2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım,sağlıkla zamanında gelsinler biz de sağlıkla kolayca atlatalım doğumumuzu.Korkar oldum günler yaklaştıkça
Evet o yatak dolsun,ninniler söylensinn ayyyy çok güzel duygular bunlar Allah olmayan herkese nasip etsin

İyi akşamlar arkadaşlar;
Size bir şey soracaktım, öğleden beri ateşim çıktı, şu an 38.6 naparsak yapalım düşüremiyoruz...Buraya bir sorayım dedim, Tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı? eğer hala geçmezse artık acile gideceğim :18::18:

canım hiç bekleme hemen bir tane parol iç
ilacın ateş kadar bebeğe zararı yok
ve ateşin düşse bile acile git yada yarın sabahtan hemen hastaneye git
vücudunda muhtemelen enfeksiyon var
ateşin şuan çok kötü değil korkma ama ilacı kesinlikle iç

Aman ateş önemliymiş hamişken.Ronya haklı ateş düşürücü işe yarayabilir.Ama eskiler sirke ile ıslatırlar bezi kol altlarına alna ve ayak altına koyarlardı.Ilık duş daiyi gelirdi.Ama insan korkuyor doktora gitmekte fayda var dikkat et kendine.

canım çok tşk ederim cevap için, son bir soru, ben tosyada doktora gitmiyorum, ankarada gidiyordum, doktora gdersem kadın doğuma mı gideyim, yoksa acile mi?:26::26:

geçmiş olsun canım bence de bir parol minoset gibi sade ağrı kesicilerden iç benim de bazen yükseliyor

canım çok tşk ederim cevap için, son bir soru, ben tosyada doktora gitmiyorum, ankarada gidiyordum, doktora gdersem kadın doğuma mı gideyim, yoksa acile mi?:26::26:

kuzucuğum acile git, zaten kadın doğumcuları gece bulamazsın ki, ankarada bile gece kadın doğumcu olmaz normal hastanelerde, acile git, hamile olduğunu anlayıp kan idrar tahlili falan isterler, enfeksiyon falan vardır belki

kuzucuğum acile git, zaten kadın doğumcuları gece bulamazsın ki, ankarada bile gece kadın doğumcu olmaz normal hastanelerde, acile git, hamile olduğunu anlayıp kan idrar tahlili falan isterler, enfeksiyon falan vardır belki

bir kaç gün önce yine ateşlenmiştim, ama o zaman geçmişti, bugün ılık duş aldım, kollarımın altına sirkeli suda yaptım, ama ateşi yine düşmedi, 37 ile başladı şimdi 38.6 çıkıyor, eşim nöbetçi ezcaneye gitti, parol alacak,onu bir içeyim, sabahta doktora giderim artık...

canım tosyada da olsa kadın doğumcuya git
ama bu gece düşmezse kesinlikle beklemeden acile git
şuan durumun nasıl ilacı aldınmı

Kuzucuğum acile git, zaten kadın doğumcuları gece bulamazsın ki, ankarada bile gece kadın doğumcu olmaz normal hastanelerde, acile git, hamile olduğunu anlayıp kan idrar tahlili falan isterler, enfeksiyon falan vardır belki

Arkadaşlar gece gece sizide telaşlandırdım, kusura bakmayın, belki yaşayan olmuşsa tecrübesini paylaşır diye düşündüm,çok tşk ederim cevaplarınız için, ama benimde içime sinmiyor, en iyisi acile gitmek, hepinizi öptüm, Hayırlı geceler

canım önemli olan senin ve bebişinin iyi olması
bende ateşlendim bir ara farenjit olmuştum benimde 38.3 e kadar çıktı
ve parolla düşürdüm sonradan bir dahada yükselmedi
sende ilacı iç korkma ve eğer tekrar çıkarsa acile git

arkadaşlar sola yatma sıkıntısını yaşayanlar varmı artık sola yatmaktan kollarım ağrıdı.bide artık sağa yatmak tehlikeli diye önyargı başlamış beynimde tamam doğru böle bişey var ama gece uyanıyorum sağa yatıyorum birden sıçrıyorum bebeğe bişey olacak diye.sonra sola tekrar dön uyku beni bırakıp gidiyo sırt üstüde yatmak ii değilmiş.iice sarsılsım ne yapcam bilmiyorum

bizde aynı eşimde bende 3500 kg doğmuşuz ama benim kız kiloda 2 hafta geriden geliyo..en fazla 2700 falan olur heraldeD

merhaba arkadaşlar uzun süredir forumu takipediyorum ama yazamadım hiç. artık günler geçtkikçedaha da ağırlaşıyorum kalça ve bacaklarımın ağrısı çok fazlalaştı bide kuyruk sokumumda fena ağrı ve sancı var oturarak uzunsüre duramıyorum sizde de var mı.

bugün 34+0 yolun sonuna geliyoruz gliba )

Alyana ben de aynı sıkıntıyı yaşıyodum doktorum o kadar da önemli olmadığını sürekli sola yatmanın imkansız olduğunu söyledide rahatladım. Gövdeni daha yüksekte tutmak şartıyla sırtüstü bile yatabilirsin dedi ama tabi ben yine mümkün olduğunca sola yatıyorum yoruldukça sağa geçiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…