- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #2.881
Deniz Derya bebişinin kalp atıslarını duyduguna cok sevındımaynı gun oldugu ıcın sureklı senı takıp ediyorum dıyebılrım. Ben bıraz erken gormustum yaa ogunden berı doktora gıtmedım henuz haftaya carsamba cagırdı 10 agustosda. senden tahlıl ıstedı mı yaada bırdahakı kontrolun ne zaman? aynı sat olmasına ragmen farklı gıdıyor sanırım.
günaydınlar herkese,
bu sabah uyanamadım bi türlü çünkü dün gece inanılmaz bir baş ağrısı çektim. Yakınımızdaki tıp merkezinin aciline gittik, tansiyonum da çok düşmüş. Biraz dinlendm orda. Serum takıldı. Bugün de dinlenmeye devam ediyorum tuzlu ayran içmekten böööö geldi. şuanda dha iyiyim ama...
canım ben ilk keseyi görmeye 5+5 de gitmiştim tahliller falan yapıldı hepsi o zaman.. 15 gün sonra gel bebeği görelim dedi bende bekledim işte dün randevum vardı gittim gördük çok şükür 6 eylüle gün verdi 2 li test için tam bayram dönüşü gel dedi hem ultrasona giricem hemde kan testi olacakmış ben evime ve işyerime çok yakın olduğu için araştıma hastanesine gidiyorum memnunum ordan hastane olduğu için biraz uzun zaman dilimi veriyor ama güzel bakıyorlar incelemeler tesler ilaçlar bide doktorların tavrı ilgisi iyi çok şükür. inşallah aynı gün doğum yaparız rabbim nasip ederde hayırlısıyla sağlıkla
takmamaya çalışıorum ama sinir oluyorum. bebeğimi de üzmek istemiorum. Allah'ıma havale ediyorum kötü niyetli herkesi.. bebişim doğsa hayırlısıyla.
Selam tatlı hamişler aman mümkün olduğunca relaks olmaya çalışalım bebişlerimizin ruhu 40. gününde üfleniyor ve miniklerimiz artık annenin ruh halinden etkileniyor. daha dünyaya gelmeden dünyanın boğucu halleriyle sıkmayalım minik ruhlarını. biz ne kadar rahat bir hamilelik geçirirsek bebişlerimiz de hayatları boyunca okadar mutlu insanlar olurlarmış karakterlerini hayatlarını etkiliyoruz yani bi bakıma.
Selam tatlı hamişler aman mümkün olduğunca relaks olmaya çalışalım bebişlerimizin ruhu 40. gününde üfleniyor ve miniklerimiz artık annenin ruh halinden etkileniyor. daha dünyaya gelmeden dünyanın boğucu halleriyle sıkmayalım minik ruhlarını. biz ne kadar rahat bir hamilelik geçirirsek bebişlerimiz de hayatları boyunca okadar mutlu insanlar olurlarmış karakterlerini hayatlarını etkiliyoruz yani bi bakıma.
maşallah sana bugün bende kötüydüm acile gittik 1 saat oldu geleli
başka dk gittim mecbur benim dk bugün yok diye neyse kanamam oldu az bişey(
bu dk bebeği göremediğini ve 3-4gün bekle sonuç çıkmazsa kürtaj dedi
ama eşim yarın kendi dk una git o görüp bu nasıl görmüyor diye çok ağladım ama şuan iyi sayılırım
inşallah o salak dk yanılmıştır,zaten ne sorduysam öküz gibi sratıma baktı ama dediğinde haklıysa bende mart annesi olamayacam belim ve sağ tarafım çok ağrıyor ve yeniden progestan kullanacam.
canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sen hemen hamile kalırsın ve bebişin seni bırakmaz sıkı sıkı tutunur....AMİNNNNNNNNNNNNN.....hepiniz için çok dua ediyorum Allah ım kimseyi evlat acısıyla sınamasın çok zor((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?