- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #27.361
Kızlar günaydın herkese bugün işte son günüm sabahları artık alarmı duymuyorum bütün gece kabuslar gördüm zaten 1 değil 2 değil bi sürü farklı rüyalar kan gördüm bu arada rüya bozulmuş derler bu durumda dim :)
canım uykusuzluktan yanar genelde benim gözlerim
canım 32+4 de olsan 32 haftanın başlangıcındaki tarihi doğum önü raporuna yazıyolarmış ablamda öyle olmuş ama sen zaten çalışmaya devam edeceğin için sorun yok :)
canım nasılsın eşinin izinli olduğunu tahmin ettiğim için bu sefer çok merak etmedim seni ama özlettin kendini
canım odanın duvarını değilde diğer objeleri yeşil düşün bence yada duvarlara yeşilli pembeli bordürde düşünebilirsin yada duvarın birini kağıt kaplayabilirsiniz
kızlar aranızda gözleri yanan var mı? yoksa bnm gözümle alakalı bi problemmi var ilk defa böyle bişi oluyo..kaç gündür gözlerime biber sürülmüş gbi yanıyolar..anlayamadım gitti
canım uykusuzluktan yanar genelde benim gözlerim
benim randevumda 32+4 te olcak raporu ancak o zaman alabilcem doktor sorun olmaz dedi iş yerindekilerde sorun olmaz dediler çok karışık işler
canım 32+4 de olsan 32 haftanın başlangıcındaki tarihi doğum önü raporuna yazıyolarmış ablamda öyle olmuş ama sen zaten çalışmaya devam edeceğin için sorun yok :)
merhaba kızlar, ara ara girip tüm geçmişi okudum ama bugün kafam yerinde değil:) hepsini unuttum..
ama kötü bi durum yok çok şükür.. dün sağlık ocağına gidecektik, iş çıktıgidemedik
sonra bi baktık akşam olmuş, defnenin yemeği, alışveriş filan derken geç kaldık.. bu sabah eşim işe giderken bıraktı bizi.. gitmişken aşımıda olayım dedim. faydası olur zararı olmaz diye düşündüm. defnede 2 doz olduğum için bu kez tek doz yapılacakmış.. doğumdan sonra başka yaparlarmı bilmiyorum.. hemşire şubat ayında ilk gittiğin kontrolden sonra bizi arayıp bilgilendirirsen sevinirim dedi. sağolsun beni yormak istemiyor:) eli hafifti çok şükür, şuan az bi ağrım var.
birde yaklaşık 1 aydır tuttum boğazımı ama 2-3 gündür canım acayip tatlı şeyler çekiyor.. birde bu ara misafir filanda ağırladım o arada ipin ucu kaçtı biraz.. 5 gün sonra randevum var. İnşallah herşey yolundadır.
canım nasılsın eşinin izinli olduğunu tahmin ettiğim için bu sefer çok merak etmedim seni
canım odanın duvarını değilde diğer objeleri yeşil düşün bence yada duvarlara yeşilli pembeli bordürde düşünebilirsin yada duvarın birini kağıt kaplayabilirsiniz
evt canım torba yasada bu düzenleme yapıldı kimsenin izni yanmaz merak etmeyin toplam 16 hafta iznimizi kullanıcaz :)canım bende kamuda çalışıyorum
benim bilidğim kadarıyla doğumdan önce çalıştığın 5 hafta iznini doğum sonrasına aktarıyorsun
doğum sonrasıda 8 hafta oluyor yani toplmada 13 hafta oluyor
yeni torba yasasındamı 16 hafta oluyor umarım öyledir süper olur
yok canım izne çıkıcağın tarih +16 hafta olacakinşallah öyledir.ben de hep erken gelirse bebiş diye korkuyodum.öyleyse 32.haftayı doldurduğumuz tarih önemli.doğumdan sonra 8 hafta değil,32+0dan sonra 16 haftamız var şeklinde mi sayıcaz?
evt canım bende de oluyo fıtık değildir bebek ağırlık yapıyo ondan ben senelerdir bel ağrısı çekiyorum bel kaslarım zayıf ama bayadır olmuyodu şimdilerde yeni başladı bende yatakten kalkarken çok oluyo günlük hayatta çok etkilemiyo Allahtan canım bebeğin geriden gelmesini sorun etme bence minik bebek daha kolay doğar buda tesellin olsun ben 2.700 gr doğmuşum kaç hafta geriden geliyodum acabaslm kızlar,, topikte artık pek kimse olmuyo yada ben girdiğimde az kişi kalmış oluyo..kızlar kalça ve bacak ağrısı çeken varmı? ben kaç gündür acayip şekilde kalçamdan bacağıma kadar komple bi ağrı var topal gibi yürüyorum..magnezyumda kullanıyorum ama geçmiyo( randevumda 12 gün sora fıtık mı oldum acep? benim bebiş 2 hafta geriden geliyodu bakalım bu sefer de aynımı olcak..bide kızlar nefes darlığı oluyomu sizdede hemen nefes nefese kalıyorum ve boğulcak gibi oluyorum aldığım nefes yetmiyo sanki..
canım gs store mağazalarınada bakabilirsinkızlar bir arkadaşımızın bebeğine galatasarayın hastane çıkışını almak istiyoruz
ama gs nin satış sitesinde ürünü bulamıyoruz
aranızda takımların hastane çıkışını alan oldumu
orjinalini alabilceğimiz bir site arıyorum
canım güle güle kullansın minik kızın odasınıÇok heyecanlandım kızlar..babamız ikeadan odamızı almış birazdan getirecek eve..sanırım kızım da heyecanlandı,babanın sesini telefonda duyduğundan beri hıçkırıyooP