç bezelye patatesi bir süre evine sokma tamamen yasak, ayrıca üzümde yasakların arasında, pekmez de içme hangi çeşit olursa olsun, ben 2 aydır bu şekilde besleniyorum dün ölçüldü 107 çıktı şekerim, ben hafta içi diyetime tam uyup hafta sonu bir yere gitmişsek 1 porsiyon tatlı yedim hep arada çok ufak kaçamaklar yaptım yani ama ilk zamanlar çok katı uyguladım diyetimi.
:125::125::125::125::125::125::125::125::125:
yiyelim içelim eğlenelim :)))))
son 8 haftam....
:97::97::97::97::97::97::97:
kızlar bir arkadaşımızın bebeğine galatasarayın hastane çıkışını almak istiyoruz
ama gs nin satış sitesinde ürünü bulamıyoruz
aranızda takımların hastane çıkışını alan oldumu
orjinalini alabilceğimiz bir site arıyorum
biz feneriumdan aldık tüm takımlar wenice'e ürettiriyormuş,wenice mağazalarında hastane çıkışlarından tekli parçalara kadar bir sürü şey bulabilirsin...
http://www.mirandabebek.com/index.php?Kid=18&Uid=215
TARAFTAR HASTANE ÇIKIŞI BEBEK GİYİMİ ZIBIN SETİ GittiGidiyor.com'da #50057536
2 site buldum şöyle bir bakınca, wenice bakımdaymış internet alışverişi için,imkanın varsa gidip görüp al derim...
cok sağol cnm tavsiye için ama benim anlamadığım okadar glıgoz yüklendi bişey çıkmadı...sağlık occağında sadece yemek ye 2 saat sonra gel dediler onda cıktı...:44::44::44: bende neyi cok yiyosam onu kestim cnm özellikle pasta çikolata lokum vs ne varsa yiyodum bunları kesttim....biskuvi vs abur cubur bide fasfood patates kızartması bunlar gitti zaten şimdi düşer amma yiyodum ...
cnm glıkoz yüklemem 3 hafta önce özel bir hastanede yapıldı sonular güzeldi yani bişey cıkmadı....geçen gün rutin kontrol için sağlık ocağından çağırdılar orda idrarda enfeksyon vs varmı diyede bakalım dediler baktılar idrarda şeker cıktı dediler sonra sabah ac karnına gel kandan bakıcaz denili dr aradım oda olabilir kandan bir bakalım sonucu değerlendiririz dediler gittim önce açken kan alındı daha sonra kahvaltı yap 2 saat sonra tekrar gel dediler bir kez daha kan alındı parakdan değil koldan tüpe alındı...ertesin günde sonucu almaya gittim işte 142 çıktı yediklerine dikkat et düşer dedi....kendi dr yarın gidip göstericem sonucu bakalım o nediyecek.....öyle glikoz yüklemesiyle olmadı mı yani, parmaktanmıydı peki,yoksa tüple kan mı aldılar ?
şeker tarama testinden sonra ortaya çıkan birşey olabilir,sen doktoruna mutlaka söyle ,ben senin yerinde olsam testi tekrarlatırdım,doktorum istemesede ben gider yaptırırdım basit cihazlarla yapılan şeker ölçümleri bazen doğru sonuç veremeyebiliyor.
Çok heyecanlandım kızlar..babamız ikeadan odamızı almış birazdan getirecek eve..sanırım kızım da heyecanlandı,babanın sesini telefonda duyduğundan beri hıçkırıyooP
slm kızlar,, topikte artık pek kimse olmuyo yada ben girdiğimde az kişi kalmış oluyo..kızlar kalça ve bacak ağrısı çeken varmı? ben kaç gündür acayip şekilde kalçamdan bacağıma kadar komple bi ağrı var topal gibi yürüyorum..magnezyumda kullanıyorum ama geçmiyo( randevumda 12 gün sora fıtık mı oldum acep? benim bebiş 2 hafta geriden geliyodu bakalım bu sefer de aynımı olcak..bide kızlar nefes darlığı oluyomu sizdede hemen nefes nefese kalıyorum ve boğulcak gibi oluyorum aldığım nefes yetmiyo sanki..
