2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın herkese bugün işte son günüm sabahları artık alarmı duymuyorum bütün gece kabuslar gördüm zaten 1 değil 2 değil bi sürü farklı rüyalar kan gördüm bu arada rüya bozulmuş derler bu durumda dim :)

kızlar aranızda gözleri yanan var mı? yoksa bnm gözümle alakalı bi problemmi var ilk defa böyle bişi oluyo..kaç gündür gözlerime biber sürülmüş gbi yanıyolar..anlayamadım gitti

canım uykusuzluktan yanar genelde benim gözlerim

benim randevumda 32+4 te olcak raporu ancak o zaman alabilcem doktor sorun olmaz dedi iş yerindekilerde sorun olmaz dediler çok karışık işler

canım 32+4 de olsan 32 haftanın başlangıcındaki tarihi doğum önü raporuna yazıyolarmış ablamda öyle olmuş ama sen zaten çalışmaya devam edeceğin için sorun yok :)

canım nasılsın eşinin izinli olduğunu tahmin ettiğim için bu sefer çok merak etmedim seni ama özlettin kendini
canım odanın duvarını değilde diğer objeleri yeşil düşün bence yada duvarlara yeşilli pembeli bordürde düşünebilirsin yada duvarın birini kağıt kaplayabilirsiniz
evt canım torba yasada bu düzenleme yapıldı kimsenin izni yanmaz merak etmeyin toplam 16 hafta iznimizi kullanıcaz :)

inşallah öyledir.ben de hep erken gelirse bebiş diye korkuyodum.öyleyse 32.haftayı doldurduğumuz tarih önemli.doğumdan sonra 8 hafta değil,32+0dan sonra 16 haftamız var şeklinde mi sayıcaz?
yok canım izne çıkıcağın tarih +16 hafta olacak

evt canım bende de oluyo fıtık değildir bebek ağırlık yapıyo ondan ben senelerdir bel ağrısı çekiyorum bel kaslarım zayıf ama bayadır olmuyodu şimdilerde yeni başladı bende yatakten kalkarken çok oluyo günlük hayatta çok etkilemiyo Allahtan canım bebeğin geriden gelmesini sorun etme bence minik bebek daha kolay doğar buda tesellin olsun ben 2.700 gr doğmuşum kaç hafta geriden geliyodum acaba

canım gs store mağazalarınada bakabilirsin

Çok heyecanlandım kızlar..babamız ikeadan odamızı almış birazdan getirecek eve..sanırım kızım da heyecanlandı,babanın sesini telefonda duyduğundan beri hıçkırıyooP
canım güle güle kullansın minik kızın odasını

canım benimde 31+4 de verdi normalde 9 şubatta ayrılmam gerekirken 6 şubat oldu... bir haftamız boşamı gidecek ya... o gün çok kafam karıştı.. dr a sordum oda yazalım raporu dedi.. aslında 9 ocakda gidip yazdırsaydıkda bir hafta karmı olurdu ki? bebek bi kaç gün erken gelirse sorun olmazda geç gelirse sorun

evet işte cnım kafamız karışıo ama artık 3 gün erken 3 gün geç sağlıkla doğsunlarda napalım tekrar iptal etsem iice millet şüphelenecek yanlışmı die bakalım kalsın raporumuzz

evet işte cnım kafamız karışıo ama artık 3 gün erken 3 gün geç sağlıkla doğsunlarda napalım tekrar iptal etsem iice millet şüphelenecek yanlışmı die bakalım kalsın raporumuzz

benimde kafama takılıo hatta biraz daha düşünsem strese giricem... sonradan kendime 3 günün hesabını yapma die kızıyorum ama işte insanın elinde değil bebeişle daha çok vakit geçirmek istiyoruz.. eğer 9 unda yazdırsaydık 1 hafta kar olurduda.. bi yandan daşöle düşünüyorum.. belkide çok ağırlaşırız işe gidemicek durumda oluruz... zaman gösterecek artık... peki bizim bebişler 40 haftayı doldurup doğarsa bizim 3 gün yanacak mı... yani 5 hafta çalışmış olucaz ama o 3 gün nolacak... doğum sonrasından mı düşülecek... bide 41-42 haftaya sarkarsa orasıda var.. bazılarının baya geç geliomuş bebişleri..

