- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #27.281
merhaba annişler.. öncelikle erinmeyip bana güzel yorumları ile cevap atan annelere ve anne adaylarına çoook teşekkür ederirimm
iğnelerimizi vurulduk bugün sonuncusunu ağrı yapan bir iğne ama 5 dk sonra geçiyor ağrısı.. dr demişti ağrı yapabilir vurulduktan sonra diye bilmem iyi oldu bunu yapılırken...
şu anlık 2 hafta kesin istirahat verdi.. 1 hafta sonraya da randevu verdi. sanırm riskli gruba girdiğim için sıklaştı kontrolüm..hastenelerden oldum olası nefret ederim
ama olsun oğluşumu daha sık görecem böylelikle...
pc de sıkıntım oluyor zaman zaman.. telden giriyorum ordan da okuması kolay sayfayı ama yazması inanılmaz çile. bazen birsürü bir şey yazıyorsun bir anda hooopp gidiyor
siliniyor hepsi...
o yüzden pc elimin altında olunca cevap atabiliyorum..
dün topicte bir arkadaşını iletisini gödrüm...birkaç başlık altında felaket tellaaleri giib bir şey yazmış.. tam olarak anlayamadım..zaten sancıların ortasın da yarım yamala
lak okumuşum. bugün gözüme tekrar takıldı..
biraz sesli düşüncem arkadaşalar...biz bu topic te neden buluştuk en büyük ortak yanımız hepimizin benzer zamanlarda doğum yapma durumuz. ve de yaşadığımız tecribeliri
mzi
yada yarım yamalak duydukarımızı değil bizzat bildiğimz paylaşımlar yapmaktır..ve buranın en çok sevdiğim yanı da o kadar destek oluyorki insanlar birbirlerine...
bir topicte denk geldi okudum. bir arkaşın bir sıkıntısı var daha ilk üç ayında yaşanan sıkıntıları da hepimiz çok şükür atlattık. kız anlatıyor sıkınıtısını..'kızlar
şöyle şöyle oldu ne yapacam diyor...'.. gelen cevap ne biliyormusunz.. 'manyakmısın kızım hemen hasteneye git hatta araba yoksa çık dışarı atla bir arabaya
git hemen hasteneye vs vs vs.... yazık kızın da eşi yanında yok bir şeklide hasteney giidyır ama korkulacak bir şeyi yok ve ilaç bile vermiyor doktorlar.. şimdi felaket
tellalı akıl veren bu tür arkadaş türlerine denir...
şimdi açıkcası kafam karıştı ve inanılmaz üzüldüm dünden beri şahsım adıma söylüyorum kimse bu topic te felaket tellallığı yapmıyor.. bazen insanlar ilk defa yaşadığı
kötü tecrübeleri deneyimli annelerden veya diğer anne adaylarında akıl almak için soruyor.. sonuçta hiç bir topic sadece geğik amaçlı açılmıyor..
inşallah açıklayıcı olmuşumdur..
bende 28 de gitmiştim 31+1 den sonra gel rapor verelim dedi 31+6 ya aldım bende randevuyu nolur yazamazmı acaba rapor.
CANIM 32 . HAFTANIN BİTİMİNDE VERİYOLAR RAPORU YANİ BENİM DOKTORUM 32+1 DE ÇAĞIRDI RAPOR İÇİN ZATEN KONTROL TARİHİMDE O ZAMANDI
sağlık olsun ne diyelimbaşka sefer olur mu bilmem ama artık başka zaman görüşürüz
Canım bence senin üzülmeni gerektirecek bir durum yok o arkadaş yaşamadığı halde duyduğu kötü şeyleri yazanlara demiş sanırım. Tabi ki birbirimize destek olacağız bu günlerde sen böyle şeylere üzme kendini olumlu düşünüp dinlenmeye bak iğnelerin de işe yarayacak bebişin de zamanında gelecek inşallah bak
Bende öyle bir şey yok canım gözünle ilgili bir durum mu acaba seninki. Uykusuzluk ve yorgunluktan etkilenebilir de gözler.kızlar aranızda gözleri yanan var mı? yoksa bnm gözümle alakalı bi problemmi var ilk defa böyle bişi oluyo..kaç gündür gözlerime biber sürülmüş gbi yanıyolar..anlayamadım gitti
Bence de üzme kendini, suan hepimizde bi duygusallık var,, ben kendi adıma söyliyim, en ufak şeyden etkileniyoruz, zaman zaman canımızı sıkan durumlar oluyor,,bazen biz kendimiz çok alıngan olup minik nişeyi büyütüyoruz.. bebeklerimiz eetkilenmesinn diye hiç bişeyi kafamıza takmamaya çalışalım.. su guzel zamanların tadını çıkartalım.. çevremden duyuyorum hamile kalmak isteyipte kalamayan var ki.. Allahımıza sükredelimm.. tadını çıkaralım.. ve kimsenin bizi üzmesine izin vermeyelimm... herkeze iyi akşamlarr
merhaba kızlar, ara ara girip tüm geçmişi okudum ama bugün kafam yerinde değil:) hepsini unuttum..
