2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım biraz aksilik olsa da içine sinen bir şey bulmana sevindim avize takılmış mıydı dün? Bu arada hangi halı ikeadan? Perde işi de hallolsun da oh neredeyse hiç eksik kalmamış olacak

Avize de halloldu canım,dün iyiki halletmişiz onu ,aradan çıkmış oldu.
İkeanın sitesinde yok bizim halıdan niyeyse anlamadım,ben hep gittiğimde görürdüm pembe beyaz pitikareli görmüşsündür mutlaka,gece 10 a geliyordu aradık sorduk ikeayı var mı elinizde gezerken görmüştük diyeeStep halıda güya indirim varmış ay bitane internetten beğendim ,eşime koruparktaki mağzalarını arattırdım sen inmiş halini adam demez mi 1550 lira öhööö dedim bu inmiş haliyse Neyse bizim halı tüy bırakmayacak cinsten bu avantaj aslında ama biraz sertçe amannnn herşeyi uyduramıyorum odada çok güzel durdu,dün cumhuriyet caddesinde gezmediğimiz halıcı kalmadı zaten.Ala ala yine ikeadan aldık

Cuma akşamı yemeğe gitmiştik iyi geldi bize oğlumla tepindi durdu oda müziğin etksiyle dün evde not işlerini tamamladık çok sakindik (yorulmuş kuzum) Gece ütü yaptım Feleğim şaştı yttığım yeri bilemedim valla deliksiz uyumuşum. Bugün de yavaş yavaş temizlik yapıyoruz oğlumla babmız işte birinin yerine nöbetçi geçen hafta iki gün izin yaptı bu hafta yok haftaya normale dönüyoruz. Bizden bu kadar dinlene dinlene yaptığımız temizliğimiz az kaldı. Bitirebilirsek bu hafta sonu büyük işler başarmış olacağız

benim kız acele etmez inşallah durduğu yerde dursun yalancı doğum sancısı olsun yoksa ayvayı yedik

Beğendiysen önemli olan o canım. Bütünlük oldu işte ne güzel her şey takım ikeaaaa Bizim de neredeyse tüm ev ikea. Step halı da abartmış iyice o ne öyle

Vallahi süpersin biz evde inan hiçbirşey yapmadık ev aldı başını gidiyor2 gündür sokaklarda canımız çıktı ama bugün kağnı gibi yürüdüm valla eşim de şaşırdı dün nasıldın bugün nasılsın diye.Hem notlar hem ütü maşallah
Bugün ine çok kötü değildi de dün hangi akılla attık kendimizi dışarı bilemedim donduk donduk resmen kar altında sırılsıklam olduk hasta olmazsak çok iyi...
benim kız acele etmez inşallah durduğu yerde dursun yalancı doğum sancısı olsun yoksa ayvayı yedik

Vallahi annesi azcık hızlı olacak sen internetten alıver eksikleri,nolur nolmaz haftaya cumartesiyi bekleme bence.Oradan alacakların dışındaki ihtiyaçlarını alıver haftaiçi de gelmiş olur rahat edersin.

selam kızlar bebişimi dış gebeliten dolayı kaybettim kaybetmeseydim bende mart annesi olucaktım bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın arkadaşlar

Beğendiysen önemli olan o canım. Bütünlük oldu işte ne güzel her şey takım ikeaaaa Bizim de neredeyse tüm ev ikea. Step halı da abartmış iyice o ne öyle

Sizinde mi ikea oyoyoyo hiç yabancılık çekmicez o zaman birbirimizin evindeYarın perdeci işini bir halledeyim salı günü de arkadaşlar çağırdılar çarşamba temizliği halledebilirsem arıcam sizi.

Sizinde mi ikea oyoyoyo hiç yabancılık çekmicez o zaman birbirimizin evindeYarın perdeci işini bir halledeyim salı günü de arkadaşlar çağırdılar çarşamba temizliği halledebilirsem arıcam sizi.

Canım çok yorma kendini meyve ye c vitamini al dinlen dün gerçekten kötüydü hava. Biz geleceğiz diye de sıkıştırma kendini tamam mı Nasıl iyi hissedeceksen öyle davran canım.

selam kızlar bebişimi dış gebeliten dolayı kaybettim kaybetmeseydim bende mart annesi olucaktım bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın arkadaşlar
Benim de yakın bir zamanda dış gebelikten bebişini kaybeden bir arkadaşım var şu an ikinci kez hamile.Dış gebelik çok riskli şükürler olsun sana birşey olmamış ,biliyorsun sonuçları çok kötü.İnşallah en kısa zaman da sen de sağlıkla kuzuna kavuşursun
Canım çok yorma kendini meyve ye c vitamini al dinlen dün gerçekten kötüydü hava. Biz geleceğiz diye de sıkıştırma kendini tamam mı Nasıl iyi hissedeceksen öyle davran canım.

