- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #29.201
kızlar rapor alanlara bişey sorucam. benim hastanemde ssk geçmediği için devletten almam gerekiyor raporu da, 37ye kadar çalışabilir raporu alıcam da, bu raporu alırken vizite kağıdı gerekli mi, bir de raporu aldığımız gün içinde ik'na vermek zorunda mıyız? Cuma alıp pztesi verebilir miyim acaba?
yok cnm aklına o kdr kötü şeyler gelmesin :)) annem çalışıyodu bnm kardeşim doğana kdr bnde hep babannemde yada annanemde kalırdım..babannemin yeri çok ayrıydı o yüzden bnde annem gbi severdm kaybedince toparlayamadm kndimi..gündüzleride bakıcı fln olurdu bzn..7 yaşına kdr böyle gtti..babannem hep söylerdi bazen bakardm hiç sesini çıkarmadan sessiz sessiz gözlerinden yaşlar akardı ağlardın bi köşede anneni isterdin derdi..o yüzden bn evlenince ev hanımı olup çocuklarımı kndim büyütmek istedm..çnkü anneden ayrı kalmanın nasıl bişi oldunu çok iyi bilirim çocuk için o yaşlarda anneden daha önemli bişi yok onun kokusundan onun koynunda uyumaktan..onunla vakit geçirmekten..çocuklarınıza bu yaşlarda çok vakit ayırın hiçbi işle uğraşmadan sırf onlarla güzel vakit geçirin ve onlara sarılarak yatın onları koklayın beraber uyuyun çocuk için inanılmaz bi mutluluk ve rahatlama yöntemi..çocuk anneden başka ne isterki ztn o yaşlarda..neyse iişte döküldüm birden aklıma gelince
kızlar günaydınnn şimdi gamze mesaj attı linki malkoç olan malesef suyu tamamen bitmiş hastaneye yatırıcaklar şimdi eğer düzelmezse alıcaklarmış bebeği hepinizden dua bekliyormuş benimde bugün aynı doktorda randevum var yanına gidicem size tekrar mesaj atarım umarım düzelir
Günaydın kızlarrr...
Herkes bebişine kilo aldırmaya çalışıyo biz de kilo verdirmeye çalışıyoruz :) Dün kontrolümüz vardı.. Bebişim gayet sağlıklı çok şükürama 1 hafta öne geçmiş gelişimi, 2250 gr olmuş kilosu.. o yüzden çarşamba günü endokrinolojiye gitcez normal haftasına dönsün diye... çünkü doktor normal doğum olmasını istiyo ama 4250 kg ve sonrası normal doğuma izin yokmuş... Hayırlısı bakalım Allah hangisini kısmet edecek..
Canım bende dün aldım, pazartesi götürcem hiç bi sorun olmaz.. benden ayrıca bişey istemediler vizite falan.. sadece raporu yazıp onayladılar özel hastanede..
Hayırlı olsun canımmm :)) Darısı 38lere 39lara inşallah...
bernysita canım sen ne yaptın nasıl tahliller??
Canım dualarımız onunla, Allah yardımcısı olsun, hayırla sağlıkla bebeğini kucağına alsın inşallah... Gidince çok geçmiş olsun dileklerimizi ilet bizlere de haber getir inşallah iyi haberlerini getir olur mu?(
aklıma bi an öyle geldi kusura bakma
çok haklısın canım.. biz bile evlenip gittiğimizde en çok annemizi arıyoruz.. bu minicik beyinler nasıl aramasın..
Ay Alev canım okuyunca içim titredi resmen.. nasıl böyle aniden bitti ki suyu.. Allah yardımcısı olsun Gamzenin. İnşallah iyi haberlerle gelir.
amin aklım durdu resmen bian okuyunca şok oldum tam gayenin mesajını okudum internette yazılan haberi arıyordum gamzeden mesaj geldi ne yapıcağımı şaşırdım valla rabbim bütün bebeklere sağlık versin önceee
Günaydın kızlarrr nasılsınz? Gamzenın durumuna cok uzuldum arkadslar ınsallah sagsaglım alır bebegını kucagınaa(( Rabbım yardımcıları olsun..
cnm senin numaran yok bende özleden mesaj atsana bulunsun kayıplara karıştığında en azından ulaşabileyimmmm
eeee ben sana dun msj attım kıme msj atıosam kaalee alınmıooo dıe hayıflanıodum bende:))))) dun msj attm sana sekerım yazdm numaramı gelmıomu anlamıorumkı
cok sağol cnm evet heycanlı bekleyiş rabbim hayırlısını verisin inşallah....ayyy çok heycanlııı..vakit yaklaşmış tarihde belli..kuzuna kavuşuyosun Allahın izniylee..sağlıkla al kucağına cnm bn bile heycanladnm şimdi :))
kızlar günaydınnn şimdi gamze mesaj attı linki malkoç olan malesef suyu tamamen bitmiş hastaneye yatırıcaklar şimdi eğer düzelmezse alıcaklarmış bebeği hepinizden dua bekliyormuş benimde bugün aynı doktorda randevum var yanına gidicem size tekrar mesaj atarım umarım düzelir
Kızlar Boyut yayıncılıkta Anne Babaların El Kitabı kargo dahil 7,5 tl ye düşmüştü cuma sipariş verdim bugün geldi.. Gebelikten 3 yaşına kadar ihtiyaç duyulabilcek bilgileri içeriyo henüz okumaya başlamadım ama ilgilenenlere tavsiye ederim fiyatı çok uygun
Gideyimde alayım bari nezmndr bı kıtap almak ıstıodum:))) Banada yuruyus olurr yrn kar beklenıoms ıstnbulda bugun dısarı cıktım yerler halaa buzdu odum koptu duscm dıye hüüü( baska onerıcegnz kıtap varsa onlrıda alırım ama benım ozurlu bı yanım var bı okumaya baslaynca bıtrne kdr bırkmıorum sonra hıcbı anlamı kalmıo:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?