- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #28.641
[
QUOTE=PrensesinUykusu;22607559]:
Canım o sadece tuzu kısmakla az yemekle vs olmuyor,stres tetikleyiveriyor.Ama inan çok ciddi bir problem sakın ilacını kullanmamazlık etme sana ve bebişe çok zararı var tansiyonun.Doktorunun hap vermesi çok iyi olmuş,sen de düzenli kullan tamam mı çok önemli ikiniz için.
bi yorum gelmedi ? fikri olan yok mu ?
günaydın arkadaşlar kalktık kahvaltı yaptık geçmişi okuduk az dinlenip işlere koyulucam........dün odamız kuruld bende o heyecanla zati herşeyini yerleştirdim güzel dilekleriniz için hepnize cokkkk teşekkür ederim....en şaşırdığımda eşimin tepkisi oldu dünden beri 10 dk bir bebeğin dasına gidiyo dolapları açıyo açıyo bakıyo...banada teşekküretti oğlumzun odasını cok güzel yapmışsın diye...
rabbim hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah birde akşam düşünüyorum ay nazar duası asmak lazım odaya diyorum keni kendime çarşıya cıkınca alayım bari dedim ....eşim işe gitti kapı çaldı bir baktım bir bayan elinde dualar ay yarabbim dedim nasıl istediysem sen kapıma yolladın hemen aldık ve odamıza yeleştirdik.....ve 1 senedir bu evde oturuyorum ilk defa kapıya bir satıcı geliyo......
kızlaaar bebişime isim düşündük ama herkes bişi söylüyo karar veremedik. 3 4 isim var aklımda.yardımcı olursanız sevinirim.
ayaz emir
umut eymen
umut emir
eymen taha
??????? çok kararsız kaldım.ayaz emirde kararlıydım herkes çocuk soğuk olcak falan dedi... oy oyyyy.büyük oğluşumun adında hemen karar vermiştim.bunda böyle oldu...:44:
Allah senin iyiliğini güldürdün beni
benimkide esnerken ağzı kocaman oldu
eşime dedim ağzı aynı sen :))
canım ben kara eşim kara bizim sarı çıkarsa düşer bayılırız herhalde
ailedede hiç sarışın yok bizim tek şansım karadan yana :))
bitti sayılır güneşcim park yatak o odada onu çıkarıcaz eşim bugün çıkartıcak işte birkaç eksik var ama öle cok değil genel olarak bitti ama senin hala daha var sanırım ben halıyı perdeyi lambayı falan almıştım zati....e dönenceyi falan oda almadan önce hefes edip almıştım....bizim birtek bebek arabamız ev tipi anakucağı ilerleyen günlerde mama sandalyesi eksik sadece......
aysen gene geçmişi okuyo.......
ben sana özetliyim kuzum bugün kayde değer bişey yok şükür herkez iyi....
Var var ben de eksik bitmezzz
Nevresim alıcam bi kaç tane daha,dediğin gibi halı ve perde var.Mama sandalyesi 6. ay gibi lazım olacak onu hemen almam ama ev tipi anakucağına bugün ben de baktım karar veremedim ama...
Ayşen çatladık patladık hepimiz genel itibariyle gündem bugün oyduBen de lierac kullanıyorum uzun zamandır zeytinyağını denicem bir de bakalım
Kız ben sana babamın zeytinyağından vereyim organik tamamen, verme o kremlere o parayı haftaya gelirken (Zorla çağırttıracağım kendimi) getiririm çatlama patlama sen e mi?
herkese iyi akşamlar güzel anneler
biz bugün kara kızımı gördük çok şükür herşey yolunda
1450 gram olmuş maşallahdoktorum bana kızdı çok kilo almışsın diye
karbonhidratı kesiyorsun dedi şekerinin çıkmaması bundan sonra çıkmıyacağı anlamına gelmez dedi
bu arada kızımın saçları uzamış onları gösterdi esniyordu bıdık kızım kocaman ağzıyla :))
Bizim böcüklerin de zeytin ağaçları var,demek sizin de var ne güzel ya çok şanslısınız Zorla olur mu yaf bi bitireyim odayı gelip canlı canlı göreceksiniz zaten.E ev pek temiz değil ama halden anlarsınız malum hepimiz hamişiz:17:
oy oy maşalllah kuzuya cnm benim hep sağlıkla güzel haberler alalım inşallah....bu arada normalde hayatta kapıya gelen insanlara kapı açmam korkarım ama bana öle ilginç geldiki hatta bir süre öle kadının yüzüne baktım temiz yüzlü kapalı bir kadındı...ve kapıdan epeyce uzakta duruyodu.........açtım ne duası var dedim nazar ve bereket dedi nekadar dedim nekadar veririsen albla dedi aldım parasını verdim gitti.....
Evet canım bizim de var hatta babamın yaptığı tek iş o gerçekten şanslıyız. Sen benim salondaki halıyı görsen halden anlar mıyım anlamaz mıyım görürsün. Her yer lavanta umurumda mı dünya
iyi akşamlarr mart anneleriiii benimde kızım hayırlısıyla inş. mart 20 de bizimle olacak bugün felaket hasta oldum grip yatırdı beni umarım ona bişe olmaz dikkat edin sizde kendinize... bişey danışıcam benim kızım nedense sürekli kasıklarıma doğru hareket ediyor tekmelerini göbek altında veya bel boşluğuma doğru hissediyorum tüp bebek ayrıca korkmaya başladım bi yorumu olan varmı ???
Yeter ki her yer lavanta olsun bizim kavanozlar kutuda duruo haftasonu onlar için de kararvverip halledelim bari.
Ay bugün bizim kuzu maximum hareketli eşime dedim bak nele nnele yapıo koy elini göbüşüme sen bu koymasıyla bizimki bir tekmeledi böcüm direk elini kaldırdı dedim nolduu korktumm dioo ay gözümden yaş geldi.Ben ne tepikler yiyorum bunun haberi gok
iyi akşamlarr mart anneleriiii benimde kızım hayırlısıyla inş. mart 20 de bizimle olacak bugün felaket hasta oldum grip yatırdı beni umarım ona bişe olmaz dikkat edin sizde kendinize... bişey danışıcam benim kızım nedense sürekli kasıklarıma doğru hareket ediyor tekmelerini göbek altında veya bel boşluğuma doğru hissediyorum tüp bebek ayrıca korkmaya başladım bi yorumu olan varmı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?