- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #29.041
bebişin gelişimi önemli kilosu değil aslındaa
doğumdan sonra sütünle beslersinn tombik tombik olurr
bebişin gelişimi önemli kilosu değil aslındaa
doğumdan sonra sütünle beslersinn tombik tombik olurr
cnm snle ben aynıyız benimde bebiş küçük olucak kromozom olarak eşlerimizin yüzünden böyle oluyomuş onları genleriyle bebişlerr zayıf yada uzun oluyomuş
sağol cnm keçeler bursadan sen nerede oturuyosun incik boncuk satan yerler oluyo üstelik cok uygun 30 cm ve 1 metre olarak renk renk kesilmiş hazır 1 tl metresi.....zaten gözlerde hazır 20 kuruş....ağız bıyık vs onlarda var aklında bulunsun..
canımm bende normal doğum istiyorumm alah nasip ederde tabiki
epudral olur diyordum ama sonradan vazgeçtimm eğer normal olacaksa normal olsun dedim
eskiden epudralmi varmış
aslanlar gibi doğurursun sendee
burda bir bayan ilk bebeği sancıları başlamış tabiki ara ara
kadın sanıyormuşki çokkk sancısı olacak kıvranacak
ama onda öyle olmamış
dayanılmayacak kadar olmamış
suyuda gelmiş ama tuvaletini yaparken gelmiş anlamamış
artık ıkınma olmaya başlamış anlamış hastaneye yetişememiş ambulansta doğurmuşş
yine bu sitede bir arkadaşım doğumuna bikaç haftası varmış cam silmiş ertesi gün doğum başlamış çok kısa sürede olmuş evde doğmuş bebeği oğlu var
diyorki panik yapmayın sakin olun farkettiğinizde doğumun başladığını nefes egersizleri çok öönemli nefes egzersizleriyle kısa sürede doğumum oldu kolay acısızdı diyo
nefes egzersizlerini öğren dedii
allah kolay doğum nasip etsin hepimize
gerçi şuan benimki ters ama doktor ilerde döner dedii
canim aslinda mantikli tabi soylediklerin benim hic aklima gelmezdi bu,
benim ilk dogumum epidural normaldi ama ogle saatlerine denk gelmisti, kolay bi dogum olmustu.
iikincisinde epidural yaptirmadan normal dogum oldu, bu sefer geceydi, ama dayanilmayacak bi aci degildi.
insallah herkes icin kolay dogumlar olur :))
ay benideee
sürekli işyerinde ayyy ufff falan vs. sesler çıkarıyorum
tuhaf tuhaf bakıyorlar bana ama napayım heryerim ağrıyor
kızlar ben iki gün evvel doktora gittiğimde bebeğin başının aşağıya indiğini söylemişti doktor
bunu bende anlamıştım zaten aşağıya vurmalar azalmıştı
ama sanırım yine ters döndü bugün yine aşağıya vurup vurup duruyor
zor koşuyorum wc ye
sanırım biraz daha büyüynce dönecek yeri kalmayacak
kizlar bugün doktora gittim..su gibi sey akinti dedi doktor bebisin suyu iyimis gayet kilosu 1.610 olmus 15 günde 400 gr almis gayet iyi dedi.yalniz hala geriden geliyo..önemli deil bütün organlari saglikli dedi..benim bebis kücük olcak 2500 kg olur dedi doktor:d kedi yavrusu olcak kizim:d aman saglikli olsunda napim..nst ye baglandim 2kere inatci kizim 2.cide zar zor uyandi.oda normal cikti..yalniz 15 günde 3 kg almisim doktor kizdi costum ben iyice:))) bizden haberler böyle...
kızlar bu gün istanbul avrupa yakasında ceylinmelek slnaras ve ben buluştuk resimleri ekledim göbüş topiğine:)
Canım her şeyin yolunda olmasına sevindim. Minyon şirin bir kızın olacak demek, önemli olan sağlıklı olması annesini emdikçe toparlanır kuzucuk.
cnm hepsi cok güzel giysiler...bebeğin cicileride cok güzeldi....
Maşallah yapmış da asmış bile çalışkan kızÇok güzel olmuşlar canım eline sağlık yıldız da gayet muntazam olmuş neyle çizdiysen artık Renkleri itibariyle ahtapotu ortaya as bence.
meraba kızlar, biraz önce doktordan geldik. Kızım 1900gr ve boyu 45cm yani gelişimi durmuş, neredeyse 10 gün önceki ölçüsünün aynı. Vee suyum çokk daha fazla azalmış. artık 6 cm,her an bebeği alabilirler,çok moralim bozuk.
Bebeğin erken gelmesi bizi hem maddi hem manevi çok zorlayacak. Sağlık sigortam 14 şubatta yenileniyor, o tarihden önce gelirse bebek bu yılın limiti dolduğu için bütün masrafları bizim karşılamamız gerekiyor,ben özel hastaneye gidiyorum hem doğum hem küvez masrafları ciddi rakamlar diyolar,bir de kara kara bunu nasıl halledeceğimizi düşünmeye başladım.
Kızımın sağlıklı olması en önemlisi elbette ama nasıl olacak diye düşünüyorum işte.Lütfen dualarınızı esirgemeyin bizden
Canım ellerine sağlık valla süper olmuş,ayşenin dediği gibi kırmızı arada olsun
kızlar bunlarda benim cicilerim:))
Safulcum güle güle kullan çok şirin görünüyorlarEki Görüntüle 326537
eheheheh onuda şu petelere takılan plastık kapların uc kısmını cizerek yaptım tamam ahtapodu ortaya alalım sanada yapalım bişeyler şimdiki hedef çikolata süslme
kızlar bu gün istanbul avrupa yakasında ceylinmelek slnaras ve ben buluştuk resimleri ekledim göbüş topiğine:)
iyi akşamlar kızlar,
bugün dr. a gittim 3 aydır kuzumun yüzünü göremiyorduk bugün cok kısa bir süre olsada profilden görebildik:) plesantamız biraz yukarı cıkmıs, suyumuz normal cıktı, 2 hafta sonrasına randevu verdi, o zamanda tam idrar ve tamkan tahlili yapılacakmış. nst ye 34-35. haftadan sonra baslicaz dedi.
sıkıntım suki bana yardım edinn
ne yapsamda bebişimi çok büyütemiyorum, 1,400gr cıktı 1 hafta geride gözüküyor, dr. protein agırlıklı beslen dedi ama zaten günde yarım lt süt, haftada 1-2 balık, 4-5 et, 4-5 tavuk ve hergün 1 kase yogurt ve her sabah bolca peynir ve 1 yumurta yiyorum. daha arttırmam gerekiyor sanırım.. sizin tavsiyeleriniz nedir bebişe kg aldırmak için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?