2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Siz de öğretmensiniz galiba doğum iznini nasıl hesapladınız?
Kaçıncı haftadasınız?

Canım çok geçmiş olsun,inş.zamanında doğar bebişin sağlıkla kucağına alırsın....

bende yiyom yiyom kızım değil ben alıyom kilo 15 günde 3 kilo almışım doktor merak etme 2500 kg olcak dedi kedi yavrusu olcak kızım

rabbim yardımcısı olsun..inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alır..

Bende senin gibi düşünüyorum, annem diyor bizim zamanımızda hiç böyle şeyler yoktu, nasıl rahat ediyorsak öyle yatardık dedi.... bakıyorum o dönemin insanlarının çocuklarının hepside gayet sağlıklı ve hiçte zeka sorunları yok... tam tersiye yok şöyle yatacaktım, yok böyle yatacaktım diye stres oldukça, uyuyamadıkça bebeğim daha çok etkileniyor gibi geliyor bana...ki o zaman bu yatış şeklini düşünmekten kaburgalarıma ağrılar giriyor, uykum habire bölünüp duruyordu.... akşam yatarken tabiki tedbir amaçlı sola yatıyorum, ve yatarkende rabbim uyku hallerimde ki yatışımdan elimden gelen birey yok, sağa yada sırt üstü yatarsam bebeğim sana emanet diyorum, oh mis gibi de uykumu uyuyorum...

canım benim yaaa Rabbim yar ve yardımcısı olsun, ama ben inanıyorum ki Rabbimin izni ile, kimi belki erken kimi zamanında ama hepimiz birbirimize ettiğimiz dualarımızla bebeişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alacağız.... ALEV ONA DUALARIMIZIN KENDİSİYLE OLDUĞUNU SÖYLE

2. Yoğun Bakım Hizmetleri

3. Yanık Tedavisi Hizmetleri

4. Kanser Tedavisi (Radyoterapi, Kemoterapi, Radyo İzotop Tedavileri)

5. Yeni Doğana Verilen Sağlık Hizmetleri
6. Organ Doku ve Kök Hücre Nakilleri

7. Doğumsal Anomaliler İçin Yapılan Cerrahi İşlemlere Yönelik Sağlık Hizmetleri

8. Diyaliz Tedavileri

9. Kardiyovasküler Cerrahi İşlemleri”

gayecim geçmiş olsun öncelikle ben bu yazıyı internette okumuştum bir araştır istersen bu hizmetlerin hepsi bütün hastanelerde ücretsiz bir sor istersen hastaneyee[/QUOTE] evet canım ya sen burada paylaşınca aklıma geldi, tvde haberlerde de söylemişlerdi, vatandaşın haklarından haberdar olmadığını ve bazı hastanelerinde bunu suistimal edip, para aldıklarını, bu yüzden bu yazdıklarında tüm hastanelerin ücretsiz hizmet verdiğinden bahsetmişti...:44:

canım geçmiş olsun..iyi olmana sevindim..beslenmene ve dinlenmene dikkat et,ders çalışmak yormuş olabilir
sağol canım yaa, hakikaten ders çalışmaktan olabilir bak, ben okuldaykende sınav zamanı acayip stres olan biriydim, ağzımın içi hep yara olurdu... şimdi eşimin rahatlatmasıyla bu dönemi geçiriyorum, hayırlısıyla sınavları atlatsam, bebişimi kucağıma alsam

canım geçmiş olsun atlattın demek... dün okumuştum yazını ama cevap yazamamıştım...
iyi olmana sevindim...
tşk ederim, çok şükür atlattım, ama 39a kadar çıkınca insan endişeleniyor hakikaten, Rabbim hepimizi ve bebişlerimizi korusun

canım ya dediğin gibi kilo alınmasa bile artık vücud ister istemez ağırlaşıyor,annen içinde çok geçmiş olsun, cuma günüde inşaAllah hayırlı haberlerle gelirsin bu arada bende haftaya alışverişe çıkacaktım, Ankarada, inşaAllah üstesinden gelebilirim....

tşk ederim canım, çok şükür iiyiym şimdi, Rabbim kimseye rahatsızlık vermesin

Geçmiş olsun canım...
tşk ederim

Hastane çıkışımız halamız almış:))))
Eki Görüntüle 327431
çok güzel görünüyor,yanlış hatırlamıyorsam tamda senin sevdiğin renk (yeşil-turuncu)tonlarında güle güle kullanın oğluşunla birlikte

En son doktora gittiğimizde son adet tarihimden hesapladığım haftaya göre ultrasonda oğlum iki hafta önde çıktı.
Nasıl oluyor anlamadım.
Doğum iznini nasıl ayarlayacağım şimdi?

