- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #29.121
Canım biraz aksilik olsa da içine sinen bir şey bulmana sevindim avize takılmış mıydı dün? Bu arada hangi halı ikeadan? Perde işi de hallolsun da oh neredeyse hiç eksik kalmamış olacak
Oooo aşağıda sadece Bursalı Annişleri görüyorum zaten ben
Berkerdemcim ben sancı nasıldır daha önceden bilmediğim için yorum yapamıyorum ama yalancı sancılar varmış onlardandır neyse ki kontrolüne çok az kalmış benim baya bir var 3 hafta sonra demişti,1 haftası geçti 2 haftamız kaldı kuzuyu görmeye
Işıl'cım biz de eşim oy kullandıktan sonra bir girelim diye düşündük carrefoura dün çok yorulmuşum üşendim,olmadı yemekten sonra bakar geliriz biz de.Kuzunun iyi olmasına sevindim,doktorun dediği çok doğru ya dinlenmemiz lazım zaten vücut da sinyal veriyor fazlasını kaldırmıyor bünye,son günlerde iyice ağırlaştığımı hisseder oldum...
Ayşen'cim sen naptın bugün?Geçmişi okuyamaya üşendim ben yine
Oooo aşağıda sadece Bursalı Annişleri görüyorum zaten ben
Berkerdemcim ben sancı nasıldır daha önceden bilmediğim için yorum yapamıyorum ama yalancı sancılar varmış onlardandır neyse ki kontrolüne çok az kalmış benim baya bir var 3 hafta sonra demişti,1 haftası geçti 2 haftamız kaldı kuzuyu görmeye
Işıl'cım biz de eşim oy kullandıktan sonra bir girelim diye düşündük carrefoura dün çok yorulmuşum üşendim,olmadı yemekten sonra bakar geliriz biz de.Kuzunun iyi olmasına sevindim,doktorun dediği çok doğru ya dinlenmemiz lazım zaten vücut da sinyal veriyor fazlasını kaldırmıyor bünye,son günlerde iyice ağırlaştığımı hisseder oldum...
Ayşen'cim sen naptın bugün?Geçmişi okuyamaya üşendim ben yine
Avize de halloldu canım,dün iyiki halletmişiz onu ,aradan çıkmış oldu.
İkeanın sitesinde yok bizim halıdan niyeyse anlamadım,ben hep gittiğimde görürdüm pembe beyaz pitikareli görmüşsündür mutlaka,gece 10 a geliyordu aradık sorduk ikeayı var mı elinizde gezerken görmüştük diyeeStep halıda güya indirim varmış ay bitane internetten beğendim ,eşime koruparktaki mağzalarını arattırdım sen inmiş halini adam demez mi 1550 lira öhööö dedim bu inmiş haliyse Neyse bizim halı tüy bırakmayacak cinsten bu avantaj aslında ama biraz sertçe amannnn herşeyi uyduramıyorum odada çok güzel durdu,dün cumhuriyet caddesinde gezmediğimiz halıcı kalmadı zaten.Ala ala yine ikeadan aldık
Vallahi süpersin biz evde inan hiçbirşey yapmadık ev aldı başını gidiyorCuma akşamı yemeğe gitmiştik iyi geldi bize oğlumla tepindi durdu oda müziğin etksiyle dün evde not işlerini tamamladık çok sakindik (yorulmuş kuzum) Gece ütü yaptımFeleğim şaştı yttığım yeri bilemedim valla deliksiz uyumuşum. Bugün de yavaş yavaş temizlik yapıyoruz oğlumla babmız işte birinin yerine nöbetçi geçen hafta iki gün izin yaptı bu hafta yok haftaya normale dönüyoruz. Bizden bu kadar dinlene dinlene yaptığımız temizliğimiz az kaldı. Bitirebilirsek bu hafta sonu büyük işler başarmış olacağız
benim kız acele etmez inşallah durduğu yerde dursun yalancı doğum sancısı olsun yoksa ayvayı yedik
Beğendiysen önemli olan o canım. Bütünlük oldu işte ne güzel her şey takım ikeaaaaBizim de neredeyse tüm ev ikea. Step halı da abartmış iyice o ne öyle
Sizinde mi ikea oyoyoyo hiç yabancılık çekmicez o zaman birbirimizin evinde Yarın perdeci işini bir halledeyim salı günü de arkadaşlar çağırdılar çarşamba temizliği halledebilirsem arıcam sizi.
Benim de yakın bir zamanda dış gebelikten bebişini kaybeden bir arkadaşım var şu an ikinci kez hamile.Dış gebelik çok riskli şükürler olsun sana birşey olmamış ,biliyorsun sonuçları çok kötü.İnşallah en kısa zaman da sen de sağlıkla kuzuna kavuşursunselam kızlar bebişimi dış gebeliten dolayı kaybettim kaybetmeseydim bende mart annesi olucaktım bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın arkadaşlar
Canım çok yorma kendini meyve ye c vitamini al dinlen dün gerçekten kötüydü hava. Biz geleceğiz diye de sıkıştırma kendini tamam mıNasıl iyi hissedeceksen öyle davran canım.
