2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inş. içine sinen bişeyler bulursun işin zor iki fıstık odası hazırlıcan :)

insan bişey tasarlamışsa kafasında malesef başka hiç bişey beğenemiyo onun bulmak için uğraşıyo

SELENcim sağol canım

canım önemli değil

e-bebek te

Fuarbaby Kadife Tulum 14,90 TL!

05.01.2012 - 08.01.2012 tarihleri arasında geçerli olup, stoklarla sınırlıdır.

e-bebek te

indirimler çok güzelde benim artık kıyafet almam yasak annemden yasaklıyım çok bişeyi yok kuzumun ama çabuk büyicek diye alma boşuna diyolar bebeğin yediği helal giydiği harammış :)

Merhaba Bugün rapor alayım diye bağlı olduğum hastaneye gittim (normalde doktorum özel herhangi bir hastaneye bağlı değil)
önce tutturdu senin karnın küçük bebek küçük,,diyorum ki zaten rutin kontrole gidiyorum bebeğimin kilosu hakkında doktorum bilgi vermişti sağlıklı olduğunu küçük doğacağını söyledi rapor almaya geldim diyorum yine korkutuyo,,bide 5 hafta çalışabilir yerine 2 hafta verdi 2 hafta sonra yeniden vericekmiş, bu da benim hastanenin adetiymiş,,hay allahım,,iyi hoşda benim doktorum hiç panik yaptırmıyo rahat rahat geçiyordu günler ben şimdi rapor için 2 haftada bir panik olucam korkuttukları için,, yani kızlar paylaşayım dedim. bu gün hastane için sabahtan izin alınca internetteyim yine :) öğlen mesaiye devam son üç hafta bi gelseydi ( 8 hafta geldi ama kuzuma da kıyamıyorum ki

e-bebek te

policim bu tulumu alacaksam beden olarak 3-6 yımı almalıyım? 0-3 yok. ama 3-6 bedende bizim hazirana denk geliyo e sıcakta nasıl giydirecem? ilk kıyafeti olacak da daha bunu alırken kafam karıştıysa vay benim halime. ama bi sonraki haftasonu alışverişe başıyacakmışız. eşimden onay çıktı heyoooooooooooo

bende 3-6 ay alabilirim diye düşünmüştüm ama dediğin gibi yaza geliyo ama bebeğin büyükse yada çabuk gelişirse 2 . ayda bile giyer benim bebiş minik şimdilik

Canım sen hiç canını sıkma kendi doktorunun ne dediği önemli çünkü takibini yapan o.. başka bi hastaneden alamaz mısın raporu? zamanımız az kaldı hayırlısıyla gelsin inşallah bebişlerimiz

canım yine ankaralı anneler toplanıyormuş, düzenli bakamıyorum foruma ama bu sefer gelmeye kararlıyım tarih belli oldu mu ?? başka hastaneye de gidemiyorum malesef buluşabilirsek inşallah sebebini anlatırım. Bir de face de de varmış grup herhalde bilginiz var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…