- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #27.341
Evet ikeadan aldım ben de ,hensvik olanını.Sen hangisini aldın daha sonrasında?Ayrıca yatak olarak hangisini aldınız beşiğin içine?
Anladım canım,ikeada bir tane gördüm ama beğenmedim ben onu çok inceydi bilmiyorum başka var mı.Olmadı diktiririz ölçülerini alıp da.Teşekkürler.
Hepimiz bu ara doktorumuza gidiyoruz,çok fazla diil zaten sonuçların sanmıyorum sıkı bir diyet versin ama sen yine de dikkat ediyorsundur.Tokluk şekerine de baktılar demek ki va vay sağlık ocakları baya ciddiye alır oldular benimle de çok ilgilenmişlerdi.Belki kendi doktorun yineler testini.
Güle güle kullansın kuzucuk.beşik ve dolabı henvisk,şifonyeri de üzeri cam olanın 4 çekmecelisini canım..bi de emzirme sandalyesi ama hangisi bilmiyorum krem kılıflı olan...bu arada benim eşim montaj için ikeadaki görevlileri çağrmış:)))p.tesi kurulum olcak inşallah..tembel kocam benimP
Güle güle kullansın kuzucuk.
Benimki pek hevesli şifonyere başlıyayım ben diye gitti odasına henüz bakmadım ne alemde:)Dolabı sordum ona bakmamış henüz:))Boşver gelsin kursunlar eşin yorulmamış olur.Benimki aşka geldi
İçine yatak almamız gerekiyor bir de,haftasonu gidip onu da alıcazBitmez bu alışveriş faslı.Bizimkinin yatağı beşiği kadar 220 liraydı,yaysız olması gerekiyormuş viscolexti sanırım.Yan koruma,cibinlik,halı avize perdeeee biter mii bitmessss
ben de aynı şeyi düşünüyorum güneş..uyku seti almıycam heralde ama yan koruma olması lazım..şöyle kenarı fırfırlı beyaz ve 1 tane de şeker pembe diktiririm diye düşünüyorum.benden önce halledersen haberim olsun emi?
ay bizim sağlık ocağındakilerin pek umrunda diil galiba böyle şeyler.yarın 2.doz aşımı olmaya gidicem sorayım bakalım benim niye bakmıyolarmış...
galiba bizim oda daha çabuk kurulcak:)söyle eşine de çabuk tutsun eliniD
ay evet bi de onlar var.bakalım artık yarıyıl tatiline girince perde halı işini de bitiririm diyorum Allah'ın izniyle..geçen hafta cumhuriyet.cad.gittim perdecilere..kafamda tasarladığım modeli anlattım,rengini beğendim.çok uygun fiyat verdiler bakalım.
beşiğin yatağını biz de almadık.bi de onu araştırcaz şimdi..bitmiyo vallaaa..ama hepsi çok zevkliiii..
Benim de annem hallediyor o işleri gelecek bakalım haftasonu,yaptırınca haber veririm.
Nevin Hanım bir doz yeterli dediği için ikinci dozu yaptırmadım ben.Zaten ilki çok fena yaptı beni kolum hem ağrıdı hem kaşındı.
Perde işi bizim biraz zor, çatı katı olduğu için çoğu perdeci yapmak istemiyor.Sana ne kadar fiyat verdiler?
ben basit ama sade bişi istiyorum.tülünü çok uçuk pembe organze alıcam,2 kanat şeklinde kuravexe gibi kesicek,kenarına da bikaç ton koyu düz şeker pembe seçtim.hepsine 85lira falan demişti sanırım;P
Anladım,çok cici durur.Ay bir bitseler de tamamlanmış halini görsek çok heyecanlı
evettt çok sabırsızlanıyorum ben de.zaten dün drum doğum tarihini 25 mart ölçünce de kalbim çarpmaya başladı..her kontrolde biraz daha öne çekilmeye başladı....bir an önce tamamlanması lazım herşeyimizin!!
selam 2012 mart anneleri masallah sizin cogu bitti azi kaldi bende mayis annesi olucam kismetse malum siz bizlerden daha tecrubelisiniz ben 5.5 aylik olmama ragmen istahsizlik ve agzimdaki kotu tat gitmedi ,dogru durust yiyip icemiyorum sormak istedigim bu durumda olup sonradan duzelen istahi acilan var mi cevaplarsaniz cok memnun olurum
selam 2012 mart anneleri masallah sizin cogu bitti azi kaldi bende mayis annesi olucam kismetse malum siz bizlerden daha tecrubelisiniz ben 5.5 aylik olmama ragmen istahsizlik ve agzimdaki kotu tat gitmedi ,dogru durust yiyip icemiyorum sormak istedigim bu durumda olup sonradan duzelen istahi acilan var mi cevaplarsaniz cok memnun olurum
benim 16-17. haftaya kadar sürmüştü ama sonra eskisi gibi yemeye başladım.hatta bu ara eskisinden de fazla yemeye başladım:)
Benim de oldu bu tarz sıkıntılarım,özellikle 4.ayda evde hiç yemek yapamadım ama 4.aydan sonra düzeldi.Doktorun ne diyor bu duruma?Bazıları 9 ay boyunca bu şekilde devam ederken bazıları da düzeliyor kişiden kişiye değişiyor sanırım.Ama tabiki doktorun çok daha iyi bilir.
benim ne ağzımın tadı kaçtı nede iştahım ve şimdi diyet yapmazk zorunda kaldım ve cok zor oluyo tabiki böğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ....
Evet ikeadan aldım ben de ,hensvik olanını.Sen hangisini aldın daha sonrasında?Ayrıca yatak olarak hangisini aldınız beşiğin içine?
Anladım canım,ikeada bir tane gördüm ama beğenmedim ben onu çok inceydi bilmiyorum başka var mı.Olmadı diktiririz ölçülerini alıp da.Teşekkürler.
ay adımı andın sandım, bana mı bi şey dedin, tembel lafı duydum gibi. Benim ben.
günaydın kızlarrr dün doğum izinlerini konuşmuşsunuz benim doktor 31+3 müşüm 32. haftan başlamış kanuni hakkın verelim dedi verdi. kamuda memurum ama burdakiler daha önce hiç bu izinden vermediklerinden bişi bilmiolar benimde anlatırken bile kafam karışıo 5 hafta ertelettik şubat 9 da ayrılmam gerekio ama perşembeye geldiğinden 6 şubat dedik bu seferde eşim kızıo sağlık bakanlığı takibinde deilmisiniz 1 haftan yanacak die ayyy ne zor bişimiş yaaa napcamı şaşırdım doğumdada yine doğum raporu getiriomuyuz bu arada bilgisi olan varmıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?