Benim de yakın bir zamanda dış gebelikten bebişini kaybeden bir arkadaşım var şu an ikinci kez hamile.Dış gebelik çok riskli şükürler olsun sana birşey olmamış ,biliyorsun sonuçları çok kötü.İnşallah en kısa zaman da sen de sağlıkla kuzuna kavuşursun
Evet canım çok fena olduk o hızla böcümm bana önü kapanan birşeyler almak için kent meydanında aldı soluğuYerim ben onu ,üşüdüm diye çok üzüldü.Hormonlar yüzünden iyice huylar değişti yazık adamcağıza benimle uğraşıyor isyan bayrağını çekmesine az kaldı sanki
Vallahi cam vs silemicem bizimkiler çok fena kızıyor ,en son ben silmiştim baya da uzun zaman geçti.Üstten bir temizlik yapıcam hepimiz aynı dönemlerdeyiz anlarsınız benim halimden dimiMerdivenler çok yoruyor beni düz ayak olsa daha rahat temizlerim dinlene dinlene ama nefes nefese kalıyorum in çıklardan
canım sende şeker vardı değilmi
ondanmı bebiş hızlı kilo almışş
benimkide 2 kilo bende şeker yok ama doktor yinede tosuncuk diyo bakalım nasıl doğuracaz 4 ü bulur belkide geçer diyo
sağlıklı besleniyoruz bebiş tosuncuk oluyo biz kilo almıyoruz ama normal doğum olmaz diyorlar birsürü vıdı vıdı bıdı bıdı
sağlıksız beslensek hamur işi vs.. yesekk biz kilo alıyoruz bebek kilo almıyoo eee bu seferrde tansiyon diyorlar yok anne kilolu normal doğuramaz sakıncalı vs.. birsürü bıdı bıdı vıdı vıdı eeeee napcaz bizz
vala artık sağdan soldan geliiler banaaa :84:
banada normal doğuramazsınn diyorlarr
Evet dimi ama biz anne oluyorsak onnar da baba oluyorrr ayyyyyy heyecanlandımmmNazımız bir tek onlara geçiyor ne yapalım çok çabuk yoruluyoruz artık hem beden hem de zihin olarak onlar da uğraşacak artık baba olmak da kolay değil canım ne yapalım az kaldı zaten artık sıksınlar onlar da dişlerini
Cam falan silme bu havada zaten bir de bu halinle ben de en son 2 ay önce falan silmiştim hiç umrumda değil valla soğuk zaten olmadı kadın çağırırsın bir gün içine sinmezse. Sen sadece süpür viledayla sil yeter. Merdiven olayı da zor gerçekten.
Evet canım benim şeker yüzünden önde gitmemesi lazım.. Bu haftaya kadar hep gününde gidiyodu ama bu hafta bi hafta öne geçmiş ben hiç kilo almadım ama tosbik almış... Normal olması için 4 kiloyu geçmemesi lazım.. Bakalım endokrinoloji ne diycek çarşamba gitcem diyet programını da göstercem, neticeyi yazarım...
biz geldik oğlumu gördük gelişimi sağlığı yerinde şükür suyumuzda iyiymiş....minnakım ağzını açmıştı ya ben onun ağzının içini yerim....
ay allahım esirgesin oüluşunu ve tüm bebiklerimizi.
mrb kızlar bizde şimdi alışverişten geldık.bebek bezi aldıkta prımanın premıumcare aldım 2-5 kg arası.şimdilik bı paket aldık.bıdahakı ayda alıcaz nasıpse 2 paket yeter herhalde demi.bı pakete 54 tane var yoksa iki paket yetermı.sızler aldınızmı yada ıkıncı hamılelıgı olan anneler hangı markayı tercıh edıyolar ben reklamda 5 yıldızlı koruma falan gorunce aldım inşallah guzeldır:):)
kızlar bişi sorucam bıraz özel bır soru ama telaş yaptım.ya bu vajına kenarındakı dudaklar bana şiş gibi geldı onceden sankı oraları zayıftı şimdi sankı böle tombıkleşmiş gibi bu normal bır durummusourdugum için kusura bakmayın
kızlar bişi sorucam bıraz özel bır soru ama telaş yaptım.ya bu vajına kenarındakı dudaklar bana şiş gibi geldı onceden sankı oraları zayıftı şimdi sankı böle tombıkleşmiş gibi bu normal bır durummusourdugum için kusura bakmayın
şimdi gebelıkle ilgili bır yazı okudum 3.donemde anne dış genıtal bolgede şişlik normal yazıyor:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?