2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ama amaaaaa yuruyus olsun dıyeee cıkayım dedım sırf zorumdn yanı:)))) 77 kılo basıorum kızımm 30. hafta ALLAH kısmet ederse 10 haftamz daha var norml dogm dusunuorum bu durumda hergn yurusem anca keser benı:)))) aslnda once kapalı yere gıdeym dedım avm sonra dedım ne alakası var bebısım kapama kendını bas ın asaya kıtap evıne:))) kararımıda degstrdm havada souk aslında ama mıskınlk edersm evde kalırım en ıyısımıııı jet gıbı gıdıp gelmek:))) bende sabıha paktunanın kıtaplrını okuorum ama bu dedgn kıtap ılgılımı cektı gıdıp alayımda okuyayım madem:))))

O zaman çoook dikkatli yürü.. Aslında ne kadar havadar olmasada en iyisi AVM içinde yürümek hem kar buz yok hem sıcak hasta olmassın... Bu havalar yürüyüşe hiç uygun değil dikkat et olur mu.. Sağlıkla git gel inşallah canım

Korkutma benı yaaaa zatn delı dana gıbı yuruorum yavs yururum artıkn:)) Ya avm mıdemı bulandırıo cok havasız ankaranın soguyla kıyaslama buryı bız souk dıosak orası buzludur ıste ordn hespla:))))

merhabalar bende 2012 mart annesi olacağm ama pek giremiyorum çalıştığım için.cumadan sonra inş düzenli giricem:) benim doğum tarihim 30 mart şuan 30. hafta içindeyim ve bir oğluşum olucak şuan beni tekmeleyen:)ben biraz geç kaldım ama kaç haftalıksınız ve kaç kilo aldınız.ben şimdiye kadar 6 kg aldım bakalım bundan sonra ne olacak:)ya birde arkadaşlar neler aldınız bebişlerinize.çantaya neler koyacam bilemiyorum:)

Canım tebrikler seninde 30.hafta oldu:))))

Günaydın herkese... kahvaltı ve ev temizliğimiz bitti...

biraz geçmişe bakalım...

Saful canım cicileriniz çok güzel güle güle kullansın inş.
Işılcım ellerine sağlık çok güzel olmuş bayıldım
Gayem geçmiş olsun inş.herşey yoluna girer zamanında alırsın bebişini kucağına....
Gamzecim dualarımız seninle....

http://bebekvecocuk.milliyet.com.tr...012/1295089/default.htm?ref=milliyet_anasayfa

Kızlar bugün ikinci kez okuyorum kundaklama ile ilgili yazıyı sizinlede paylaşayım dedim

canım evet gerçekten artık bunu üstüne basa basa söylüyor uzmanlar...
ben kundaklamıyacağım sadece penye battaniye ile üşümesin diye saracağım. o da havalar ısınana kadar...

Ay canım Allah yardımcısı olsun... dualarımız onunla. içimden kötü birşey geçmiyor... Onunla sat tarihlerimiz aynı gün. Tatlı kızı erken gelmek istedi demekki... yani şuan 34. haftasında gamze... Allahın izniyle sağlıkla kucağına alacak bebeğini... bizden geçmiş olsun dileklerimizi iletirsin... sende randevundan hayırlı haberlerle gel canım...

Herkese selam,

Dn baya ateşlenmiştim, ve en son dayanamayıp teyzemi aradım, kendisi ebe hemşire, oda buradaki arkadaşlarm gibi parol iç dedi, ki eşimde zaten nöbetçi ezcaneye çoktan gitmişti, Teyzem bir tane iç yat, sabah kalktığında yine ateşin olursa doktora git, ama kalktığında ateşin olmazsa geçici enfeksiyondur, hamilelikte ara ara olur gitmene gerek yok dedi... Çok şükür sabah 6dan beri ara ara ölçüyorum 36.4 çıkıyor.... Çok şükür iyiyim, gecenin bir yarısı buradan arkadaşlarımızı telaşlandırdım, hakkınızı helal edin...

Neyse en geçmişi okuyayım

inşallah o da, bizler de bebeklerimize sağlıkla,kolaylıkla kavuşuruz.Allah kolaylıklar versin inşallah.

merhaba,sen de 30.haftaya gelmişsin bile,hayırlı olsun inşallah.ben 34.haftaya yeni girdim.165cm boyum,55kg ile başlamıştım,şuan 70im.15kg almama rağmen çok abartılı bi şişliğim yok.göbeğim çok büyük maşallah:)sen ne güzel az almışsın,kaç kg ile başlamıştın.

selam kızlar hepinize...
geçmişi okuyup geldim,malkoç hastanedeymiş..Allah yardımcısı olsun inşallah...bebeği ve kendi için ne hayırlı olacaksa inşallah o olsun..

gayecim canım seninde erken olma ihtimalin varmış..İnşallah sizin için de hayırlısı olsun..Rabbim sana ve yavruna sağlık sıhhat versin..şükür ki 32.ci haftalardasınız ve bebişlerin gelişimi iyi

canım evet 30.haftaya girdik bizde..inşallah darısı diğer haftalarımızı da görmeye

yozgat ta da ciddi kar yağışı var,ama hava yumuşak..biraz yürümeye korkuyorum o kadar..dün kar yağışına aldırmadan sinemaya gittik..çok iyi geldi..

inşallah güzel bir hafta olur hepimiz için..malkoç dan da güzel haberler gelsin inşallah

canım geçmiş olsun..iyi olmana sevindim..beslenmene ve dinlenmene dikkat et,ders çalışmak yormuş olabilir

canım geçmiş olsun atlattın demek... dün okumuştum yazını ama cevap yazamamıştım...
iyi olmana sevindim...

Dün eşimle bana eşortman bakmaya gidelim dedik. yarı yoldan döndük. yürüyemedim...
çok ağırlaştım artık. yani kilo bakımından değil ama yürümekte çok zorlanıyorum... vajinam çok ağrıyor... vajina dudağı şişliğinden konuşulmuş dün o bendede var. sanki bebeğin bütün ağırlığını orada taşıyorum... ayakta kalmam çok zorlaştı... son ayımıza girdik. çok az zaman kaldı... inşallah sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza...

Yarın annem katarakt ameliyatı olacak... yarın giremeyebilirim... yada bir kaç gün...

Cuma günü randevumuz var. sabırsızlıkla bekliyorum o günü...
Bebeğimin tekmeleri artık yok. yeri okadar daraldıki kıpır kıpır oynamasını hissediyorum sadece... göbeğim gümbür gümbür inip çıkıyor...

bizden bu kadarlık...

üzerimize bir ağırlık çöktü iyice
maşallah bebişine
Annene de geçmiş olsun canım..hayırlıca çabucak bitiversin ameliyatı

annene geçmiş olsun canım,inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur.
günde mutlaka 30-45 dakka kadar yürüyorum,ama dün farkettimki artık çok yavaş adımlar atıyorum ve çok çabuk yoruluyorum.wc sorunu da cabası :) evden çıkmadan önce gitsemde dışarda yine sıkıştırıyor.biz de pazartesi gitcez kontrole.bişey sorcam,senin bebiş dönmüşmüydü,benim son gitmemde çapraz gibi duruyordu,doktor henüz vakti var,döner bu dedi ama tedirginim yinede.normal doğum istiyorum hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…