2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah razı olsun arkadaşlar hepinizden.doktor kontrol altına al 2 günde 1 tansiyonunu ölçtür 10 gün sonra gel bakıcam düşmediyse eğer hapını 2 doz halinde alacaksın dedi.bu gün sağlık ocağına aile hemşiresine anlattım durumu oda ölçtü 12 buçuğa 8 dedi normal çıktı.valla anlamıyorum heryerde normal çıkıyo ama hastaneye gidince yüksek çıkıyo 28.haftaya kadar normaldi ondan sonra çıkmaya başladı galiba ben stres yaptım doğum yaklaştıkça.ailemdede yok yüksek çıkan.bu gün hemşireye dedimki dün yüksek çıktı hastanede,bu gün sen ölçünce normal dedim,oda diyoki sen heyecanlanıyorsun hastanede dedi.
Allah kimseye yaşatmasın bu sorunu.kiminin şekeri çıkıyor.kiminin suyu azalıyor,işte bendede tansiyon maalesef.Güzel Allahım tüm hamilelere zamanı gelince bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah,herkese hayırlı kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah(Amin).[/QUOTE]

Canım merhaba, arkadaşımı aradım onun 35. hafta gibi çıkmış ortaya tansiyonu ilaç kullanmamış. Yediklerine dikkat etmiş kontrol edilmiş, sezeryana da 37'nin sonunda alınmış. Takip etmeye devam et bakalım yüksek çıkmaması güzel acaba gerçekten sadece hastanede heyecandan mı çıkıyor? Bakalım on gün sonra ne diyecek doktorun sen stres yapmamaya çalış mutlaka ne kadar sakin olursan demek ki o kadar normal çıkacak tansiyonun.

bi yorum gelmedi ? fikri olan yok mu ?

merhaba güzel annişler ...
papatya canım benim göbüşte tam tersi öyle yüksek ve sivri ki eşim göbeğin biraz daha büyürse göğüslerin ne olacak diyo bugün bi arkadaşa nezaman aşağı iner diye sordum 9.aya girince demişti. sen araştır bence ama olumsuz düşünme normaldir belki ya da kişiden kişiye değişiyo olabilir. meleklerimizi hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inşallah

Canım kalbin temizmiş başka bir şeyler daha isteseymişsin keşke.
Bu arada eşin teşekkür etmekte haklı her şeyini düşünüp hazırladın kuzucuğun eksiği yok maşallah

Ay bilemedim ben hepsi güzel ama Umut ismini hep çok sevmişimdir ben yanına da Emir'i yakıştırdım.

arkadaşlar ayak şişliklerinden konuşulmuş benimde ilk defa dün şişti eve gelince çizmeleri çıkarınca farkettim hergün giydiğim çizme resmen oturmuş bileklerime tuzdan olduğunu bilmiyordum geçen hafta sağlıkocağında hemşire bakmıştı ve şişliğin varisin yok demişti. bugün bot giydim yapışkanlı cırtcırtlı o bile eskisi gibi tam yapışmadı. tuzu kesmek umarım işe yarıyodur:18:

Bizden de sarı çıkmaz ama ben beyaz sayılırım du bakalım nasıl bir mix olacak bizden.E Esra Erol'un oğlu sapsarı renkli gözlü çıktı belli mi olurr sizinki dee sarışın beyaz tenli olurmuşş

umudummm kuzum bebişinin oğlu hayırlı uğurlu olsun
sağlıkla büyüsün içinde inşallah
bu arada satıcı kadının kapıya gelmesi benide çok şaşırttı
demekki o an Allahtan başka br şey isteseydin olcakmış

Evet canım Ayşen yine geçmişi okuyordu Gerçekten okudum okudum sohbet güzelmiş maşallah çatlaklar dışında herkes iyi

Kız ben sana babamın zeytinyağından vereyim organik tamamen, verme o kremlere o parayı haftaya gelirken (Zorla çağırttıracağım kendimi) getiririm çatlama patlama sen e mi?

kızlar nbb nin emzirme atletini aldım bi beyaz bi krem çok güzel hoşuma gitti..bi tanede emzirme sütyen alcam baktım ama bi türlü beğenemedim bide onlar dışarda giyilirmi bez ya hepsi nene sütyenleri gibi:) chez elle die bi marka var bir tek onunki ince süngerli sütyenler varya öyle oda 40 tl pahalı ama uzun süre kullanılır çünkü bez değil..napsam bilmiyom penye sütyenler hiç güzel olmuyo hastanede bide evde giyerim ancak dışarda giymek istemiyorum..

