- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #2.861
minikler eğer okuyorsan ben de doruk yıldırımda gizem yıldım ı tavsiye ederim benim doktorum çok uzmandır
kızlar sabah erkenden kalkıp bursaya gittik dorukta hatice taşlı diye bi dk müsaitmiş ona muayne oldum aklımızda orda kürtaj olmak vardı ama allahım günah yazmasın ama çok soğuk ve suratsız geldi kadın bana ama kadında beklemenin faydası yok doktorunuz doğru söylemiş deyince eşime dedim dönelim bizim doktorumuz en azından güleryüzlü ve açıklayıcı pozitif biri ve öğleden sonra hastaneye yatış verdi
iyiyim canım şimdi daha iyiyim misafirlerim vardı komşular geçmiş olsuna geldi saolsunlar sonrada elektirkler gitti bi türlü yazamadım.. korku ve üzüntülü bir gündü ama daha iyiyim şimdi kendimi çok şanslı hissediyorum hem eşim hem komşularım hem de sizler.. inanın kaç sayfa konuştuysanız hepsini okudum isimler harika ve artık sizi de üzmek istemiyorum biraz zaman geçsin hastane maceramı anlatacam size türk filmi gibiydi :) sulu göz dolandım hep ama şimdi halim aklıma geldikçe gülümsüyorum :)
2012 mart annesi olamıyorum ama bakalım ben hangi ayın annesi olucam.. siz de o zaman tecrübeli olacaksınız ve ben de sizden faydalanacam..
ha buarada bugün doya doya sevdiğim şeylerden yiyebildim :) hatta eşimin bir aydır üzerine sinen pis kokusu da gitti :)
sizleri çooooookkkk seviyorum.. buarada eşim deliriyor sizinle ne paylaşıyorum diye meraktanben de okumasına izin vermiyorum burası kadınlar kulübü diyorum.. çok kıskanıyo çooookk :)
maşallah sana bugün bende kötüydüm acile gittik 1 saat oldu geleli
başka dk gittim mecbur benim dk bugün yok diye neyse kanamam oldu az bişey(
bu dk bebeği göremediğini ve 3-4gün bekle sonuç çıkmazsa kürtaj dedi
ama eşim yarın kendi dk una git o görüp bu nasıl görmüyor diye çok ağladım ama şuan iyi sayılırım
inşallah o salak dk yanılmıştır,zaten ne sorduysam öküz gibi sratıma baktı ama dediğinde haklıysa bende mart annesi olamayacam belim ve sağ tarafım çok ağrıyor ve yeniden progestan kullanacam.
canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sen hemen hamile kalırsın ve bebişin seni bırakmaz sıkı sıkı tutunur....AMİNNNNNNNNNNNNN.....hepiniz için çok dua ediyorum Allah ım kimseyi evlat acısıyla sınamasın çok zor((
Canım benim bugün 9 haftam bitiyo Allahın izniyle daha Annem ve kardeşimden başka ailelerden kimse bilmiyo. haftaya kızımın doğum gününde söyliycez kısmet olursakızlar birşeyi merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim. hamileliğinizi öğrendiğinizde çevrenize ne zaman söylediniz yoksa söylemedinizmi bekliyormusunuz? ben çevreme pek söylemedim açıkcası kayınvaldeme söledm onunda ağzında pek bakla ıslanmıyo. herkese hemen duyurmasınıda istemiyorum. nazar olabilir diye. sizce doğrumu düşünüyorum?
Merhaba, bizim sayfamız taşınmadı canım aynı yerinde duruyor :26: Bu arada hoşgeldin.günaydın arkadaşlar sayfa taşınmış ancak bulabildim. güzel bir gün geçiririz inşallah.
pollyannaa seninde kızına tanm doğum günü hediyesi olacak kardeşi ne güzel
benimde kız kardeşimle aram tam 2.5 yaş o kadar iyi anlaşıyoruzki maşallah arkadaş gibiyiz. tabi bende küçükken o doğduğunda kıskançlıklar yapmışım anlatıyolar ama olacak artık o kadar tabi ilginin başka yöne kayması o yaşta pek kabullenilir olmasa gerek
güzel anneler ve bebişleri günaydınnnnnnnnnnnnnnn..bizde yeni kalktık birazdan bebişlerimle kahvaltı edicez.
Oy oy oy yesin o bebişleri teyzeleri:))) Çilekcim yaa senin göbüşte çıkmıştır erkenden dimi:) ne tatlıdır şimdi.. diğer topiğe şöööyle bi foto eklesende görsek ne iyi olur
günaydın kızlar hayırlı cumalar ols
NEŞELİ dualarım seninle canım inşallah doktor yanılmıştır kendini üzme
MİNİKLER canım seni iyi gördüğüme sevindim. bak bende bu ay ağustos 20 de anne olacaktım ama bebişim seninki gibi oldu kalbini göremedik rabbim büyük şimdi gene hamişim ve dün kalbini gördük allahım bir kapıyı kapatır diğerini açar hiç üzülme allah sana ve eşine sağlık versin cümlemizi mutlu etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?