- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #28.521
Benimde ilk zamanlar öyle dökülme oldu şimdi yok neyseki...Su çok önemli benim 4ltyi buluyo içtiğim su.Zeytinyağlı karışım yaptım o da çok iyi geldi onu sürüyorum artık.
Rica ederim canım yarın sorarım. Ama öğleden sonra arkadaşa gideceğiz akşama ancak yazarım canım.
cnm geçmiş olsun geçenlerde hastaneye gittiğimde bir abla vardı oda hamileydi 36. haftasıydı daha nce 3 tane kızı olmuş buda erkek ama diğer cocuklarında hiç tansiyon sorunu yaşamamış gebeliğe bağlı oluyomuş cnm bu tansiyon oda benim dr gidiyo dr haftaya sezeryanla alırız bebişi demiş korkma yani birtek sen değilsin rabbim acil şifa versin inşallah normale dönsün biran önce....
Çitlenbik canım tansiyondan bahsetmişsin, benim dayımın hanımı 28 haftalıkken yüksek tansiyondan dolayı sezerryan oldu, ama kızımız maşaAllah 28 haftalık doğmasına rağmen hayata tutundu ve şu an 11 yaşında, ama yengem o zaman stresliydi,sıkıntılıydı, bu yüzden tansiyon fırladı, ama inanıyorum ki sen zamanında sıkıntı yaşamadan bebeişin kucağına alacaksın
:
benim akrabam kullanmıştı hap
ama işe yaramadı düşmedi hiç tansiyonu 32 haftalıken sezeryan oldu bebeğini tehdit edecek durumdaydı onunkisi
maşallah topaç gibi oğlu oldu küveze girmemişş
ailende böyle tansiyon problemi yaşayan varmı
maşallah bebişine cnm biraz sarımsaklı soğuk yicekler tüket istersen belgi dengeler
Canım geçmiş olsun inş.düzene girer...Bebişede maşallah bu arada
bebeğine maşallah cnm sanada geçmiş olsun ,benim kuzenimin hamilelik tansiyonu vardı çokta yüksekti 3 çocuğundada oldu 3 ünüde sezeryan oldu ynlız bizim hatun ben 3 tane daha doğururum diyo:)
MAŞALLAH küçük hanıma
ÇİTLENBİK ve kontrollerde bebişlerini gören tüm arkadaşlar hepinize ve bebişlerinize kocaman MAŞALLAH...
:[/COLOR]
emzirme atleti alıcam ölçü olayına ne diyorsunuz ben normalde 85 takıyorum şuanda en fazla 90 olmuştur sütyenlerim biraz ufak geliyor çnk penye sütyen kullanıyorum ama atlette ölçüyü 95 filan mı alsam acabaaaa
yorgunluktan olabilir..
bende fena yanıyorum valla.. ayaklarım cayır cayır, üzerim ter içinde uyanıyorum gece.. sabahta haliyle burnum tıkalı oluyo((
Valla nerdeyse evde kısa kolla falan gezicem,normalde patik falan giyerdim şim çorabı zor giyiyorum o da hasta olmıyım diye ayaklarım yorganın dışında uyuyorum:)))
:))))) deli deli kesin deli o hemşire:))))
banada sordu hemşire bende hafif var dedim bakmadı:)
tuz da ha diyince kesilmiyo ki Melikem yaaaherşeyin tadını veren tuz.. tabi ben abartmıyorum çok şükür.. eşim çok tuzlu seviyo, daha tadına bakmadan tuz atar yemeğe.. bende önüne koymuyorum tuzu:)))))
kızlar sizde ağrılı tekme yiyen varmıı
benimki ters daha dolayısıyla ayakları aşarıda vurdumu sanki genital bölgeye vuruyo gibi oluyoo
tekmeleride kuvvetli artık 2 kilo oldu
canım acıyoo
alta alta vuruyo sanki
tekme vurdukça canım çok acıyo
tekmeyi vurdumu basınç ve ağrıyla dışarı çıkcak gibi hissediyorum
böyle olan varmı başka
canım ben bebefox almıştım hamilelikten önce 85 yada 90 giyerdim, 95 aldım. küçük gibi biraz ama 100 mü alcaktım yani :18: kalıpları biraz küçükmüş demekki :)) sende bakmadan alma derim hayatım..
yaa ben acayip kaşınıyorum benim gibi kaşıntıdan delirmek üzere olan war mıııı? göğüslerim ve göbeğim, kaşıyınca da kıpkırmızı oluyo kaşımak istemiyorum. badem yağı ile masaj yapıyorum her gün ama çok kötü kaşınıyo napabilirim acaba??
emzirme atleti alıcam ölçü olayına ne diyorsunuz ben normalde 85 takıyorum şuanda en fazla 90 olmuştur sütyenlerim biraz ufak geliyor çnk penye sütyen kullanıyorum ama atlette ölçüyü 95 filan mı alsam acabaaaa
CANIM z.yağlı karışım derken? neyi karıştırıyosun?
Valla nerdeyse evde kısa kolla falan gezicem,normalde patik falan giyerdim şim çorabı zor giyiyorum o da hasta olmıyım diye ayaklarım yorganın dışında uyuyorum:)))
Canım bende normalde 85 idim, şimdi sütyende 90 emzirme atletini de 90 aldım tam oldu.. hergünde icat edene dua ediyorum çok rahat çok kullanışlı bişeymiş.. sütyenden kurtuldum 3 tane almıştım bi 3 daha alcam ben bunu normal zamanlarda da giyerim çok sevdim :)
Canım 2 yemek kaşığı zeytin yağı
2 yemek kaşığı kakao yağı
2 yemek kaşığı badem yağı
5 tane e vitamini kapsülü
bi tane de herhangi bir krem(bunu da geçengün burda gamze söyledi)bende o anda bepanten vardı onu karıştırdım...
bunları karıştırdım her akşam sürüyorum...
Evet kolay kesilmiyo bende çok severdim eskiden( önce bi arkadaşım hamile kaldı o 30 kg girdi doğuma şimdi dal gibi oldu tabi ama ikimiz çok tuzlu yerdik.. ben de o zaman kesmiştim tuzu korkudan :) hoş tuzu kesmek kiloda bişey yapmıyo ama ödem için bire bir.. bazen canım hala istiyo, bu 3 beyaz bağımlılık yapıyo yaa bırakmak için amatem gibi bi yer açılmalı bence
kaşıntıyı kesti mi canım?e vitamini kapsülünü eczaneden alıyoruzz dimi? kapsülün içindekini mi boşaltıcaz?
Canım bende normalde 85 idim, şimdi sütyende 90 emzirme atletini de 90 aldım tam oldu.. hergünde icat edene dua ediyorum çok rahat çok kullanışlı bişeymiş.. sütyenden kurtuldum 3 tane almıştım bi 3 daha alcam ben bunu normal zamanlarda da giyerim çok sevdim :)
Ne güzel yaa herkes yanıyo bi ben donuyorum ayaklarım falan buz gibi.. evde sıcak oluyo ama yinede kalın eşofmanlar çorap falan öle ısınıyorum.. iş yerinde de şallarla oturuyorumateş basması menopoza kadar yok bana herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?