- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #28.661
Maşallah kuzuya bizimki babaya pek pas vermiyor. Oğlanlar anneye düşkün olurmuş bana yapıyor bütün numaralarını bizimki
Bugün ben de arkadaşa gittim dün lavantalarını bitirdiğim süslerimizin mıknatıslarını ve nazar boncuklarını silikon tabancasıyla yapıştırdık bütün öğleden sonra onlarla uğraştık (tabi yiyip içmekten artan zamanda) Sadece kurdele ve kelebekleri kaldı onları da yavaş yavaş yaparım artık. Bugün, yarın notları bitirmem lazım yoksa müdür beni afaroz edecek :44: Haftaya geldiğimizde senin kavanozlara yardım ederiz canım
bizimki de yeni yeni pas verio kız ya naz yapıo şimdiden:)ohhh az kalmış ,okul işi zor valla ama çok az kaldı tatile ona odaklan senİyi güleceksiniz zaten benim kavanozları gördüğünüz de bit kadar neresine ne sığdırcaz bakalım.Ben de biraz ders çalışayım.Kolay gelsin canım sana da
kızlar az evvel aldığım atleti denedim müthiş rahat
penyesi çok rahat bence ihtiyacı olan kesinlikle almalı
hemde fiyatı çok uygun boşa fazla para vermeye gerek yok
canım korkma ayakları aşağıdadır
benimde bir kaç gün öncesine kadar öyleydi
benim çok şiddetli oluyordu sanki bir dışarı fırlıcakmış gibi hissediyordum
ama şimdi dönmüş baya rahatladım
inşallah sneinde yakın zamanda döner bebişin
ayşencim ohh oturmaya gitmisin ne güzel ben gene evde temizlik yaptım bugün cok yoruldum
ne güzel cnm yaa bebişin dönmüş bile. ben salı vedat beydeydim, hala dönmemiş bebişim.. önümüzdeki salı da nstye giricem bakalım ne alemdeyiz. bu arada odaları gezdm çok güzel ve çok ferahtı
bi yorum gelmedi ? fikri olan yok mu ?
kızlar son 3 gündür el ve ayaklarım acıyor şişlikten aranızda benim gibi olan varmı?
elimi kapatamıyorum yumruk yapmaya çalışınca acıyor şişlikler kızıma hamileyken sadece ayaklarım şişmişti o da son hafta...ama şimdi erkenden ellerim ayaklarım acıyınca endişelendim ben de salı gidicem doktora bakalım soracağım o zaman ama aranızda bilen varsa yorumlarınızı bekliyorumm ne yapmam lazım bu şişliklerin geçmesi için..?
kızlar son 3 gündür el ve ayaklarım acıyor şişlikten aranızda benim gibi olan varmı?
elimi kapatamıyorum yumruk yapmaya çalışınca acıyor şişlikler kızıma hamileyken sadece ayaklarım şişmişti o da son hafta...ama şimdi erkenden ellerim ayaklarım acıyınca endişelendim ben de salı gidicem doktora bakalım soracağım o zaman ama aranızda bilen varsa yorumlarınızı bekliyorumm ne yapmam lazım bu şişliklerin geçmesi için..?
olabilir belki de dikkat edeyim bakalım ondan mı acaba??geçmiş olsun canım.çok mu tuzlu yiyosun acaba .bi de tuzu azaltarak yemeye çalış yemeklerini
hımmm demek kilodan olabilir evet ama ben tuzsuz yapamam ki gene de çalışıcam bakalım sağolunnslm çok geçmiş olsun aynı şikayetler bendede vardı doktor kilodan kaynaklanıyo demişti birde tuzlu yememek gerekiyomuş. hayırlı doğumlar inşallah..
slm 32 . haftamdayım çok fazla kasık ağrım var aranızda benim gibi olan varmı kasık ağrısı normalmidir yada erken doğum belirtisi olabilirmi bazen yürüyemicek duruma bile geliyorum. hepinize hayırlı doğumlar inşallah...
oy oy maşalllah kuzuya cnm benim hep sağlıkla güzel haberler alalım inşallah....bu arada normalde hayatta kapıya gelen insanlara kapı açmam korkarım ama bana öle ilginç geldiki hatta bir süre öle kadının yüzüne baktım temiz yüzlü kapalı bir kadındı...ve kapıdan epeyce uzakta duruyodu.........açtım ne duası var dedim nazar ve bereket dedi nekadar dedim nekadar veririsen albla dedi aldım parasını verdim gitti.....
merhaba güzel annişler ...
papatya canım benim göbüşte tam tersi öyle yüksek ve sivri ki eşim göbeğin biraz daha büyürse göğüslerin ne olacak diyobugün bi arkadaşa nezaman aşağı iner diye sordum 9.aya girince demişti. sen araştır bence ama olumsuz düşünme normaldir belki ya da kişiden kişiye değişiyo olabilir. meleklerimizi hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?