- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #29.161
Amin canım,sağlıkla zamanında gelsinler biz de sağlıkla kolayca atlatalım doğumumuzu.Korkar oldum günler yaklaştıkçagüneşcim tarihimiz belli rabbim hayırlısı ile o günü görmeyi evladımı hayırlısı ile kucağıma alıp büyütmeyi nasip eder inşallah....
bu arada odaya gidip gelme bzdede oluyo ne hikmetseama insan ir an önce dolsa burası diyede hep düşünüyo dimi meleklerimiz hayırlısıyla gelsinler inşallah....
İyi akşamlar arkadaşlar;
Size bir şey soracaktım, öğleden beri ateşim çıktı, şu an 38.6 naparsak yapalım düşüremiyoruz...Buraya bir sorayım dedim, Tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı? eğer hala geçmezse artık acile gideceğim :18::18:
İyi akşamlar arkadaşlar;
Size bir şey soracaktım, öğleden beri ateşim çıktı, şu an 38.6 naparsak yapalım düşüremiyoruz...Buraya bir sorayım dedim, Tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı? eğer hala geçmezse artık acile gideceğim :18::18:
canım çok tşk ederim cevap için, son bir soru, ben tosyada doktora gitmiyorum, ankarada gidiyordum, doktora gdersem kadın doğuma mı gideyim, yoksa acile mi?:26::26:canım hiç bekleme hemen bir tane parol iç
ilacın ateş kadar bebeğe zararı yok
ve ateşin düşse bile acile git yada yarın sabahtan hemen hastaneye git
vücudunda muhtemelen enfeksiyon var
ateşin şuan çok kötü değil korkma ama ilacı kesinlikle iç
İyi akşamlar arkadaşlar;
canım çok tşk ederim cevap için, son bir soru, ben tosyada doktora gitmiyorum, ankarada gidiyordum, doktora gdersem kadın doğuma mı gideyim, yoksa acile mi?:26::26:
canım çok tşk ederim cevap için, son bir soru, ben tosyada doktora gitmiyorum, ankarada gidiyordum, doktora gdersem kadın doğuma mı gideyim, yoksa acile mi?:26::26:
bir kaç gün önce yine ateşlenmiştim, ama o zaman geçmişti, bugün ılık duş aldım, kollarımın altına sirkeli suda yaptım, ama ateşi yine düşmedi, 37 ile başladı şimdi 38.6 çıkıyor, eşim nöbetçi ezcaneye gitti, parol alacak,onu bir içeyim, sabahta doktora giderim artık...Aman ateş önemliymiş hamişken.Ronya haklı ateş düşürücü işe yarayabilir.Ama eskiler sirke ile ıslatırlar bezi kol altlarına alna ve ayak altına koyarlardı.Ilık duş daiyi gelirdi.Ama insan korkuyor doktora gitmekte fayda var dikkat et kendine.
Arkadaşlar gece gece sizide telaşlandırdım, kusura bakmayın, belki yaşayan olmuşsa tecrübesini paylaşır diye düşündüm,çok tşk ederim cevaplarınız için, ama benimde içime sinmiyor, en iyisi acile gitmek, hepinizi öptüm, Hayırlı geceler
Canım Güneşimm çok sağol, ben de öle diyorum artık hayırlısıyla sağ salim gelsinler de doğum şekli önemli değil.. Ben de babası da 3.5 kilo doğmuşuz :)) bizden de 2 kilo çıkmazdı zaten :))
arkadaşlar sola yatma sıkıntısını yaşayanlar varmı artık sola yatmaktan kollarım ağrıdı.bide artık sağa yatmak tehlikeli diye önyargı başlamış beynimde tamam doğru böle bişey var ama gece uyanıyorum sağa yatıyorum birden sıçrıyorum bebeğe bişey olacak diye.sonra sola tekrar dön uyku beni bırakıp gidiyo sırt üstüde yatmak ii değilmiş.iice sarsılsım ne yapcam bilmiyorum
ayşen bende cok beğendim bunları eğer ben yapmamış olsaydım kesin bunlardan birini yapardım yarın git keçe al....
Keçeyi nerden buldunuz nereden alınıyor?
Ben de yapmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?