2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben ilk keseyi görmeye 5+5 de gitmiştim tahliller falan yapıldı hepsi o zaman.. 15 gün sonra gel bebeği görelim dedi bende bekledim işte dün randevum vardı gittim gördük çok şükür 6 eylüle gün verdi 2 li test için tam bayram dönüşü gel dedi hem ultrasona giricem hemde kan testi olacakmış ben evime ve işyerime çok yakın olduğu için araştıma hastanesine gidiyorum memnunum ordan hastane olduğu için biraz uzun zaman dilimi veriyor ama güzel bakıyorlar incelemeler tesler ilaçlar bide doktorların tavrı ilgisi iyi çok şükür. inşallah aynı gün doğum yaparız rabbim nasip ederde hayırlısıyla sağlıkla

minikler arkadaşım sanada geçmiş olsun
rabbim inşaallah bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine tekrardan anne olursun canım meleğin seni fazla bekletmeden gelir kendine iyi bak

herkese günaydınnn.. kızlar üzerimden kamyon geçmiş gibi hissediyorum her yerim ağrıyo pollyannaa canım ben yapı olarak pek acımı dışarda yaşamam emin ol eşime bile yansıtmak istemiyorum.. allahım sabrını verecek elbet konuşmak hem kendimi hem çevremdekileri yıpratacak onu geri getirmeyecek.. bugün karnıma dokununca boğazımda bişey düğümleniyo dokunsalar tutamayacam kendimi biliyorum eşime naz yapıyorum ağrılarım var diye aslında ağrıdan çok daha başka bi his var içimde bir de kimle paylaştınız konusu olduğu için daha çok yazmak istedim ben hemen herkesle paylaşmıştım o kadar sevinçliydimki şimdi biri soracak da cvp veremeyecem korkusu var.. allah kimseye böyle bi tecrübe yaşatmasın inşallah..
bayram yaklaşıyo kızlar ve yeğenlerim kendilerini daha çok toplamış olacak sizlerde de göbüşler çıkmaya başlıycak yani söylemeyenlere çok uygun bi dönem olacak

Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle,
hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle...

EĞER BİR GÜN DÜNYA YA AİT ÇOK BÜYÜK BİR DERDİN OLURSA,

RABB'İNE DÖNÜP '' BENİM BÜYÜK BİR DERDİM VAR '' DEME !
DERDİNE DÖNÜP

''BENİM ÇOK BÜYÜK BİR RABB'IM VAR !''DE!!!

Fatiha Suresi

FATİHA SURESİNİN ANLAMI

1. Rahman Rahim olan Allah'ın adıyla
2. Hamd Alemlerin Rabbinedir.
3. Rahman ve Rahimdir.
4. Din gününün malikidir.
5. Biz yalnızca Sana ibadet eder ve yalnızca Senden yardım dileriz.
6. Bizi doğru yola ilet;
7. Kendilerine nimet verdiklerinin yoluna, Gazaba uğrayanların ve sapmışlarınkine değil.

Amin.

Bütün şehitlerimiz için, ölmüşlerimiz için, tüm dert ve sıkıntılarımız için, kendimiz-eşimiz-ailelerimiz ve en önemlisi doğmuş, doğacak, karnımızdaki bebeklerimiz ve birbirimiz için Fatiha okuyalım belki yüzlerce Fatihaya vesile olacağız....

Hepimiz için okudum kizlar

Minikler canım zaman herseyin ilacı merak etme yüce Rabbim tekrar nasip eder inşallah bı kapı kapanır başka kapı açılır canım

günaydınlar herkese,
bu sabah uyanamadım bi türlü çünkü dün gece inanılmaz bir baş ağrısı çektim. yakınımızdaki tıp merkezinin aciline gittik, tansiyonum da çok düşmüş. biraz dinlendm orda. serum takıldı. bugün de dinlenmeye devam ediyorum tuzlu ayran içmekten böööö geldi. şuanda dha iyiyim ama...

