2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de aynı şeyi düşünüyorum güneş..uyku seti almıycam heralde ama yan koruma olması lazım..şöyle kenarı fırfırlı beyaz ve 1 tane de şeker pembe diktiririm diye düşünüyorum.benden önce halledersen haberim olsun emi?

ay bizim sağlık ocağındakilerin pek umrunda diil galiba böyle şeyler.yarın 2.doz aşımı olmaya gidicem sorayım bakalım benim niye bakmıyolarmış...

Güle güle kullansın kuzucuk.
Benimki pek hevesli şifonyere başlıyayım ben diye gitti odasına henüz bakmadım ne alemde:)Dolabı sordum ona bakmamış henüz:))Boşver gelsin kursunlar eşin yorulmamış olur.Benimki aşka geldi
İçine yatak almamız gerekiyor bir de,haftasonu gidip onu da alıcazBitmez bu alışveriş faslı.Bizimkinin yatağı beşiği kadar 220 liraydı,yaysız olması gerekiyormuş viscolexti sanırım.Yan koruma,cibinlik,halı avize perdeeee biter mii bitmessss

galiba bizim oda daha çabuk kurulcak:)söyle eşine de çabuk tutsun eliniD
ay evet bi de onlar var.bakalım artık yarıyıl tatiline girince perde halı işini de bitiririm diyorum Allah'ın izniyle..geçen hafta cumhuriyet.cad.gittim perdecilere..kafamda tasarladığım modeli anlattım,rengini beğendim.çok uygun fiyat verdiler bakalım.
beşiğin yatağını biz de almadık.bi de onu araştırcaz şimdi..bitmiyo vallaaa..ama hepsi çok zevkliiii..

ay bizim sağlık ocağındakilerin pek umrunda diil galiba böyle şeyler.yarın 2.doz aşımı olmaya gidicem sorayım bakalım benim niye bakmıyolarmış...

Benim de annem hallediyor o işleri gelecek bakalım haftasonu,yaptırınca haber veririm.
Nevin Hanım bir doz yeterli dediği için ikinci dozu yaptırmadım ben.Zaten ilki çok fena yaptı beni kolum hem ağrıdı hem kaşındı.
Perde işi bizim biraz zor, çatı katı olduğu için çoğu perdeci yapmak istemiyor.Sana ne kadar fiyat verdiler?

ben basit ama sade bişi istiyorum.tülünü çok uçuk pembe organze alıcam,2 kanat şeklinde kuravexe gibi kesicek,kenarına da bikaç ton koyu düz şeker pembe seçtim.hepsine 85lira falan demişti sanırım;P

ben basit ama sade bişi istiyorum.tülünü çok uçuk pembe organze alıcam,2 kanat şeklinde kuravexe gibi kesicek,kenarına da bikaç ton koyu düz şeker pembe seçtim.hepsine 85lira falan demişti sanırım;P

Anladım,çok cici durur.Ay bir bitseler de tamamlanmış halini görsek çok heyecanlı

Anladım,çok cici durur.Ay bir bitseler de tamamlanmış halini görsek çok heyecanlı

evettt çok sabırsızlanıyorum ben de.zaten dün drum doğum tarihini 25 mart ölçünce de kalbim çarpmaya başladı..her kontrolde biraz daha öne çekilmeye başladı....bir an önce tamamlanması lazım herşeyimizin!!

Bizim 26 mart bakalım cumartesi günkü kontrolde kaç çıkacakEvet evet bir an önce bitsin son ayı rahat geçirelim.

selam 2012 mart anneleri masallah sizin cogu bitti azi kaldi bende mayis annesi olucam kismetse malum siz bizlerden daha tecrubelisiniz ben 5.5 aylik olmama ragmen istahsizlik ve agzimdaki kotu tat gitmedi ,dogru durust yiyip icemiyorum sormak istedigim bu durumda olup sonradan duzelen istahi acilan var mi cevaplarsaniz cok memnun olurum

benim 16-17. haftaya kadar sürmüştü ama sonra eskisi gibi yemeye başladım.hatta bu ara eskisinden de fazla yemeye başladım:)

Benim de oldu bu tarz sıkıntılarım,özellikle 4.ayda evde hiç yemek yapamadım ama 4.aydan sonra düzeldi.Doktorun ne diyor bu duruma?Bazıları 9 ay boyunca bu şekilde devam ederken bazıları da düzeliyor kişiden kişiye değişiyor sanırım.Ama tabiki doktorun çok daha iyi bilir.

benim ne ağzımın tadı kaçtı nede iştahım ve şimdi diyet yapmazk zorunda kaldım ve cok zor oluyo tabiki böğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ....

