2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba..
umarım herkes iyidir...
uzun bir aradan sonra nihayet yazabiliyorum..1 haftadır online olmama rağmen ancak ara ara okumaya fırsat bulabildim ancak.malum not işleri falan derken dönemi bitirdik.odamız kurulduu,anneannemiz gelip odayı bi güzel temizledi,dün ve bugün de kıyafetlerimizi yıkayıp ütüleyip yerleştirdik.halı,perde,avize işimiz kaldı bitek,o da tatile kaldı artık..bizde haberler böyle:))

Evet sıra bende Güneş keçeden vazgeçmiştim ama heveslendirdi bu Işıl beni

Canım geçmiş olsun umarım çabucak düşer ateşin.

İkisi de ayrı güzel bakayım bir daha da karar vereyim babaya da sorup fikir alalım bakalım şu oyun halısına da taktım bizimki de veriyor gazı yaparız diye:44:

Oyun halısını mı yapacaksınız?Ben migrostan almıştım 30'a hatta Işıl da mavisini almıştı.Sen nasıl birşey düşünüyorsun canım?

canım benim doktorumda sağa yada sola yatıcaksın dedi
ben uyandığımda sırt üstü yatar buluyorum kendimi hep bunu söyledim
doktorumda o zaman sırtına yüksek bir yastık koy dedi

canım senin özelini bilmiyorum ama aklıma da bişey geliyor( Allah yardımcın olsun.
yok cnm aklına o kdr kötü şeyler gelmesin :)) annem çalışıyodu bnm kardeşim doğana kdr bnde hep babannemde yada annanemde kalırdım..babannemin yeri çok ayrıydı o yüzden bnde annem gbi severdm kaybedince toparlayamadm kndimi..gündüzleride bakıcı fln olurdu bzn..7 yaşına kdr böyle gtti..babannem hep söylerdi bazen bakardm hiç sesini çıkarmadan sessiz sessiz gözlerinden yaşlar akardı ağlardın bi köşede anneni isterdin derdi..o yüzden bn evlenince ev hanımı olup çocuklarımı kndim büyütmek istedm..çnkü anneden ayrı kalmanın nasıl bişi oldunu çok iyi bilirim çocuk için o yaşlarda anneden daha önemli bişi yok onun kokusundan onun koynunda uyumaktan..onunla vakit geçirmekten..çocuklarınıza bu yaşlarda çok vakit ayırın hiçbi işle uğraşmadan sırf onlarla güzel vakit geçirin ve onlara sarılarak yatın onları koklayın beraber uyuyun çocuk için inanılmaz bi mutluluk ve rahatlama yöntemi..çocuk anneden başka ne isterki ztn o yaşlarda..neyse iişte döküldüm birden aklıma gelince

valla bn sağa yatıyorum yanii..yapcak bişi yok..hep solda böle sırtım belim fln uyuşuyo rahat edemiyorum..bnce o kdrda taktığımız kdr bi sakıncası yoktur ya..eskiden nenelerimiz sağ solmu biliyolardı her trfa yatıyolardır bnce bişide olmamış..tıp geliştikçe hergün yeni bişi öğreniyoruz bunlarda bizi sıkıntıya sokuyo başka bişi değil..ilk insanların çocuklarıda sağlıklıydı bizimkilerde olcak inşallah

günaydın kızlarrr geçmiişi ancak bitirdim herkese güzel bir hafta olması dileğimleee zaman azalıyor hala işe geliorum ne zaman tadını çıkarcass bakalım :S

kızlar günaydınnn şimdi gamze mesaj attı linki malkoç olan malesef suyu tamamen bitmiş hastaneye yatırıcaklar şimdi eğer düzelmezse alıcaklarmış bebeği hepinizden dua bekliyormuş benimde bugün aynı doktorda randevum var yanına gidicem size tekrar mesaj atarım umarım düzelir

“1. Acil Haller Nedeniyle Sunulan Sağlık Hizmetleri

2. Yoğun Bakım Hizmetleri

3. Yanık Tedavisi Hizmetleri

4. Kanser Tedavisi (Radyoterapi, Kemoterapi, Radyo İzotop Tedavileri)

5. Yeni Doğana Verilen Sağlık Hizmetleri
6. Organ Doku ve Kök Hücre Nakilleri

7. Doğumsal Anomaliler İçin Yapılan Cerrahi İşlemlere Yönelik Sağlık Hizmetleri

8. Diyaliz Tedavileri

9. Kardiyovasküler Cerrahi İşlemleri”

gayecim geçmiş olsun öncelikle ben bu yazıyı internette okumuştum bir araştır istersen bu hizmetlerin hepsi bütün hastanelerde ücretsiz bir sor istersen hastaneyee

Günaydın kızlarr... Herkese iyi haftalar... Ankara karlı ve buz gibi hatta gibisi fazla yerler buz... Mümkünse evden çıkmamakta fayda var :) Benim gibi çalışanlar da çok dikkatli olsun, Allah hepimizi ve bebişlerimizi korusun...

bizde aynı eşimde bende 3500 kg doğmuşuz ama benim kız kiloda 2 hafta geriden geliyo..en fazla 2700 falan olur heraldeD
Keşke bizimkide geriden gelse ama önde gidiyo sıpa, ultrasonda bile sürekli bişiler yiyodu doktor da dedi ne buldu yine sürekli yiyo bişiyler dedi :)) Hiç bişey bulamazsa elini ayağını kemiriyo, çocuk aç tabi :))
canım benim doktorumda sağa yada sola yatıcaksın dedi ben uyandığımda sırt üstü yatar buluyorum kendimi hep bunu söyledim doktorumda o zaman sırtına yüksek bir yastık koy dedi
Bencede mantıklı bende arada öyle yapıyorum o zaman uzanır gibi yatıyorum ama en azından rahat ediyorum.. bi de ben gece her uyandığımda kendimi gerinirken buluyorum yaa ( gecede 3-4 kere oluyo karnımı filan geriyorum farketmeden, şu bebeleri hayırlısıyla bi doğursaydık
Valla yaa eskiler nası yapıyomuş ne sağ sol ne şeker testi ne epidural... o zamanlarda doğurmak varmış :)
günaydın kızlarrr geçmiişi ancak bitirdim herkese güzel bir hafta olması dileğimleee zaman azalıyor hala işe geliorum ne zaman tadını çıkarcass bakalım :S
Bende canım... 3 Şubatta kaçarım ama o zamana kadar bizim kız gelmemiş olur inşallah da :) biraz da evde keyif yaparız... sen ne zaman ayrılcaksın izne?

Canım dualarımız onunla, Allah yardımcısı olsun, hayırla sağlıkla bebeğini kucağına alsın inşallah... Gidince çok geçmiş olsun dileklerimizi ilet bizlere de haber getir inşallah iyi haberlerini getir olur mu? (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…