2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın
umudumm çok güzel olmuş balığın ellerine sağlık
kızlar ben gece hiç uyuyamıyorum tüm kemiklerim ağrıyor
sırt üstü uyumak istiyorum doktorumda kesinlikle yasak dedi :26:
birde burnum çok tıkanıyor hep ağzımdan nefes alıyorum
ağzımın içi gece berbat kuru oluyor dudaklarım hep çatladı

cok sağol cnm aslında kafayı yorunca oluyo zevkli bir iş sende genel işlerini bitir yaparsın kzçenin odasına ....bu kapı süsü değil cnm bu ve bunun gibi deniz mahsulleri yapıyorum rafına asıcam ve ismini yazıcam ayrıca....bu arada umarım daha büyük sorun cıkmaz duvardan ...

cok sağol cnm kestiğim kalıpları saklıyorum birinize lazım olursa veririm diye ...lakin dün eltime gittim ya o demirtaş hamamının orada ouruyo orayada yakın ya kumaşcılar eşimin kuzeniyle hemen gittik aldık yoksa bugün evde sıkılıcaktım cnm ama oraya gidince kendini kaybetme sakın cok güzel şeyler var insan ne alıcağını şaşırıyo.......napıyosun evdemisin ...

cok sağol cnm ...bu arada benim burnum hep tıkalı bende ağzımdan nefes alıyorum sabah boğazım acıyo....yapıcak bişey yok cnm

Maşallah size kızınla Hallolur artık bir şekilde. İnşallah halıyla perde de hallolur da daha da keyifli bir gün olur canım senin için.
Saol canım,avize için eşim adam bulmaya gitti ama gelemedi görürseniz bö böcük eve gönderiverin,güneş beklioo seni diinnn yaff
Ahh o burun tıkanıklığı bende de var,kaç kez kalkıp su içiyorum ağız kuruluğundan sonra da wc derdi başlıyor.O diilde çok nefes nefese kalıyorum o daha rahatsız edio beni
Ay çok şeker olacak hepsinin odasıı çok eğlenceli gidip gidip odaya bakıyorum ben dee

İyi denk gelmiş ben sıkılamıyorum ya notları bitiremedim daha bir tembellik uyuşukluk sorma bizimki bugün yarın çalışacak evde yalnızım miskin miskin işleri bitirmeye çalışıyorum.
Dün akşam Arapşükrüdeydik benim kuzucuk sesten müzikten pek yoruldu sanırım bugün o da tembellik yapıyor. Kocamın iş yerindekilerle yemeğe gittik midemiz bayram etti Gündüz aklımdan bir yaz yiyeceği geçmişti hatta burnuma kokusu gelmişti o da vardı sofrada süper oldu bu kadar tesadüf olur dedim ayrıca bir daha aklıma gelirse nereden bulacağımızı da öğrenmiş oldum

ohhhh afiyt olsun cnm yarasın kuzuya ....bu havada zaten başka napılırki baksana dün çok güzeldi bugün de tam gelip yatmalık bende azıcık uzanayım sonra kestiğim ahtapot bacaklarını birleştiricem.....hayde görüşürük....

bu arada

dısco dısco dısco dıscooooo

üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz

30. haftanız kutlu olsun AYŞENCİMMMMMMMMM.

hepinize çoooookkkk teşekkür ederim arkadaşlar...
bugün kızıma kavuştum, hemde ne kavuşma:))) beni görür görmez anneeeeee diye bağırdı sarıldı öptü "sini çooooohhh siiom annee" dedi:)))) (seni çok seviyorum)tabi ben döktüm hemen gözyaşlarını:))) dün hiç zorluk çıkarmamış kızım, sadece gece yatarken beni sormuş ve ağlamış, bide bu sabah kalkınca.. kardeşimde anne şimdi ekmek alıp gelecek demiş ve bana telefon açtı, defneyel bi konuş diye.. yavrum tel.de sesimi duyunca yine başlamış ağlamaya... ama zorluk çıkarmadığı için çok sevindim, kuzeniyle de hiç kavga etmemişler:) önmüzdeki hafta bi daha bırakıcam..
devlet hastanesinde doğum yapacağım için, kızımı hastaneye götürme şansım yok.. yanımda refakatçi olarak annemin kalmasını istiyorum.. defneye de kaynanam ve kardeşim bakar o 2 günde..

