- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #29.101
park yatağı benim eşimde beğenmedi, sanki sağlıklı olmazmış gibi geliyor dedi, kaliteli olsun- güvenilir olsun desek onlarda çok pahalı, dedik en iyisi mobilya yaptırmak, sanırım, sitelere tanıdık birine yaptıracağız... ama bugün konuştukta eşimle ben lohusa dönemimde bir ay annemlerde kalacağım, birde benim sınavlardan dolayıda bir ayağım sürekli ankarada, e o zaman bebek nerede yatacak, bu yüzdende annemlerin eve kolay kurulup, kaldırıldığı için mecbur park yatak alacağız, biz yola çıkarken onlar yağatı hazırlarlar... biz gidince de kaldırıp bir yere koyarlar
tatlı telaşlar bekliyor sizi desene:) bizde kardeşim gelince odaya girişicez, boya işi için:)) sonra ben keçe alıp keçe işine başlıycam.. elimde bi battaniye örüyorum onu bitiricem.. daha uyku setlerini almadık onlar alınacak.. 1,5 aya yetişirmi bunlar:))))yerim ben defneciği özlemezmi annecini..alışmadıysa zorlanır ama alıştır gönder ara sıra..
eşyalarıda haftaya alcaz sora yıkama ütüleme annemle beraber yapcaz artık..çok kararsızım kızımın yatağı bizim odamızda olcağı için park yatak almaktan başka seçenek yoktu..park yatakların ebatı 70 e 110 faln aynı ebatlarda büyümeyen bebek yatağımı alsam daha rahat eder kızım ama tabi park yatağı ordan oraya al kaldır hafif öbürü mobilya ağır olcak napsam bilmiyorum..
Herkese hayırlı pazarlar, Nasılsınız, umarım haller keyfler yerindedir.... bizde yoğun ders çalışıyoruz...birde nasıl olsa 20.den sonra yokum diye nette video filan bol bol izlemiştim... bu yüzden kota baya azalmış, bu yüzdende çok fazla giremiyorum, eğer Ankara buluşması olursa son ana kadar irtibatlı olayım sizinle diye...
Ankaralı arkadaşlar buluşmayı naptınız, 21-22 ocak sınavdan sonra benim için uygun... Sınavım Beşevlerde Gazi üniversitesi Fen edebiyat fakltesinde olacakmış.... siz nereyi ayarlarsanız ben oradan sonra yanınıza geleceğim... ama hafta içi artık garanti veremem, çünkü ankarada kalıp kalmayacağım belli değil:26:
canım bebeğine ayrı bir oda yapıcaksan odana park yatak almak mantıklı
ama tek bir yatağı olacaksa mobilye al bence
ben park yatakları bir türlü sevemedim ve son anda ikeadan aldım
ve çok memnunum gayet güzel sende bak istersen
tatlı telaşlar bekliyor sizi desene:) bizde kardeşim gelince odaya girişicez, boya işi için:)) sonra ben keçe alıp keçe işine başlıycam.. elimde bi battaniye örüyorum onu bitiricem.. daha uyku setlerini almadık onlar alınacak.. 1,5 aya yetişirmi bunlar:))))
dediğin gibi normal beşik taşıması kolay olmuyo, park yatak en uygunu olcak sanırım senin için. ama demonte olarak satılan ucuz beşiklerden alırım eşim kurar diyosan oda olur.
evet aynen öyle:)) yaparsın sen yaparsın herşey yetişir merak etme ben hiçbişe yapmamıştım bikaç gün içinde büyük eşyalar hariç hemen hemen herşeyi tamamladım..bu sıralar okadar unutkanımki beynimden milyonlarca şey geçiyo malak gibi oldum..eşime diyorum sakın bana bişe söleme unutmıyım die güvenmeyerime sığmıyorum telaşlar başladı...
evet aynen öyle:)) yaparsın sen yaparsın herşey yetişir merak etme ben hiçbişe yapmamıştım bikaç gün içinde büyük eşyalar hariç hemen hemen herşeyi tamamladım..bu sıralar okadar unutkanımki beynimden milyonlarca şey geçiyo malak gibi oldum..eşime diyorum sakın bana bişe söleme unutmıyım die güvenmeyerime sığmıyorum telaşlar başladı...
slm kızlar bende bugün 30 haftalık oldum çok şükür sabah sabah 2 dk arayla 5 kere kısa süreli kasıklarıma ve belime aynı anda ağrı girdi adet ağrısı gibi ama doğum sancılarına benzettim çok korktum eğer devam etseydi acile gitçektik ama bidaha olmadı böyle ağrı daha öncede günde 1 kere hafif gelip gidiyodu acaba yalancı doğum sancısı oluyomuş ondanmı acaba sizdede oluyomu? neyin nesi anlamadım normal bişemi bilemedim salı günü dr randevum var bakalım ne dicek
zaten hamileliğin son dönemleri unutkanlık başlıyor:) ama doğumdan sonra geçiyor.. o yüzden kendine öyle yakıştırmalar yapmana gerek yok
BERKERDEM tebrikler canım.. seninde 30 haftanı görmek nasip oldu.. hayırlı olsun
artık alışverişe hızlı bi giriş yapmak lazım dimi:)
hafta içi diğer ankaralı annelerle de görüşür bi gün belirleriz inşallah...[/B]
sağol canım önümüzdeki cumartsi alış veriş yapcaz bakalım sabah biraz ağrım oldu korkuttu beni kızım ne kadar duracak içerde bilmem :18::18::18::18:
biz geldik oğlumu gördük gelişimi sağlığı yerinde şükür suyumuzda iyiymiş....minnakım ağzını açmıştı ya ben onun ağzının içini yerim....
