- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #29.061
ohh ne güzel hamişler buluştunuz..hepinize çok tatlısınız...
Çok tatlısınız hepiniz canım maşşallah
iyi akşamlar kızlar,
bugün dr. a gittim 3 aydır kuzumun yüzünü göremiyorduk bugün cok kısa bir süre olsada profilden görebildik:) plesantamız biraz yukarı cıkmıs, suyumuz normal cıktı, 2 hafta sonrasına randevu verdi, o zamanda tam idrar ve tamkan tahlili yapılacakmış. nst ye 34-35. haftadan sonra baslicaz dedi.
sıkıntım suki bana yardım edinn
ne yapsamda bebişimi çok büyütemiyorum, 1,400gr cıktı 1 hafta geride gözüküyor, dr. protein agırlıklı beslen dedi ama zaten günde yarım lt süt, haftada 1-2 balık, 4-5 et, 4-5 tavuk ve hergün 1 kase yogurt ve her sabah bolca peynir ve 1 yumurta yiyorum. daha arttırmam gerekiyor sanırım.. sizin tavsiyeleriniz nedir bebişe kg aldırmak için?
iyi akşamlar kızlar,
bugün dr. a gittim 3 aydır kuzumun yüzünü göremiyorduk bugün cok kısa bir süre olsada profilden görebildik:) plesantamız biraz yukarı cıkmıs, suyumuz normal cıktı, 2 hafta sonrasına randevu verdi, o zamanda tam idrar ve tamkan tahlili yapılacakmış. nst ye 34-35. haftadan sonra baslicaz dedi.
ne yapsamda bebişimi çok büyütemiyorum, 1,400gr cıktı 1 hafta geride gözüküyor, dr. protein agırlıklı beslen dedi ama zaten günde yarım lt süt, haftada 1-2 balık, 4-5 et, 4-5 tavuk ve hergün 1 kase yogurt ve her sabah bolca peynir ve 1 yumurta yiyorum. daha arttırmam gerekiyor sanırım.. sizin tavsiyeleriniz nedir bebişe kg aldırmak için?
coookk guzel olmusss
ellerine saglik, ben de ozendim simdi :)
çok güzel olmuşlar canım, odaya çok güzel uymuştur:)
Canım sen gayet iyi besleniyormuşsuz zaten maşşallah, ekstra olarak benim bildiğim kilo aldıran, boza, muz ve tatlı var. Yatmadan önce sütünün yanında muz yemek özellikle çok iyi geliyormuş.
Ama kilo kemik yapıyısıyla, ya da anne babanın doğum kilosuyla da ilgili olabiliyor tabi biraz, o yüzden çok da moralini bozma bence canım.
cnm sen ne yaparsan yap herşey olacağına varır arkadaşların dediği gibi ananas ve armut ye bol su içmenin yanında bir de bol bol dua et inşallah 14 şubattan sonra doğar bebişinnmeraba kızlar, biraz önce doktordan geldik. Kızım 1900gr ve boyu 45cm yani gelişimi durmuş, neredeyse 10 gün önceki ölçüsünün aynı. Vee suyum çokk daha fazla azalmış. artık 6 cm,her an bebeği alabilirler,çok moralim bozuk.
Bebeğin erken gelmesi bizi hem maddi hem manevi çok zorlayacak. Sağlık sigortam 14 şubatta yenileniyor, o tarihden önce gelirse bebek bu yılın limiti dolduğu için bütün masrafları bizim karşılamamız gerekiyor,ben özel hastaneye gidiyorum hem doğum hem küvez masrafları ciddi rakamlar diyolar,bir de kara kara bunu nasıl halledeceğimizi düşünmeye başladım.
Kızımın sağlıklı olması en önemlisi elbette ama nasıl olacak diye düşünüyorum işte.Lütfen dualarınızı esirgemeyin bizden
Güaydın
ishal konusunda yorum yapamam ama senin idrar tahlili yaptırman lazım, anlattığın şey yoğun iltihap nedeniyle idrar kaçırmaya benziyor, bebek sıvısı olduğunu sanmam o kesilen birşey değilmiş sürekli olurmuş, anlattığın şikayetler bende de enfeksiyon arttıkça oluyor çünkü.
umarım doktoruna bugün söylediğinde atlamaz idrar tahlilini...
hepinize çoooookkkk teşekkür ederim arkadaşlar...
