2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım aynen bende senin gibi beslenmeme dikkat ediyorum ama benim kızımda 2 hafta geriden geliyor..ilk başta benimde moralim bozulmuştu ama..Allaha şükür organlarında hiçbişeyinde bi problen yok sadece kilosu daha az oda hiç önemli değil dedi doktor benim kızımda 1.610 kg ben 3500 eşimde öle doğdu ama doktor 2500 kg olur dedi normal yapcaksan kolaylık olur hem anne sütünü alınca 40 ından sora tanıyamazsın bile kilo alır dedi doktor..sende takma yani aynen beslenmene devam et gayet güzel besleniyosun....

canim meyve cok buyutuyor diye biliyorum bebisleri, ozellikle de muzu tavsiye ediyorlar...

kızlar rapor alanlara bişey sorucam. benim hastanemde ssk geçmediği için devletten almam gerekiyor raporu da, 37ye kadar çalışabilir raporu alıcam da, bu raporu alırken vizite kağıdı gerekli mi, bir de raporu aldığımız gün içinde ik'na vermek zorunda mıyız? Cuma alıp pztesi verebilir miyim acaba?

coookk guzel olmusss
ellerine saglik, ben de ozendim simdi :)

sağolun arkadaşlar teşekkürederiz......

cnm sen ne yaparsan yap herşey olacağına varır arkadaşların dediği gibi ananas ve armut ye bol su içmenin yanında bir de bol bol dua et inşallah 14 şubattan sonra doğar bebişinn

:18: ciddimizn hiç aklıma gelmedi öyle bişi ya off napcamm..bebeğe bişi olrmu..dr tahlil isteği yaptı pazt. yaptrcm uyuşmazlık testiyle beraber..off pazt.ye kdr bişi olrmu? panik yaptm

hadi hayırlı olsun cnm sni henüz anlayamıyorum ama kızını çok iyi anlıyorum :)) anneden ayrı geçen geceleri çok iyi bilirim..sessiz sessiz süzülen gözyaşlarını annenin yokluğunda

ay cnmmm Allah yardımcın olsun inşallah durum tersine dönerde olumlu gelişmeler olur..

cnm böyle bi zamanda zor ama moralini iyi tutmaya çalış emin ol faydasını görürsün dualarımız seninle Allah yardımcın olsun sende kızımızda sağ sağlam zamanında kurtulursunuz inşallah

cnm boşuna kilo aldırmaya fln çlşma çünkü kiloyu alan sn olursun..bebeğin kaç kilo doğcaksa o kdr gelişir nasıl şuanda diyoruz ya bünye meselesi diye hani bazıları yer yer kilo almaz bazıları su içse yarar misal bn :)) o yüzden hiç üzülme kilosu düşük olsun sağlığı yerinde olsun..zayıf doğan çocuklar hep kilolu doğanlara bikaç ay sonra çok fark atıyo..doğunca sütünle beslersin sürekli emzirirsin öyle bi toparlarki sn bile şaşırırsın..bn olsam kiloyu hiç takmazdım..bnde nasıl küççük bi çocuk doğururum diye uğraşıyorm iri kilolu bi bebek olmasındn korkuyorm zor doğururum diye :)) ama tosuncukda maşallah yani..her çocuk farklı oluyo işte nasıl anneler olrak hepimizin ayrı boyu kilosu fiziği varsa onlarda öyle..bi muhabbet kuşu bi kaplumbağa değillerki hepsinden standart görüntüde olmalarını bekleyelm..bz nasıl aynı olamıyosak onlarda öyle..sağlığında problem yoksa hiç kafana takma cnm..Allah bebişine sağlık versin..

Günaydın kızlarrr...

Herkes bebişine kilo aldırmaya çalışıyo biz de kilo verdirmeye çalışıyoruz :) Dün kontrolümüz vardı.. Bebişim gayet sağlıklı çok şükür ama 1 hafta öne geçmiş gelişimi, 2250 gr olmuş kilosu.. o yüzden çarşamba günü endokrinolojiye gitcez normal haftasına dönsün diye... çünkü doktor normal doğum olmasını istiyo ama 4250 kg ve sonrası normal doğuma izin yokmuş... Hayırlısı bakalım Allah hangisini kısmet edecek..

Canım bende dün aldım, pazartesi götürcem hiç bi sorun olmaz.. benden ayrıca bişey istemediler vizite falan.. sadece raporu yazıp onayladılar özel hastanede..
biz de 33.haftamızı doldurduk oleyyyy
Hayırlı olsun canımmm :)) Darısı 38lere 39lara inşallah...

bernysita canım sen ne yaptın nasıl tahliller??

canım hiiiç kafana takma geriden geliyor filan diye.. USGnin birebir ölçüm yapmadığını hepimiz biliyoruz.. hem maşallah bak 15 günde 400 gr almış diyosun.. bu çok çok güzel bişey. sağlıkla zamanında gelsin kuzucuk
IŞIL canım 3ü de çok şirin olmuş..
kızlar bunlarda benim cicilerim:))

Eki Görüntüle 326537
Güle güle giy canım.. üstünde eskisin:))))
canım beslenme şeklin çok güzel... gayet sağlıklı besleniyorsun ve bebeğinde alacağı gıdayı alıyordur hiç merak etme. SAFULa da söylediğim gibi USG ölçümleri net çıkarmıyor kiloyu boyu.. o yüzden sen böyle beslenmene devam et.. ara öğünlerde meyveye ağırlık vermeni de tavsiye ederim.
biz de 33.haftamızı doldurduk oleyyyy
hadi hayırlı olsun.. bişey kalmadı yaaa.. ocak bittim mi, gerisi daha kolay gelecek gibi:)
hadi hayırlı olsun cnm sni henüz anlayamıyorum ama kızını çok iyi anlıyorum :)) anneden ayrı geçen geceleri çok iyi bilirim..sessiz sessiz süzülen gözyaşlarını annenin yokluğunda

canım senin özelini bilmiyorum ama aklıma da bişey geliyor( Allah yardımcın olsun.

MELİKEcim maşallah miray hanıma..

bende 11 gün sonra gidicem, bakalım nasıl bebişim..

ama 1 hafta önde olması senin veya bebeğin açısından bu kadar sorun mu?? hadi 2-3 hafta ileri olsa şekerinden şüphelenirler ama sen diyetine de dikkat ediyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…