2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçen gün kızlarımızın odasına koçtaşdan beyaz-pembe halı ve pembe perde aldım.. perdeleri kenarlara fon olarak kullanıcam.. bugünde uyku seti baktım toz pembe:))

şimdiiiiii..
1- gardırop ve baza başlıkları beyaz
2- halı pembe-beyaz
3- perde fonu pembe, tülü beyaz olacak..

4- duvar rengi şuan beyaz.. ben pembe ve yeşil uyumunu çok seviyorum. duvarı açık yeşile boyasak çokmu sırıtır ??? nil yeşili gibi bi renk. oda küçük ama sabah ve öğle güneşini aldığı için çok aydınlık onuda belirteyim.
http://1.bp.blogspot.com/-qrXZpINyW.../minimalist-wall-paint-bedroom-decoration.jpg
obje olarakta yeşil şeyler kullanmak istiyorum.. yani pespembe bi odalarının olmasını istemiyorum

Son düzenleme:

sen düzenli takip edemiyorsun galiba arkadaşım, eğer fırsatın varsa düzenli burayı takip etmeni öneririm çünkü sormuş ve yazmış olduğun herşeyi aylardır aramızda paylaştık,dahada paylaşacak çok şeyimiz var,şahsen ben burası buradaki can arkadaşlarım sayesinde yeri geldi çok şey öğrendim yeri geldi sıkıntımı paylaştım desteklerini aldım, iyiki burada bir araya gelmişiz sende sıkı sıkı takip et...

cnm bence olur ama sadece yeşili duvarda kullanma obje lamba vs bişeyin içindede bu tn geçsin ki kel alaka olmasın yni çzel olarak o renge boyandığı belli olsun..... bu arada hayırdır nerelerdesin merak ediyoruz seni ama keyfin yerinde önemli olanda bu...

Canım sen daha önce bir resim yüklemiştin pembe yeşil o da çok güzeldi. Yeşil aksesuarlar kullanırsan olur bence ama tek duvarı yeşil düşünme.

umuduımm canım nasılsın
en son idrar testinde sorun vardı şimdi durum nasıl
umarım bir sorun yoktur
limonlukek arkadaşım sanada geçmiş olsun umarım bebişin vaktinde gelir

inşallah öyledir.ben de hep erken gelirse bebiş diye korkuyodum.öyleyse 32.haftayı doldurduğumuz tarih önemli.doğumdan sonra 8 hafta değil,32+0dan sonra 16 haftamız var şeklinde mi sayıcaz?

İzne ne zaman ayrılırsak (32 ya da 37) o tarihten itibaren 16 hafta eltimde öyle oldu.

bence sırıtmaz canım, hatta duvarları farklı da yapabilirsin bir duvar komple yeşilken diğeri pembe, yada duvarı ikiye böl alt yeşil üst pembe aradanda bordür geçir yeşil nil yeşili pembede bebek pembesi bence çok hoş olur...

evet bende öyle düşünüyorum obje olarak bişeylerde mutlaka yeşil olmalı.. buralardayım canım, dün eşim izinliydi, önceki günde pek girmedim.. 2 gün sonra kardeşimin doğum günü ve aylardır elimde olan bi etolü bitirmeye uğraşıyorum:))

Canım sen daha önce bir resim yüklemiştin pembe yeşil o da çok güzeldi. Yeşil aksesuarlar kullanırsan olur bence ama tek duvarı yeşil düşünme.

o resimdeki gibi olmasını bende çok istiyordum ama uyku seti bulamıyorum öyle bende işte objelerle duvar rengiyle yeşil katayım istedim.

teşekkürler arkadaşlar

umuduımm canım nasılsın
en son idrar testinde sorun vardı şimdi durum nasıl
umarım bir sorun yoktur
limonlukek arkadaşım sanada geçmiş olsun umarım bebişin vaktinde gelir

cok sağol cnm kanda sınır 140 dı ama benim 142 cıktı sağlık ocağı dr biraz yüksek yediklerine dikkat et dedi.bende tatalı ve yağda yumurta şeker vs bunları kestim akşam ve sabah kepekli ekmek yiyorum aralarda meyve yatarkende tarçınlı süt....yarın kendi dr gidicem rapor almak için izine çıkıcam yani onada göstericem sonucu bakalım nediycek....bizden haberler böle ama cok sık acıkıyorum vede ne yiycmi şaşırıyorum ....

canım diyelimki ben 34. haftada ayrıldım bu durumda doğumdan sonra
kaç hafta izin kullanıcam yine 16 haftamı :44:

Doğumu ne zaman yaptığın önemli değil sen 34. haftada izne ayrılırsan o günden itibaren 16 hafta sayacaksın artık bebek ne zaman gelirse.