Evet canım çok fena olduk o hızla böcümm bana önü kapanan birşeyler almak için kent meydanında aldı soluğuYerim ben onu ,üşüdüm diye çok üzüldü.Hormonlar yüzünden iyice huylar değişti yazık adamcağıza benimle uğraşıyor isyan bayrağını çekmesine az kaldı sanki
Vallahi cam vs silemicem bizimkiler çok fena kızıyor ,en son ben silmiştim baya da uzun zaman geçti.Üstten bir temizlik yapıcam hepimiz aynı dönemlerdeyiz anlarsınız benim halimden dimiMerdivenler çok yoruyor beni düz ayak olsa daha rahat temizlerim dinlene dinlene ama nefes nefese kalıyorum in çıklardan

mrb kızlar bizde şimdi alışverişten geldık.bebek bezi aldıkta prımanın premıumcare aldım 2-5 kg arası.şimdilik bı paket aldık.bıdahakı ayda alıcaz nasıpse 2 paket yeter herhalde demi.bı pakete 54 tane var yoksa iki paket yetermı.sızler aldınızmı yada ıkıncı hamılelıgı olan anneler hangı markayı tercıh edıyolar ben reklamda 5 yıldızlı koruma falan gorunce aldım inşallah guzeldır:):)

Nazımız bir tek onlara geçiyor ne yapalım çok çabuk yoruluyoruz artık hem beden hem de zihin olarak onlar da uğraşacak artık baba olmak da kolay değil canım ne yapalım az kaldı zaten artık sıksınlar onlar da dişlerini
Cam falan silme bu havada zaten bir de bu halinle ben de en son 2 ay önce falan silmiştim hiç umrumda değil valla soğuk zaten olmadı kadın çağırırsın bir gün içine sinmezse. Sen sadece süpür viledayla sil yeter. Merdiven olayı da zor gerçekten.

Evet canım benim şeker yüzünden önde gitmemesi lazım.. Bu haftaya kadar hep gününde gidiyodu ama bu hafta bi hafta öne geçmiş ben hiç kilo almadım ama tosbik almış... Normal olması için 4 kiloyu geçmemesi lazım.. Bakalım endokrinoloji ne diycek çarşamba gitcem diyet programını da göstercem, neticeyi yazarım...

Evet dimi ama biz anne oluyorsak onnar da baba oluyorrr ayyyyyy heyecanlandımmmBen de camları 1 ay önce silmiştim amannn napalım biraz da pis oluverelim kuzular için değer.Yardımcı şart cidden doğumdan önce kesin alıcam halılar vs yıkamaya gidecek zaten başka türlü olacak gibi değil.

Melikecim maşallah kuzuya ,diyetini de tam olarak uyguluyorsun inşallah problem çıkmaz,tombişş olacak sizin kuzu ne güzelllSağlıkla gelsinler de normal sezeryan farketmez artık napalım.

fikrimi söyleyim, bence 2-5 kilo arası 1 paket yeter başka almayın. sonra 3-6 alırsınız onuda 1 paket alın fazla almayın.
kızımda biz ilk olarak 3-6 ile başlamıştık (3500 gr doğmuştu) 2 paket almıştık ve ikinci paketi açmadan 4-9 kg.a geçmiştik..

Son düzenleme:
kızlar bişi sorucam bıraz özel bır soru ama telaş yaptım.ya bu vajına kenarındakı dudaklar bana şiş gibi geldı onceden sankı oraları zayıftı şimdi sankı böle tombıkleşmiş gibi bu normal bır durummusourdugum için kusura bakmayın

canım benimkide sanki sarkmış gibi ama göremedim için tam anlayamıyorumm

şimdi gebelıkle ilgili bır yazı okudum 3.donemde anne dış genıtal bolgede şişlik normal yazıyor:):)

Benımkıde sıstı yaaa bende farkttım ztn son 2 haftadr evrım gecırıorumm dudaklarım da sıstı megerse hamıle dudgı dıye bırsy varms onuda yenı ogrendım:))) memelerım ztn 3 kadın memsı eder sporcu sutyenı takıorum artık:)) sıse sıse bı hal oldum sonumz hayr olaa:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…