2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tabiiki muhakkak şampuandada var bulaşık deterjanlarıda ona keza herşey kimyasal şampuanı kullanmak zorundayız mecburan deterjanlarla işim olduğundada eldiven kullanıyorum ama daha neler vardır kim bilir şimdiki zamanda herşeyde var kimyasal:)

biz geldik ama sinirliyim adam beni yemeği yedik zart diye eve getirdi ya poffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.....şimdi konuşmuyorum onunla az yürüyüş yapalım yediklerimi eriteyim dedim yok üstü piismiş banyo olmamış cartmış curtmuş dedi bir baktım evin yoluna girdi ....... çatladım sinirden .....

esperanze odanız cok güzel olmuş cnm güzel günlerde kullanın işallah bizimde bu hafta gelicek bakalım heyecanlı bekleyiş

götürdün tabi kebapları demii
sonrada yürüyüş dersin :))
yarasın kuzuna can olsun kan olsun sağlık olsun

yok ronicim kebab yemedim şu denizde yüzenden yedim ....cok sağol cnm

hımmm afiyet olsun arkadaşıma
bende bugün tvde grdüğüm her yemek programını izledim
canım feci adana kebap istiyor bol acılı olacak yanındada ezme salatası
bi doğurayım hayırlısıyla canımın çektiği herbişeyi yicem

Biz geldik kuzumlaa
Dün doktorumuza gittik,herşey gayet yolundaymışBoyu 39cm kilosu da 1360 gram olmuş.Bugün de karyolasının içine yatağını ,cibinliğini aldık.Ayşşennnn sizin yatağın aynısından aldık,doktorumuza danışıp,kendisi hiç önemli değil yayı falan batmaz dedi senin de için rahat olsun.Bozuk çıkan poangı değiştirdik ve tam sallanandan aldık bu sefer Halısını beyaz ya da toz pembe almaya karar verdik,çok çabuk kirlenir ama çok güzel duracak,bi kaç yere baktık halı için ama beğenemedim :44:Avizeye de baktık almadık ama eve gelince hangisini alacağımıza karar verdik e bu da bir gelişme tabiii
Annem geldi yarın onunla ütü faslımız var,bebek şekerlerimiz için kavanozlar da gelmiş ama cmt evde yoktuk böcümün gidip alması lazım kargoya,etiketlerin de haftaiçi siparişini veririz.
Sizler neler yaptınız geçmişi okuyayım ben de.

Duyduk Duymadık Demeyin ankaralı anneler ;
TOBB hastanesinde 14 Ocak tarihlerinde emzirmeve yenidoğan bakımı, 21 inde Doğum süreci ve bakımı eğitimleri var herkes katılabiliyor.Tobb etünün sitesinde de duyurusu var .

Sakin ol canımAffettirir kendini mutlaka.
Ben de benimkine kızdım temizlik yapalım dedim azıcık suratı düştü süpürgeyi aldı geldi ama ben bırak bırak dedim üstüne bir saat uyudu. Uyandığından beri etrafımda dolanıyor, yemek, meyve hazırlamalar falan. Azıcık suratım asık ama seviyorum kocacığımı ben biazdan düzelirim yeterince uğraştı şimdide kuruyemiş ayıklıyor

Hoşgeldin canım ben de seni merak etmiştim. Maşallah Giza'ya Seninle aramız üç gün bizimki de yaklaşık o kadardır o zaman Dokuz günümüz kaldı kontrole bizim de
Yatağını ve cibinliğini güle güle kullansın minik. Sevindim doktorun yorumuna ben de öyle düşünmüştüm ama bir bilen yorumu olunca daha bir rahatlıyor insan sağol canım
Sallanan sandalyeni de güle güle kullan canım. Mobilya kurulum işleri bitti sanırım halı ve avizeye geçilmiş bu arada toz pembe güzel durur halıda.
Annenle sana kolay gelsin keşke benimki de gelebilse

aaaa çok teşekkürler bende merak ediyordum bu tür seminerlerin olup olmadığını, kesinlikle giderim bi aksilik olmazsa....

