- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #28.681
iyi akşamlarr mart anneleriiii benimde kızım hayırlısıyla inş. mart 20 de bizimle olacak bugün felaket hasta oldum grip yatırdı beni umarım ona bişe olmaz dikkat edin sizde kendinize... bişey danışıcam benim kızım nedense sürekli kasıklarıma doğru hareket ediyor tekmelerini göbek altında veya bel boşluğuma doğru hissediyorum tüp bebek ayrıca korkmaya başladım bi yorumu olan varmı ???
kızlar az evvel aldığım atleti denedim müthiş rahat
penyesi çok rahat bence ihtiyacı olan kesinlikle almalı
hemde fiyatı çok uygun boşa fazla para vermeye gerek yok
Günaydın kızlarrrr...
Herkese hayırlı cumalar... Güneşli bi Ankara yaşasın :103::103::103: Üstelik haftanın son günü değmeyin keyfimee :))
Azerii ve özgeengin tebrik ederiz 30. haftanızııı :)
Kızlar son haftalarda hep rüyamda eşimi kaybettiğimi görüyorum bu gece yine ağlayarak uyandım uykudan eşimde korktu bişey mi oldu diye su fln derken sabahı sabah ettim çok moralimi bozuyor bu rüyalar yaa
Teşekkürler kuzumm.
Kızlar son haftalarda hep rüyamda eşimi kaybettiğimi görüyorum bu gece yine ağlayarak uyandım uykudan eşimde korktu bişey mi oldu diye su fln derken sabahı sabah ettim çok moralimi bozuyor bu rüyalar yaa
Canım rüyaların hayır olsun, eşinin ömrünü uzatıyosun ne güzel... Ama bu dönemde kabuslar görmemiz çok normal canını sıkma, rahat uyumuyoruz, aklımız sürekli sevdiklerimizde bebişlerde babalarında... normal yani bu durum, sinir bozucu ama az kaldı dişimizi sıkcaz biraz
Günaydın kızlarrrr...
Herkese hayırlı cumalar... Güneşli bi Ankara yaşasın :103::103::103: Üstelik haftanın son günü değmeyin keyfimee :))
Azerii ve özgeengin tebrik ederiz 30. haftanızııı :)
selam şeker annebugün diyet yemeği olarak ne yaptın kendine.bazen tıkanıyorum.kopya çekeyim dedim
günaydın kızlar
karla uyandık bugün yine,eşimle geldim işe ama Allahtan buzlanma yok..
azari,özge tebrikler 30lara ulaştınız sizde
umarım güzel bir gün olur hepimiz için
olsun kapı süsü var kuzunun:)gerisi de gelir en kısa zamanda inşallahzevkli annesi alır ona en güzellerini..hatta beşik bile yapar imkanı olsa
ÇOK SAĞOL CANIM BENİM, akşamkiler gibi olmaz inşallah bi daha.. şimdi daha iyiyim.
QUOTE]
iyi olmana sevindim canım..her zaman söylüyorum 2.yi bekleyen anne adaylarının işi daha zor diye..aman dikkat edin kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?