2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım sizin durumunzda park yatak hem şart hemde çok büyük pratiklik
ama sürekli evinde kalan aileler için mobilya daha sağlıklı

tatlı telaşlar bekliyor sizi desene:) bizde kardeşim gelince odaya girişicez, boya işi için:)) sonra ben keçe alıp keçe işine başlıycam.. elimde bi battaniye örüyorum onu bitiricem.. daha uyku setlerini almadık onlar alınacak.. 1,5 aya yetişirmi bunlar:))))
dediğin gibi normal beşik taşıması kolay olmuyo, park yatak en uygunu olcak sanırım senin için. ama demonte olarak satılan ucuz beşiklerden alırım eşim kurar diyosan oda olur. abim defnenin beşiğini öyle almıştı, getirip kurmuştu.. defne 2 yıldan fazla yattı, şimdide nasipse kardeşi yatacak

merhaba canım, henüz ayarlamadık.. Ankara bugün fena.. haftaya inşallah böyle olmaz.. böyle olursa buluşmamız çok zor olur...heryer kar buz... şuan yağan kar 2 saat daha böyle yağarsa bizim cadde trafiğe kapanır.. şuan bile ara da kar küreme makinaları geçiyor..

hafta içi diğer ankaralı annelerle de görüşür bi gün belirleriz inşallah...

Son düzenleme:

şöle bide durumum var şuan olduğumuz evde daimi değiliz en geç 1 sene sonra inşallah çıkıcaz kendi evimize ozaman kızıma oda yaparım diyede düşünüyorum.şimdi mobilya yatak alırsam bitek bide büyümeyen olcak sonra napcam onu..bebeğin yatağı yatak odamıza gelince nerdeyse hiç yer kalmıcak park yatağı çekerim oraya buraya ama mobilyayı çekemicem..park yataklarda adi geliyo bana ama bakalım annemlerde gelsin bi..

zaten hamileliğin son dönemleri unutkanlık başlıyor:) ama doğumdan sonra geçiyor.. o yüzden kendine öyle yakıştırmalar yapmana gerek yok

yalancı sancıdır cnm onlar öyle olduğu zaman derin nefes al ve uzan bana öyle dedi doktorum allah hepimize vakitlice sağlıklı doğum versin inşallahh

BERKERDEM tebrikler canım.. seninde 30 haftanı görmek nasip oldu.. hayırlı olsun

artık alışverişe hızlı bi giriş yapmak lazım dimi:)

zaten hamileliğin son dönemleri unutkanlık başlıyor:) ama doğumdan sonra geçiyor.. o yüzden kendine öyle yakıştırmalar yapmana gerek yok

dün alışveriş yaparken unutup durdum bişeleri bidaha geri yürüttüm die onu bağardı bana kendide oturdumuz bi yerde bişeyini unuttu niye ben almamışım diye yine bağarıyo yaw benmiyim hamile senmi kendi benden daha unutkan umarım geçer doğumdan sora

BERKERDEM tebrikler canım.. seninde 30 haftanı görmek nasip oldu.. hayırlı olsun

artık alışverişe hızlı bi giriş yapmak lazım dimi:)

sağol canım önümüzdeki cumartsi alış veriş yapcaz bakalım sabah biraz ağrım oldu korkuttu beni kızım ne kadar duracak içerde bilmem :18::18::18::18:

hafta içi diğer ankaralı annelerle de görüşür bi gün belirleriz inşallah...[/B]

Öncelikle merhaba, herkese sağlıklı günler, hasta olanlara (gaye, berkerdem, malkoç gibi unuttuklarım kusura bakmasın) allah şifa versin
Nasıl miskin bir pazar, evde kaynana ve kayınbaba uyuyor (kaynana hasta olduğu için) koca da uyuyor, hamile olan ben ise internetin başındayım, ben hepsinden enerjiğim
Kocanın kalkıp evi süpürmesini ve silmesini bekliyorum ki ben de ardından toz alacağım,
Ben de uzun zamandır giremediğimden geçmişi okuyayım dedim,
Bu arada policiğim eğer ankara buluşması 21-22 Ocak gibi olursa çok istediğim halde gelemeyebilirim, kayseriden misafirim var yatılı, ben de artık melike ve sana ev ziyareti yapacam, kafaya koydum, nasılsa ikiniz de keçiörendesiniz yanlış anlamadıysam, ben de keçiörenliyim
Şaka bir yana yine de buluşmadan haberim olsun, son ana kadar ayarlamaya çalışacağım

biz geldik oğlumu gördük gelişimi sağlığı yerinde şükür suyumuzda iyiymiş....minnakım ağzını açmıştı ya ben onun ağzının içini yerim....

bu arada dün primanın hediye paketi gelmişti 5 tl argo parası verdik....neyse içinden 4 adet bez çıktı kitapcık cd..birde panten şampuan numune ne saçmalıksa kşke almasaydım...bugünde dr kontrolünde sonra carrefora gittik eşimle nivea silme mendillerinden aldım bu arada en pahalı mendiller nıvea paketi...6 tl...birde 1 numara bebek bezi alalım dedik anammmm birde ne görelim dün 5 tl kargo parası verdiğim numune bezler caeforda istediğin kadar veriyolar bedava yani arkadaşlar bilginiz olsun ....numunemizide aldık 1 paket bezimizide....