Amannn yürüyüş işinden hepsi üşeniyor bozma moralini canım.Süperr odanız geliyormuşşşş, oda kurulunca yarım saatte bir gidip gidip bakıyor insan:)

Saol canım benim,evet bizimkilerin günleri çok yakın,o yüzden kilo ve boylar da yakındır.Hıı bu arada benimki de dönüvermiş doğum pozisyonunda şu anParmağını emiyordu sonra bol bol ağzını açıp kapadı yerim ben onu yerr
Rica ederim ,insan bebişe zarar vermemek için en iyisi olsun istiyor ama onay aldık doktorumuzdan içimiz rahatlasın dimi ama
Mobilya işi tamamdır böcüm haletti hepsini sağolsun,darısı herkesin başına
Seninki de gelir,yapamadığın yardıma ihtiyacın birşey olursa söyle elimden geleni yaparım ben.Benimki kısa süreli gelebiliyor malum babam yalnız kalmasın diye,doğumdan sonra da gider gelir yazık napsın.Annelerin kıymeti anne olunca daha çok anlaşılıyormuş

cnm bn hiç boyatmadım saçımı ama boyatsaydım hamileyken uzak dururdum..ama bide şöyle bişi var bunca hamile ünlü napıyo..düşünsene dip boyaları fln gelmiş halde dolaştıklarını..geçen gün Çağla şikeli gördüm tv de oda hamile ama saçları maşallah yani hiç dibi fln gelmemişti :)) bide onlar sürekli bakımdalardır..neyse bnce sn garantiye al boyatma..şurda ne kaldıki

kızlar günaydınnnn karlı bi havaya uyandık ıyyy bitsin şu kara kış zaten hafta sonuda hep karanlıktı .. kızlar şu bebek şekerlerinin olduğu siteyi bidaa yazarmısınızzz

Günaydın kızlarrrr.. Herkese iyi haftalarrr

aaaa çok teşekkürler bende merak ediyordum bu tür seminerlerin olup olmadığını, kesinlikle giderim bi aksilik olmazsa....

Ne güzel habeeer!! Bencede gidelim bunlara yaa.. Faydalı olabilirr

ben geldim kızlar uzun bir aradan sonra hepinize günaydın çok şükür iyileştik ama size bişey sorucam incecik kıyafetlerle yattığım halde gece su gibi terliyorum hastalıkla alakası olmadığını fark ettim aranızda benim gibi olan var mı yaaa

gamzecim o geçmiş olsun cnm mesaj attın bende hastanedeydim o gün geri dönüş yapamadım umarım sende güzel kızımızda iyisinizdir sakın kendini üzme umarım herşey iyi olur bebeğinin ne zaman geliceği belli olmaz bakma size riskli diyorlar ama bi bakmışsın biz doğurmuşuz benim arkadaşın herşeyi normaldi uyuduğu yerde 35 haftalıkken bebek keseyi yırttı ve hemen doğuma aldılar o yüzden doğumu hiç düşünmeden iyi beslenmeye çalışarak zamanını geçir nasıl olsa herşeyinde hazır hiç strese girme o yüzden

merak etme yanlız değilsin cnm bende aynı durumdayım geçen eşime sordum hatta oda az zaman kaldı aşkım senide bebeğide rahatsız etmek istemiyorum bu durumda kendinmi düşünemem dedi cnm benim bende kendimi iyi hissettiğim bi gün gönlünü yapayım diyorum ama daha bulamadım o günü hep çöküşdeyim erkenden uyuyorum zatennnnn

Günaydın kızlar,herkes için güzel bir hafta olsun inş.
C.tesi dr kontrolümüz vardı oğluşumu gördük 1280gr olmuş boyu da 38 cm
Ben şimdi geçmişi okumaya başlıyım anca biter

geçmiş olsun kuzumm biz hala hastayız :S
bende senin gibiyim hala gece askılı t-shirt,şort giyip yatıyorum ama her gece uyanıyorum sıcakladıgım terlediğim için. hormonlardan mıdır nedir anlamadım ki

Bendede var aynı durum, artık sıcak basmaları oluyor galiba,hastalıkla alakası yook dediğin gibi, kombiyi biraz daha kısıp öyle uyumayı dene terledikten sonra birde üstünü açıyorsan sırtın rahatsız olabilir bu sefer, bende öyle oluyor...

bende merak etmeye başlamıştım seni, teşekkür ederim canım son gelişmeler bir sonraki mesajımda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…