2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay kızlar bu havada beni bir uyku basıyo şimdide uyudum uyandım .........şimdi hazırlanıp yemeğe gidiyorux eşimle gelince görüşürüz....

afiyet olsunn kuşumm
canım ben hala dışarda yemek yemiyorum
canım şöyle kebap falan çok istiyor ama toksoplazmadan korktuğğum için yemiyorum

tşk ederim,, zaten önceliğimiz bebiş herşeyi ona göre ayarlıcazz,, toki daha ilerdeydi de mi o zaman kepezdi sanırım benim aklımda kalan? gerçi kepezde merkeze uzak de mi?,, yani yürüme mesafesi değil merkeze? bi de herşeyden önce işime yakın bi yerde olmalı büyük ihtimal merkezde olur tutacağımız ev,, ve en önemlisi evden önce komşu bulmam lazım, bebişe bakıcı için

ayyy bana da kızıyolardır şimdi konuyu dağıttığım için

life canımm gözün aydın olsun minik bebişin iyiymiş
bende bu hafta gidicem kızımı görmeye umarım herşey yolundadır

merhaba canım ben sormuştum doktoruma asla boya yok demişti bana doktorlarda hepsi birbirinden farklı konuşuyo anlamıyorum:26:

merhaba canım ben sormuştum doktoruma asla boya yok demişti bana doktorlarda hepsi birbirinden farklı konuşuyo anlamıyorum:26:

ya evet garip olan da bu işte,, ışın karacanın bloğunda okudum onun doktoruda böyle bakımsızmı dolaşıcan falan deyip esprili bir şekilde yollamış kuaföre,, belki de işte kanıtlanmış birşey olmadığı için böyle, ki aslında şöyle düşünürsek hanii o kadar kimyasal kullanıyoruz ki vücudumuza bilerek ya da bilmeyerek,, bi saç boyatmak onların ne kadarıdır,, gerçi saç boyası da tam kimyasal akmıyo dökülmüyo sonuçta :)) ve ona görede zararıda o kadar sağlamdır :)

kepezde uzak birde ortam filan ne bileyim merkez daha iyi
üstelik kepeze kuruldu üniversite hastanesi filan diye kiralar filan çok pahalı hiçç gerek yok bence o paraya merkeze yakın mahallelerde sıfır tertemiz ev bulursun
işim diyosun nerde çalışcaksın sen söyle ben sana uygun yerleri söylerimm

aaa üniversite hastanesinden haberim yoktu, sadece devlet hastanesini gördüm ben merkezde,, üstelik merkezle kiraları aynıysada hiç mantıklı değil orada oturmak.. facede varmısın sen ya da kk mart anneleri grubunda ordan yazayım?

k,myasallar deriden geçebiliyo
ve o kokusuda çok zararlıymış
geçmişte iki kere zaturre geçirdim koku konusunda çok hassas olduum çünkü zaturreyken nefes alamıyodum
siz saçınızı kuaförde boyatırken o kokudan rahatsız olmazsınız ben oluyorum tıkanmaya nefes darlığına kadar gidiyoo
gerçi bu öncedendi sonra iyi bakım bazı özel bakımlar vs.. uyguladım kendime geçti kurtuldum ama yinede demekki aslında zararlı bunlar sadece sağlıklı insan farkedemiyo
orjinal olmayan parfüm kokularıda çok rahatsız ederdi
bence sıkın dişinizi az kaldı

üniversite araştırma ve uygulama hastanesi kepezde
diş hastanesi
devlet kadındoğum hastanesi
devlet hasanesi
özel hastane var canım
facee kullanmıyorum maleseff olsa verirdimmm

özellikle de o saç açıcıların kokusu çok keskin haklısın,, ki zaten dediğin gibi az bi zamanımz kaldı bu kadar bekledik 2 aycığımı bekleyemicez