birde arada yorulunca çamaşırım ıslanıyordu onu sordum dr suyuma baktı hemen herşey normal ya akıntıdır ayada bebek mesaneye bastırdığı için idrar kaçırıyosundur dedi...birde hani geçenlerde sormuştum bebek sanki koşmuş koşmuşda yorulmuş gibi karnım iniyo çıkyo dedim oda cok güzel bişey bu onun kendini dılarıya hazırladığını ve nefes alışveriş tatktikleri yaptığını söyledi ben cok şaşırdım....ciğerlerine sıvı gidiyormuş ve onu dışarı atıyolarmış hızlı hızlı nefes alıp veriyolarmış ya mınnaklar.......ve buhaftalarda artık kendini yorma dışarıda yürüyüşlwr yerine evde dinlenerek geçi dedi...normal doğum olacaksa biz zaten son haftalara doğru bol bol yürüyün rahat doğum olsun diye öneriyoruz dedi....

bizden bukadarcık........berkerdem 30. haftan kutlu olsun cnm

sağol canım önümüzdeki cumartsi alış veriş yapcaz bakalım sabah biraz ağrım oldu korkuttu beni kızım ne kadar duracak içerde bilmem :18::18::18::18:

Canım artık benim de oram buram ağrıyor merak edip kendini tedirgin etme zaman yaklaştı olacak böyle şeyler artık inşallah haftaya eksiklerinizi de tamamlayın zaman daha da çabuk geçecek yıka ütüle. 30 olduk artık

umudumm maşallah paşana demek minnak ağzını açmıştı :)) yesinler onun ağznı
canım benimde iç çamaşırımda ıslaklık oluyor ama doktor suyu normal deyince söylemedim bile
artık zorlu haftalara girdik bundan sonra doğuma kadar gün gün daha ağır olucaz
ben 37. haftaya kadar çalışmak istiyorum kısmetse evde daha çok yoruluyorum

Canm her şey yolundaymış ne güzel Az kaldı artık doktorun dediği gibi yavaş yavaş dinlene dinlene yap işlerini geçen gün yaptığın gibi yorma kendini.
Bu arada bezleri market kısmında mı veriyorlar?

Biz geldikkkkkkkkkkkkk
Dün moralim baya bozuktu neyse bugün normale döndüm
Dün bir halı aldık bauhaustan getirdik eve hem küçük geldi hem de güzel durmadı,sonra akşam baka baka bi hal oldum internetten neyse buldum ikeadan ,bu arada cidden ikea evimizin herşeyi olduSabah gözümüzü açtığımız gibi önce bauhausa halıyı iade ettik ordan ikeada hem kahvaltı ettik hem de halımızı aldık.Bir eksiğimiz perdemiz kaldı onun için de perdeci yarın gelip ölçü alacak bakalım.Allahım hiç bitmeyecek gibi gelmişti hazırlıklarımız dün gece:18:
Babamız tablomuzu ve aynamızı da astı işlem tamam oldu.Perdemiz de hallolsun bakalım mutlu sona ulaşalımHenüz geçmişe bakamadım hemencik geçmişi okuyayım ben

sağol canım oğluşunada maşallah ben malesef kızımı göremiyorum hastanede göstermiyolar ama sağlıklı demeleri yetiyo bana

Canım biraz aksilik olsa da içine sinen bir şey bulmana sevindim avize takılmış mıydı dün? Bu arada hangi halı ikeadan? Perde işi de hallolsun da oh neredeyse hiç eksik kalmamış olacak

Oooo aşağıda sadece Bursalı Annişleri görüyorum zaten ben
Berkerdemcim ben sancı nasıldır daha önceden bilmediğim için yorum yapamıyorum ama yalancı sancılar varmış onlardandır neyse ki kontrolüne çok az kalmış benim baya bir var 3 hafta sonra demişti,1 haftası geçti 2 haftamız kaldı kuzuyu görmeye
Işıl'cım biz de eşim oy kullandıktan sonra bir girelim diye düşündük carrefoura dün çok yorulmuşum üşendim,olmadı yemekten sonra bakar geliriz biz de.Kuzunun iyi olmasına sevindim,doktorun dediği çok doğru ya dinlenmemiz lazım zaten vücut da sinyal veriyor fazlasını kaldırmıyor bünye,son günlerde iyice ağırlaştığımı hisseder oldum...
Ayşen'cim sen naptın bugün?Geçmişi okuyamaya üşendim ben yine

ay sorma valla iyice pimpirik oldum daha önce doğum sancısı çektiğim için biliyorum hafif ağrı şeklinde ama benzettim heralde inşallah değildir yoksa hastaneye yatış yapılır salı günü dr gitçem sorayım bakalım alış veriş yapmadan gelmesin küçük hanımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…