- 10 Kasım 2011
- 159
- 54
- 48
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #29.261
herkese merhaba..
umarım herkes iyidir...
uzun bir aradan sonra nihayet yazabiliyorum..1 haftadır online olmama rağmen ancak ara ara okumaya fırsat bulabildim ancak.malum not işleri falan derken dönemi bitirdik.odamız kurulduu,anneannemiz gelip odayı bi güzel temizledi,dün ve bugün de kıyafetlerimizi yıkayıp ütüleyip yerleştirdik.halı,perde,avize işimiz kaldı bitek,o da tatile kaldı artık..bizde haberler böyle:))
slm kızlar moralim çok bozuk geçmişide okumadan yazıyorum herkes iyidir inşallah ben dün sabah kasık ağrım oldu demiştim akşama kadar bişey yoktu saat 9 da yine başladı acilen hastaneye gittik hemen alttan baktılar canım çok acıdımalesef 1 cm açılmam varmış sonra nst ye bağladılar kasılma çıkmadı zaten ortada dr yok almış başını gitmiş sonra geldi idrar tahlili istedi idrarda enfeksiyon çıktı ilaç yazdı eve gönderdi ben dr sordum açılma ne olacak ilerlermi dedim yatçaksın dedi hep dua ediyorum sizde dua edin erken doğum yapmak istemiyorummmm
Günaydın kızlarr... Herkese iyi haftalar... Ankara karlı ve buz gibi hatta gibisi fazla yerler buz... Mümkünse evden çıkmamakta fayda var :) Benim gibi çalışanlar da çok dikkatli olsun, Allah hepimizi ve bebişlerimizi korusun...
Keşke bizimkide geriden gelse ama önde gidiyo sıpa, ultrasonda bile sürekli bişiler yiyodu doktor da dedi ne buldu yine sürekli yiyo bişiyler dedi :)) Hiç bişey bulamazsa elini ayağını kemiriyo, çocuk aç tabi :))
kızlar günaydınnn şimdi gamze mesaj attı linki malkoç olan malesef suyu tamamen bitmiş hastaneye yatırıcaklar şimdi eğer düzelmezse alıcaklarmış bebeği hepinizden dua bekliyormuş benimde bugün aynı doktorda randevum var yanına gidicem size tekrar mesaj atarım umarım düzelir
Bende senin gibi düşünüyorum, annem diyor bizim zamanımızda hiç böyle şeyler yoktu, nasıl rahat ediyorsak öyle yatardık dedi.... bakıyorum o dönemin insanlarının çocuklarının hepside gayet sağlıklı ve hiçte zeka sorunları yok... tam tersiye yok şöyle yatacaktım, yok böyle yatacaktım diye stres oldukça, uyuyamadıkça bebeğim daha çok etkileniyor gibi geliyor bana...ki o zaman bu yatış şeklini düşünmekten kaburgalarıma ağrılar giriyor, uykum habire bölünüp duruyordu.... akşam yatarken tabiki tedbir amaçlı sola yatıyorum, ve yatarkende rabbim uyku hallerimde ki yatışımdan elimden gelen birey yok, sağa yada sırt üstü yatarsam bebeğim sana emanet diyorum, oh mis gibi de uykumu uyuyorum...valla bn sağa yatıyorum yanii..yapcak bişi yok..hep solda böle sırtım belim fln uyuşuyo rahat edemiyorum..bnce o kdrda taktığımız kdr bi sakıncası yoktur ya..eskiden nenelerimiz sağ solmu biliyolardı her trfa yatıyolardır bnce bişide olmamış..tıp geliştikçe hergün yeni bişi öğreniyoruz bunlarda bizi sıkıntıya sokuyo başka bişi değil..ilk insanların çocuklarıda sağlıklıydı bizimkilerde olcak inşallah
canım benim yaaa Rabbim yar ve yardımcısı olsun, ama ben inanıyorum ki Rabbimin izni ile, kimi belki erken kimi zamanında ama hepimiz birbirimize ettiğimiz dualarımızla bebeişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alacağız.... ALEV ONA DUALARIMIZIN KENDİSİYLE OLDUĞUNU SÖYLEkızlar günaydınnn şimdi gamze mesaj attı linki malkoç olan malesef suyu tamamen bitmiş hastaneye yatırıcaklar şimdi eğer düzelmezse alıcaklarmış bebeği hepinizden dua bekliyormuş benimde bugün aynı doktorda randevum var yanına gidicem size tekrar mesaj atarım umarım düzelir
sağol canım yaa, hakikaten ders çalışmaktan olabilir bak, ben okuldaykende sınav zamanı acayip stres olan biriydim, ağzımın içi hep yara olurdu... şimdi eşimin rahatlatmasıyla bu dönemi geçiriyorum, hayırlısıyla sınavları atlatsam, bebişimi kucağıma alsamcanım geçmiş olsun..iyi olmana sevindim..beslenmene ve dinlenmene dikkat et,ders çalışmak yormuş olabilir
tşk ederim, çok şükür atlattım, ama 39a kadar çıkınca insan endişeleniyor hakikaten, Rabbim hepimizi ve bebişlerimizi korusun
canım geçmiş olsun atlattın demek... dün okumuştum yazını ama cevap yazamamıştım...
