2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam Hanımlar
burdaki başlığı geç farketmişim. Mart annesi olucam kısmetse bende inşallah.. 8 haftalık hamileyim. Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin.

Son düzenleme:

günaydın kızlar

bayramdan sonra artık cinsiyetler de belli olmaya başlar kızlar..

minikler eğer okuyorsan ben de doruk yıldırımda gizem yıldım ı tavsiye ederim benim doktorum çok uzmandır
kızlar sabah erkenden kalkıp bursaya gittik dorukta hatice taşlı diye bi dk müsaitmiş ona muayne oldum aklımızda orda kürtaj olmak vardı ama allahım günah yazmasın ama çok soğuk ve suratsız geldi kadın bana ama kadında beklemenin faydası yok doktorunuz doğru söylemiş deyince eşime dedim dönelim bizim doktorumuz en azından güleryüzlü ve açıklayıcı pozitif biri ve öğleden sonra hastaneye yatış verdi

Minikler canım nasılsın iyimsin... çevrim içi gördüm senii

iyiyim canım şimdi daha iyiyim misafirlerim vardı komşular geçmiş olsuna geldi saolsunlar sonrada elektirkler gitti bi türlü yazamadım.. korku ve üzüntülü bir gündü ama daha iyiyim şimdi kendimi çok şanslı hissediyorum hem eşim hem komşularım hem de sizler.. inanın kaç sayfa konuştuysanız hepsini okudum isimler harika ve artık sizi de üzmek istemiyorum biraz zaman geçsin hastane maceramı anlatacam size türk filmi gibiydi :) sulu göz dolandım hep ama şimdi halim aklıma geldikçe gülümsüyorum :)
2012 mart annesi olamıyorum ama bakalım ben hangi ayın annesi olucam.. siz de o zaman tecrübeli olacaksınız ve ben de sizden faydalanacam..
ha buarada bugün doya doya sevdiğim şeylerden yiyebildim :) hatta eşimin bir aydır üzerine sinen pis kokusu da gitti :)
sizleri çooooookkkk seviyorum.. buarada eşim deliriyor sizinle ne paylaşıyorum diye meraktan ben de okumasına izin vermiyorum burası kadınlar kulübü diyorum.. çok kıskanıyo çooookk :)

ii geceler bayanlar. misafirlerim gitti. herifim ve bücürüm uyudu. ben de 2. bebeğe ilk çocuğun verdiği tepkileri falan araştırıyorum. neler yapmam lazım falan. hamilelik konusunda bilgilerim daha taze nasılsa, 9 ayımı oğlumun psikolajisi için harcayacağım.

maşallah sana bugün bende kötüydüm acile gittik 1 saat oldu geleli
başka dk gittim mecbur benim dk bugün yok diye neyse kanamam oldu az bişey(
bu dk bebeği göremediğini ve 3-4gün bekle sonuç çıkmazsa kürtaj dedi
ama eşim yarın kendi dk una git o görüp bu nasıl görmüyor diye çok ağladım ama şuan iyi sayılırım
inşallah o salak dk yanılmıştır,zaten ne sorduysam öküz gibi sratıma baktı ama dediğinde haklıysa bende mart annesi olamayacam belim ve sağ tarafım çok ağrıyor ve yeniden progestan kullanacam.

canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sen hemen hamile kalırsın ve bebişin seni bırakmaz sıkı sıkı tutunur....AMİNNNNNNNNNNNNN.....hepiniz için çok dua ediyorum Allah ım kimseyi evlat acısıyla sınamasın çok zor((

geçmiş olsun neşeli
dinlenmeye bak diyeceğim ama bir evladın daha var şuan kendini üzme sadece ağlama bazı drlar böyle insanın yüreğine indirir gibi konuşmalar yapıyor maalesefki inşaallah dediği gibi değildir canım bence hemen yarın kendi druna gidersin bu arada aşırı bir kanaman olmamıştı değil mi ?
inşaallah herşey yolundadır sadece bol dua et rabbim evladını sana bağışlasın
dediğine katılıyorum allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın

