- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #27.721
ya evet garip olan da bu işte,, ışın karacanın bloğunda okudum onun doktoruda böyle bakımsızmı dolaşıcan falan deyip esprili bir şekilde yollamış kuaföre,, belki de işte kanıtlanmış birşey olmadığı için böyle, ki aslında şöyle düşünürsek hanii o kadar kimyasal kullanıyoruz ki vücudumuza bilerek ya da bilmeyerek,, bi saç boyatmak onların ne kadarıdır,, gerçi saç boyası da tam kimyasal akmıyo dökülmüyo sonuçta :)) ve ona görede zararıda o kadar sağlamdır :)
biz geldik ama sinirliyim adam beni yemeği yedik zart diye eve getirdi ya poffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.....şimdi konuşmuyorum onunla az yürüyüş yapalım yediklerimi eriteyim dedim yok üstü piismiş banyo olmamış cartmış curtmuş dedi bir baktım evin yoluna girdi .......çatladım sinirden .....
esperanze odanız cok güzel olmuş cnm güzel günlerde kullanın işallah bizimde bu hafta gelicek bakalım heyecanlı bekleyiş
götürdün tabi kebapları demii
sonrada yürüyüş dersin :))
yarasın kuzuna can olsun kan olsun sağlık olsun
yok ronicim kebab yemedim şu denizde yüzenden yedim ....cok sağol cnm
biz geldik ama sinirliyim adam beni yemeği yedik zart diye eve getirdi ya poffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.....şimdi konuşmuyorum onunla az yürüyüş yapalım yediklerimi eriteyim dedim yok üstü piismiş banyo olmamış cartmış curtmuş dedi bir baktım evin yoluna girdi .......çatladım sinirden .....
esperanze odanız cok güzel olmuş cnm güzel günlerde kullanın işallah bizimde bu hafta gelicek bakalım heyecanlı bekleyiş
Biz geldik kuzumlaa
Dün doktorumuza gittik,herşey gayet yolundaymışBoyu 39cm kilosu da 1360 gram olmuş.Bugün de karyolasının içine yatağını ,cibinliğini aldık.Ayşşennnn sizin yatağın aynısından aldık,doktorumuza danışıp,kendisi hiç önemli değil yayı falan batmaz dedi senin de için rahat olsun.Bozuk çıkan poangı değiştirdik ve tam sallanandan aldık bu sefer Halısını beyaz ya da toz pembe almaya karar verdik,çok çabuk kirlenir ama çok güzel duracak,bi kaç yere baktık halı için ama beğenemedim :44:Avizeye de baktık almadık ama eve gelince hangisini alacağımıza karar verdik e bu da bir gelişme tabiii
Annem geldi yarın onunla ütü faslımız var,bebek şekerlerimiz için kavanozlar da gelmiş ama cmt evde yoktuk böcümün gidip alması lazım kargoya,etiketlerin de haftaiçi siparişini veririz.
Sizler neler yaptınız geçmişi okuyayım ben de.
Duyduk Duymadık Demeyin ankaralı anneler ;
TOBB hastanesinde 14 Ocak tarihlerinde emzirmeve yenidoğan bakımı, 21 inde Doğum süreci ve bakımı eğitimleri var herkes katılabiliyor.Tobb etünün sitesinde de duyurusu var .
Amannn yürüyüş işinden hepsi üşeniyor bozma moralini canım.Süperr odanız geliyormuşşşş, oda kurulunca yarım saatte bir gidip gidip bakıyor insan:)biz geldik ama sinirliyim adam beni yemeği yedik zart diye eve getirdi ya poffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.....şimdi konuşmuyorum onunla az yürüyüş yapalım yediklerimi eriteyim dedim yok üstü piismiş banyo olmamış cartmış curtmuş dedi bir baktım evin yoluna girdi .......çatladım sinirden .....
Hoşgeldin canım ben de seni merak etmiştim. Maşallah Giza'yaSeninle aramız üç gün bizimki de yaklaşık o kadardır o zaman Dokuz günümüz kaldı kontrole bizim de
Yatağını ve cibinliğini güle güle kullansın minik. Sevindim doktorun yorumuna ben de öyle düşünmüştüm ama bir bilen yorumu olunca daha bir rahatlıyor insan sağol canım
Sallanan sandalyeni de güle güle kullan canım. Mobilya kurulum işleri bitti sanırım halı ve avizeye geçilmiş bu arada toz pembe güzel durur halıda.
