- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #29.181
Ay o zuzuluların pembesi de çok güzeldi mavisi de çok güzel durmuşşş.Hadii ayşen sıra sendeeee
Eeee genlerden gelen birşey demek kiBakalım bizim kuzu ne kadar olacak,böcüme soruyorum ne kadarlık doğmuşsun diye bilmiomuşş Aman sağlıklı olsunlar da ,en son bizimki de 1380'di 1 hafta önce sanmıyorum kilolu olsun da boy uzun olacak gibi
ewet o ikisi cok güzel arabalıyı yapmak cok kolay olur benden söylemesi....
İyi akşamlar arkadaşlar;
Size bir şey soracaktım, öğleden beri ateşim çıktı, şu an 38.6 naparsak yapalım düşüremiyoruz...Buraya bir sorayım dedim, Tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı? eğer hala geçmezse artık acile gideceğim :18::18:
İkisi de ayrı güzel bakayım bir daha da karar vereyim babaya da sorup fikir alalım bakalım şu oyun halısına da taktım bizimki de veriyor gazı yaparız diye:44:
Biz yatıyoruz herkese iyi geceler öptük sizi oğlumla
Alyana ben de aynı sıkıntıyı yaşıyodum doktorum o kadar da önemli olmadığını sürekli sola yatmanın imkansız olduğunu söyledide rahatladım. Gövdeni daha yüksekte tutmak şartıyla sırtüstü bile yatabilirsin dedi ama tabi ben yine mümkün olduğunca sola yatıyorum yoruldukça sağa geçiyorum.
canım benimkide sanki sarkmış gibi ama göremedim için tam anlayamıyorumm
bernysita canım sen ne yaptın nasıl tahliller??
yok cnm aklına o kdr kötü şeyler gelmesin :)) annem çalışıyodu bnm kardeşim doğana kdr bnde hep babannemde yada annanemde kalırdım..babannemin yeri çok ayrıydı o yüzden bnde annem gbi severdm kaybedince toparlayamadm kndimi..gündüzleride bakıcı fln olurdu bzn..7 yaşına kdr böyle gtti..babannem hep söylerdi bazen bakardm hiç sesini çıkarmadan sessiz sessiz gözlerinden yaşlar akardı ağlardın bi köşede anneni isterdin derdi..o yüzden bn evlenince ev hanımı olup çocuklarımı kndim büyütmek istedm..çnkü anneden ayrı kalmanın nasıl bişi oldunu çok iyi bilirim çocuk için o yaşlarda anneden daha önemli bişi yok onun kokusundan onun koynunda uyumaktan..onunla vakit geçirmekten..çocuklarınıza bu yaşlarda çok vakit ayırın hiçbi işle uğraşmadan sırf onlarla güzel vakit geçirin ve onlara sarılarak yatın onları koklayın beraber uyuyun çocuk için inanılmaz bi mutluluk ve rahatlama yöntemi..çocuk anneden başka ne isterki ztn o yaşlarda..neyse iişte döküldüm birden aklıma gelincecanım senin özelini bilmiyorum ama aklıma da bişey geliyor( Allah yardımcın olsun.
en az 1 ay kaldı cnm dr konuştuk bugün şubatın 29 kalmadan alırız 26 gibi dedi...
arkadaşlar sola yatma sıkıntısını yaşayanlar varmı artık sola yatmaktan kollarım ağrıdı.bide artık sağa yatmak tehlikeli diye önyargı başlamış beynimde tamam doğru böle bişey var ama gece uyanıyorum sağa yatıyorum birden sıçrıyorum bebeğe bişey olacak diye.sonra sola tekrar dön uyku beni bırakıp gidiyo sırt üstüde yatmak ii değilmiş.iice sarsılsım ne yapcam bilmiyorum
meraba kızlar, biraz önce doktordan geldik. Kızım 1900gr ve boyu 45cm yani gelişimi durmuş, neredeyse 10 gün önceki ölçüsünün aynı. Vee suyum çokk daha fazla azalmış. artık 6 cm,her an bebeği alabilirler,çok moralim bozuk.
Bebeğin erken gelmesi bizi hem maddi hem manevi çok zorlayacak. Sağlık sigortam 14 şubatta yenileniyor, o tarihden önce gelirse bebek bu yılın limiti dolduğu için bütün masrafları bizim karşılamamız gerekiyor,ben özel hastaneye gidiyorum hem doğum hem küvez masrafları ciddi rakamlar diyolar,bir de kara kara bunu nasıl halledeceğimizi düşünmeye başladım.
Kızımın sağlıklı olması en önemlisi elbette ama nasıl olacak diye düşünüyorum işte.Lütfen dualarınızı esirgemeyin bizden
Keşke bizimkide geriden gelse ama önde gidiyo sıpa, ultrasonda bile sürekli bişiler yiyodu doktor da dedi ne buldu yine sürekli yiyo bişiyler dedi :)) Hiç bişey bulamazsa elini ayağını kemiriyo, çocuk aç tabi :))bizde aynı eşimde bende 3500 kg doğmuşuz ama benim kız kiloda 2 hafta geriden geliyo..en fazla 2700 falan olur heraldeD
Bencede mantıklı bende arada öyle yapıyorum o zaman uzanır gibi yatıyorum ama en azından rahat ediyorum.. bi de ben gece her uyandığımda kendimi gerinirken buluyorum yaacanım benim doktorumda sağa yada sola yatıcaksın dedi ben uyandığımda sırt üstü yatar buluyorum kendimi hep bunu söyledim doktorumda o zaman sırtına yüksek bir yastık koy dedi
Valla yaa eskiler nası yapıyomuş ne sağ sol ne şeker testi ne epidural... o zamanlarda doğurmak varmış :)valla bn sağa yatıyorum yanii..yapcak bişi yok..hep solda böle sırtım belim fln uyuşuyo rahat edemiyorum..bnce o kdrda taktığımız kdr bi sakıncası yoktur ya..eskiden nenelerimiz sağ solmu biliyolardı her trfa yatıyolardır bnce bişide olmamış..tıp geliştikçe hergün yeni bişi öğreniyoruz bunlarda bizi sıkıntıya sokuyo başka bişi değil..ilk insanların çocuklarıda sağlıklıydı bizimkilerde olcak inşallah
Bende canım... 3 Şubatta kaçarım ama o zamana kadar bizim kız gelmemiş olur inşallah da :) biraz da evde keyif yaparız... sen ne zaman ayrılcaksın izne?günaydın kızlarrr geçmiişi ancak bitirdim herkese güzel bir hafta olması dileğimleee zaman azalıyor hala işe geliorum ne zaman tadını çıkarcass bakalım :S
kızlar günaydınnn şimdi gamze mesaj attı linki malkoç olan malesef suyu tamamen bitmiş hastaneye yatırıcaklar şimdi eğer düzelmezse alıcaklarmış bebeği hepinizden dua bekliyormuş benimde bugün aynı doktorda randevum var yanına gidicem size tekrar mesaj atarım umarım düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?