Çok heyecanlandım kızlar..babamız ikeadan odamızı almış birazdan getirecek eve..sanırım kızım da heyecanlandı,babanın sesini telefonda duyduğundan beri hıçkırıyooP
cnm glıkoz yüklemem 3 hafta önce özel bir hastanede yapıldı sonular güzeldi yani bişey cıkmadı....geçen gün rutin kontrol için sağlık ocağından çağırdılar orda idrarda enfeksyon vs varmı diyede bakalım dediler baktılar idrarda şeker cıktı dediler sonra sabah ac karnına gel kandan bakıcaz denili dr aradım oda olabilir kandan bir bakalım sonucu değerlendiririz dediler gittim önce açken kan alındı daha sonra kahvaltı yap 2 saat sonra tekrar gel dediler bir kez daha kan alındı parakdan değil koldan tüpe alındı...ertesin günde sonucu almaya gittim işte 142 çıktı yediklerine dikkat et düşer dedi....kendi dr yarın gidip göstericem sonucu bakalım o nediyecek.....
hayırlı olsun cnm en güzel günlerde kullansın bebeğin inşallah....
bende çok heyecanlanmıştım,biz herşeyi aynı gün almıştık çooook keyifli,benimkilerde ikea...
2 gün önce bakıp tam karar verememiştik.dün de rahatsızlanıp dr um istirahat edeceksin deyince bu akşam babamız da arkadaşıyla almaya gitti.2 arabaya yüklemişer geliyolar bakalım..ilaç gibi geldi bana bu bekleyiş....sağlıkla kullansın prenseslerimiz odalarını....
cnm glıkoz yüklemem 3 hafta önce özel bir hastanede yapıldı sonular güzeldi yani bişey cıkmadı....geçen gün rutin kontrol için sağlık ocağından çağırdılar orda idrarda enfeksyon vs varmı diyede bakalım dediler baktılar idrarda şeker cıktı dediler sonra sabah ac karnına gel kandan bakıcaz denili dr aradım oda olabilir kandan bir bakalım sonucu değerlendiririz dediler gittim önce açken kan alındı daha sonra kahvaltı yap 2 saat sonra tekrar gel dediler bir kez daha kan alındı parakdan değil koldan tüpe alındı...ertesin günde sonucu almaya gittim işte 142 çıktı yediklerine dikkat et düşer dedi....kendi dr yarın gidip göstericem sonucu bakalım o nediyecek.....
hayırlı olsun cnm en güzel günlerde kullansın bebeğin inşallah....
Hepimiz bu ara doktorumuza gidiyoruz,çok fazla diil zaten sonuçların sanmıyorum sıkı bir diyet versin ama sen yine de dikkat ediyorsundur.Tokluk şekerine de baktılar demek ki va vay sağlık ocakları baya ciddiye alır oldular benimle de çok ilgilenmişlerdi.Belki kendi doktorun yineler testini.
ewet güneşcim aclık tokluk baktılar ne istersen yapıyolar bilgin olsun hani dr test falan isterse sağlık ocakları coğunu yapıyo bakalım dr yüklemeyi tekrarlıyalımmı dicek yada yediklerine dikkat et sonra yine ölçtürmü dicek...:44:bittimi kızın odası ne alemdesin
Çok iyi valla yapsınlar tabi,du bakalım yarın bi git ne dicek ben de cmt 09:40 a aldım randevumu bakalım benimki neler dicek:)
Kuzumun çamaşırlarını sorsaydın annesi bitirdi hepsini derdim ama babası annesinden tembel çıktı tıkınmakla meşgul bugün pek şifonyer kuracağa benzemiyor :)Beşik için yan korumayı nerden alsam ben acep?Siz aldınız mı?
Çok iyi valla yapsınlar tabi,du bakalım yarın bi git ne dicek ben de cmt 09:40 a aldım randevumu bakalım benimki neler dicek:)
Kuzumun çamaşırlarını sorsaydın annesi bitirdi hepsini derdim ama babası annesinden tembel çıktı tıkınmakla meşgul bugün pek şifonyer kuracağa benzemiyor :)Beşik için yan korumayı nerden alsam ben acep?Siz aldınız mı?
Evet ikeadan aldım ben de ,hensvik olanını.Sen hangisini aldın daha sonrasında?Ayrıca yatak olarak hangisini aldınız beşiğin içine?beşiği ikeadanmı almıştın hangisi?
ben funnababy uyku seti almıştım beşikte hoş durmadı iade ettim o yüzden soruyorum
cnm ben takım aldım uyku seti olarak onuda bebek odasıyla takımdı zaten o şekilde aldım...ama ıkedakilere olmaz bizimkiler. çünkü ikedaki beişikler bizim büyüyen karyolalar kadar yüksek değil.... ıkeda var koruma sen gene ordan al onun dışındakiler uymaz ona
Çok sevindim güle güle kullansın prensesin.Hangisini almışlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?