2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sevindim canım dinlenebilcek olmana..bizim de işler hafifledi artık,ben de daha rahatım,bu aylarda ihtiyaç duyuluyor dinlenmeye

artık son hız bebiş hazırlıkları herkes yıkadı ütüledi çanta hazırladı daha bende faaliyet yok tatile çıkmayı bekledim c.tesi de kardeşim geliyo tatile artık beraber yaprız gözümde büyüyo işler nasıl biticek diye

Uyuyodur canım,büyümek için bol bol uyusun annesi sen merak etme:)))

Evet canım büyüsün de gelsin artık bi akrabamız doğum yapmış onu gördüm minicik yaa hayatta yeni doğan bebeği kucağıma almak istemem hem dah çok küçük oldukları için hemde üstümüz başımız mikrop hep ama bebişi acaip sevesim geldi kucağıma alıp sarılmak istedim resmen yaa kızımı daha çok özledimmm

ahhh ne yanmak ne yanmak su içinde kalkıyorum her gece fenaaa yanii ben iyiki yaz hamilesi değilimmmmm
Genelde hamilelerde oluyomuş bi bende olmadı bende bi dahakine yaz hamilesi olayım bari
Ben Emir'i sevdim.. :)
Bendeee sipariş verdim arkadaşıma bi ana yemek + bi tatlı verdim üstüne de kahve :)) bunları almadan hastaneye gelme dedim ama eve getirme konusunda ikna etti beni Hastaneye pek uygun değller

Az kaldı canım o günlerde gelicek inş.

Miray hanım için değer şekersiz çaylara tuzsuz yemeklere dimi kuzum aynı duygu sömürüsünü bende yapıyorum bu pazar dışarda yaptık kavaltıyı ben ekmeğe abandım resmen bi ara eşim aşkımmm çok yemedinmi yaa sonra rahatsız olacaksın dedi bide trip yaptım lokmalarımı sayıyon diye ama gerçekten çok yedim sonra kendi kendimi avuttum bebiş için yedim diye

bir yardımcı olsun hallolur canım..eminim çok da zevkli de olur..ben de yapmadım henüz,annemi bekliyorum abimlerde kalıyor daha ,ufak yeğenle ilgileniyor,biz de cicilerimizi,beşiğimizi aldık sıramızı bekliyoruz..beşikle etejeri bile kurdurmadık daha..yalnız değilsin yani

evt ben biraz panik haldeyim galiba yeğenin nasıl kolay oldumu doğumu

Bende varımBizim beşik bile daha alınmadı,çantamda yokyapıcaz bakalım inş.doğuma kadar:)))

bu kızlar çok değiştirdi bizi..ben de tüm çocuklara daha ilgiliyim artık..önceden de severdim çocukları ama hepsini değil:)

bir arkadaşımın eşi çocukları olunca dışardaki kedi yavrularını bile sevesim geliyor diyormuş..evlat böyle bişey demek ki

Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin hepimize

ühü ühüüü bacağım sol bacağımın üstüne basamıyorum. batıyor. yatttığımda dönemiyorum.((
artık okula gitmek istemiyorum ya ben....

Tek değiksin kuzum bende varım kaldıkça kalıyor yıkamak ütülemek bide hepsi minicik minicik bende annemle kardeşime havale ettim bu gün yarın derken hala duruyo onlar gelecek bi haftasonu bi günde bitcek bişi olmaz diye avutuyorum kendimi ayy çoook tembelimm:78::78::78:

Bende varımBizim beşik bile daha alınmadı,çantamda yokyapıcaz bakalım inş.doğuma kadar:)))

benıde unutmayın :) benımde hıcbıseyım hazır deıl daha oda bakmadık bıle 1 hafta sonra ızıne cıkıorum ozaman hemen alırız dıodum ozamanda eşimin yurtdısına gıtmesı gerekmıs iş için. cocugumun bı yatagı bıle yok daha :) koçişte uzulme aramızda yatırırız dıo :) ınsallah zamanında gelırde bende cok sıkısmamıs olurum. nerdeyse uludaga yakın oturuyorum bıde kar yagarsa evden dısarı hayatta cıkamam valla

evt ben biraz panik haldeyim galiba yeğenin nasıl kolay oldumu doğumu

yeğen tosuncuk maşallah pek şeker..ben yoldayken aldım haberini arabada döktüm bir sevinç göz yaşları..hastaneye geldim bu kez büyük yeğene duygulandım biraz kıskanır gibi görünce..ona da kıyamadım ağlıycaktım da ortam el vermedi:)
doğum sezeryan oldu çok kısa sürede çıkmışlar,yengem çok iyiydi çok rahat geçtiğini söylüyor..darısı hepimizn başına

Oyyy değmezmi teyzesi o küçük hanıma herşey için değer ben aç kalıyım da yeterki o sağlıklı olsun
Arada o kadarcık kaçamak yapabiliriz bence benimkide çok yedin falan diyince çok bozuluyorum :))) ama aslında haklılar bazen ucunu kaçıyoruz

hallederiz inş. bizde bigün işleri inş.

Aminn kuzum kesinllikle artık daha farklı bakıyorum herşeye ya annem hep anne olunca beni anlarsın diyordu doğru söylüyormuş normalde çok belli etmem sevigmi ama son zamanlar anneme de acaip bi düşkünlük başladı bende günde 2-3 defa aramadan duramıyorum bizi çok değiştirdiler dediğin gibi

Olur canım teleş yapma sen izne çıkmadan internetten falan fikir edin sonrada gider alırsınız.bi günde biter.İzindeyken de yıkama,ütüleme işleriyle ilgilenirsin rahat rahat...

CANDYGIRL canım, eymen, taha ve emir isimleri güzel.. şıklarında yok ama bunları biraz daha karıştırabiliriz:))) eymen emir, taha emir gibi..

eşimin sülalesinde o kadar çok ufuk umut utku isimleri varki şahsi fikrim ben sıkıldım bunlardan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…