geçmiş olsun canım

İnşallah aynı zamanda olur doğumlarımız ne güzel olur :).Benim testleri de şimdi yapıcak o zaman, yalnız ne testleri yapılacağını bilmiyorum neler yapılıyor? Ben Özel erdem hastanesine gidiyorum ama sanırım memnun değilim. Tam bilgi vermiyor doktor, bu hafta kramplarım vardı doktoru arıyım dedim cep numarası kartının üstünde yazmıyor. 10 Ağustosda gittiğimde ne yapacağını da bilmiyorum, ilaç olarak multivitamin verdi içinde folik asit varmış ama ne biliyim ilaç ne işe yarıyor ne kadar kullanıcam hiçbir bilgi yok.Sizin doktorlarınızda öylemi, benm, cok sey bekliyorum acaba? Sen hangi hastaneye gidiyorsun canım?

İlk hamileliğim diye ben mi abartıyorum acaba yoksa 24 saat doktorumuza ulaşabiliyor olmamız gerekmiyor mu? Haftaya gittiğimde cep numarasını isticem vermezse bende yeni bir doktor arayışına giricem bakalım...

Esperanza gecmis olsun canım basagrisi çok kötü iyi mide bulantinin yanında Allah'tan basım agrimiyo
Dikkat et tatlım

Esperanza canım takma kafanı bosver konuşsunlar sen bebeğine bak ah su aileler neden böyle yapıyorlar ki anlamam ya

takmamaya çalışıorum ama sinir oluyorum. bebeğimi de üzmek istemiorum. Allah'ıma havale ediyorum kötü niyetli herkesi.. bebişim doğsa hayırlısıyla.

Selam tatlı hamişler aman mümkün olduğunca relaks olmaya çalışalım bebişlerimizin ruhu 40. gününde üfleniyor ve miniklerimiz artık annenin ruh halinden etkileniyor. daha dünyaya gelmeden dünyanın boğucu halleriyle sıkmayalım minik ruhlarını. biz ne kadar rahat bir hamilelik geçirirsek bebişlerimiz de hayatları boyunca okadar mutlu insanlar olurlarmış karakterlerini hayatlarını etkiliyoruz yani bi bakıma.

takmamaya çalışıorum ama sinir oluyorum. bebeğimi de üzmek istemiorum. Allah'ıma havale ediyorum kötü niyetli herkesi.. bebişim doğsa hayırlısıyla.

geçmiş olsun canım dikkat et kendine sıkma canını
benim eşimin ailesinde de var bazı problemler gerçi benle alakalı değil ama insa yinede strese giriyor olumsuz konularda hep bebeğini düşün canım moralin iyi olur o zaman

evet cnm ya bende bundan endişeleniorum. şu hamile halimde stresli günler yaşıorum eşimin ailesi yüzünden.. zaten insan yeterince duygusal oluyor.. bebişimi üzmemeye çalışıorum.. rahat ve stressiz bi hamilelik istiorum, bebişim etkilenmesin dünya sıkıntılarından

evet cnm ya bende bundan endişeleniorum. şu hamile halimde stresli günler yaşıorum eşimin ailesi yüzünden.. zaten insan yeterince duygusal oluyor.. bebişimi üzmemeye çalışıorum.. rahat ve stressiz bi hamilelik istiorum, bebişim etkilenmesin dünya sıkıntılarından

takma sen onları sen kendi hayatını yaşa onları düşünerek kıymet verme canım benim ya. eşinin ailesi oldukları için hayatından çıkaramazsın. ama hiç olmazsa iç alemine sokma onları. senin eşin bebeğin ve yakın arkadaşlarından oluşan bi dünyan var. bu küçük dünyamızda mutlu olmaya çalışalı gerisi hikaye boşver

canım çok geçmiş olsun. morelini sakın bozma canım.
doktordan doktora değişiyor. sen bugün en iyisi kendi doktoruna görüneceksin.
bütün dularımız senin için olacak canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…