- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #29.141
biz geldik ama herkez gitmiş.........
güneşcim hadi hafiflettin işleri az kaldı ben iyiki herşeyi zamanında almaya başlamışım erken dönemlerde hem insan daha rahat geziyo birde havalarda güzeldi rahat rahat hem gezdim hem aldım ama şimdi cok zor zaten havalar kötü toplu taşımalara in bin bu halde cok zorlar .....bu arada ne olur bizim için temizlik yapayım onu yapayım deme cnm bizde hamişiz sende biz sadece hoş sohbet olsun diye son haftalarımızda birlikte olalım diy dedik daha sonraki haftayada bana gelirsiniz annem gelmeden ....kahvaltı yaparız .........
aysen ka nerdesin napıyosun gördüm buralardaydın selamda vermedin bize..........
Kız yazdım doktordan gelince görmedin mi hatta çikolataları nasıl yapacağını soracaktım dur cevap yazsın da öyle sorayım dedim ama sen yokoldun yemek yapıyorum dedin ama biz temizlikten yorulmuşuz oğlumla kestirdik şimdi yemek vakti
ay cnm benmgörmemişim yazdığını şimdi gördüm bende uyudum uyandım şimdi....gece gene zor uyuycaz anlaşıldı....
ayşencim bez kısmına gidiyosun careforun orada duruyolar ben kendim 1 paket aldım öle bir sürü duruyodu reyonda sonra ksaya geldik oradanda bişey demeden ucretsiz verdiler....
Bizimki gidelim dedi de bugün benim halim kalmadı artık işler bitti yemek yendi kocacım sofrayı topluyor miskinlik vakti artıkAy gece falan da uyurum ben bu halde.
Şimdiiiiii dün de sordum söyle bakalım arada kaynamasın yine çikolata işini nasıl yapacaksın?
ebet söylüyorum keçeler arttı renk renk bebek hırkası kesicem sonra arkalarına mıknatıs takıcam doğuma yakında çikolata alıp tüllerle süslüycem......
Güzel fikir yardım istersen varım kece kesmeye aklında bulunsun senin vakit daha az kaldı şekerim
en az 1 ay kaldı cnm dr konuştuk bugün şubatın 29 kalmadan alırız 26 gibi dedi...
Yaaa benimki bilgisayara el koymak üzere ses çıkmazsa benden bilki billgisayar elimden gitmiş
Melikecim maşallah kuzuya ,diyetini de tam olarak uyguluyorsun inşallah problem çıkmaz,tombişş olacak sizin kuzu ne güzelllSağlıkla gelsinler de normal sezeryan farketmez artık napalım.
almasın senin için bişeyler yükliycem şimdi..........Eki Görüntüle 327055 Eki Görüntüle 327056 Eki Görüntüle 327057
biz geldik ama herkez gitmiş.........
güneşcim hadi hafiflettin işleri az kaldı ben iyiki herşeyi zamanında almaya başlamışım erken dönemlerde hem insan daha rahat geziyo birde havalarda güzeldi rahat rahat hem gezdim hem aldım ama şimdi cok zor zaten havalar kötü toplu taşımalara in bin bu halde cok zorlar .....bu arada ne olur bizim için temizlik yapayım onu yapayım deme cnm bizde hamişiz sende biz sadece hoş sohbet olsun diye son haftalarımızda birlikte olalım diy dedik daha sonraki haftayada bana gelirsiniz annem gelmeden ....kahvaltı yaparız .........
Vallahi en iyisini yaptın,ben kararsız kazım o havada gezip gezip almayan cinstenNeyse bugün halletmiş olduk artık.
Temizlik işine gelince sağolun kızlar valla birbirimizin halinden ancak biz anlarız zaten,kusuruma bakmazsınız artık.Elimden geldiğince yapıcam bakalım birşeylraysen ka nerdesin napıyosun gördüm buralardaydın selamda vermedin bize..........
Ohhh ne güzel uyuumuşsunuz biz de gidip gidip odaya bakıp birşeylerinin yerini değiştirip geliyoruzzKız yazdım doktordan gelince görmedin mi hatta çikolataları nasıl yapacağını soracaktım dur cevap yazsın da öyle sorayım dedim ama sen yokoldun yemek yapıyorum dedin ama biz temizlikten yorulmuşuz oğlumla kestirdik şimdi yemek vakti
en az 1 ay kaldı cnm dr konuştuk bugün şubatın 29 kalmadan alırız 26 gibi dedi...
ayşen bende cok beğendim bunları eğer ben yapmamış olsaydım kesin bunlardan birini yapardım yarın git keçe al....
Ay o zuzuluların pembesi de çok güzeldi mavisi de çok güzel durmuşşş.Hadii ayşen sıra sendeeeeAy bunlar pek güzelmiş kaydedeyim bilgisayara zaten bu haftasonu pek heveslendik. Hemen gidip almamız lazım keçeleri sağol canım benim.
Canım Güneşimm çok sağol, ben de öle diyorum artık hayırlısıyla sağ salim gelsinler de doğum şekli önemli değil.. Ben de babası da 3.5 kilo doğmuşuz :)) bizden de 2 kilo çıkmazdı zaten :))
Ayyy evet hemen almalıyım kuzuluyla arabalı çok hoşuma gitti. ben bilgisayarı yoğun baskılar yüzünden teslim ediyorum bizimki bir, bir buçuk saate uyur öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?