2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bişi sorcam 2 isim kullanması zor olmuyomu? :44: bnce umut eymen aslında sadece taha ismide güzel..

o mavi çizgiler damardır cnm..çatlak kırmızı oluyo..bnm göğüslerim çevreyolu haritası gibi damarların şeklini aynada bakıp resmedebilirm yani o kdr belli sanki göğsümün derisi baklavalıkyufka gbi inceldi..sanırım onlar sütü üreten takım olcak..inşallah tabi

Benimde en büyük derdim montlar.. hiçbirinin önü kapanmıyo şu an, inat ettim 1 ay için mont almayım diye içine panço falan aldım ama kesmiyo tabi Ankara ayazı...

Ben aldım kuzum beim göbek birden pırtladığı için birde çok titreğim ben acaip üşürüm aldım ama oda küçük geliyor şimdii hani çizgi flmlerde olur ya acaip göbekli karakterler düğmeler patladı patlayacak aynen öyle duruyor üstümde keşke almışken biraz daha büyük alsaydım diyorum şimdi

zor olmuyo:)) zaten tek ismi kullanıyoruzda ne bilem işte:))

sorma bizim evin merdivenlerini felaket 3. kattan sonra zaten adım adım çıkıyorum sabahları uyanamıyodum artık rahatım

o merdiven çıkmanın sna doğumda çok faydası olr cnm eğer normal doğum düşünüyosan..pelvis kaslarını çok çalıştırıyomuş..

ya arkadaşlar şu yan tarafta , altta üstte İÇİMDEKİ ŞEYTAN adlı filmin reklamı varya, bunu gebelik bölümüne koymaları çok saçma olmamışmı.. :18::18::18::18::18::18::18::18:

evt hep duyardık ya annelerimizden anne olunca anlarsın lafını..bn şimdi hbrlerde anne olmuş bi köpek göriim yada bi anne işte sonuçta anne yavrusunun başına bişi gelmiş olsn hüngür hüngür ağlıyorum..kolay mı onları dünyaya getirmek büyütmek diye..çok yürekten anlıyorum şimdi anne olmayı..

Benimde öle duruyooo her gören çocuk sıkılmıyo mu içerde diyo... e şimdi alsam, sonra napcam o montu? ben şöle normalde benden kilolu olan birinden almayı düşünüyorum annem gönüllü vermeye montlarını ama bakalım modelini beğenirsem

bnde kalın bi palto aliim dedim ama ı ıh giyiyorum kapanmıyo bide aynada kndime bakıp öyle görünce iyice sinirim bozuluyo..eşimde dedi az daha sık dişini çok soğuklarda çıkmazsın ztn şimdi bunu alsak doğumdan sonra giyemiceksin fln bnde vazgeçtm..yani az bi süre kaldı bidaha giyemiceim şeyleri niye aliim dedm bnde..

cnm sn çalışcaksan al o zmn bn evde olduğum içn grk yok dedm yoksa üşütür hasta olursun..bnm botum fermuarlıydı kapanmıyo fermuarı..snde şöyle ağzı geniş çorap gbi giyilen botlardan al doğumdan sonrada ucuna pamuk koyar giyersn

Benim annemle tarzımız uymuyor yoksa alırdım ondan annem çok kokana benim bende aksine sade şeyleri seviyorum kardeşim zaten dal gibi minnacık başkada kimsem yokki burdaa kuzum benim aldığım omuz tarafı acaip büyük duruyor göbek ve toto çok sıkıyor omuzuma şal atarak kamufle etmeye çalışıyorum 2 hafta kaldı aslında şeytan dürtüto boşver izne çık diye ama sonra kızmı bırakıp işe geleceğimi düşünüyorum vazgeçiyorum 37 kadar devam

ya arkadaşlar şu yan tarafta , altta üstte İÇİMDEKİ ŞEYTAN adlı filmin reklamı varya, bunu gebelik bölümüne koymaları çok saçma olmamışmı.. :18::18::18::18::18::18::18::18:

Bende çıkmıyo ama bende de bedensel engelliler (bedd-org) derneğinin reklamı çıkıyo (
geçen günde çikolata reklamı vardı.. bizi hiç düşünen yok hiç..

en iyisi ztn bu durumda başka bi ayakkabıyla nereye kdr yürüyebilirim bilmiyorum..bn bu giydiğim sporu başlarda aldım direk geleceği gördüğümden :)) ama o kdr rahat ettmki hç ayağımdan çıkarmadm hoş başkada olur ayakkabım kalmadı altları yumuşak kelebek gbi uçuyoru yürürken

Bende bazen pes etcekmişim gibi geliyo yaa.. 37ye kadar çalışcam dedim ama her an vazgeçebilirim ( bazen gerçekten zor geliyo işe gelmek.. Allah bize güç versinde biraz daha idare edelim...

Bende çok akıllıyım ya kuzum büyük aldığım botu da fermuarlı aldım büyük bi alkış istiyom kendime şimdi kapanmıyor bakalım almak istemiyorum ne yapıcam sonra bunları diye birer takım aldım şimdi bi takım daha alsam pöff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…