benim 16-17. haftaya kadar sürmüştü ama sonra eskisi gibi yemeye başladım.hatta bu ara eskisinden de fazla yemeye başladım:)

bende 22. haftadayim canim ama hala gecmedi ,umarim bi an once gecer ,bari kilo almasam oda yok kiloda aliyorum:44:

evet canim hic yemek yapamiyorum ilk uc ay yatakta gecti simdi rahatlamak istiyorum ama istah hic yok soyle canim ceke ceke yemeyi ozledim inanin
benim ne ağzımın tadı kaçtı nede iştahım ve şimdi diyet yapmazk zorunda kaldım ve cok zor oluyo tabiki böğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ....

valla ben yeterki yiyebileyim kiloyu diyeti takmiycamda malesef yiyemiyorum ,umarim son aylarda rahatlarim

kizlar cevaplariniz icin cok tesekkur ediyorum ,hayirli ve kolay dogumlar diliyorum ins,siz dogurunki sira bizlerede gelsin,iyi geceler

bende henvisk aldım, içinede linkteki yatağın 60*120 olanını aldım bizim yatağın ölçüsünde, ikeadan almadım onu , bizim yatağımız ikeadan lateks olanından yani visko olanındanda iyi ama ben hiç rahat yatamıyorum o yüzden standart bir ortopedik yatak aldım bebiş için.

Caploonba Sies Bebek Yata 70 x 120,,Taffy Baby - Online bebek rnleri marketiniz

yan koruma olarak da ben birşey almadım çünkü piyasada satılanlar 130 cm genişliğe göre yapılmış genelde, ve üst kademede kullanıldığı dönemde yükseklik kurtarmadığından dışarı çok taşıyor bu sebeple ben funna baby den aldığım seti iade ettim ve en azından 6 ay birşey kullanmayı planlamıyorum, sonrasında bebeğin durumuna göre düşünücem, çevresinin kapalı olmasınıda istemiyorum aslında sadece tavana bakıp dursun istemiyorum, parmaklıklarıda sorun yaratacak gibi gözükmüyor...

kızlar günaydın,

kahvaltımı yapıcam birazdan ve büyük ihtimalle tekrar uyurum 12 ye kadar, hepimize sağlıklı günler olsun, problemi olanlara acil şifalar olsun,bol tepiklerin olduğu bir gün olsun hepimize....

canım benimki de senin gibi uzun sürdü...6.aya doğru anca geçti...yani bulantılar bitmişti ama on ağızdaki kötü tat çok geç geçti...ama şimdi rahatım çok şükür

Günaydın kızlarrr... Herkese hayırlı cumalar...

Bitiyo bu haftada bitiyooo yaşasın :)) Haftasonu gelsin bi an önceee

ay adımı andın sandım, bana mı bi şey dedin, tembel lafı duydum gibi. Benim ben.

Yok yok ben de :) ama cumartesi günü çok kararlıyım bebişin tüm giysilerini yıkayıp ütülicem, hastane çantamı hazırlıycam çok çalışcam her işimi bitircem :)) umarım bu azmim yarın sabah uyandığımda geçmez

günaydın kızlarrr dün doğum izinlerini konuşmuşsunuz benim doktor 31+3 müşüm 32. haftan başlamış kanuni hakkın verelim dedi verdi. kamuda memurum ama burdakiler daha önce hiç bu izinden vermediklerinden bişi bilmiolar benimde anlatırken bile kafam karışıo 5 hafta ertelettik şubat 9 da ayrılmam gerekio ama perşembeye geldiğinden 6 şubat dedik bu seferde eşim kızıo sağlık bakanlığı takibinde deilmisiniz 1 haftan yanacak die ayyy ne zor bişimiş yaaa napcamı şaşırdım doğumdada yine doğum raporu getiriomuyuz bu arada bilgisi olan varmıı

Canım bizimkiler doğum raporu istiyo.. Hastaneden veriyolar işte bebeğin cinsiyeti doğum saati falan filan yazıyo kağıtta... iş yerine onu veriyosun ama ne yapıyolar bilmiyorum sonra...
Torba yasadan sonra da şu rapor işi açıklığa kavuşmuş. 32. haftada izne ayrıldın diyelim, 16 hafta sonra geri dönüyosun... 33te de ayrılsan aynı durum... perşembeye geliyo diye vazgeçme, benimde salıya geliyo 7 şubatta 37. haftaya giriyorum, eğer kızım hala gelmemiş olursa :) o gün gelip raporumu verip çıkcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…