Baktım şimdi sanırım yaylı olanlardan,ben en iyisi doktoruma bir sorayım bu haftasonu bakalım o ne diyecek.Yoksa bunun fiyatı gayet uygunmuş,yataş,idaş vb yatak satanların dışındaki bebek yataklarının fiyatları daha ucuz.Kararsız kaldım bir de doktora danışalım bakalım...
Yan korumaya gelince bizim aile dostumuzun 3 aylık bebeği hop hop dönüyor şu an bile o yüzden ben korkuyorum korkuluklarından,demek ki uymuyor o zaman ben de yaptırayım bakalım.Hiç uyku seti işine girmeyeyim.Tşk ederim tecrübelerini paylaştığın için

Günaydınlarrrrrrrrrrr
Yine uykusuz bir gece,dön sağa dön sola neysee zombi gibi dershaneye gitme zamanı bi görseniz korkarsınız bende.Saç baş gözler Gidelim bakalım öptük sizi ve kuzuları

günaydın kızlar bişey sormak istiyorum gittigidiyor.comdaki cotton box nevresim takımlarını alıpta yıkayan var mı memnun musunuz ? bende almaı düşünüyorumda ama kumaşı falan nasıldır ki bu topikte alanları hatırlıyorum nasıl güzel mi sizce bende alayım mı? dün ikeadan baktım pahalı geldi bana 45 lira. acilen coton bx nevresim tak. alanlar yorumları yazarsa çok sevinirim

Acilen yazıyorum :)) ben aldım ama yıkamadım daha.. yıkayanlar da solmadı bozulmadı dediler... kumaşı gayet güzel bence.. gittigidiyor dan 2 takım aldım bende..

Acilen yazıyorum :)) ben aldım ama yıkamadım daha.. yıkayanlar da solmadı bozulmadı dediler... kumaşı gayet güzel bence.. gittigidiyor dan 2 takım aldım bende..

cevapladığın için teşekkürler tatlım. benim kızım olucak inşallah acaba cotton box minnoş nevresin takımı nasıl? seninde kızın olucak sanırım sen hangi baskılısından aldın canım? bir türlü karar veremiyorumda

ben şu ikisini aldım:

Minnoş da güzeldii

Canım bende aldım,çok güzeller ama yıkamadım daha Melike'nin de dediği gibi yıkayanlar sorun yok dedi.Zaten çok uzun süre kullanmıycaklar çok para vermeye gerek yok....

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR, hepinize HAYIRLI CUMALAR...

SELENcim duvar fikri için çok teşekkür ederim. komple değilde pembe-yeşil daha mantıklı gibi dimi:)

ÖZGEcim eşine çok geçmiş olsun, bir an önce iyileşsin inşallah.

dün gece bende doğru düzgün uyuyamadım kolum gece daha çok ağrıdı ve soluma fazla yatamamışım.. her uyandığımda kendimi sırt aşağı buldum(

Sağol canım ,inş.Bazen banada öyle oluyo uyandığımda sırt üstü buluyorum kendimi((
Duvarları iki renk yapmak güzel olur canım,bitsinde görelim fıstıkların odasını:)))

Sağol canım ,inş.Bazen banada öyle oluyo uyandığımda sırt üstü buluyorum kendimi((
Duvarları iki renk yapmak güzel olur canım,bitsinde görelim fıstıkların odasını:)))

duvarlar ve uyku setleri kaldı.. hepsini hayırlısıyla bi tamamlasaydık, fotolarını çekip ekliycem inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…