- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #29.221
Canım aman dışarı çıkarken dikkat et.. Kitabın fiyatına kargo dahil mümkünse internetten sipariş ver hiç dışarı çıkma...
Bi de arkadaşım getirdi bi kitap bende onu bitirmeye çalışıyorum, sonra yeni aldığım kitaba geçicem.. o da bebek beslenmesi, iş bankası yayınları..
Ama amaaaaa yuruyus olsun dıyeee cıkayım dedım sırf zorumdn yanı:)))) 77 kılo basıorum kızımm 30. hafta ALLAH kısmet ederse 10 haftamz daha var norml dogm dusunuorum bu durumda hergn yurusem anca keser benı:)))) aslnda once kapalı yere gıdeym dedım avm sonra dedım ne alakası var bebısım kapama kendını bas ın asaya kıtap evıne:))) kararımıda degstrdm havada souk aslında ama mıskınlk edersm evde kalırım en ıyısımıııı jet gıbı gıdıp gelmek:))) bende sabıha paktunanın kıtaplrını okuorum ama bu dedgn kıtap ılgılımı cektı gıdıp alayımda okuyayım madem:))))
O zaman çoook dikkatli yürü.. Aslında ne kadar havadar olmasada en iyisi AVM içinde yürümek hem kar buz yok hem sıcak hasta olmassın... Bu havalar yürüyüşe hiç uygun değil dikkat et olur mu.. Sağlıkla git gel inşallah canım
Günaydınlar herkese,kahvaltımızı yaptık evi biraz toparladık geldikk.
Çok üzüldüm gamzecim inşallah bebiş sağlıkla gelir ,artık 30.haftalara geldiğimiz için bebişler gelişimini baya baya tamamlamış oluyorlar Allah yardımcınız olsun iyi haberlerini bekliyoruz.
Aaaa bugün bizim 30.haftamız olması lazım du bi bakim :44:
ben çıkıyorum kızlar doktora gidiyoruz kızım bakalım ne alemde gamzedende iyi haberler alırım inşallah
http://bebekvecocuk.milliyet.com.tr...012/1295089/default.htm?ref=milliyet_anasayfa
Kızlar bugün ikinci kez okuyorum kundaklama ile ilgili yazıyı sizinlede paylaşayım dedim
kızlar günaydınnn şimdi gamze mesaj attı linki malkoç olan malesef suyu tamamen bitmiş hastaneye yatırıcaklar şimdi eğer düzelmezse alıcaklarmış bebeği hepinizden dua bekliyormuş benimde bugün aynı doktorda randevum var yanına gidicem size tekrar mesaj atarım umarım düzelir
kızlar günaydınnn şimdi gamze mesaj attı linki malkoç olan malesef suyu tamamen bitmiş hastaneye yatırıcaklar şimdi eğer düzelmezse alıcaklarmış bebeği hepinizden dua bekliyormuş benimde bugün aynı doktorda randevum var yanına gidicem size tekrar mesaj atarım umarım düzelir
merhabalar bende 2012 mart annesi olacağm ama pek giremiyorum çalıştığım için.cumadan sonra inş düzenli giricem:) benim doğum tarihim 30 mart şuan 30. hafta içindeyim ve bir oğluşum olucak şuan beni tekmeleyen:)ben biraz geç kaldım ama kaç haftalıksınız ve kaç kilo aldınız.ben şimdiye kadar 6 kg aldım bakalım bundan sonra ne olacak:)ya birde arkadaşlar neler aldınız bebişlerinize.çantaya neler koyacam bilemiyorum:)
Günaydınlar herkese,kahvaltımızı yaptık evi biraz toparladık geldikk.
Çok üzüldüm gamzecim inşallah bebiş sağlıkla gelir ,artık 30.haftalara geldiğimiz için bebişler gelişimini baya baya tamamlamış oluyorlar Allah yardımcınız olsun iyi haberlerini bekliyoruz.