fıstık kızın güle güle giysin cicielrini annesi.. hepsi çok güzel

maşallah IŞILcım sende bayağı marifetliymişsin çok cici olmuş bu balık.. tamda burçları:) bende bi gidip alabilseydim keçeleri hemen başlamak istiyorum
Kızlar bu arada biz bugün 30 olduuuuuuukkkkkkk

hayırlı olsun ayşencim

Son düzenleme:

Teşekkürler canım Defne'nin problem çıkarmamasına sevindim. Böyle yavaş yavaş alışması güzel bence kardeşi geldikten sonra hayatlarında olan değişiklikler onları daha çok etkiliyormuş. Kardeşlerini suçluyorlarmış. Sonuçta dünya hali hastalık sağlık olur bırakmamız gerekir alışmaları lazım ama sen onu görünce yanında ağlama doğal bir şey gibi düşünsün Defnecik.

ah tatlım çok güzel diyosun da bide onu ben yapabilsem.. bu ilk ayrılıktı ya, o yüzden fena oldum.. inşallah bi sonrakine hiç ağlamıycam.
ağlarsam bu sözü hatırlat bana olurmu:))

ayşencim uyandım çorba içirdim oğluma şimdi enerji depoluyorum ahtapota başlıycam ama bacacıkları beni yorucak sanırım.......ay cok güzel kar yağıyo.............

policim işte bende evde yanlız olunca kafayı kırdım bunlarla uğraşıyorum ama el becerim hep iyiydi okuldaykende....

şimdik size eğer altın yastığı yapıcaksanız bir model geliyor...

ay kızlar dışarda lapa lapa kar evde sıcacık ohhhhh kar tutarsa ben dışarı çıkamam salı günü dr gitçem düşersem korkarım şevket yılmaz dağa yakın buz olur yerler

ooohhh ne güzel kar yağışını sıcak evde izlemek..
Ankaraya 1 gün yağdı, başka da yok.. fena ayaz var.. zaten meşhurdur ankaranın kuru soğuğu(

yastık çooook tatlı görünüyor.. ama yapacağımı sanmıyorum.. bayağıdır elimde sürünen battaniyeyi bitrmek ve keçe alıp keçe işine başlamak istiyorum.. bu arada sıcak silikon tabancasını nerden bulabilirim arkadaşlar..:26::26::26::26:

meraba kızlar, biraz önce doktordan geldik. Kızım 1900gr ve boyu 45cm yani gelişimi durmuş, neredeyse 10 gün önceki ölçüsünün aynı. Vee suyum çokk daha fazla azalmış. artık 6 cm,her an bebeği alabilirler,çok moralim bozuk.
Bebeğin erken gelmesi bizi hem maddi hem manevi çok zorlayacak. Sağlık sigortam 14 şubatta yenileniyor, o tarihden önce gelirse bebek bu yılın limiti dolduğu için bütün masrafları bizim karşılamamız gerekiyor,ben özel hastaneye gidiyorum hem doğum hem küvez masrafları ciddi rakamlar diyolar,bir de kara kara bunu nasıl halledeceğimizi düşünmeye başladım.
Kızımın sağlıklı olması en önemlisi elbette ama nasıl olacak diye düşünüyorum işte.Lütfen dualarınızı esirgemeyin bizden

ayşencim uyandım çorba içirdim oğluma şimdi enerji depoluyorum ahtapota başlıycam ama bacacıkları beni yorucak sanırım.......ay cok güzel kar yağıyo.............

Günaydın şekerim bize de yolla çorba not işine daldım atıştırarak geçiştirdim ben de haksızlık yapmayayım diye dönüp dönüp tekrar bakıyorum notlara

çok geçmiş olsun canım inşallah bebşin erken doğmaz karnındaki su nasıl azalıyomuş suyunmu geliyo yoksa benimde geçen sene bebeğim küvezde kaldı özel hastanede ama hiç para almadılar yoksa küvezin 1 günlük masrafı 500 buluyo sen araştır buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…