- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #28.701
sağol canım yapıcaz işte bizde doğuma kadarBeşiğide kendim yaparsam olmaz
o mavi çizgiler damardır cnm..çatlak kırmızı oluyo..bnm göğüslerim çevreyolu haritası gibi damarların şeklini aynada bakıp resmedebilirm yani o kdr belli sanki göğsümün derisi baklavalıkyufka gbi inceldi..sanırım onlar sütü üreten takım olcak..inşallah tabi
Canım rüyaların hayır olsun, eşinin ömrünü uzatıyosun ne güzel... Ama bu dönemde kabuslar görmemiz çok normal canını sıkma, rahat uyumuyoruz, aklımız sürekli sevdiklerimizde bebişlerde babalarında... normal yani bu durum, sinir bozucu ama az kaldı dişimizi sıkcaz biraz
rüyaların hayır olsun canım.moralini bozma hepimizde aynı durum söz konusu.doğum yaklaştıkça stres oluyoruz.kafamızda binbir türlü şey oluyor.moralini yüksek tut..az aldı.
günaydın kızlar
karla uyandık bugün yine,eşimle geldim işe ama Allahtan buzlanma yok..
azari,özge tebrikler 30lara ulaştınız sizde
umarım güzel bir gün olur hepimiz için
buarada günaydın demeyi unuttumherkese günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr..hayırlı cumalar...
30.haftalarına giren azerii ve özgeye ye de kocaman bir tebrik yolluyorum
"Gebeliklerin önemli bir kısmı sağlıklı bir şekilde başlar ve ailenize sağlıklı bir bireyin katılmasıyla yeni bir sonla yeni bir hayat başlar. 9 ay insan hayatında önemi yadsınmayacak kadar uzun bir dönemdir. Bu dönemin keyfini çıkarın. Olumlu düşünmek için birçok nedeniniz var. Bunlardan en önemlisi olasılık hesaplarının sizin bu dönemi iyi bir şekilde atlatacağını göstermesi, diğeri doktor kontrollerinizde gebeliğinizin iyi seyrettiğinizin doktorunuz tarafından onaylanması, bir diğeri de çıkabilecek sorunların önemli bir kısmının günümüz tıp bilimi sayesinde aşılabilir olmasıdır.
Gebeliğiniz boyunca doktorunuza güvenin, size olumlu duygular aşılayanlarla birlikte olun, olumsuzluk aşılamaya çalışanları ise "geri dönüşüm kutusuna" gönderin." Dr. Kağan Kocatepe
Selam seve'ciğimmm :) Bugün öğle yemeğinde (iş yerinde) balık vardı o yüzden buraya bişey getirmedim sadece ara öğünleri (meyve, diyet bisküvi) getirdim. Akşama da evde ıspanak, çorba ve kepekli makarna var :)
günaydınlarr...
bugün içim bi buruk... dokunsalar ağlayacak gibiyim.. yavru kuşumu babasıyla anneannesine gönderdim.. bugün tam 29 ay oldu kızım doğalı ve 29 aydır ilk kez ayrı kalıyorum.. bi tuhafım..
gönderme sebebim doğuma hazırlık.. ben hastanedeyken annemlerde veya evimizde bensiz durabilmesini sağlamak.. gündüzleri bi şekilde duruyor çok şükür.. bu kez ilk kez gece de ayrı kalıcaz.. yarın gidip alıcam..
Yavrum babasıyla giderken "anne geeelll" dedi.. gidemedim... babayla arabaya binip ekmek almaya gidicek diye kandırdık...
SİZ SİZ OLUN BEBEĞİNİZİN GECE EMZİRMELERİ BİTTİĞİ AN ANNEANNE OLSUN BABAANNE OLSUN GECE BIRAKIN KALSIN ONLARDA.. YOKSA BENİM GİBİ ÇOK ZORLANIRSINIZ..
kızlar dün sağlık ocağında kontrolüm vardı kan ve idrar istediler kanda wbc değerim 12,6 çıktı doktor bi enfeksiyonun olabilir bide kendi doktoruna sor istersen dedi bu konuda bilginiz var mı?
günaydınlarr...
bugün içim bi buruk... dokunsalar ağlayacak gibiyim.. yavru kuşumu babasıyla anneannesine gönderdim.. bugün tam 29 ay oldu kızım doğalı ve 29 aydır ilk kez ayrı kalıyorum.. bi tuhafım..
gönderme sebebim doğuma hazırlık.. ben hastanedeyken annemlerde veya evimizde bensiz durabilmesini sağlamak.. gündüzleri bi şekilde duruyor çok şükür.. bu kez ilk kez gece de ayrı kalıcaz.. yarın gidip alıcam..
Yavrum babasıyla giderken "anne geeelll" dedi.. gidemedim... babayla arabaya binip ekmek almaya gidicek diye kandırdık...
SİZ SİZ OLUN BEBEĞİNİZİN GECE EMZİRMELERİ BİTTİĞİ AN ANNEANNE OLSUN BABAANNE OLSUN GECE BIRAKIN KALSIN ONLARDA.. YOKSA BENİM GİBİ ÇOK ZORLANIRSINIZ..
günaydınlarr...
canım hafif lökositozun var.idrar yolu enfeksiyonu var mıydı sende?ya da gribal bir durum.korkulacak kadar yüksek değil.kendi doktorunla görüş eminim o seni rahatlatır.
Allah kavuştursun cnm ,üzülme daha kocayada vericez inş biz bu kızları:)
cnm tşk ederim idrar testim normal çıktı sadece boğaz ağrım ondandır belki
Ne güzelmiş adın gerçekten Sevecen mi?? İlk kez duydum ve çoook hoşuma gittiimakarna da yermiş şeker anneben korar oldum valla.sıvı fazlalığı gözümü bayağı korkuttu.3 gündür yeni diyete başladım.Allah(c.c.) A şükür tokluk şekerim 80-99 arasında.az kaldı eşime doğum sonrası yemek istediklerimin listesini söyledim.inşallah atlatacağız bu süreci.meleklerimizi kucağımıza alıp kokularını içimize çektiğimizde herşey geride kalmış olacak inşallah.bu arada adım sevecen.
günaydınlarr...
ay kıyamam sana üzülme hemen sabah olsun o zaman
Ayy kuzum kıyamam üzülme yarın gelecekmiş Defnecik ilk defa ayrı kaldığın için zor olur keşke eşinin izinli olduğubi gün gönderseydin tek kalmamış olurdun
Allah kavuştursun cnm ,üzülme daha kocayada vericez inş biz bu kızları:)
Benim eşim şimdiden onun derdinde kuzum daha doğmadan biz bunu nasıl vercez zamanı geldiğinde diyo e sen beni aldın ya diyorum o başkda bu başka diyo :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?