- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #28.621
evet yaaa ne alakaysa!!!!bende görünce korktum yaaaa ne alaka buradaaa
Bende çıkmıyo ama bende de bedensel engelliler (bedd-org) derneğinin reklamı çıkıyo(
geçen günde çikolata reklamı vardı.. bizi hiç düşünen yok hiç..
Bende bazen pes etcekmişim gibi geliyo yaa.. 37ye kadar çalışcam dedim ama her an vazgeçebilirim( bazen gerçekten zor geliyo işe gelmek.. Allah bize güç versinde biraz daha idare edelim...
Bugün yaptıklarımız:
Uyuduk uyandık yemek yedik...
Sonra tekrar uyuduk uyandık yemek yedik...
E sonra tekrar uyuduk uyandık yemek yedik...
Şimdi yatsak yine uyuruz biz kuzumla hayırdır inşallah
bende şimdi uyumayı düşünüyodum çok uykyum vaaaarrrrrrr yattım yerde yoruldummmmm
Gece uyuyamıcaz uyuma uyumaa
ooooOo biz de çok yarısını yolladık bile sizeeo uykudan kızmla bizede yollayın
artık hep böyle olucaksınız kızlar bende evde boyna iş çıkarıyorum yoksa zart uyuyup uyanıyorum gecede yataktan kalkıp oturuyorum bebişler bizi hazırlıyo
uykusuz hergece.............nana naynanay.....
ooooOo biz de çok yarısını yolladık bile sizee
Ben geceleri tekme yemekten uyuyamadığım için hazırlıklıyım uykusuz gecelere
O kadar çok iş var ki aslında yapacak ahh ders çalışmakk ahhh bebişle sınav falan yalan oldu neyse o sağlıkla gelsin de hepsi olur...
Ne alemde Işıl Aden'in odası bitti mi hazırlıklar?
ooooOo biz de çok yarısını yolladık bile sizee
Ben geceleri tekme yemekten uyuyamadığım için hazırlıklıyım uykusuz gecelere
O kadar çok iş var ki aslında yapacak ahh ders çalışmakk ahhh bebişle sınav falan yalan oldu neyse o sağlıkla gelsin de hepsi olur...
Ne alemde Işıl Aden'in odası bitti mi hazırlıklar?
kızlar karnımın alt kısmında damarlarım belirginleşmeye başladı. morumsu kırmızımsı garip bi renkte. çok moralim bozuldu, kırmızı kısımları çatlak değildr umarım
bitti sayılır güneşcim park yatak o odada onu çıkarıcaz eşim bugün çıkartıcak işte birkaç eksik var ama öle cok değil genel olarak bitti ama senin hala daha var sanırım ben halıyı perdeyi lambayı falan almıştım zati....e dönenceyi falan oda almadan önce hefes edip almıştım....bizim birtek bebek arabamız ev tipi anakucağı ilerleyen günlerde mama sandalyesi eksik sadece......
aysen gene geçmişi okuyo.......
ben sana özetliyim kuzum bugün kayde değer bişey yok şükür herkez iyi....
Ah yerim ben o kara kızı,benimki de eşime benzeyecek sanırım çirkin bi kız bekliyorum ben deherkese iyi akşamlar güzel anneler
biz bugün kara kızımı gördük çok şükür herşey yolunda
1450 gram olmuş maşallahdoktorum bana kızdı çok kilo almışsın diye
karbonhidratı kesiyorsun dedi şekerinin çıkmaması bundan sonra çıkmıyacağı anlamına gelmez dedi
bu arada kızımın saçları uzamış onları gösterdi esniyordu bıdık kızım kocaman ağzıyla :))
bendede bu dedikleirnden oldu ama ben catlak diye duusnmedim ,sadece damardır dedim , damardım dimi
Arkadaslar mart 4 olarak gorunuyor dogum yapacagım tarih , fakat beni kim gorse karnımın çok asagıya inmiş olduugnu soyluyor kaldıki bende bunun farkındayım resmen kasıklarımda , oturuken bile bacaklarımı dizden bukerek pek oturamıyorum , orası dahada sıkısıyor , dumduz uzatmam gerekiyor.Sizde durumlar ne ? yoksa erken dogum habercismidir bu durum herkesin dedigi gibi ?
Ah yerim ben o kara kızı,benimki de eşime benzeyecek sanırım çirkin bi kız bekliyorum ben deUltrasonda zaten baya baya eşime benzer oldu,hatta dün gece baya bi yüzünü inceledim eşimin ,adamcağız dio nie bakıyorsun uzun uzun dedim kuzum sana benzeyecek ondan bakıyorum:) kaç senedir farketmediğim bir sürü şeyi vamış yüzünde Koptu gülmekten
Maalesef kırmızılar aynen çatlağa dönüşüyor mavi olmadı benim ama hiç onlara birşey diyemeyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?