evet canım ya sen burada paylaşınca aklıma geldi, tvde haberlerde de söylemişlerdi, vatandaşın haklarından haberdar olmadığını ve bazı hastanelerinde bunu suistimal edip, para aldıklarını, bu yüzden bu yazdıklarında tüm hastanelerin ücretsiz hizmet verdiğinden bahsetmişti...:44:

sağol canım yaa, hakikaten ders çalışmaktan olabilir bak, ben okuldaykende sınav zamanı acayip stres olan biriydim, ağzımın içi hep yara olurdu... şimdi eşimin rahatlatmasıyla bu dönemi geçiriyorum, hayırlısıyla sınavları atlatsam, bebişimi kucağıma alsam

tşk ederim, çok şükür atlattım, ama 39a kadar çıkınca insan endişeleniyor hakikaten, Rabbim hepimizi ve bebişlerimizi korusun

canım ya dediğin gibi kilo alınmasa bile artık vücud ister istemez ağırlaşıyor,annen içinde çok geçmiş olsun, cuma günüde inşaAllah hayırlı haberlerle gelirsin bu arada bende haftaya alışverişe çıkacaktım, Ankarada, inşaAllah üstesinden gelebilirim....

tşk ederim canım, çok şükür iiyiym şimdi, Rabbim kimseye rahatsızlık vermesin

tşk ederim

çok güzel görünüyor,yanlış hatırlamıyorsam tamda senin sevdiğin renk (yeşil-turuncu)tonlarında güle güle kullanın oğluşunla birlikte[/QUOTE]

Çok sağol canım,evet benim sevdiğim tonlarda almış sağolsun halamız

İyiki gitsimişsin canım,iyi bari bir kez daha kaıslma ağrı çıkmamış.Sen hep yat artık wc dışında hiç kalkma.Ama içind eşüphe varsa başka bir doktora daha git bahardaki doktoruna git olmadı.Dualarımız seninle artık çok büyük risk yok o yüzden kendini de bebişini de üzme riskli haftaları geride bıraktık.İyi haberler ver bize...

geçmiş olsun canım Allah korusun dur erken dogum falan deme sen. kasılma da yokmus zaten. benmde aşırı idrar yolu enfeksiyonum cıkmıstı gecen haftalarda bende kostum acile nst de bse cıkmadı. enfeksiyon sancı yapıyor hemde cok ondandır. sen yat ayaklanma sakın. vücudun biraz toparlansın. Allah yardımcın olsun kuzumm.

En son doktora gittiğimizde son adet tarihimden hesapladığım haftaya göre ultrasonda oğlum iki hafta önde çıktı.
Nasıl oluyor anlamadım.
Doğum iznini nasıl ayarlayacağım şimdi?

SAT tarihin önemli olan, bebeğin gelişimi önde yada geride olabilir ama SAT a göre rapor veriliyo yada doktor işlemleri yapıyo...

canım gözün aydın... son 10 hafta.

canım dularım seninle... sen neler atlattın. dinleneceksin gerekirse kalkmayacaksın... geçmiş olsun...

erkeklerin eline bişey verilmez zaten... birde benim eşim çok paniktir. sen sancın gelirse bana yavaş yavaş söyle diyor... benim yerime o doğurur valla. gece bacak kramplarım tutunca bağırarak kalkıyorum ama o panik olmasın diye ayağım ayağım korkma diye bağırıyorum...

sağol canım teşekkür ederim... Alışverişte sana yardımcı biri olursa üstesinden gelirsin... eee uzun zamandır Ankarayı bekliyorsun. eksiklerinin hepsin al canım...

ayyyy tüylerim diken diken oldu..Rabbim yardım etsin bebeğide sağlıklı olsun inşallah..herşey yolunda gitsin işi rast gelsin..dualarımız onunla..

O da anlayamadı kutunun içinden nasıl o kadar saçıldı hepsi bilimiyorum çok üzüldü o yıkamak istedi ama izin vermedim...Yerden kıyafetleri toplayışımız çok komikti ama sanki fırtına çıkmış gibi her yere dağıldı

bizi bian önce bilgilendirin..çok mrk ederiz..iyi haberleri bekliyoruz inşallah..

Ayyy sağlıkla doğsunlarda minik minik o kıyafetleri giydirelim...Gece gece o kıyafetleri yıkarken bi garip oldum.Makineyede atamadım elimde yıkadım ufacıl yaa onlar bile büyük gelicek ilk doğduğunda hatta

inşallah canım..sorma ya bi damla kıyafetler bide benim kızım en fazla 2700 kg falan olur dedi doktor diyorum nası giydircem ben ona minnacık

selam arkadaşlar malkoç arkadasımızın allah yardımcısı olsun saglıgınla bebıgını kucagına almayıu nasıp etsın rabbım, miniğimi çok özledim 1 ay oluyo gormeyelı perşembe günü kontrolümüz var artık dınlenme vaktı kendımızı cok yormamalıyız arkadaslar zaman keyif zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…