canım burdaki doktorum daha iyiydi evet ama doruktaki cihaz çok daha iyiydi :) biz ilk defa bebek oluşumunu orda net olarak gördük.. demek istediğim belki gittiğin doktorun cihazı da ii değildir.. bu akşam komşularım vardı birisi 6 yıl uğraşmış bebek sahibi olmak için biraz maceralarını anlattı doktorun moralin desteğin ne kadar önemli olduğunu söyledi çok paralar harcamış ama az ücreti olan bir doktorun tedavisinden sonra şimdi 3 yaşında kızı var allah bağışlasın ve allahım tez zamanda bizimde kucağımızı bebişimizle doldursun inşallah.. sen en iyisi yarın doktorunu bir ziyaret et ve bizide neşelendir olur mu

buarada canım ya ben seni hep neşeli biri olarak canlandırıyorum aklımda hatta pollyanaayı hayata pozitif bakan biri olarak limonlu keki tam bi kek canavarı olarak :) anneyimben eşimin zümresi sanırım :) sreetpit anlamı ne bilmiyorum ama yol ile ilgili sanırım ve aklımda güçlü dik duran bir bayan canlanıyo umutluyum daha duygusal biriymiş gibi geliyor şuan aklıma gelen bunlar ama her nicke baktığımda aklımda bişiler canlanıyo o kişi hakkında tabi yazıştıkça da şekilleniyo
buarada ben miniklerim sizin aklınızda ne çağrıştırıyorum onu da merak ettim biraz bu konu üzerinde konuşalım da yüzlerimizde tebessümler oluşsun istedim

yazgülüm canım mesaj sayısı nedeniyle özelden cvp yazamadım ama burdan okuyacağını düşündüm.. çok teşekkür ederim cnm öyle güzel ifade etmişsinki sanki kendi kendime yazdığım bi mesaj olmuş.. 100 mesaj sayım olunca sana özel yazacam

Günaydın kızlar.

Minikler daha yeni gördüm güçlü olmaya çalış sen ve eşin sağlıklısınız buna şükret, bu sıkıntılı günlerden sonra sağlıklı bir bebeğe kavuşursunuz inş canım.

Son düzenleme:
Benim küçük atom karıncadan fazla bakamıyorum herkes iyidir inşallah.Ben hala yüzüstü yatıyorum kısa zaman sonra istesemde yatamıycam ilk hamileliğimde en çok özlem duyduğum şeylerden biriydi yüzüstü uyumak ilk bebeğimde daha öğrenir öğrenmez eşim herkese söylemişti.Bunda söylemek istemedim ama kendi annemlere söylemem gerekti eşimde görümceme ve kayınpedere söyledi geçende.Bana kalsa cinsiyete kadar söylemezdim kimseye bundan sonra duyulur artık

Miniklerden şirinler geliyor benim aklıma:) Şirine gibi birisi olmalısın:) Tatlı, güzel, iyi kalpli:)

Ay canım ya üzme sakın kendini. Kendi doktoruna git mutlaka en yakın zamanda, böyle mal insanlar da başımıza doktor oluyorlar ya, sinir oluyorum. Onun işi insanları aydınlatmak böyle önemli zamanlarda, 2 kelime etmeye üşeniyorlar. Sevmiyorlarsa yapmasınlar bu işi, bizi de sinirlendirmesinler.

Sen içini ferah tut canım ve bol bol dinlenmeye bak.

canım çok geçmiş olsun inan her dr. güvenmemek lazım hemen o kadar kolay onlar için kürtaj olacaksın demesi kendi dr. git mutlaka kötü düşünme inş. güzel olacak herşey bebişin sımsıkı tutunacak sana dualarımız senle canım

canım daha iyi ve güçlü buldum seni yazdıklarından evlat hasretinin ne demek oldugunu ben çok iyi bilirim 8 yıl bekledim hiç sorunumuz yokken ama bak Allahım verdi işte şuna eminimki bebişin en kısa zamanda gelecek ve sımsıkı tutunup bırakmayacak annesini hiç bir zaman kötü düşünme bundada vardır bir hayır inş. herşey güzel olur senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…