Annenle sana kolay gelsin keşke benimki de gelebilse
ya evet garip olan da bu işte,, ışın karacanın bloğunda okudum onun doktoruda böyle bakımsızmı dolaşıcan falan deyip esprili bir şekilde yollamış kuaföre,, belki de işte kanıtlanmış birşey olmadığı için böyle, ki aslında şöyle düşünürsek hanii o kadar kimyasal kullanıyoruz ki vücudumuza bilerek ya da bilmeyerek,, bi saç boyatmak onların ne kadarıdır,, gerçi saç boyası da tam kimyasal akmıyo dökülmüyo sonuçta :)) ve ona görede zararıda o kadar sağlamdır :)
Duyduk Duymadık Demeyin ankaralı anneler ;
TOBB hastanesinde 14 Ocak tarihlerinde emzirmeve yenidoğan bakımı, 21 inde Doğum süreci ve bakımı eğitimleri var herkes katılabiliyor.Tobb etünün sitesinde de duyurusu var .
aaaa çok teşekkürler bende merak ediyordum bu tür seminerlerin olup olmadığını, kesinlikle giderim bi aksilik olmazsa....
kızlar herkese merhaba,
sabah 8 gibi geçmişi okumaya başladım arada uyuyakalmışım şimdi bitti ve başıma gelenleri yazayım dedim, tatsız haberlerim var bu sefer...
dün kontrol için ama öncelikli olarak mantar için gitmiştim doktora, rutin kontrol zamanım değildi bu yüzdende doktor haftaya muayene edeyim dedi ben bebeği görmek istediğimi söyledim tamam o zaman dedi, iyi kide söylemişim öyle.
boyu kilosu haftamla birebir uyumlu çıktı maşallah falan dedi sonra suyuna bakmaya çıktı ve suyu çok az bunun dedi, öyle baktı böyle baktı yok suyu çok azalmış dedi, sonra kan akışlarına baktı ondada tedirgin oldu ve doppler ultrasona (detaylı dediğimiz) gönderdi,hastanede hafta içi çekilmiyormuş dışarıya yönlendirdi, gitmedende nstye gir dedi ve kan idrar tahlili ver dedi.
nst sonucum iyi çıktı, idrarda çok miktarda lökosit çıktı yani enfeksiyon varmış yine ve kansızlık çıktı,diyetle beraber sıkma meyve suları yasaklanmıştı kırmızı pancar suyunu bıraktım diye oldu galiba,daha önce hiç kansızlık çıkmamıştı, değer aralığını bilmiyorum ama 9 çıkmış dedi,telefonda konuştuk
neyse ultrasona gittim bebeğin tüm gelişimi iyi, kendisi duruşu vs vs herşey iyi, doktorumun korktuğuda olmadı kan akışlarıda güzel çıktı ama suyu gerçekten çok azmış
dün eve geldiğimizden beri yatış pozisyonundayım, pazartesiye kadarda böyle devam edecek, pazartesi kontrole gidicem eğer düzelmemişse ona göre bir rota çizilecek herhalde.
neden olur dedim, kesin bir şey söyleyemiyor net bir sebebi yok dedi, ama en önemli nedeni yorgunluk dedi, bende öyle çok yorulan bir tip değilim ev işi falan yaptığım yok, ortalığı toplarım, yemek yaparım oda artık basit şeyler fazla ayakta duramıyorum çünkü birde makineye bulaşık ve çamaşır koyarım.
tuvalet ve yemek yemek dışında kalkmayacaksın dedi, bende yatak odasına kurdum düzeneği, akşamlarıda salona geçiş yaparım...
canım sıkıldı anlayacağınız(((
kızlar bişey sorucam ya...özel bi konu ama canımı sıkıyo, sizden başkasıyla paylaşamam.29. haftamdayım ben.son bir aydır eşim hiç yaklaşmıyor bana...ilgileniyor, güldürmeye çalışıyor, yani çok şefkatli filan ama cinsel anlamda hiç ilgilenmiyor.karnım baya büyük benim, ondan dolayı istemeyebilir, onu anlarım da, yani öpmüyor bile (o anlamda..yoksa yüzümü gözümü hatta karnımı öpüp duruyo) normalmi sizce...ya da doğumdan sonra geçermiki.....
ben geldim kızlar uzun bir aradan sonra hepinize günaydın çok şükür iyileştik ama size bişey sorucam incecik kıyafetlerle yattığım halde gece su gibi terliyorum hastalıkla alakası olmadığını fark ettim aranızda benim gibi olan var mı yaaa
ben geldim kızlar uzun bir aradan sonra hepinize günaydın çok şükür iyileştik ama size bişey sorucam incecik kıyafetlerle yattığım halde gece su gibi terliyorum hastalıkla alakası olmadığını fark ettim aranızda benim gibi olan var mı yaaa
gamzecim o geçmiş olsun cnm mesaj attın bende hastanedeydim o gün geri dönüş yapamadım umarım sende güzel kızımızda iyisinizdir sakın kendini üzme umarım herşey iyi olur bebeğinin ne zaman geliceği belli olmaz bakma size riskli diyorlar ama bi bakmışsın biz doğurmuşuz benim arkadaşın herşeyi normaldi uyuduğu yerde 35 haftalıkken bebek keseyi yırttı ve hemen doğuma aldılar o yüzden doğumu hiç düşünmeden iyi beslenmeye çalışarak zamanını geçir nasıl olsa herşeyinde hazır hiç strese girme o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?