- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #28.601
bişi sorcam 2 isim kullanması zor olmuyomu? :44: bnce umut eymen aslında sadece taha ismide güzel..kızlaaar bebişime isim düşündük ama herkes bişi söylüyo karar veremedik. 3 4 isim var aklımda.yardımcı olursanız sevinirim.
ayaz emir
umut eymen
umut emir
eymen taha
??????? çok kararsız kaldım.ayaz emirde kararlıydım herkes çocuk soğuk olcak falan dedi... oy oyyyy.büyük oğluşumun adında hemen karar vermiştim.bunda böyle oldu...:44:
geçmişe bir göz attım da çatlaklardan bahsedilmiş..ben de de şöyle inceledm mavi çizgiler var..ben hayli pozitif bakıp duruma damarlar belirginleşiyor demiştim...şimdi çatlak mı onlar?kırmızı olur diye düşünüyodum catlağı
Benimde en büyük derdim montlar.. hiçbirinin önü kapanmıyo şu an, inat ettim 1 ay için mont almayım diye içine panço falan aldım ama kesmiyo tabi Ankara ayazı...
bişi sorcam 2 isim kullanması zor olmuyomu? :44: bnce umut eymen aslında sadece taha ismide güzel..
o mavi çizgiler damardır cnm..çatlak kırmızı oluyo..bnm göğüslerim çevreyolu haritası gibi damarların şeklini aynada bakıp resmedebilirm yani o kdr belli sanki göğsümün derisi baklavalıkyufka gbi inceldi..sanırım onlar sütü üreten takım olcak..inşallah tabi
Ben anlamadım ne çift isim mi?? :44:
Ben anlamadım ne çift isim mi?? :44:
sorma bizim evin merdivenlerini felaket 3. kattan sonra zaten adım adım çıkıyorum sabahları uyanamıyodum artık rahatım
ben kaçar kızlar iyi akşamlar
Aminn kuzum kesinllikle artık daha farklı bakıyorum herşeye ya annem hep anne olunca beni anlarsın diyordu doğru söylüyormuş normalde çok belli etmem sevigmi ama son zamanlar anneme de acaip bi düşkünlük başladı bende günde 2-3 defa aramadan duramıyorum bizi çok değiştirdiler dediğin gibi
Ben aldım kuzum beim göbek birden pırtladığı için birde çok titreğim ben acaip üşürüm aldım ama oda küçük geliyor şimdii hani çizgi flmlerde olur ya acaip göbekli karakterler düğmeler patladı patlayacak aynen öyle duruyor üstümde keşke almışken biraz daha büyük alsaydım diyorum şimdi
benımde aynen oyle 38 numara gıyodum 39 numara aldım onuda anca ınce corapla zar zor gıyıyorum. mont almıcam cok gereksız ve cok pahalı hamıle montları dıye ınat ettım ama cok da soguklar gelıo dıolar almadan olmucak galıba bu gıdısle
yok güzelim cinsiyet:)
kızı olanın kızı, oğlu olanın oğlu oluyor.. o anlamda
Bende varım kuzum ben baktım olacak gibi değil aldım bi bot 38 numara oda sıkmaya başladı artık iyice bende 36 giyiyorum mont da aldım mecbur ama onunda önü kapanmamaya başladı öff kışın olmasının dezavantajıda bu galiba daha 37 haftaya kadar da çalışcam diyorum nasıl olacak bilmiyorum
ya arkadaşlar şu yan tarafta , altta üstte İÇİMDEKİ ŞEYTAN adlı filmin reklamı varya, bunu gebelik bölümüne koymaları çok saçma olmamışmı.. :18::18::18::18::18::18::18::18:
Benimde öle duruyoooher gören çocuk sıkılmıyo mu içerde diyo... e şimdi alsam, sonra napcam o montu? ben şöle normalde benden kilolu olan birinden almayı düşünüyorum annem gönüllü vermeye montlarını ama bakalım modelini beğenirsem
ya arkadaşlar şu yan tarafta , altta üstte İÇİMDEKİ ŞEYTAN adlı filmin reklamı varya, bunu gebelik bölümüne koymaları çok saçma olmamışmı.. :18::18::18::18::18::18::18::18:
işte dün akşamki bacaklarım aynen yaşlı teyzelerinki gibi olmuştu
yeni bi bot almamakla en iyisini yapıyosun.. alsan büyük alacaksın dediğin gibi elinde kalacak.. zaten ayacıkların minicikmiş.. spor ayakkabı hiç giymeyen ben, artık hep spor ayakkabı giyiyorum :)))
Benim annemle tarzımız uymuyor yoksa alırdım ondan annem çok kokana benim bende aksine sade şeyleri seviyorum kardeşim zaten dal gibi minnacık başkada kimsem yokki burdaakuzum benim aldığım omuz tarafı acaip büyük duruyor göbek ve toto çok sıkıyor omuzuma şal atarak kamufle etmeye çalışıyorum 2 hafta kaldı aslında şeytan dürtüto boşver izne çık diye ama sonra kızmı bırakıp işe geleceğimi düşünüyorum vazgeçiyorum 37 kadar devam
cnm sn çalışcaksan al o zmn bn evde olduğum içn grk yok dedm yoksa üşütür hasta olursun..bnm botum fermuarlıydı kapanmıyo fermuarı..snde şöyle ağzı geniş çorap gbi giyilen botlardan al doğumdan sonrada ucuna pamuk koyar giyersn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?