sağol canım, içimi okudun varya:)) bende şöyle bi duvara baktım yeşil-pembe 2 renk boyasam nasıl durur acaba dedim:)))

slm kızlar,, topikte artık pek kimse olmuyo yada ben girdiğimde az kişi kalmış oluyo..kızlar kalça ve bacak ağrısı çeken varmı? ben kaç gündür acayip şekilde kalçamdan bacağıma kadar komple bi ağrı var topal gibi yürüyorum..magnezyumda kullanıyorum ama geçmiyo( randevumda 12 gün sora fıtık mı oldum acep? benim bebiş 2 hafta geriden geliyodu bakalım bu sefer de aynımı olcak..bide kızlar nefes darlığı oluyomu sizdede hemen nefes nefese kalıyorum ve boğulcak gibi oluyorum aldığım nefes yetmiyo sanki..

sol kasığımın ağrısı bende bayağı bi zamandır var.. magnezyumda kullanmıyorum ben.. kalça ağrısı da yataktan kalkarken filan arada oluyor..

nefes darlığına gelince yaklaşık 1 haftadır bayağı var.. fazla konuşmaya gelemiyorum, yürüken konuşuyorsam tıkanıyorum. oda artık normal şurda 2 ayımız kaldı.. bebeklerimizin organlarının büyük bi kısmı gelişti, bundan sonra kilo alarak büyüecekler ve yerleri daraldıkça aşağı-yukarı sürekli bası yapacaklar..

bebişinde sağlıklı olsunda varsın zayıf olsun, normal doğum olursa doğumu kolay olur.. ve inanki zayıf doğan bebekler daha çabuk toparlnıyor ve hatta akranlarını geçiyorlar

artık zor dönemdeyiz ayaklarını kaburgama bi dayıyo acıtıyo resmen..geçen akşam eşim elini koydu karnıma korktu valla bu kız fazla durmaz çıkar diyo öyle sert vuruyoki bide otomatiğe bağlanmış gibi:))okadar diikat ediyorum yediklerime maşallah 2 hafta geride:)) aynen öyle ilk önce moralim bozulmuştu niye geride okadar die ama..sağlıklı olsunda sütümde olsun kilo alır artık..

ewet poli sana katılıyorum geçen gün arkadaşım doğum yaptı 2.400 gram bebiş hastaneden hemen cıktı 1 ay içindede nanakları sarktı...bugün amca kzı doğum yaptı 3.500 bebeği kuveze almışlar rabbim umarım tez samanda sağlık verirde cıkar sarılık olmuş sanırım....oyüzden kg fazla takılmayın arkadaşlar önemli olan sağlığı...

ahh canım arkadaşım kıyamam ben sana
aç olupta doymamak çok kötü bende bu aralar biraz kısayım diyorum
ama iştahım epey acıktı hep yemek istiyorum
canım inşallah kendi doktoruna gidicen herşey güzel çıkar
bende şuan iki doktora gidiyorum bazen tedirgin oluyorum
biri demir ilacı iç diyor biri içme diyor bunun gibi şeyler

IŞILcım amca kızının bebeğine çok geçmiş olsun, inşallah çarçabuk geçer sarılığı.. bol bol emzirmesi lazım.

haydi hepinize iyi akşamlar arkadaşlar..gideyim uzanıp oturayım biraz..

canım benimde 145 çıkmıştı, sana tavsiyem her meyve yediğinde süt iç meyvenin şekerinin vücut tarafından emilimini engelliyor, kepek ekmeği yerine tam buğday veya çavdar ekmeği ye sıralamada beyaz ekmekten bir kademe önce kepek ekmeği en başta ise tam buğday var, tuzu hiç kullanma salçanın vs nin tuzu yetiyor baharatlarla tatlandır yemeklerini, günde 5 dilim ekmek ve 4 porsiyon meyveyi geçme ayrıca pirinç pilavı havuç bezelye patatesi bir süre evine sokma tamamen yasak, ayrıca üzümde yasakların arasında, pekmez de içme hangi çeşit olursa olsun, ben 2 aydır bu şekilde besleniyorum dün ölçüldü 107 çıktı şekerim, ben hafta içi diyetime tam uyup hafta sonu bir yere gitmişsek 1 porsiyon tatlı yedim hep arada çok ufak kaçamaklar yaptım yani ama ilk zamanlar çok katı uyguladım diyetimi.

kızlar bir arkadaşımızın bebeğine galatasarayın hastane çıkışını almak istiyoruz
ama gs nin satış sitesinde ürünü bulamıyoruz
aranızda takımların hastane çıkışını alan oldumu
orjinalini alabilceğimiz bir site arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…