- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #28.541
Çok kullanınca zor olur canım ben çok az kullanırım yumurtayı,domatesi,salatayı vs. falan tuzsuz yerim yemeklere de çok az koyarım...Ama annem falan çok tuzlu yer ona bir türlü bıraktıramadım...Çayıda şekersiz içerim ama arada hamur işleri kaçamağım olur onu da bırakamam
Ne güzel yaa herkes yanıyo bi ben donuyorum ayaklarım falan buz gibi.. evde sıcak oluyo ama yinede kalın eşofmanlar çorap falan öle ısınıyorum.. iş yerinde de şallarla oturuyorumateş basması menopoza kadar yok bana herhalde
kızlar selam
nasılsınız görüşmeyeli geçmişi okuyım dedim ama çok fazlaymış . biz p.tesiden beri evdeyiz salıdan beri int bağlanmasını bekliyoruz geçmişi evde okurum inş.
kızlaaar bebişime isim düşündük ama herkes bişi söylüyo karar veremedik. 3 4 isim var aklımda.yardımcı olursanız sevinirim.
ayaz emir
umut eymen
umut emir
eymen taha
??????? çok kararsız kaldım.ayaz emirde kararlıydım herkes çocuk soğuk olcak falan dedi... oy oyyyy.büyük oğluşumun adında hemen karar vermiştim.bunda böyle oldu...:44:
Ben 2 sene önce 47 kg, tuzu seven, çayı şekerle içen biriydim Özgemmm ne oldum deme ne olcam de işte :)) şimdi diyet yapıyorum, çayı şekersiz içiyorum, tuz kullanmıyorum.. yarım dünyayım ama uydumu içimde taşıyorum ay parçam benimmmmm :))
Kaçamağımı da yapıyorum ama hee eksik kalmıyorum ondanbende hamurişi yerine dışarda yemek yiyorum, bi de kocişe duygu sömürüsü yapıyorum yerken, bak kızım nasıl kıpırdıyo demek ki açlıktan oynamıyomuş yavrum falan diye
merhaba canım iyi misin merak etmştim ben de seni..hayırdır neden yoktun?
bu arada merhaba kızlar umarım keyifler yerindedir..
geçmişe bir göz attım da çatlaklardan bahsedilmiş..ben de de şöyle inceledm mavi çizgiler var..ben hayli pozitif bakıp duruma damarlar belirginleşiyor demiştim...şimdi çatlak mı onlar?kırmızı olur diye düşünüyodum catlağı
kızlaaar bebişime isim düşündük ama herkes bişi söylüyo karar veremedik. 3 4 isim var aklımda.yardımcı olursanız sevinirim.
ayaz emir
umut eymen
umut emir
eymen taha
??????? çok kararsız kaldım.ayaz emirde kararlıydım herkes çocuk soğuk olcak falan dedi... oy oyyyy.büyük oğluşumun adında hemen karar vermiştim.bunda böyle oldu...:44:
ikisi isim düşünüyorsun galiba ayazla dalga geçebilirler ilerde doğru eğer iki isim koyucaksan hangi ismi kullanıcaksanız ortaya onu yazın çnk ilerde ilk isimin baş harfini yazıyorlar bunada dikkat et derim cnm isimlerin hepsi güzel valla ama emir ismini çok duyuyorum artık
canım p.tesi yıllık izne çıktım evde int olmayınca giremedim bugün yada yarın açılır inş. onun dışında iyiyiz çok şükür p.tesi raporumu alıcam .
ayaz emir
umut eymen
umut emir
eymen taha
Canım bence umut eymen çok güzel...
iyi olmana sevindim canım..ne güzel eve geçince bolca dinlenirsin o zaman..iş yormasa medivenler yorardı seni..netin olsun da özletme kendini
ben de emir ve taha yı beğendimtaha emir öyle bir şık yok ama:)
eşimin adıda umut.öyle olsa dedim ama bakalım.teşekkür ederim cevap yazdığın için:)
sorma bizim evin merdivenlerini felaket 3. kattan sonra zaten adım adım çıkıyorum sabahları uyanamıyodum artık rahatım
Slm kızlar nasılsınız herkesler iyidir inş.benim kızım sabahtan beri çook tembel çikolata da yedim yemek sonrası mescit var orda sola da yattım yok kızımın uyanmaya niyeti yok öyle bi toplanıyor bir iki tekme o kaa ama artık paniklemiyorum dün değil önce ki gün çok hareketliydi arada oluyor böyle netten okudum bazen öyle uykuya dalabiliyorlarmış bakalım hanımefendi ne zaman uyanacak karnıma vurdukça vuruyor ne vuruyorsun uyuyoz burda der gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?