2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 2 sene önce 47 kg, tuzu seven, çayı şekerle içen biriydim Özgemmm ne oldum deme ne olcam de işte :)) şimdi diyet yapıyorum, çayı şekersiz içiyorum, tuz kullanmıyorum.. yarım dünyayım ama uydumu içimde taşıyorum ay parçam benimmmmm :))
Kaçamağımı da yapıyorum ama hee eksik kalmıyorum ondan bende hamurişi yerine dışarda yemek yiyorum, bi de kocişe duygu sömürüsü yapıyorum yerken, bak kızım nasıl kıpırdıyo demek ki açlıktan oynamıyomuş yavrum falan diye

Valla canım bu da pek iyi bişey sayılmaz taşalara basmamak için zor tutuyorum kendimi:))O da üşütüp hasta falan olurum diye korkuyorum...İş yerinde bi ara kısa kolla dolaşıyodumİkisi de fena yani..Menopozlu gibi oldum şimdiden,patiksiz terliksiz gezmezdim şimdi çorbı zor giyiyorum o da en incesi

kızlaaar bebişime isim düşündük ama herkes bişi söylüyo karar veremedik. 3 4 isim var aklımda.yardımcı olursanız sevinirim.

ayaz emir
umut eymen
umut emir
eymen taha

??????? çok kararsız kaldım.ayaz emirde kararlıydım herkes çocuk soğuk olcak falan dedi... oy oyyyy.büyük oğluşumun adında hemen karar vermiştim.bunda böyle oldu...:44:

kızlar selam

nasılsınız görüşmeyeli geçmişi okuyım dedim ama çok fazlaymış . biz p.tesiden beri evdeyiz salıdan beri int bağlanmasını bekliyoruz geçmişi evde okurum inş.

merhaba canım iyi misin merak etmştim ben de seni..hayırdır neden yoktun?

bu arada merhaba kızlar umarım keyifler yerindedir..

geçmişe bir göz attım da çatlaklardan bahsedilmiş..ben de de şöyle inceledm mavi çizgiler var..ben hayli pozitif bakıp duruma damarlar belirginleşiyor demiştim...şimdi çatlak mı onlar?kırmızı olur diye düşünüyodum catlağı

ikisi isim düşünüyorsun galiba ayazla dalga geçebilirler ilerde doğru eğer iki isim koyucaksan hangi ismi kullanıcaksanız ortaya onu yazın çnk ilerde ilk isimin baş harfini yazıyorlar bunada dikkat et derim cnm isimlerin hepsi güzel valla ama emir ismini çok duyuyorum artık

Canım senin şu halin geçici bi durum melek taşıyosun,Miray var içerde:))) Arada kaçamkta olur canım o kadar bişey olmaz.Ben de kilodan falan değil canım nedense yiyemiyorum eskiden beri çok tuzlu,çayı da zaten çok sevmem şekerli de olunca midem bulandı içemedim şekeri kestim.Daha liseye gidiyodum.Çok bildiğimden değil yani...Şurda 5 senedir falan ben yediklerime dikkat ediyorum(o da midemden rahatsızlandım da ondan)...Sağlık olsun sende doğumdan sonra rahat rahat yersin canım herşeyi...Ben şimdi tatlı yiyemiyorum diye sipariş verdim hastaneye tatlıyla gelin diye

canım p.tesi yıllık izne çıktım evde int olmayınca giremedim bugün yada yarın açılır inş. onun dışında iyiyiz çok şükür p.tesi raporumu alıcam .

bu arada yeğenin nasıl doğum rahat geçmiştir inş.

Son düzenleme:

Canım bence umut eymen çok güzel...

doğru diyosun.biraz daha araştırım bakim

canım p.tesi yıllık izne çıktım evde int olmayınca giremedim bugün yada yarın açılır inş. onun dışında iyiyiz çok şükür p.tesi raporumu alıcam .

iyi olmana sevindim canım..ne güzel eve geçince bolca dinlenirsin o zaman..iş yormasa medivenler yorardı seni..netin olsun da özletme kendini

Arkadaslar mart 4 olarak gorunuyor dogum yapacagım tarih , fakat beni kim gorse karnımın çok asagıya inmiş olduugnu soyluyor kaldıki bende bunun farkındayım resmen kasıklarımda , oturuken bile bacaklarımı dizden bukerek pek oturamıyorum , orası dahada sıkısıyor , dumduz uzatmam gerekiyor.Sizde durumlar ne ? yoksa erken dogum habercismidir bu durum herkesin dedigi gibi ?

ben de emir ve taha yı beğendimtaha emir öyle bir şık yok ama:)

Slm kızlar nasılsınız herkesler iyidir inş.benim kızım sabahtan beri çook tembel çikolata da yedim yemek sonrası mescit var orda sola da yattım yok kızımın uyanmaya niyeti yok öyle bi toplanıyor bir iki tekme o kaa ama artık paniklemiyorum dün değil önce ki gün çok hareketliydi arada oluyor böyle netten okudum bazen öyle uykuya dalabiliyorlarmış bakalım hanımefendi ne zaman uyanacak karnıma vurdukça vuruyor ne vuruyorsun uyuyoz burda der gibi

Uyuyodur canım,büyümek için bol bol uyusun annesi sen merak etme:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…