iyi olmana sevindim...
canım ya dediğin gibi kilo alınmasa bile artık vücud ister istemez ağırlaşıyor,annen içinde çok geçmiş olsun, cuma günüde inşaAllah hayırlı haberlerle gelirsinDün eşimle bana eşortman bakmaya gidelim dedik. yarı yoldan döndük. yürüyemedim...
çok ağırlaştım artık. yani kilo bakımından değil ama yürümekte çok zorlanıyorum... vajinam çok ağrıyor... vajina dudağı şişliğinden konuşulmuş dün o bendede var. sanki bebeğin bütün ağırlığını orada taşıyorum... ayakta kalmam çok zorlaştı... son ayımıza girdik. çok az zaman kaldı... inşallah sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza...
Yarın annem katarakt ameliyatı olacak... yarın giremeyebilirim... yada bir kaç gün...
Cuma günü randevumuz var. sabırsızlıkla bekliyorum o günü...
Bebeğimin tekmeleri artık yok. yeri okadar daraldıki kıpır kıpır oynamasını hissediyorum sadece... göbeğim gümbür gümbür inip çıkıyor...
bizden bu kadarlık...
tşk ederim canım, çok şükür iiyiym şimdi, Rabbim kimseye rahatsızlık vermesinmasiva canımm cok geçmiş olsun sonunda düştü ateşin demek Allah baska rahatsızlık vermesin.
Gamzenin Allah yardımcısı olsun sok oldum hiç beklemedigim bi haberdi. Allah ın izni ile hersey yoluna grer suan yapabilecegmz tek sey dua etmek. Gamzeden haber alan söylesin nolurrr.
tşk ederimGeçmiş olsun canım...
çok güzel görünüyor,yanlış hatırlamıyorsam tamda senin sevdiğin renk (yeşil-turuncu)tonlarındaHastane çıkışımız halamız almış:))))
Eki Görüntüle 327431
Hastane çıkışımız halamız almış:))))
Eki Görüntüle 327431
evet canım ya sen burada paylaşınca aklıma geldi, tvde haberlerde de söylemişlerdi, vatandaşın haklarından haberdar olmadığını ve bazı hastanelerinde bunu suistimal edip, para aldıklarını, bu yüzden bu yazdıklarında tüm hastanelerin ücretsiz hizmet verdiğinden bahsetmişti...:44:Bende senin gibi düşünüyorum, annem diyor bizim zamanımızda hiç böyle şeyler yoktu, nasıl rahat ediyorsak öyle yatardık dedi.... bakıyorum o dönemin insanlarının çocuklarının hepside gayet sağlıklı ve hiçte zeka sorunları yok... tam tersiye yok şöyle yatacaktım, yok böyle yatacaktım diye stres oldukça, uyuyamadıkça bebeğim daha çok etkileniyor gibi geliyor bana...ki o zaman bu yatış şeklini düşünmekten kaburgalarıma ağrılar giriyor, uykum habire bölünüp duruyordu.... akşam yatarken tabiki tedbir amaçlı sola yatıyorum, ve yatarkende rabbim uyku hallerimde ki yatışımdan elimden gelen birey yok, sağa yada sırt üstü yatarsam bebeğim sana emanet diyorum, oh mis gibi de uykumu uyuyorum...
