2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

"Gebeliklerin önemli bir kısmı sağlıklı bir şekilde başlar ve ailenize sağlıklı bir bireyin katılmasıyla yeni bir sonla yeni bir hayat başlar. 9 ay insan hayatında önemi yadsınmayacak kadar uzun bir dönemdir. Bu dönemin keyfini çıkarın. Olumlu düşünmek için birçok nedeniniz var. Bunlardan en önemlisi olasılık hesaplarının sizin bu dönemi iyi bir şekilde atlatacağını göstermesi, diğeri doktor kontrollerinizde gebeliğinizin iyi seyrettiğinizin doktorunuz tarafından onaylanması, bir diğeri de çıkabilecek sorunların önemli bir kısmının günümüz tıp bilimi sayesinde aşılabilir olmasıdır.
Gebeliğiniz boyunca doktorunuza güvenin, size olumlu duygular aşılayanlarla birlikte olun, olumsuzluk aşılamaya çalışanları ise "geri dönüşüm kutusuna" gönderin." Dr. Kağan Kocatepe

buarada günaydın demeyi unuttumherkese günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr..hayırlı cumalar...

30.haftalarına giren azerii ve özgeye ye de kocaman bir tebrik yolluyorum

teşekkür ederim canım cevap için..çok beyazım muhtemelen deri incelmesinden belirginleşti..ama yine de ufaktan paniklemiştim:)

rüyaların hayır olsun canım.moralini bozma hepimizde aynı durum söz konusu.doğum yaklaştıkça stres oluyoruz.kafamızda binbir türlü şey oluyor.moralini yüksek tut..az aldı.

günaydın kızlar

karla uyandık bugün yine,eşimle geldim işe ama Allahtan buzlanma yok..

azari,özge tebrikler 30lara ulaştınız sizde

umarım güzel bir gün olur hepimiz için

Teşekkürler kızlar sağolun

''olumsuzluk aşılamaya çalışanları ise "geri dönüşüm kutusuna" gönderin."

kızlar dün sağlık ocağında kontrolüm vardı kan ve idrar istediler kanda wbc değerim 12,6 çıktı doktor bi enfeksiyonun olabilir bide kendi doktoruna sor istersen dedi bu konuda bilginiz var mı?

makarna da yermiş şeker anneben korar oldum valla.sıvı fazlalığı gözümü bayağı korkuttu.3 gündür yeni diyete başladım.Allah(c.c.) A şükür tokluk şekerim 80-99 arasında.az kaldı eşime doğum sonrası yemek istediklerimin listesini söyledim.inşallah atlatacağız bu süreci.meleklerimizi kucağımıza alıp kokularını içimize çektiğimizde herşey geride kalmış olacak inşallah.bu arada adım sevecen.

günaydınlarr...

bugün içim bi buruk... dokunsalar ağlayacak gibiyim.. yavru kuşumu babasıyla anneannesine gönderdim.. bugün tam 29 ay oldu kızım doğalı ve 29 aydır ilk kez ayrı kalıyorum.. bi tuhafım..

gönderme sebebim doğuma hazırlık.. ben hastanedeyken annemlerde veya evimizde bensiz durabilmesini sağlamak.. gündüzleri bi şekilde duruyor çok şükür.. bu kez ilk kez gece de ayrı kalıcaz.. yarın gidip alıcam..

Yavrum babasıyla giderken "anne geeelll" dedi.. gidemedim... babayla arabaya binip ekmek almaya gidicek diye kandırdık...

SİZ SİZ OLUN BEBEĞİNİZİN GECE EMZİRMELERİ BİTTİĞİ AN ANNEANNE OLSUN BABAANNE OLSUN GECE BIRAKIN KALSIN ONLARDA.. YOKSA BENİM GİBİ ÇOK ZORLANIRSINIZ..

ay kıyamam sana üzülme hemen sabah olsun o zaman

kızlar dün sağlık ocağında kontrolüm vardı kan ve idrar istediler kanda wbc değerim 12,6 çıktı doktor bi enfeksiyonun olabilir bide kendi doktoruna sor istersen dedi bu konuda bilginiz var mı?

canım hafif lökositozun var.idrar yolu enfeksiyonu var mıydı sende?ya da gribal bir durum.korkulacak kadar yüksek değil.kendi doktorunla görüş eminim o seni rahatlatır.

Ayy kuzum kıyamam üzülme yarın gelecekmiş Defnecik ilk defa ayrı kaldığın için zor olur keşke eşinin izinli olduğubi gün gönderseydin tek kalmamış olurdun

Allah kavuştursun cnm ,üzülme daha kocayada vericez inş biz bu kızları:)

cnm tşk ederim idrar testim normal çıktı sadece boğaz ağrım ondandır belki

Kuzum benim sağlık ocağında kaydım çıkmıyor diye gitmedim hiç özele de gidiyordum devlete de sadece 5 haftalıkken idrar testi istenmişti ondan sonra iki doktorda istemedi bu aylarda tekrar yapıtmak gerekirmi senden sadece sağlık ocağı mı istedi ?

Ne güzelmiş adın gerçekten Sevecen mi?? İlk kez duydum ve çoook hoşuma gittii
İnşallah canım, bebekleri sağlıkla kucağımıza alalım istediğimizi yiyebilcez :) Kepekli makarna ve esmer pirinç yasak değil benim diyette ama pirince cesaretim yok :) sadece kepek makarna yiyorum :)

Canımmm Allah kavuştursun bebişine ama haklısın ayrı kalmayı da öğrenmeleri lazım.. Sen de dirayetli ol üzme kendini yarın kavuşcaksın Defne'ciğe... (Bekara karı boşamak kolaymış, ben tabi daha evlat tadını almadım ya bırakırım heryere) :)

ay kıyamam sana üzülme hemen sabah olsun o zaman

Ayy kuzum kıyamam üzülme yarın gelecekmiş Defnecik ilk defa ayrı kaldığın için zor olur keşke eşinin izinli olduğubi gün gönderseydin tek kalmamış olurdun

Allah kavuştursun cnm ,üzülme daha kocayada vericez inş biz bu kızları:)

ha ağladım ha ağlayacam şimdi.. gözlerim dolu dolu akmayı bekliyorlar....

AZERİİ eşimin izni çarşamba, salı günü de defne daha uyanmadan evden çıkıyor.. benimle beraber gitmesini de istemedim, bırakması zor olur diye.. böyle yaptık bakalım.. Allah utandırmasın..

CEYLİN kocaya nasıl veririm bilmiyorum ((((( o anları şuan düşünmek ile ızdırap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…