bu arada dün primanın hediye paketi gelmişti 5 tl argo parası verdik....neyse içinden 4 adet bez çıktı kitapcık cd..birde panten şampuan numune ne saçmalıksa kşke almasaydım...bugünde dr kontrolünde sonra carrefora gittik eşimle nivea silme mendillerinden aldım bu arada en pahalı mendiller nıvea paketi...6 tl...birde 1 numara bebek bezi alalım dedik anammmm birde ne görelim dün 5 tl kargo parası verdiğim numune bezler caeforda istediğin kadar veriyolar bedava yani arkadaşlar bilginiz olsun ....numunemizide aldık 1 paket bezimizide....
birde arada yorulunca çamaşırım ıslanıyordu onu sordum dr suyuma baktı hemen herşey normal ya akıntıdır ayada bebek mesaneye bastırdığı için idrar kaçırıyosundur dedi...birde hani geçenlerde sormuştum bebek sanki koşmuş koşmuşda yorulmuş gibi karnım iniyo çıkyo dedim oda cok güzel bişey bu onun kendini dılarıya hazırladığını ve nefes alışveriş tatktikleri yaptığını söyledi ben cok şaşırdım....ciğerlerine sıvı gidiyormuş ve onu dışarı atıyolarmış hızlı hızlı nefes alıp veriyolarmış ya mınnaklar.......ve buhaftalarda artık kendini yorma dışarıda yürüyüşlwr yerine evde dinlenerek geçi dedi...normal doğum olacaksa biz zaten son haftalara doğru bol bol yürüyün rahat doğum olsun diye öneriyoruz dedi....
bizden bukadarcık........berkerdem 30. haftan kutlu olsun cnm
biz geldik oğlumu gördük gelişimi sağlığı yerinde şükür suyumuzda iyiymiş....minnakım ağzını açmıştı ya ben onun ağzının içini yerim....
bu arada dün primanın hediye paketi gelmişti 5 tl argo parası verdik....neyse içinden 4 adet bez çıktı kitapcık cd..birde panten şampuan numune ne saçmalıksa kşke almasaydım...bugünde dr kontrolünde sonra carrefora gittik eşimle nivea silme mendillerinden aldım bu arada en pahalı mendiller nıvea paketi...6 tl...birde 1 numara bebek bezi alalım dedik anammmm birde ne görelim dün 5 tl kargo parası verdiğim numune bezler caeforda istediğin kadar veriyolar bedava yani arkadaşlar bilginiz olsun ....numunemizide aldık 1 paket bezimizide....
birde arada yorulunca çamaşırım ıslanıyordu onu sordum dr suyuma baktı hemen herşey normal ya akıntıdır ayada bebek mesaneye bastırdığı için idrar kaçırıyosundur dedi...birde hani geçenlerde sormuştum bebek sanki koşmuş koşmuşda yorulmuş gibi karnım iniyo çıkyo dedim oda cok güzel bişey bu onun kendini dılarıya hazırladığını ve nefes alışveriş tatktikleri yaptığını söyledi ben cok şaşırdım....ciğerlerine sıvı gidiyormuş ve onu dışarı atıyolarmış hızlı hızlı nefes alıp veriyolarmış ya mınnaklar.......ve buhaftalarda artık kendini yorma dışarıda yürüyüşlwr yerine evde dinlenerek geçi dedi...normal doğum olacaksa biz zaten son haftalara doğru bol bol yürüyün rahat doğum olsun diye öneriyoruz dedi....
bizden bukadarcık........berkerdem 30. haftan kutlu olsun cnm
Biz geldikkkkkkkkkkkkk
Dün moralim baya bozuktu neyse bugün normale döndüm
Dün bir halı aldık bauhaustan getirdik eve hem küçük geldi hem de güzel durmadı,sonra akşam baka baka bi hal oldum internetten neyse buldum ikeadan ,bu arada cidden ikea evimizin herşeyi olduSabah gözümüzü açtığımız gibi önce bauhausa halıyı iade ettik ordan ikeada hem kahvaltı ettik hem de halımızı aldık.Bir eksiğimiz perdemiz kaldı onun için de perdeci yarın gelip ölçü alacak bakalım.Allahım hiç bitmeyecek gibi gelmişti hazırlıklarımız dün gece:18:
Babamız tablomuzu ve aynamızı da astı işlem tamam oldu.Perdemiz de hallolsun bakalım mutlu sona ulaşalımHenüz geçmişe bakamadım hemencik geçmişi okuyayım ben
Canım artık benim de oram buram ağrıyor merak edip kendini tedirgin etme zaman yaklaştı olacak böyle şeyler artık inşallah haftaya eksiklerinizi de tamamlayın zaman daha da çabuk geçecek yıka ütüle. 30 olduk artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?