2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet cnm gidiceğin güne ait vizite kağıdı götürüyorsun benim doktorum istedi

aklıma bi an öyle geldi kusura bakma
çok haklısın canım.. biz bile evlenip gittiğimizde en çok annemizi arıyoruz.. bu minicik beyinler nasıl aramasın..

Ay Alev canım okuyunca içim titredi resmen.. nasıl böyle aniden bitti ki suyu.. Allah yardımcısı olsun Gamzenin. İnşallah iyi haberlerle gelir.

umarım normale döner cnm sağlıklı sıhatli olsunlarda başka bişeye gerek yokkk inşallah

GÜNAYDIN HANIMLAR.....hafta başladı yine...haftasonu biz de temizlik yaptık...aslında benim hiç öyle bi niyetim yoktu ama eşimin ısrarıyla giriştik...çoğunu o yaptı tabi.ben direktiflerle yönlendirdim sadece :) boş bi angarya odamız vardı, girmeye korkuyodum dağınıklıktan...orayı bi güzel düzenledik...bikaç parça bişey atsak orası bebek odası bile olabilirmiş yani...

amin aklım durdu resmen bian okuyunca şok oldum tam gayenin mesajını okudum internette yazılan haberi arıyordum gamzeden mesaj geldi ne yapıcağımı şaşırdım valla rabbim bütün bebeklere sağlık versin önceee

valla ben herkesi hep şubat sonuna ve martta doğurur diye beklediğim için bian bu kadar erken doğum haberi alınca korktum açıkcası bebeğide ve kendi inşallah iyi olur ben gidene kadar düzelmezse büyük bir ihtimal doğuma almış olurlar umarım iyi olurlar

Amin canım inşallah.. Artık böyle durumlara hazır olmamız lazım ama insan yine de şaşırıyo sanki hepimiz sonsuza dek hamile kalcakmışız geliyo bana... Ama eninde sonunda hastaneye taşınmaya başlıycaz birer birer. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin... Gamze'ye de bi an önce düzelmesini nasip etsin inşallah.. Bebeği ve kendi iyi olsun da önemli olan o...

Günaydın kızlarrr nasılsınz? Gamzenın durumuna cok uzuldum arkadslar ınsallah sagsaglım alır bebegını kucagınaa(( Rabbım yardımcıları olsun..

Kızlar Boyut yayıncılıkta Anne Babaların El Kitabı kargo dahil 7,5 tl ye düşmüştü cuma sipariş verdim bugün geldi.. Gebelikten 3 yaşına kadar ihtiyaç duyulabilcek bilgileri içeriyo henüz okumaya başlamadım ama ilgilenenlere tavsiye ederim fiyatı çok uygun

ayyy çok heycanlııı..vakit yaklaşmış tarihde belli..kuzuna kavuşuyosun Allahın izniylee..sağlıkla al kucağına cnm bn bile heycanladnm şimdi :))
cok sağol cnm evet heycanlı bekleyiş rabbim hayırlısını verisin inşallah....

cnm öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi ilet gamzeye dualarımız onunla ve meleğiyle umarım sağlıkla sıhatlle yavrusunu kucağına alır.....

dün dr çıktığımızda eşimle taksiye bindik öle kendi kendimize konuşuyoruz bebek kg şukadar doğunca bukdara olur vs vs...taksicide bizi dinliyomuş yiyenim doğum yaptı 1500 gr doğdu dedi 7 aylıkmış...eeee dedim tabi ben korkarak maşallah 10 gün kuvezde kaldı sonra çıktı dedi....şimdide yaramazlık yapacağı zaman odaların kapısını kitliyomuş.....bunu duyunca içim bir rahatladı hepimiz adına.....umarım gamzede evladına sağlıkla kavuşur........

Gideyimde alayım bari nezmndr bı kıtap almak ıstıodum:))) Banada yuruyus olurr yrn kar beklenıoms ıstnbulda bugun dısarı cıktım yerler halaa buzdu odum koptu duscm dıye hüüü( baska onerıcegnz kıtap varsa onlrıda alırım ama benım ozurlu bı yanım var bı okumaya baslaynca bıtrne kdr bırkmıorum sonra hıcbı anlamı kalmıo:)))))

Canım aman dışarı çıkarken dikkat et.. Kitabın fiyatına kargo dahil mümkünse internetten sipariş ver hiç dışarı çıkma...
Bi de arkadaşım getirdi bi kitap bende onu bitirmeye çalışıyorum, sonra yeni aldığım kitaba geçicem.. o da bebek beslenmesi, iş bankası yayınları..

Günaydınlar herkese,kahvaltımızı yaptık evi biraz toparladık geldikk.
Çok üzüldüm gamzecim inşallah bebiş sağlıkla gelir ,artık 30.haftalara geldiğimiz için bebişler gelişimini baya baya tamamlamış oluyorlar Allah yardımcınız olsun iyi haberlerini bekliyoruz.
Aaaa bugün bizim 30.haftamız olması lazım du bi bakim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…