bugün kızıma kavuştum, hemde ne kavuşma:))) beni görür görmez anneeeeee diye bağırdı sarıldı öptü "sini çooooohhh siiom annee" dedi:)))) (seni çok seviyorum)tabi ben döktüm hemen gözyaşlarını:))) dün hiç zorluk çıkarmamış kızım, sadece gece yatarken beni sormuş ve ağlamış, bide bu sabah kalkınca.. kardeşimde anne şimdi ekmek alıp gelecek demiş ve bana telefon açtı, defneyel bi konuş diye.. yavrum tel.de sesimi duyunca yine başlamış ağlamaya... ama zorluk çıkarmadığı için çok sevindim, kuzeniyle de hiç kavga etmemişler:) önmüzdeki hafta bi daha bırakıcam..
devlet hastanesinde doğum yapacağım için, kızımı hastaneye götürme şansım yok.. yanımda refakatçi olarak annemin kalmasını istiyorum.. defneye de kaynanam ve kardeşim bakar o 2 günde..
meraba kızlar, biraz önce doktordan geldik. Kızım 1900gr ve boyu 45cm yani gelişimi durmuş, neredeyse 10 gün önceki ölçüsünün aynı. Vee suyum çokk daha fazla azalmış. artık 6 cm,her an bebeği alabilirler,çok moralim bozuk.
Bebeğin erken gelmesi bizi hem maddi hem manevi çok zorlayacak. Sağlık sigortam 14 şubatta yenileniyor, o tarihden önce gelirse bebek bu yılın limiti dolduğu için bütün masrafları bizim karşılamamız gerekiyor,ben özel hastaneye gidiyorum hem doğum hem küvez masrafları ciddi rakamlar diyolar,bir de kara kara bunu nasıl halledeceğimizi düşünmeye başladım.
Kızımın sağlıklı olması en önemlisi elbette ama nasıl olacak diye düşünüyorum işte.Lütfen dualarınızı esirgemeyin bizden
meraba kızlar, biraz önce doktordan geldik. Kızım 1900gr ve boyu 45cm yani gelişimi durmuş, neredeyse 10 gün önceki ölçüsünün aynı. Vee suyum çokk daha fazla azalmış. artık 6 cm,her an bebeği alabilirler,çok moralim bozuk.
iyi akşamlar kızlar,
Canım bende dün aldım, pazartesi götürcem hiç bi sorun olmaz.. benden ayrıca bişey istemediler vizite falan.. sadece raporu yazıp onayladılar özel hastanede..kızlar rapor alanlara bişey sorucam. benim hastanemde ssk geçmediği için devletten almam gerekiyor raporu da, 37ye kadar çalışabilir raporu alıcam da, bu raporu alırken vizite kağıdı gerekli mi, bir de raporu aldığımız gün içinde ik'na vermek zorunda mıyız? Cuma alıp pztesi verebilir miyim acaba?
Hayırlı olsun canımmm :)) Darısı 38lere 39lara inşallah...biz de 33.haftamızı doldurduk oleyyyy
canım hiiiç kafana takma geriden geliyor filan diye.. USGnin birebir ölçüm yapmadığını hepimiz biliyoruz.. hem maşallah bak 15 günde 400 gr almış diyosun.. bu çok çok güzel bişey. sağlıkla zamanında gelsin kuzucukkizlar bugün doktora gittim..su gibi sey akinti dedi doktor bebisin suyu iyimis gayet kilosu 1.610 olmus 15 günde 400 gr almis gayet iyi dedi.yalniz hala geriden geliyo..önemli deil bütün organlari saglikli dedi..benim bebis kücük olcak 2500 kg olur dedi doktor:d kedi yavrusu olcak kizim:d aman saglikli olsunda napim..nst ye baglandim 2kere inatci kizim 2.cide zar zor uyandi.oda normal cikti..yalniz 15 günde 3 kg almisim doktor kizdi costum ben iyice:))) bizden haberler böyle...
IŞIL canım 3ü de çok şirin olmuş..
Güle güle giy canım.. üstünde eskisin:))))
canım beslenme şeklin çok güzel... gayet sağlıklı besleniyorsun ve bebeğinde alacağı gıdayı alıyordur hiç merak etme. SAFULa da söylediğim gibi USG ölçümleri net çıkarmıyor kiloyu boyu.. o yüzden sen böyle beslenmene devam et.. ara öğünlerde meyveye ağırlık vermeni de tavsiye ederim.iyi akşamlar kızlar,
hadi hayırlı olsun.. bişey kalmadı yaaa.. ocak bittim mi, gerisi daha kolay gelecek gibi:)biz de 33.haftamızı doldurduk oleyyyy
hadi hayırlı olsun cnm sni henüz anlayamıyorum ama kızını çok iyi anlıyorum :)) anneden ayrı geçen geceleri çok iyi bilirim..sessiz sessiz süzülen gözyaşlarını annenin yokluğunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?