2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

[
Rica ederim canım yarın sorarım. Ama öğleden sonra arkadaşa gideceğiz akşama ancak yazarım canım.

QUOTE=PrensesinUykusu;22607559]:

Canım o sadece tuzu kısmakla az yemekle vs olmuyor,stres tetikleyiveriyor.Ama inan çok ciddi bir problem sakın ilacını kullanmamazlık etme sana ve bebişe çok zararı var tansiyonun.Doktorunun hap vermesi çok iyi olmuş,sen de düzenli kullan tamam mı çok önemli ikiniz için.[/QUOTE]

maşallah bebişine cnm biraz sarımsaklı soğuk yicekler tüket istersen belgi dengeler

Canım geçmiş olsun inş.düzene girer...Bebişede maşallah bu arada

bebeğine maşallah cnm sanada geçmiş olsun ,benim kuzenimin hamilelik tansiyonu vardı çokta yüksekti 3 çocuğundada oldu 3 ünüde sezeryan oldu ynlız bizim hatun ben 3 tane daha doğururum diyo:)
MAŞALLAH küçük hanıma

ÇİTLENBİK ve kontrollerde bebişlerini gören tüm arkadaşlar hepinize ve bebişlerinize kocaman MAŞALLAH...

:[/COLOR]

Allah razı olsun arkadaşlar hepinizden.doktor kontrol altına al 2 günde 1 tansiyonunu ölçtür 10 gün sonra gel bakıcam düşmediyse eğer hapını 2 doz halinde alacaksın dedi.bu gün sağlık ocağına aile hemşiresine anlattım durumu oda ölçtü 12 buçuğa 8 dedi normal çıktı.valla anlamıyorum heryerde normal çıkıyo ama hastaneye gidince yüksek çıkıyo 28.haftaya kadar normaldi ondan sonra çıkmaya başladı galiba ben stres yaptım doğum yaklaştıkça.ailemdede yok yüksek çıkan.bu gün hemşireye dedimki dün yüksek çıktı hastanede,bu gün sen ölçünce normal dedim,oda diyoki sen heyecanlanıyorsun hastanede dedi.
Allah kimseye yaşatmasın bu sorunu.kiminin şekeri çıkıyor.kiminin suyu azalıyor,işte bendede tansiyon maalesef.Güzel Allahım tüm hamilelere zamanı gelince bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah,herkese hayırlı kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah(Amin).

emzirme atleti alıcam ölçü olayına ne diyorsunuz ben normalde 85 takıyorum şuanda en fazla 90 olmuştur sütyenlerim biraz ufak geliyor çnk penye sütyen kullanıyorum ama atlette ölçüyü 95 filan mı alsam acabaaaa

canım ben bebefox almıştım hamilelikten önce 85 yada 90 giyerdim, 95 aldım. küçük gibi biraz ama 100 mü alcaktım yani :18: kalıpları biraz küçükmüş demekki :)) sende bakmadan alma derim hayatım..

yorgunluktan olabilir..

bende fena yanıyorum valla.. ayaklarım cayır cayır, üzerim ter içinde uyanıyorum gece.. sabahta haliyle burnum tıkalı oluyo((

Valla nerdeyse evde kısa kolla falan gezicem,normalde patik falan giyerdim şim çorabı zor giyiyorum o da hasta olmıyım diye ayaklarım yorganın dışında uyuyorum:)))

Evet kolay kesilmiyo bende çok severdim eskiden ( önce bi arkadaşım hamile kaldı o 30 kg girdi doğuma şimdi dal gibi oldu tabi ama ikimiz çok tuzlu yerdik.. ben de o zaman kesmiştim tuzu korkudan :) hoş tuzu kesmek kiloda bişey yapmıyo ama ödem için bire bir.. bazen canım hala istiyo, bu 3 beyaz bağımlılık yapıyo yaa bırakmak için amatem gibi bi yer açılmalı bence

canım bende oluyor. ama sürekli değil. o pozisyon olduğunda baskı yapıyor. sanırım doğum pozisyonu şeklini aldığında oluyor. tık tık vajinamın içinden vuruyor gibi oluyor. bazende baskı yaptığından acıyor. bütün yükü vajinamda taşıyor gibi oluyorum. penguen gibi yürümeme neden oluyor.

evet canım çok kaşınıyor. özellikle bacaklarım ve göbeğim. göğüslerimde eskiye göre daha çok sızlıyor...

Canım bende normalde 85 idim, şimdi sütyende 90 emzirme atletini de 90 aldım tam oldu.. hergünde icat edene dua ediyorum çok rahat çok kullanışlı bişeymiş.. sütyenden kurtuldum 3 tane almıştım bi 3 daha alcam ben bunu normal zamanlarda da giyerim çok sevdim :)

CANIM z.yağlı karışım derken? neyi karıştırıyosun?

Canım 2 yemek kaşığı zeytin yağı
2 yemek kaşığı kakao yağı
2 yemek kaşığı badem yağı
5 tane e vitamini kapsülü
bi tane de herhangi bir krem(bunu da geçengün burda gamze söyledi)bende o anda bepanten vardı onu karıştırdım...
bunları karıştırdım her akşam sürüyorum...

Valla nerdeyse evde kısa kolla falan gezicem,normalde patik falan giyerdim şim çorabı zor giyiyorum o da hasta olmıyım diye ayaklarım yorganın dışında uyuyorum:)))

Ne güzel yaa herkes yanıyo bi ben donuyorum ayaklarım falan buz gibi.. evde sıcak oluyo ama yinede kalın eşofmanlar çorap falan öle ısınıyorum.. iş yerinde de şallarla oturuyorum ateş basması menopoza kadar yok bana herhalde

aynen yaa :) sütyenlere verdiğim paralara acıdım, keşke hepsini atlet alsaymışım ben de şimdi kullanıyorum çok rahat

kaşıntıyı kesti mi canım?e vitamini kapsülünü eczaneden alıyoruzz dimi? kapsülün içindekini mi boşaltıcaz?

Çok kullanınca zor olur canım ben çok az kullanırım yumurtayı,domatesi,salatayı vs. falan tuzsuz yerim yemeklere de çok az koyarım...Ama annem falan çok tuzlu yer ona bir türlü bıraktıramadım...Çayıda şekersiz içerim ama arada hamur işleri kaçamağım olur onu da bırakamam

kızlar selam

nasılsınız görüşmeyeli geçmişi okuyım dedim ama çok fazlaymış . biz p.tesiden beri evdeyiz salıdan beri int bağlanmasını bekliyoruz geçmişi evde okurum inş.

sğl cnm demekki 90-95 arası almak en mantıklısı bide canlı göreyim bakayım şunları ona göre karar verim cvp için tşkkkkk

ahhh ne yanmak ne yanmak su içinde kalkıyorum her gece fenaaa yanii ben iyiki yaz hamilesi değilimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…