2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bizimki de yeni yeni pas verio kız ya naz yapıo şimdiden:)ohhh az kalmış ,okul işi zor valla ama çok az kaldı tatile ona odaklan senİyi güleceksiniz zaten benim kavanozları gördüğünüz de bit kadar neresine ne sığdırcaz bakalım.Ben de biraz ders çalışayım.Kolay gelsin canım sana da

kızlar az evvel aldığım atleti denedim müthiş rahat
penyesi çok rahat bence ihtiyacı olan kesinlikle almalı
hemde fiyatı çok uygun boşa fazla para vermeye gerek yok

ronya çok teşekkür ederim cevabın için rahatladım inan umarım en kısa zamanda döner ozaman :)

prensesinuykusu aynen wc ye gitmekten gına geldi :)))

Sağol canım, sana da iyi çalışmalar. Allah zihin açıklığı versin (BU lafa nedense gülesim geliyor.)

kızlar az evvel aldığım atleti denedim müthiş rahat
penyesi çok rahat bence ihtiyacı olan kesinlikle almalı
hemde fiyatı çok uygun boşa fazla para vermeye gerek yok

ya bende alıcam atlerden ama doğum sonrası için düşünüyorum zaten sezeryan olucağı için kollarımı cok fazla hemen hareket ettiremem ama sonrası için rahat olur bursada var birkaç yerde bakıcaz artık hemde uygundu baya....güle güle kullan cnm

ne güzel cnm yaa bebişin dönmüş bile. ben salı vedat beydeydim, hala dönmemiş bebişim.. önümüzdeki salı da nstye giricem bakalım ne alemdeyiz. bu arada odaları gezdm çok güzel ve çok ferahtı

ayşencim ohh oturmaya gitmisin ne güzel ben gene evde temizlik yaptım bugün cok yoruldum

Ayyy kıyamam ben sana deseydin yardıma gelirdim canım sağolsun arkadaşlar hiç boş bırakmıyor beni habire geziyorum Bebiş gelince gezemeyeceksin diyorlar ben de geziyorum Ama bunlar kilo olarak dönüyor bana:44:

ne güzel cnm yaa bebişin dönmüş bile. ben salı vedat beydeydim, hala dönmemiş bebişim.. önümüzdeki salı da nstye giricem bakalım ne alemdeyiz. bu arada odaları gezdm çok güzel ve çok ferahtı

canım bende vedat beye gidiyorum çokda memnun kaldım
ben odaları gezmedim ama eminim çok güzeldir
ben fiyat alma bölümüyle konuşuyorum bana size verdiğimiz fiyattan doğuma alıcaz diyorlar
ancak topicte yapılan yorumları okuyunca canım sıkılıyor
bana epidurel anestezi sezeryan doğum 1250 tl dediler
refakatçı ve özel oda ücreti 225 tl
birde biz bebek paketini alıcaz bebeğin ilk aşıları yapılıyormuş
öğretim üyesi muayene ediyormuş kalça çıkıklığı falan varmı yokmu diye
kalça filmi çekiliyormuş ankaraya kan tahlilleri yolluyorlarmış
hepsi 250 tl bana bu uygun geldi
dışarda öğretim üyelerinin sadece muayene ücreti 250 tl
canım umarım iyi olur herşey memnun kalırız inşallah

bi yorum gelmedi ? fikri olan yok mu ?

cnm sanmam erken doğumla bir ilgisi olduğunu benim de 4 mart senin dediğin gibiydi yaklaşık bir ay önce bacaklarımı dizden kırınca karnım sıkışıyordu hemen meğer o zaman bebişin başı aşağıdaymış yani aslında olması gereken o pozisyonmuş en rahat ettikleri pozisyon.. benimki gene ters döndü seninki öyle rahat ettiği için öyle duruyordur gene de doktora gittiğinde söyle en iyi onlar bilir ama ben erken doğuma sebeb olacağını sanmıyorum

kızlar son 3 gündür el ve ayaklarım acıyor şişlikten aranızda benim gibi olan varmı?

elimi kapatamıyorum yumruk yapmaya çalışınca acıyor şişlikler kızıma hamileyken sadece ayaklarım şişmişti o da son hafta...ama şimdi erkenden ellerim ayaklarım acıyınca endişelendim ben de salı gidicem doktora bakalım soracağım o zaman ama aranızda bilen varsa yorumlarınızı bekliyorumm ne yapmam lazım bu şişliklerin geçmesi için..?

Canım merhaba, arkadaşımı aradım onun 35. hafta gibi çıkmış ortaya tansiyonu ilaç kullanmamış. Yediklerine dikkat etmiş kontrol edilmiş, sezeryana da 37'nin sonunda alınmış. Takip etmeye devam et bakalım yüksek çıkmaması güzel acaba gerçekten sadece hastanede heyecandan mı çıkıyor? Bakalım on gün sonra ne diyecek doktorun sen stres yapmamaya çalış mutlaka ne kadar sakin olursan demek ki o kadar normal çıkacak tansiyonun.[/QUOTE]

canım sağol demek onunki 35.haftada çıktığı için yazmamıştır dkr ilaç.benimki 28.haftada çıkınca doktorda korktu.en iyisi stres yapmamak

geçmiş olsun canım.çok mu tuzlu yiyosun acaba .bi de tuzu azaltarak yemeye çalış yemeklerini

slm çok geçmiş olsun aynı şikayetler bendede vardı doktor kilodan kaynaklanıyo demişti birde tuzlu yememek gerekiyomuş. hayırlı doğumlar inşallah..

slm 32 . haftamdayım çok fazla kasık ağrım var aranızda benim gibi olan varmı kasık ağrısı normalmidir yada erken doğum belirtisi olabilirmi bazen yürüyemicek duruma bile geliyorum. hepinize hayırlı doğumlar inşallah...

geçmiş olsun canım.çok mu tuzlu yiyosun acaba .bi de tuzu azaltarak yemeye çalış yemeklerini
olabilir belki de dikkat edeyim bakalım ondan mı acaba??

slm çok geçmiş olsun aynı şikayetler bendede vardı doktor kilodan kaynaklanıyo demişti birde tuzlu yememek gerekiyomuş. hayırlı doğumlar inşallah..
hımmm demek kilodan olabilir evet ama ben tuzsuz yapamam ki gene de çalışıcam bakalım sağolunn

benim de aynısı cnm ama uzun zamandır var bende özellikle geceleri kalktığımda yürüyemiyorum ben bastıkça ağrı giriyor neden olduğunnu bilmiyorum salı günü onu da sorayım doktoruma bakalım ne diyecek

arkadaşlar FORUM İSTANBUL buluşmasına katılmak isteyen istanbullu hamiş güzeller;

bu gün slnaras,ceylinmelek ve ben 14 ocak cumartesi günü forum istanbul avm de buluşmak üzere karar aldık saat öğlen 1 veya 2 gibi
d_m_f yede özldn mesaj yazdım ama online değildi inşallah o da gelir

Başka katılmak isteyen varsa mesaj atsın görüşelim tanışalım ne dersiniz

çok hoş ya resmen Allah göndermiş..belkide bi melektir

Amin insallah saglıkla alırız bebeişlerimizi kucagımıza , arastırmaya devam edicem , umarım erken dogum olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…