üniversite araştırma ve uygulama hastanesi kepezde
diş hastanesi
devlet kadındoğum hastanesi
devlet hasanesi
özel hastane var canım
facee kullanmıyorum maleseff olsa verirdimmm

oo bi sürü hastanesi varmış ne güzell,, tabii en güzeli özel hastane olması,, ben namık kemal mah çalışcam büyük ihtimalle,, oralarda bi ev bulmam lazım,, sen çalışıyormusun?

yok canım çalışmıyorum ben
hımm sen kordona yakın çalışacaksın sanırım
orda evler biraz daha eski oluyo ama içleri güzel bakımlı olanıda oluyo dediğim gibi 1000 liraya iyi güzel bir ev bulursun kordonda ama bana sorarsan gerek yok
benimde evim kordona 15 dk. yürüme mesafesinde evim 120 metrekare 3+1 ve yeni bina bu yıl yapıldı kendi evimiz ama apartmanda kiracılar 450-500 arası oturuyo yani kordonda eski bir eve girmektense yakın yerde sıfır ev daha iyi fiyatıda kordona göre daha uygun oluyo
kordon daha işlek kalabalıktır gece gündüz

evet kordona yakındı , araçla gezdiğimiz için tam tarif yapamıyorum ama bikaç sokak vardır arada işte,, 1000 lirada vermeye hiç gerek yok dediğin gibi,,

tam merkezde oturmak iyi olacak o zaman,, 15 dk yürüme mesafesi çok iyi,, ve kiralarda iyimiş sizin binada,, peki evi kaça aldınız? ilk etapta kirada oluruz bizde ama bikaç seneye ev almayı düşünüyoruz..

100 ile 150 arası değişir canım satın almak istediğinde
en güzeli mütaitten sıfır ev
hiç uğraşmıyosun tertemiz yepyeni oluyoo kombisi vs.. hepsi hazır anahtar teslim yalıtımı vs.. herşeyi iyi zaten artık deprem yönetmeliği var öyle basit yapılmıyo evler bizim evde o kadar çok kolon varki dedik keşke bu kadar olmasa dedik mütait dedi mecbur olacak deprem için dedii şimdiki yeni yapılan binalar böyle oluyo
150 tl verdinmi çok güzel daire bulursun sıfır 120 metrekareden az olmaz büyüklüğü dahada büyükte bulursun
biz evi tanıdık mütait diye 1. kat 90 bine aldı babam
ikinci katlar 120 filanmış son katlarda 100 müş zaten 4 katlı apartmanımız çift balkonlu uzun balkonları var hatta birini bu yaza kapattıralım diyoruz

Son düzenleme:

güle güle saşlıkla oturun inşallahh, fiyat olarak iyimiş gerçi ortalama iyi bi ev için en az 100 gerekiyo, bizde inşallah istediğimiz gibi buluruz zamanı geldiğinde çok teşekkür ederim yordum seni

güle güle saşlıkla oturun inşallahh, fiyat olarak iyimiş gerçi ortalama iyi bi ev için en az 100 gerekiyo, bizde inşallah istediğimiz gibi buluruz zamanı geldiğinde çok teşekkür ederim yordum seni

rica eederim inşallah istediğin gibi bir ev bulursun rahat edersin canımm

Canım oradaki kelebekli modele benziyor benimki de ben tüm malzemelerini (100 tane) 45 liraya aldım el emeği de olsun dedim tabi benim vaktim de var. Ama bu sitedekiler birçok siteye göre güzelmiş.

evet aysen bende ilk gördüğümde hemen seninkisi geldi aklıma :)

bende şunu beğendim

Eklentiler

• $bebek şekeri.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 20
evet aysen bende ilk gördüğümde hemen seninkisi geldi aklıma :)

bende şunu beğendim

ben de onu beğendim, bir de deniz yıldızı üzerinde bebek biblosu olanları. kelebekler de olabilir aslında. bana 60 tane fln lazım olucak. fiyatlar da uygun. 21nde annem gelicek onunla çıkıcaz şeker işini halletmeye, bi bakıyım de olmazsa 30 tane de burdan sipariş ederim. biblolar acaba kaliteli mi ama? bazıları çok uyduruk oluo umarım öle bişey değildir, fotoda güzele benzio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…