2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canm...yine yüzünün güldüğünü görmek o tebessümü hissetmek çok güzel

Çok üzüldüm canm dikkat et kendine ama bazen doktorlar yanılıyor göremiyebiliyorlar sen içini ferah tut inşallah güzel haberlerini alıcaz hepbirlikte

mınıkler canım cok cok gecmıs olasun tatlım dmek zamanı degılmıs her ıste bır hayır vardır tatlım yuce rabbım ol dedıgınde olur merak etme en yakın zmanda olursun ınslalhhh dularımız ve kalbımız senınleee

naselı canım sanada gecmıs olsunnn tatlım ya uzme sakın kendını kendını bılmez doktorlar cok var oyle uzulme sakın moral en buyuk ılaccc bızım ıcın

dorukta ablam dogum yaptı 9 sene once cok ıyıydı kapalı bı bayan doktor vardı hatıce ıdı ısmı sanırım ama cok ılgılı ve rahatlatıcı bır bayandı

günaydın arkadaşlar bugün 6+0 olduk belim ve bacağım çok ağrıyor karnımdada şişkinlik var :26: minikler arkadaşımızın yazısını okudum çok etkilendim geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ona en yakın zamanda tekrar annelik duygunusunu yaşayacaksın eminim

günaydın arkadaşlar sayfa taşınmış ancak bulabildim. güzel bir gün geçiririz inşallah.

NEŞELİ : senin için de dua ettim canım. umarım kötü bir durumla karşılaşmazsın.
benim de 3 gün önce kasık ağrım oldu doktora gittim. bir şey sormaya çalışıyorum. güvenlik görevlisi cevaplıyor. zorla ağızlarından laf alıyorum. doktorun yanına girdim. suratsızın biriydi. geç soyun dedi. insan bir sorar şikayetiniz nedir diye. noluyor dedim ya afallamışım. doğum hastanesinin aciliydi. düzgün davranırlar diye ummuştum ama yanılmışım. Allah öyle suratsız doktorların eline dşürmesin. bir de demez mi iftar vakti bu hastalar nereden çıktı diye. sinirlerim alt üst oldu. eşime dedim bir daha zor durumda kalsam bile o hastaneye gitmeyelim.
ben pazartesi gideceğim ilk kontrolüme şu anda 6+2 deyim. umarım keseyi görebilirim.

GÜNAYDIN . Hayırlı Cumalar Herkese

Canım benim bugün 9 haftam bitiyo Allahın izniyle daha Annem ve kardeşimden başka ailelerden kimse bilmiyo. haftaya kızımın doğum gününde söyliycez kısmet olursa
günaydın arkadaşlar sayfa taşınmış ancak bulabildim. güzel bir gün geçiririz inşallah.
Merhaba, bizim sayfamız taşınmadı canım aynı yerinde duruyor :26: Bu arada hoşgeldin.

Neşeli canım çok geçmiş olsun.. Bu mübarek Cuma günü ve mübarek ay hürmetine Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin.
bende pazartesi tekrar gidicem doktora.

MİNİKLER canım benim pozitif olmana çok sevindim. İnşallah bu şekilde çarçabul atlatırsın bu dönemi ve devamında yeniden Rabbimin izniyle bekletmeden yeniden gelir.

Son düzenleme:
günaydın kızlar hayırlı cumalar ols

NEŞELİ dualarım seninle canım inşallah doktor yanılmıştır kendini üzme

MİNİKLER canım seni iyi gördüğüme sevindim. bak bende bu ay ağustos 20 de anne olacaktım ama bebişim seninki gibi oldu kalbini göremedik rabbim büyük şimdi gene hamişim ve dün kalbini gördük allahım bir kapıyı kapatır diğerini açar hiç üzülme allah sana ve eşine sağlık versin cümlemizi mutlu etsin inşallah

benimde sadece eşim annem bide kızkardeşim biliyor onlarada tembihledim kimseye söylemeyin diye bayramda kısmet olursa söylemeyi düşünüyorum artık

pollyannaa seninde kızına tanm doğum günü hediyesi olacak kardeşi ne güzel

benimde kız kardeşimle aram tam 2.5 yaş o kadar iyi anlaşıyoruzki maşallah arkadaş gibiyiz. tabi bende küçükken o doğduğunda kıskançlıklar yapmışım anlatıyolar ama olacak artık o kadar tabi ilginin başka yöne kayması o yaşta pek kabullenilir olmasa gerek

Allah izin verirse benimkilerin arasıda 2,5 yaş olucak teyzesi:))
ilerde elimizden geldiği kadar yine ilgiyi kızımda tutmaya çalışıcaz. hiç değilse kardeşini iyice benimseyene kadar. Bakalım Allah yardımcımız olsun

güzel anneler ve bebişleri günaydınnnnnnnnnnnnnnn..bizde yeni kalktık birazdan bebişlerimle kahvaltı edicez.

Oy oy oy yesin o bebişleri teyzeleri:))) Çilekcim yaa senin göbüşte çıkmıştır erkenden dimi:) ne tatlıdır şimdi.. diğer topiğe şöööyle bi foto eklesende görsek ne iyi olur

Oy oy oy yesin o bebişleri teyzeleri:))) Çilekcim yaa senin göbüşte çıkmıştır erkenden dimi:) ne tatlıdır şimdi.. diğer topiğe şöööyle bi foto eklesende görsek ne iyi olur

canım ekledim ben foto 5. sayfada. evet çıktı birazı benim göbişim ama karnım çıktı farkediyorum bunu.

Son düzenleme:

Deniz Derya bebişinin kalp atıslarını duyduguna cok sevındımaynı gun oldugu ıcın sureklı senı takıp ediyorum dıyebılrım. Ben bıraz erken gormustum yaa ogunden berı doktora gıtmedım henuz haftaya carsamba cagırdı 10 agustosda. senden tahlıl ıstedı mı yaada bırdahakı kontrolun ne zaman? aynı sat olmasına ragmen farklı gıdıyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…