2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim randevumda 32+4 te olcak raporu ancak o zaman alabilcem doktor sorun olmaz dedi iş yerindekilerde sorun olmaz dediler çok karışık işler

Canım bence senin üzülmeni gerektirecek bir durum yok o arkadaş yaşamadığı halde duyduğu kötü şeyleri yazanlara demiş sanırım. Tabi ki birbirimize destek olacağız bu günlerde sen böyle şeylere üzme kendini olumlu düşünüp dinlenmeye bak iğnelerin de işe yarayacak bebişin de zamanında gelecek inşallah bak

bende 28 de gitmiştim 31+1 den sonra gel rapor verelim dedi 31+6 ya aldım bende randevuyu nolur yazamazmı acaba rapor.

banada dr 32+1 e rand verdi gerçi benimki h.sonu çalışmıyo zaten 16 ocakta alıcam raporumu inş. sanada verirler bence ama ara sor istersen yine bu arada arkadaşımda selda hanımda doğum yapmış çok memnun kalmış dr.dan hastaneden ve hemşirelerden odalara cinsiyete göre hemen kapı süslerini asıyolarmış dr. gerekmedikçe sezeryan yapmıyomuş bunu sende söylemiştin zaten

Bence de üzme kendini, suan hepimizde bi duygusallık var,, ben kendi adıma söyliyim, en ufak şeyden etkileniyoruz, zaman zaman canımızı sıkan durumlar oluyor,,bazen biz kendimiz çok alıngan olup minik nişeyi büyütüyoruz.. bebeklerimiz eetkilenmesinn diye hiç bişeyi kafamıza takmamaya çalışalım.. su guzel zamanların tadını çıkartalım.. çevremden duyuyorum hamile kalmak isteyipte kalamayan var ki.. Allahımıza sükredelimm.. tadını çıkaralım.. ve kimsenin bizi üzmesine izin vermeyelimm... herkeze iyi akşamlarr

kızlar aranızda gözleri yanan var mı? yoksa bnm gözümle alakalı bi problemmi var ilk defa böyle bişi oluyo..kaç gündür gözlerime biber sürülmüş gbi yanıyolar..anlayamadım gitti
Bende öyle bir şey yok canım gözünle ilgili bir durum mu acaba seninki. Uykusuzluk ve yorgunluktan etkilenebilir de gözler.

Ne güzel yazmışsın şükredelim bence de. Allahım sağlıkla da kavuştursun inşallah bebeklerimize.

merhaba kızlar, ara ara girip tüm geçmişi okudum ama bugün kafam yerinde değil:) hepsini unuttum..

ama kötü bi durum yok çok şükür.. dün sağlık ocağına gidecektik, iş çıktı gidemedik
sonra bi baktık akşam olmuş, defnenin yemeği, alışveriş filan derken geç kaldık.. bu sabah eşim işe giderken bıraktı bizi.. gitmişken aşımıda olayım dedim. faydası olur zararı olmaz diye düşündüm. defnede 2 doz olduğum için bu kez tek doz yapılacakmış.. doğumdan sonra başka yaparlarmı bilmiyorum.. hemşire şubat ayında ilk gittiğin kontrolden sonra bizi arayıp bilgilendirirsen sevinirim dedi. sağolsun beni yormak istemiyor:) eli hafifti çok şükür, şuan az bi ağrım var.

birde yaklaşık 1 aydır tuttum boğazımı ama 2-3 gündür canım acayip tatlı şeyler çekiyor.. birde bu ara misafir filanda ağırladım o arada ipin ucu kaçtı biraz.. 5 gün sonra randevum var. İnşallah herşey yolundadır.

Canım tamam ama özletme kendini
Son günlerde benimde iştahım açıldı herhalde, diyet listesine doymamaya başladım :)) galiba bebişlerin de iştahı yerinde

Ne güzel yazmışsın şükredelim bence de. Allahım sağlıkla da kavuştursun inşallah bebeklerimize.

sagol canım,, bebekler anne karnında etkileniyorlar çoğu kişidende duydum, kendi annemde der,, hep ben sana hamileyken iş hayatında çok mutsuzdum, bende de stress vardır,demekkki ozamanlardan kalma ama artık yapmıyorum bide şuan şartlarım uygun,, yani oturduğumuz yerden yazmakta kolay ama gerçekten dışarda okadar çok stres var ki .. keşmekeşlik.. saygısızlık..
hiç dert etmeyelim bari suanda,, akışına bırakalımm.. hayaller kuralım,, kendimizi mutlu edecek şeyler yapalım, naz da yapalım..biz busefer daha çok rahat olalım, herseyi biz düşünmeyelim, gerçekten biraz bencil olalım biz kendimizi düşünelim:) bari bu 9 ay süre zarfında (neyseki hepimizin az kaldı) çevremizdekiler düşünsünn artık:) takmayalım yanii..

:125::125::125::125::125::125::125::125::125:

yiyelim içelim eğlenelim :)))))

son 8 haftam....

:97::97::97::97::97::97::97:

Şu 32 hafta işinden emin olamıyordum ben de bazıları 32'nin içine girmen yeterli diyor:44: 30 dolunca randevumuz bizim bakalım benim doktor ne diyecek.

canım ben doruk tıpa evrim hanıma gidiyorum.biçok öğretmen arkadaşım da onda doğum yaptı.evrak işlerini falan benden iyi biliyo yani..benim bir sonraki randevumu kendi hesapladı 32+0da yani okulların açıldığı ilk pazartesi gelirsin duruma göre çalışabilir raporu veririz dedi.yani 32.haftayı doldurmamız gerekiyomuş..sanırım tam 1 hafta var seninle aramızda..

Canım tamam ama özletme kendini
Son günlerde benimde iştahım açıldı herhalde, diyet listesine doymamaya başladım :)) galiba bebişlerin de iştahı yerinde

yalnız değilim yaşasın:)))))

tam tahıllı ekmeğe geçtiğimden beri beyaz ekmek yemiyordum, bugün bolca yedim valla yalan yok( napıyım ama yaa canım çekti.. son 2 ay... dikkatli gidersem 2-3 kilo daha alırım, dikkat etmezsem halim harap..

dediğin gibi bebişlerin iştahı yerinde galiba.. tam kilo alma dönemleri

canım bende kamuda çalışıyorum
benim bilidğim kadarıyla doğumdan önce çalıştığın 5 hafta iznini doğum sonrasına aktarıyorsun
doğum sonrasıda 8 hafta oluyor yani toplmada 13 hafta oluyor
yeni torba yasasındamı 16 hafta oluyor umarım öyledir süper olur

Ben de ona göre ayarlayayım randevumu 30 da randevum var bir de 32 de gideriz ondan sonra zaten hep 2 hafta olur herhalde artık.

Evet canım toplam 16 hafta 32 veya 37 ne zaman ayrılırsan o tarihten itibaren 16 hafta bebeğin doğduğu zaman da önemli değil yeni yasada.

Evet canım toplam 16 hafta 32 veya 37 ne zaman ayrılırsan o tarihten itibaren 16 hafta bebeğin doğduğu zaman da önemli değil yeni yasada.

inşallah öyledir.ben de hep erken gelirse bebiş diye korkuyodum.öyleyse 32.haftayı doldurduğumuz tarih önemli.doğumdan sonra 8 hafta değil,32+0dan sonra 16 haftamız var şeklinde mi sayıcaz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…