- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #2.841
maşallah canım. Rabbim daha nice uzun yılları beraber geçirmeyi nasip etsin...
iyi geceler kızlar nasılsınızz
napalımm yaa koçişimi bekliyrum ve bol kalorsi olan tatlıları tüketmekle meşgulüm
zor durumdayım yani birinin elimdekileri alması lazım
ohhh afiyet bal şeker olsun yarasın bebişee benimde kociş yok bu gece yalnızım oğluşumda mışıl mışıl uyuyor
cnm cok geçmiş olsun rabbim sana sabırlar versin......bende bursada oturuyorum benim dr ahmet yılmaz medical parkta cok iyi bir dr ona bir görünmeni tavsiye ederim ....ayrıca dualarım seninle umarım dr yanlışlık yapmıştır ve bebğin seni yinede bırakmaz...ahmet bey cok iyi bir dr sana direk ne olacağını söyler....tekrar tekrar sana metanet diliyorum iyigeceler...
günaydın kızlar
bayramdan sonra artık cinsiyetler de belli olmaya başlar kızlar..
Minikler canım nasılsın iyimsin... çevrim içi gördüm senii
minikler eğer okuyorsan ben de doruk yıldırımda gizem yıldım ı tavsiye ederim benim doktorum çok uzmandır
kızlar sabah erkenden kalkıp bursaya gittik dorukta hatice taşlı diye bi dk müsaitmiş ona muayne oldum aklımızda orda kürtaj olmak vardı ama allahım günah yazmasın ama çok soğuk ve suratsız geldi kadın bana ama kadında beklemenin faydası yok doktorunuz doğru söylemiş deyince eşime dedim dönelim bizim doktorumuz en azından güleryüzlü ve açıklayıcı pozitif biri ve öğleden sonra hastaneye yatış verdi
iyiyim canım şimdi daha iyiyim misafirlerim vardı komşular geçmiş olsuna geldi saolsunlar sonrada elektirkler gitti bi türlü yazamadım.. korku ve üzüntülü bir gündü ama daha iyiyim şimdi kendimi çok şanslı hissediyorum hem eşim hem komşularım hem de sizler.. inanın kaç sayfa konuştuysanız hepsini okudum isimler harika ve artık sizi de üzmek istemiyorum biraz zaman geçsin hastane maceramı anlatacam size türk filmi gibiydi :) sulu göz dolandım hep ama şimdi halim aklıma geldikçe gülümsüyorum :)
2012 mart annesi olamıyorum ama bakalım ben hangi ayın annesi olucam.. siz de o zaman tecrübeli olacaksınız ve ben de sizden faydalanacam..
ha buarada bugün doya doya sevdiğim şeylerden yiyebildim :) hatta eşimin bir aydır üzerine sinen pis kokusu da gitti :)
sizleri çooooookkkk seviyorum.. buarada eşim deliriyor sizinle ne paylaşıyorum diye meraktanben de okumasına izin vermiyorum burası kadınlar kulübü diyorum.. çok kıskanıyo çooookk :)
maşallah sana bugün bende kötüydüm acile gittik 1 saat oldu geleli
başka dk gittim mecbur benim dk bugün yok diye neyse kanamam oldu az bişey(
bu dk bebeği göremediğini ve 3-4gün bekle sonuç çıkmazsa kürtaj dedi
ama eşim yarın kendi dk una git o görüp bu nasıl görmüyor diye çok ağladım ama şuan iyi sayılırım
inşallah o salak dk yanılmıştır,zaten ne sorduysam öküz gibi sratıma baktı ama dediğinde haklıysa bende mart annesi olamayacam belim ve sağ tarafım çok ağrıyor ve yeniden progestan kullanacam.
canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sen hemen hamile kalırsın ve bebişin seni bırakmaz sıkı sıkı tutunur....AMİNNNNNNNNNNNNN.....hepiniz için çok dua ediyorum Allah ım kimseyi evlat acısıyla sınamasın çok zor((
canım burdaki doktorum daha iyiydi evet ama doruktaki cihaz çok daha iyiydi :) biz ilk defa bebek oluşumunu orda net olarak gördük.. demek istediğim belki gittiğin doktorun cihazı da ii değildir.. bu akşam komşularım vardı birisi 6 yıl uğraşmış bebek sahibi olmak için biraz maceralarını anlattı doktorun moralin desteğin ne kadar önemli olduğunu söyledi çok paralar harcamış ama az ücreti olan bir doktorun tedavisinden sonra şimdi 3 yaşında kızı var allah bağışlasın ve allahım tez zamanda bizimde kucağımızı bebişimizle doldursun inşallah.. sen en iyisi yarın doktorunu bir ziyaret et ve bizide neşelendir olur mumaşallah sana bugün bende kötüydüm acile gittik 1 saat oldu geleli
ama eşim yarın kendi dk una git o görüp bu nasıl görmüyor diye çok ağladım ama şuan iyi sayılırım
inşallah o salak dk yanılmıştır,zaten ne sorduysam öküz gibi sratıma baktı ama dediğinde haklıysa bende mart annesi olamayacam belim ve sağ tarafım çok ağrıyor ve yeniden progestan kullanacam.
canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sen hemen hamile kalırsın ve bebişin seni bırakmaz sıkı sıkı tutunur....AMİNNNNNNNNNNNNN.....hepiniz için çok dua ediyorum Allah ım kimseyi evlat acısıyla sınamasın çok zor((
canım burdaki doktorum daha iyiydi evet ama doruktaki cihaz çok daha iyiydi :) biz ilk defa bebek oluşumunu orda net olarak gördük.. demek istediğim belki gittiğin doktorun cihazı da ii değildir.. bu akşam komşularım vardı birisi 6 yıl uğraşmış bebek sahibi olmak için biraz maceralarını anlattı doktorun moralin desteğin ne kadar önemli olduğunu söyledi çok paralar harcamış ama az ücreti olan bir doktorun tedavisinden sonra şimdi 3 yaşında kızı var allah bağışlasın ve allahım tez zamanda bizimde kucağımızı bebişimizle doldursun inşallah.. sen en iyisi yarın doktorunu bir ziyaret et ve bizide neşelendir olur mu
buarada canım ya ben seni hep neşeli biri olarak canlandırıyorum aklımda hatta pollyanaayı hayata pozitif bakan biri olarak limonlu keki tam bi kek canavarı olarak :) anneyimben eşimin zümresi sanırım :) sreetpit anlamı ne bilmiyorum ama yol ile ilgili sanırım ve aklımda güçlü dik duran bir bayan canlanıyo umutluyum daha duygusal biriymiş gibi geliyor şuan aklıma gelen bunlar ama her nicke baktığımda aklımda bişiler canlanıyo o kişi hakkında tabi yazıştıkça da şekilleniyo
buarada ben miniklerim sizin aklınızda ne çağrıştırıyorum onu da merak ettim biraz bu konu üzerinde konuşalım da yüzlerimizde tebessümler oluşsun istedim
maşallah sana bugün bende kötüydüm acile gittik 1 saat oldu geleli
canım çok geçmiş olsun inan her dr. güvenmemek lazım hemen o kadar kolay onlar için kürtaj olacaksın demesi kendi dr. git mutlaka kötü düşünme inş. güzel olacak herşey bebişin sımsıkı tutunacak sana dualarımız senle canımmaşallah sana bugün bende kötüydüm acile gittik 1 saat oldu geleli
canım burdaki doktorum daha iyiydi evet ama doruktaki cihaz çok daha iyiydi :) biz ilk defa bebek oluşumunu orda net olarak gördük.. demek istediğim belki gittiğin doktorun cihazı da ii değildir.. bu akşam komşularım vardı birisi 6 yıl uğraşmış bebek sahibi olmak için biraz maceralarını anlattı doktorun moralin desteğin ne kadar önemli olduğunu söyledi çok paralar harcamış ama az ücreti olan bir doktorun tedavisinden sonra şimdi 3 yaşında kızı var allah bağışlasın ve allahım tez zamanda bizimde kucağımızı bebişimizle doldursun inşallah.. sen en iyisi yarın doktorunu bir ziyaret et ve bizide neşelendir olur mu
buarada canım ya ben seni hep neşeli biri olarak canlandırıyorum aklımda hatta pollyanaayı hayata pozitif bakan biri olarak limonlu keki tam bi kek canavarı olarak :) anneyimben eşimin zümresi sanırım :) sreetpit anlamı ne bilmiyorum ama yol ile ilgili sanırım ve aklımda güçlü dik duran bir bayan canlanıyo umutluyum daha duygusal biriymiş gibi geliyor şuan aklıma gelen bunlar ama her nicke baktığımda aklımda bişiler canlanıyo o kişi hakkında tabi yazıştıkça da şekilleniyo
buarada ben miniklerim sizin aklınızda ne çağrıştırıyorum onu da merak ettim biraz bu konu üzerinde konuşalım da yüzlerimizde tebessümler oluşsun istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?