2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

amin canım bizde inş. rahat doğumlar geçiririz
maşallah tosuncuğa Allah analı babalı büytsün benim kuzenim doğduğunda 13 yaşındaki abisi çok sevmesine rağmen azıcık kıskançlık yapmıştı . yeğeninki normal ilgi bebeğe çevrilince mahsunlaşmıştır

olsun kapı süsü var kuzunun:)gerisi de gelir en kısa zamanda inşallahzevkli annesi alır ona en güzellerini..hatta beşik bile yapar imkanı olsa

Hihihi Özgee senden beklentiler gittikçe artıyor becerikli insanın hali başka kuzum yapıpda resmini koyarsa ben yaptım diye şaşırmam

:)) benimde kocişim umut:))) taha emir düşünebiliriz...

Olur canım teleş yapma sen izne çıkmadan internetten falan fikir edin sonrada gider alırsınız.bi günde biter.İzindeyken de yıkama,ütüleme işleriyle ilgilenirsin rahat rahat...

inşallah oyle olur ama ben kendımden korkuyorum ben cok kararsızımdır oda konusunda kesın aynı sey olucak dolascam dolascam dolascam...... sonra gene kararsız kalcam :)
cok fazlada dolaşınca kafa karısıklıgından baska bısey olmuyo malesef ki

amin canım inşallah..evet onun öyle olması çok tabii..bir de anne baba hastanede kaldı 2 gün annemlerle kaldı..baba neyse de anneden ayrı olmak kolay değil onlar için..ama bizim cimcime iyi idare etti yine maşallah

Beğenirsin canım sen bakmaya başla internetten kolaylık olur....

aynen..özellikle dizkapağımın altındaki kısımlara bastıriim parmağımı öyle kalıyo..bileklerimdeki şişmeleride annemlerde farkettm :)) resmen yaşlı teyzelerin ayakları gibi..bnde diyorum kışlık botlarım niye olmuyo..başka botumda yok hep spor ayakkabım var..ama şuan en rahat nike ın yürüyüş ayakkabısını almıştım o brz geniş rahat oluyo ama kumaşı su geçiren cinsten garibanlar gbi karda kışta onu giyiyorum alalım bi bot dedm ama babam dedi boşuna masraf etme 2 ay sonra herşey değişcek bidaha giyemezsin..ayaklarım normalde 35-36 şimdi 37 zar zor oluyo..o yzdn alırsam gerçekten elimde kalcak...en iyisi sabrediim..

benımde aynen oyle 38 numara gıyodum 39 numara aldım onuda anca ınce corapla zar zor gıyıyorum. mont almıcam cok gereksız ve cok pahalı hamıle montları dıye ınat ettım ama cok da soguklar gelıo dıolar almadan olmucak galıba bu gıdısle

polyy şişlikler daha iyi mi canım,nasılsın?
ÇOK SAĞOL CANIM BENİM, akşamkiler gibi olmaz inşallah bi daha.. şimdi daha iyiyim.
:)) benimde kocişim umut:))) taha emir düşünebiliriz...

:)) kötü anlamda sölemedim de etrafımda çok olunca sıkıldım:)))

ama TAHA EMİR gerçekten güzel oluyor.. adıyla yaşasınlar tüm kuzucuklar...

2011 çift yılı dediler çoğunluk bunu doğruladı.. başka bi topikte 2011 yılında hamile kalan 7 arkadaşımdan 5i çift:)) bu topikte de bildiğim, ben varım, sen varsın, anneyimben var, başka da vardır muhakkak:)

Bende varım kuzum ben baktım olacak gibi değil aldım bi bot 38 numara oda sıkmaya başladı artık iyice bende 36 giyiyorum mont da aldım mecbur ama onunda önü kapanmamaya başladı öff kışın olmasının dezavantajıda bu galiba daha 37 haftaya kadar da çalışcam diyorum nasıl olacak bilmiyorum

Benimde en büyük derdim montlar.. hiçbirinin önü kapanmıyo şu an, inat ettim 1 ay için mont almayım diye içine panço falan aldım ama kesmiyo tabi Ankara ayazı...

işte dün akşamki bacaklarım aynen yaşlı teyzelerinki gibi olmuştu

yeni bi bot almamakla en iyisini yapıyosun.. alsan büyük alacaksın dediğin gibi elinde kalacak.. zaten ayacıkların minicikmiş.. spor ayakkabı hiç giymeyen ben, artık hep spor ayakkabı giyiyorum :)))

:)) anladım canım.taha emir güsel oldu bakalım.eşim ne dicek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…