ama kötü bi durum yok çok şükür.. dün sağlık ocağına gidecektik, iş çıktıgidemedik
sonra bi baktık akşam olmuş, defnenin yemeği, alışveriş filan derken geç kaldık.. bu sabah eşim işe giderken bıraktı bizi.. gitmişken aşımıda olayım dedim. faydası olur zararı olmaz diye düşündüm. defnede 2 doz olduğum için bu kez tek doz yapılacakmış.. doğumdan sonra başka yaparlarmı bilmiyorum.. hemşire şubat ayında ilk gittiğin kontrolden sonra bizi arayıp bilgilendirirsen sevinirim dedi. sağolsun beni yormak istemiyor:) eli hafifti çok şükür, şuan az bi ağrım var.
birde yaklaşık 1 aydır tuttum boğazımı ama 2-3 gündür canım acayip tatlı şeyler çekiyor.. birde bu ara misafir filanda ağırladım o arada ipin ucu kaçtı biraz.. 5 gün sonra randevum var. İnşallah herşey yolundadır.
Ne güzel yazmışsın şükredelim bence de. Allahım sağlıkla da kavuştursun inşallah bebeklerimize.
Şu 32 hafta işinden emin olamıyordum ben de bazıları 32'nin içine girmen yeterli diyor:44: 30 dolunca randevumuz bizim bakalım benim doktor ne diyecek.
:125::125::125::125::125::125::125::125::125:
yiyelim içelim eğlenelim :)))))
son 8 haftam....
:97::97::97::97::97::97::97:
Canım tamam ama özletme kendini
Son günlerde benimde iştahım açıldı herhalde, diyet listesine doymamaya başladım :)) galiba bebişlerin de iştahı yerinde
Aynenn Kkatılıyorumm:)) aman şekere dikkatt.. dikkat diyorum ama evdeki tatlının hayalini kuruyorum şuan...:)(
Canım 32'ye girince devlete git (sağlık ocağı olmaz) 37. haftaya kadar çalışabilir raporu al, 37 izne ayrılmış göster 16 hafta izinli sayılacaksın. Bu arada senin hastanenin sgk anlaşması yok mu onların raporu geçiyor ama bildiğim kadarıyla.
canım ben doruk tıpa evrim hanıma gidiyorum.biçok öğretmen arkadaşım da onda doğum yaptı.evrak işlerini falan benden iyi biliyo yani..benim bir sonraki randevumu kendi hesapladı 32+0da yani okulların açıldığı ilk pazartesi gelirsin duruma göre çalışabilir raporu veririz dedi.yani 32.haftayı doldurmamız gerekiyomuş..sanırım tam 1 hafta var seninle aramızda..
:125::125::125::125::125::125::125::125::125:
yiyelim içelim eğlenelim :)))))
son 8 haftam....
:97::97::97::97::97::97::97:
Ohhhhh ben de hep o durumdayım bu ara doymuyorumBu rada çok özletme kendini Semra
canım bende kamuda çalışıyorum
benim bilidğim kadarıyla doğumdan önce çalıştığın 5 hafta iznini doğum sonrasına aktarıyorsun
doğum sonrasıda 8 hafta oluyor yani toplmada 13 hafta oluyor
yeni torba yasasındamı 16 hafta oluyor umarım öyledir süper olur
Evet canım toplam 16 hafta 32 veya 37 ne zaman ayrılırsan o tarihten itibaren 16 hafta bebeğin doğduğu zaman da önemli değil yeni yasada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?