2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde tekmelerin cogu surekli kasıgımda , zaten bebek neredeyse asagıya indi bende.. biraz korkmuyo degilim bende

günaydın kızlarrr bugün hiç keyfim yok ağlamak gelio içimden bu havalar sıktı sanırım ya da yoruldum artık anlamadım ama bakalım geçer inş..

Günaydınn kızlar nasılsınız bu gün Özge ve ben 30. haftaya girmiş bulunuyoruzz yaşasıınnnnnnn :119::119::119::119::119::124::124::124::124:

kızlar az evvel aldığım atleti denedim müthiş rahat
penyesi çok rahat bence ihtiyacı olan kesinlikle almalı
hemde fiyatı çok uygun boşa fazla para vermeye gerek yok

cnm bende alıcam ama bedenine karar veremedim 90-95 oldu şuanda göğüslerim 95 mi alsam yoksa 100 sence kalıpları nasıl büyük mü küçük mü

Günaydın kızlarrrr...

Herkese hayırlı cumalar... Güneşli bi Ankara yaşasın :103::103::103: Üstelik haftanın son günü değmeyin keyfimee :))

Azerii ve özgeengin tebrik ederiz 30. haftanızııı :)

Teşekkürler kuzumm.

Kızlar son haftalarda hep rüyamda eşimi kaybettiğimi görüyorum bu gece yine ağlayarak uyandım uykudan eşimde korktu bişey mi oldu diye su fln derken sabahı sabah ettim çok moralimi bozuyor bu rüyalar yaa

Kızlar son haftalarda hep rüyamda eşimi kaybettiğimi görüyorum bu gece yine ağlayarak uyandım uykudan eşimde korktu bişey mi oldu diye su fln derken sabahı sabah ettim çok moralimi bozuyor bu rüyalar yaa

Canım rüyaların hayır olsun, eşinin ömrünü uzatıyosun ne güzel... Ama bu dönemde kabuslar görmemiz çok normal canını sıkma, rahat uyumuyoruz, aklımız sürekli sevdiklerimizde bebişlerde babalarında... normal yani bu durum, sinir bozucu ama az kaldı dişimizi sıkcaz biraz

rüyaların hayır olsun canım.moralini bozma hepimizde aynı durum söz konusu.doğum yaklaştıkça stres oluyoruz.kafamızda binbir türlü şey oluyor.moralini yüksek tut..az aldı.

selam şeker anne bugün diyet yemeği olarak ne yaptın kendine.bazen tıkanıyorum.kopya çekeyim dedim

günaydın kızlar

karla uyandık bugün yine,eşimle geldim işe ama Allahtan buzlanma yok..

azari,özge tebrikler 30lara ulaştınız sizde

umarım güzel bir gün olur hepimiz için

selam şeker anne bugün diyet yemeği olarak ne yaptın kendine.bazen tıkanıyorum.kopya çekeyim dedim

Selam seve'ciğimmm :) Bugün öğle yemeğinde (iş yerinde) balık vardı o yüzden buraya bişey getirmedim sadece ara öğünleri (meyve, diyet bisküvi) getirdim. Akşama da evde ıspanak, çorba ve kepekli makarna var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…