Kız ben sana babamın zeytinyağından vereyim organik tamamen, verme o kremlere o parayı haftaya gelirken (Zorla çağırttıracağım kendimi) getiririm çatlama patlama sen e mi?

Bizim böcüklerin de zeytin ağaçları var,demek sizin de var ne güzel ya çok şanslısınızZorla olur mu yaf bi bitireyim odayı gelip canlı canlı göreceksiniz zaten.E ev pek temiz değil ama halden anlarsınız malum hepimiz hamişiz:17:

oy oy maşalllah kuzuya cnm benim hep sağlıkla güzel haberler alalım inşallah....bu arada normalde hayatta kapıya gelen insanlara kapı açmam korkarım ama bana öle ilginç geldiki hatta bir süre öle kadının yüzüne baktım temiz yüzlü kapalı bir kadındı...ve kapıdan epeyce uzakta duruyodu.........açtım ne duası var dedim nazar ve bereket dedi nekadar dedim nekadar veririsen albla dedi aldım parasını verdim gitti.....

Evet canım bizim de var hatta babamın yaptığı tek iş o gerçekten şanslıyız. Sen benim salondaki halıyı görsen halden anlar mıyım anlamaz mıyım görürsün. Her yer lavanta umurumda mı dünya

yüreğin temizmiş canım arkadaşımm

Yeter ki her yer lavanta olsun bizim kavanozlar kutuda duruo haftasonu onlar için de kararvverip halledelim bari.
Ay bugün bizim kuzu maximum hareketli eşime dedim bak nele nnele yapıo koy elini göbüşüme sen bu koymasıyla bizimki bir tekmeledi böcüm direk elini kaldırdı dedim nolduu korktumm dioo ay gözümden yaş geldi.Ben ne tepikler yiyorum bunun haberi gok

iyi akşamlarr mart anneleriiii benimde kızım hayırlısıyla inş. mart 20 de bizimle olacak bugün felaket hasta oldum grip yatırdı beni umarım ona bişe olmaz dikkat edin sizde kendinize... bişey danışıcam benim kızım nedense sürekli kasıklarıma doğru hareket ediyor tekmelerini göbek altında veya bel boşluğuma doğru hissediyorum tüp bebek ayrıca korkmaya başladım bi yorumu olan varmı ???

canım korkma ayakları aşağıdadır
benimde bir kaç gün öncesine kadar öyleydi
benim çok şiddetli oluyordu sanki bir dışarı fırlıcakmış gibi hissediyordum
ama şimdi dönmüş baya rahatladım
inşallah sneinde yakın zamanda döner bebişin

Maşallah kuzuya bizimki babaya pek pas vermiyor. Oğlanlar anneye düşkün olurmuş bana yapıyor bütün numaralarını bizimki
Bugün ben de arkadaşa gittim dün lavantalarını bitirdiğim süslerimizin mıknatıslarını ve nazar boncuklarını silikon tabancasıyla yapıştırdık bütün öğleden sonra onlarla uğraştık (tabi yiyip içmekten artan zamanda) Sadece kurdele ve kelebekleri kaldı onları da yavaş yavaş yaparım artık. Bugün, yarın notları bitirmem lazım yoksa müdür beni afaroz edecek :44: Haftaya geldiğimizde senin kavanozlara yardım ederiz canım

evet ronyanın dediği gibi dönmemiştir henüz ayakları aşağıda olduğu için hatta sık wc ye gidersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…