Aaaa bugün bizim 30.haftamız olması lazım du bi bakim :44:
Herkese selam,
Dn baya ateşlenmiştim, ve en son dayanamayıp teyzemi aradım, kendisi ebe hemşire, oda buradaki arkadaşlarm gibi parol iç dedi, ki eşimde zaten nöbetçi ezcaneye çoktan gitmişti, Teyzem bir tane iç yat, sabah kalktığında yine ateşin olursa doktora git, ama kalktığında ateşin olmazsa geçici enfeksiyondur, hamilelikte ara ara olur gitmene gerek yok dedi... Çok şükür sabah 6dan beri ara ara ölçüyorum 36.4 çıkıyor.... Çok şükür iyiyim, gecenin bir yarısı buradan arkadaşlarımızı telaşlandırdım, hakkınızı helal edin...
Neyse en geçmişi okuyayım
Herkese selam,
Dn baya ateşlenmiştim, ve en son dayanamayıp teyzemi aradım, kendisi ebe hemşire, oda buradaki arkadaşlarm gibi parol iç dedi, ki eşimde zaten nöbetçi ezcaneye çoktan gitmişti, Teyzem bir tane iç yat, sabah kalktığında yine ateşin olursa doktora git, ama kalktığında ateşin olmazsa geçici enfeksiyondur, hamilelikte ara ara olur gitmene gerek yok dedi... Çok şükür sabah 6dan beri ara ara ölçüyorum 36.4 çıkıyor.... Çok şükür iyiyim, gecenin bir yarısı buradan arkadaşlarımızı telaşlandırdım, hakkınızı helal edin...
Neyse en geçmişi okuyayım
selam kızlar hepinize...
geçmişi okuyup geldim,malkoç hastanedeymiş..Allah yardımcısı olsun inşallah...bebeği ve kendi için ne hayırlı olacaksa inşallah o olsun..
canım sen Yozgatta mı oturuyorsun ? ben de memleket olarak yozgatlıyım görünce sasırdım birden.
masiva canımm cok geçmiş olsun sonunda düştü ateşin demek Allah baska rahatsızlık vermesin.
Gamzenin Allah yardımcısı olsun sok oldum hiç beklemedigim bi haberdi. Allah ın izni ile hersey yoluna grer suan yapabilecegmz tek sey dua etmek. Gamzeden haber alan söylesin nolurrr.
Dün eşimle bana eşortman bakmaya gidelim dedik. yarı yoldan döndük. yürüyemedim...
çok ağırlaştım artık. yani kilo bakımından değil ama yürümekte çok zorlanıyorum... vajinam çok ağrıyor... vajina dudağı şişliğinden konuşulmuş dün o bendede var. sanki bebeğin bütün ağırlığını orada taşıyorum... ayakta kalmam çok zorlaştı... son ayımıza girdik. çok az zaman kaldı... inşallah sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza...
Yarın annem katarakt ameliyatı olacak... yarın giremeyebilirim... yada bir kaç gün...
Cuma günü randevumuz var. sabırsızlıkla bekliyorum o günü...
Bebeğimin tekmeleri artık yok. yeri okadar daraldıki kıpır kıpır oynamasını hissediyorum sadece... göbeğim gümbür gümbür inip çıkıyor...
bizden bu kadarlık...
canım sen Yozgatta mı oturuyorsun ? ben de memleket olarak yozgatlıyım görünce sasırdım birden.
QUOTE]
evet canım ben yozgatta oturuyorum ve yozgatlıyım..demek hemşeriyizama sen burda oturmuyorsun anladığım kadarıyla
Dün eşimle bana eşortman bakmaya gidelim dedik. yarı yoldan döndük. yürüyemedim...
çok ağırlaştım artık. yani kilo bakımından değil ama yürümekte çok zorlanıyorum... vajinam çok ağrıyor... vajina dudağı şişliğinden konuşulmuş dün o bendede var. sanki bebeğin bütün ağırlığını orada taşıyorum... ayakta kalmam çok zorlaştı... son ayımıza girdik. çok az zaman kaldı... inşallah sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza...
Yarın annem katarakt ameliyatı olacak... yarın giremeyebilirim... yada bir kaç gün...
Cuma günü randevumuz var. sabırsızlıkla bekliyorum o günü...
Bebeğimin tekmeleri artık yok. yeri okadar daraldıki kıpır kıpır oynamasını hissediyorum sadece... göbeğim gümbür gümbür inip çıkıyor...
bizden bu kadarlık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?