canım benim yaaa Rabbim yar ve yardımcısı olsun, ama ben inanıyorum ki Rabbimin izni ile, kimi belki erken kimi zamanında ama hepimiz birbirimize ettiğimiz dualarımızla bebeişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alacağız.... ALEV ONA DUALARIMIZIN KENDİSİYLE OLDUĞUNU SÖYLE
2. Yoğun Bakım Hizmetleri
3. Yanık Tedavisi Hizmetleri
4. Kanser Tedavisi (Radyoterapi, Kemoterapi, Radyo İzotop Tedavileri)
5. Yeni Doğana Verilen Sağlık Hizmetleri
6. Organ Doku ve Kök Hücre Nakilleri
7. Doğumsal Anomaliler İçin Yapılan Cerrahi İşlemlere Yönelik Sağlık Hizmetleri
8. Diyaliz Tedavileri
9. Kardiyovasküler Cerrahi İşlemleri”
gayecim geçmiş olsun öncelikle ben bu yazıyı internette okumuştum bir araştır istersen bu hizmetlerin hepsi bütün hastanelerde ücretsiz bir sor istersen hastaneyee
çok güzelmiş canım.. güle güle giysin oğluşun...
slm kızlar moralim çok bozuk geçmişide okumadan yazıyorum herkes iyidir inşallah ben dün sabah kasık ağrım oldu demiştim akşama kadar bişey yoktu saat 9 da yine başladı acilen hastaneye gittik hemen alttan baktılar canım çok acıdımalesef 1 cm açılmam varmış sonra nst ye bağladılar kasılma çıkmadı zaten ortada dr yok almış başını gitmiş sonra geldi idrar tahlili istedi idrarda enfeksiyon çıktı ilaç yazdı eve gönderdi ben dr sordum açılma ne olacak ilerlermi dedim yatçaksın dedi hep dua ediyorum sizde dua edin erken doğum yapmak istemiyorummmm
En son doktora gittiğimizde son adet tarihimden hesapladığım haftaya göre ultrasonda oğlum iki hafta önde çıktı.
Nasıl oluyor anlamadım.
Doğum iznini nasıl ayarlayacağım şimdi?
ohhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhh biz de girdik 30. haftamızaaaaaaaaaaaaa :)ama çizelgemiz olmadığından göremiyosunuz tabi, bana sölemek düştü bu durumda :)hep özeniyodum amannn çok güzelmiş 30 larda olmak, artık bebeğime daha yakın hissediyorum :)))
Sağol canım ben de çok bebeğndim akşam onlardaydık geç döndük tam araban inerken eşim ters tutmuş hepsi yere saçıldı çamur oldu gece 12 de onları yıkadım leke kalmasın diye nazarımız değdi heralde
canım ya dediğin gibi kilo alınmasa bile artık vücud ister istemez ağırlaşıyor,annen içinde çok geçmiş olsun, cuma günüde inşaAllah hayırlı haberlerle gelirsinbu arada bende haftaya alışverişe çıkacaktım, Ankarada, inşaAllah üstesinden gelebilirim....
kızlar günaydınnn şimdi gamze mesaj attı linki malkoç olan malesef suyu tamamen bitmiş hastaneye yatırıcaklar şimdi eğer düzelmezse alıcaklarmış bebeği hepinizden dua bekliyormuş benimde bugün aynı doktorda randevum var yanına gidicem size tekrar mesaj atarım umarım düzelir
canım gözün aydın... son 10 hafta.
canım dularım seninle... sen neler atlattın. dinleneceksin gerekirse kalkmayacaksın... geçmiş olsun...
erkeklerin eline bişey verilmez zaten... birde benim eşim çok paniktir. sen sancın gelirse bana yavaş yavaş söyle diyor... benim yerime o doğurur valla. gece bacak kramplarım tutunca bağırarak kalkıyorum ama o panik olmasın diye ayağım ayağım korkma diye bağırıyorum...
sağol canım teşekkür ederim... Alışverişte sana yardımcı biri olursa üstesinden gelirsin... eee uzun zamandır Ankarayı bekliyorsun. eksiklerinin hepsin al canım...
Sağol canım teşekkür ederim sizin cicilerde çok güzel bayıldım.Yazdım sabah görünce...
amin aklım durdu resmen bian okuyunca şok oldum tam gayenin mesajını okudum internette yazılan haberi arıyordum gamzeden mesaj geldi ne yapıcağımı şaşırdım valla rabbim bütün bebeklere sağlık versin önceee
sağol canım doğsada giydirsem çok heveslendim:))
Ayyy sağlıkla doğsunlarda minik minik o kıyafetleri giydirelim...Gece gece o kıyafetleri yıkarken bi garip oldum.Makineyede atamadım elimde yıkadım ufacıl yaa onlar bile büyük gelicek ilk doğduğunda hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?