2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bebişin gelişimi önemli kilosu değil aslındaa
doğumdan sonra sütünle beslersinn tombik tombik olurr

cnm snle ben aynıyız benimde bebiş küçük olucak kromozom olarak eşlerimizin yüzünden böyle oluyomuş onları genleriyle bebişlerr zayıf yada uzun oluyomuş

eşimde tombik doğmuş ama nebilim anca ben kilo alıyorum normal yapmıcam diyodum ama herkes el birliğiyle ikna ettiler beni doktorumda istemiyo sezeryan zaten kızımda küçük olcak bu gidişle kolay doğum olur..son anda bişe çıkmazsa yada ben fikrimi değişmezsem tabi:)) doktorda merak etme 40 ı çıkınca tanıyamazsın bile hemen kilo alır dedi anne sütüyle..

istanbuldayım canım, burda heryer birbirine uzak olduğundan bişey bulmak çok zor, soruşturayım bakıyım belki bulurum, çok sağol.

İnşallah bizim doğumumuz da kolay olur canım, nefes egzersizlerini ben öğrendim ama hiç aklıma gelmiyor yapmak, bundan sonra yapıyım bari çok sağol. Bebiş de döner daha vakti var, kaç haftalıktın sen canım? Bir de senin bebiş iri miydi, iri olunca da belli bir büyüklükten sonra normal çok zor oluyormuş sanırım. Son haftalarda belli oluyormuş gerçi o da, bebiş birden büyüyüp sonra yavaşlayıp normal kiloda da doğabilir dedi doktor.

ay benideee
sürekli işyerinde ayyy ufff falan vs. sesler çıkarıyorum
tuhaf tuhaf bakıyorlar bana ama napayım heryerim ağrıyor

Benim de ağrıyor ya, bir de 37ye kadar çalışıcam söz de, şimdiden yaşlı gibiyim:S

Canım bu haftalardan sonra bebek doğum poziyonunu aldıysa tekrar ters dönmesi çok zormuş. Yani dönebiliyormuş ama az rastlanıyormuş. Kafasının ağırlığı da baskı yapıyor mesaneye, bir de elleri de güçlendi artık bebişlerin. Her türlü koşucaz wcye yani, çok uzun süre tutmak da imkansız hale geldi artık:S

Canım her şeyin yolunda olmasına sevindim. Minyon şirin bir kızın olacak demek, önemli olan sağlıklı olması annesini emdikçe toparlanır kuzucuk.

Canım her şeyin yolunda olmasına sevindim. Minyon şirin bir kızın olacak demek, önemli olan sağlıklı olması annesini emdikçe toparlanır kuzucuk.

aynen sağlıklı olsunda hiç önemli değil..kilo nedir az alınca vermeye çabalıyoz sürekli..

cnm hepsi cok güzel giysiler...bebeğin cicileride cok güzeldi....

sağol canım..Allah hepimize güzel sağlıklı günlerde giymeyi nasip etsin..

Maşallah yapmış da asmış bile çalışkan kız Çok güzel olmuşlar canım eline sağlık yıldız da gayet muntazam olmuş neyle çizdiysen artık Renkleri itibariyle ahtapotu ortaya as bence.

eheheheh onuda şu petelere takılan plastık kapların uc kısmını cizerek yaptım tamam ahtapodu ortaya alalım sanada yapalım bişeyler şimdiki hedef çikolata süslme

Canım ellerine sağlık valla süper olmuş,ayşenin dediği gibi kırmızı arada olsun
kızlar bunlarda benim cicilerim:))

Safulcum güle güle kullan çok şirin görünüyorlarEki Görüntüle 326537

Bana gelince,sırf kuzu için bugğn 4 saat yürümüşüm valla,işler bitsin diye ama yokk ters gitti mi gidiyorDerkenn msjı okudum aman dedim üzüldüğüm şeye bak dert arıyorum resmen kendime.Gayecim inşallah bebişinin suyu normale döner hem maddi hem manevi olarak yıpranmamış olursunuz.Kuzucuk ne kadar içeride durursa o kadar iyi,sağlıkla gelsin inşallah.Bol bol dinlen emi

Merhaba arkadaşlar nasılsınz? Şöyle bir göz gezdirdim de hemen hemen herkes hazırlıkları bitirmiş ne güzel...
Erken doğum riski olan arkadaşlar var sanırım,İnşaallah bebişleriniz zamanında sağlıcakla gelir...
Bnmde bi yakınımın erken doğum riski vardı 5.ayından beri ama maşallah nasıl beslendiyse bebişi 3kg doğmuş küvöze almamışlar,inş bizlerde sağlıcakla alırız kucagımıza

iyi akşamlar kızlar,
bugün dr. a gittim 3 aydır kuzumun yüzünü göremiyorduk bugün cok kısa bir süre olsada profilden görebildik:) plesantamız biraz yukarı cıkmıs, suyumuz normal cıktı, 2 hafta sonrasına randevu verdi, o zamanda tam idrar ve tamkan tahlili yapılacakmış. nst ye 34-35. haftadan sonra baslicaz dedi.

sıkıntım suki bana yardım edinn
ne yapsamda bebişimi çok büyütemiyorum, 1,400gr cıktı 1 hafta geride gözüküyor, dr. protein agırlıklı beslen dedi ama zaten günde yarım lt süt, haftada 1-2 balık, 4-5 et, 4-5 tavuk ve hergün 1 kase yogurt ve her sabah bolca peynir ve 1 yumurta yiyorum. daha arttırmam gerekiyor sanırım.. sizin tavsiyeleriniz nedir bebişe kg aldırmak için?

Son düzenleme:

çok güzel olmuşlar canım, odaya çok güzel uymuştur:)

Canım sen gayet iyi besleniyormuşsuz zaten maşşallah, ekstra olarak benim bildiğim kilo aldıran, boza, muz ve tatlı var. Yatmadan önce sütünün yanında muz yemek özellikle çok iyi geliyormuş.

Ama kilo kemik yapıyısıyla, ya da anne babanın doğum kilosuyla da ilgili olabiliyor tabi biraz, o yüzden çok da moralini bozma bence canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…