2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım endişelenme bak halanlada konuşmuşsun normal demiş..dinlen kendini yorma..Allahın izniyle bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız..

Sağol canım teşekkür ederim:)))

gerçekten inanılmaz saçma...2side seçilemez..2sininde hayati önemi var..tabi koca herkese göre aynı olmayabilir herkes kocasını aralarındaki iletişime göre belki çocuğuna tercih etmez..ama bnce 2 side vazgeçilmez..yokluğunda perişan olunur yani..kesinlikle öyle bişi düşünüpde ayrım yapamam..insanın kafanı nelerle meşgul etmeye çalışıyolar bu insanlarada hayret ediyorum rahatsızmıdır nedirler bide küçücük çocuğa sorarlar ya annenimi daha çok seviyosun babanımı? böyle bi soru soranın akli dengesinden şüphe ederm

herkese merhabalar....
bugün işe gitmeyip izin yazdırdım, buzda düşerim falan die...

Allah yardımcısı olsun, inşallah sağlıkla alır bebeğini kucağına... gayemm de benzer bi durumdaymış galiba, kaç haftalıklardı ?

sana da çok geçmiş olsun, inşallah zamanında doğar bebeğin... ama endişelenme, şimdilik herşey kontrol altında gibi duruyor...

benim de bu şekilde olmuştu kontroller, 32. haftadan sonra 3 hafta sonraya gün verdi...

kızlar hiçkimse kendini yormasın bu saatten sonra bende biraz ayakta kalıp yorulsam şeyim sanki kopup düşcekmiş gibi ağrıyo bütün yük oraya biniyo sanki..ve rahmin sertleşiyo bununda sürekli olması iyi değil benim karnım normalde yumuşaktır 2 gün taş gibi oldu ödüm koptu doktor 1 gün boyunca aynı sertlikte kalırsa gel dedi..doğum habercisiymiş..çok yürüyünce yorulunca oluyo daha çok bana..evde tam olarak işleri yapamıyorum gördükçe bunalıyorum ama napim saldım artık olduğu kadar üstün körü yapamıyorum benden bebeğimden önemlimi..annnemi bekliyom gelince yapar artık

herkese merhabalar....
bugün işe gitmeyip izin yazdırdım, buzda düşerim falan die...

Ohhh değmeyelim keyfinize o zaman :)) İyi yapmışsın canım valla.. Bende istemeye istemeye geldim çünkü 3 hafta sonra izne ayrılcam, şimdiden izin almayım dedim bi de çarşamba doktora gitcem onun için izin alcam.. Pöfff 3 şubat çabuk gelsin (

Aynen ben de öyle söyledim ama görümcem,kayınvalidem ve görümcemin kayınvalidesi üçüde kesinlikle çocuklar dedi...Çok saçma bi de eşi daha önemli diyenlere garip bakıyolar saçma geliyo onlara.

Dün akşam kanepede yatıyordum, eşimde yere oturdu ve duudaklarını karnıma dayayarak bildiği süreleri okumaya başladı.Eşim hamile olduğumu öğrendiğimden beri bunu yapardı, ama son 10-15 gündür yapmaz olmuştu... Eşimin okumaya başlamasıyla bebeşim tam eşimin dudaklarının olduğu yere hafif hafif vurmaya başladı... o kadar hoş bir sahneydi ki, bebiş vurdukça eşim costu, okumaya devam etti, eşim okudukça oğlum costu... nasıl hoşuma gitti aralarında ki bu iletişim

MELYCHE, cnm dün tahlilleri verdik adam gece 2 kere aramış bnde duymamışım başke yerdeydi tel. ay sonra baktım gece 11 bçkta kim arar dedm içim ürperdi kötü bişimi oldu diye birine o saatte geride dönemedm..neyse sbh hazırlandk gtcz sonuçları almaya bidaha aradı meğer hastanedenmiş labratuardan aradılar sonuçlarda gecikme olmş bugn öğledn sonra gelin dedi..eşimde işe gtmesi grkiyodu..gidemedk..şimdi netten baktm sonuçlara idrar tahlili çok şkr temiz enfeksiyon fln var diye korktm yokmş bişi..kan tahlilindede normal ama bikaç değer yüksek düşük fln yazıyo şimdi dr.a ulaşmaya çlştm baksn sonuçlara ona göre iğne grkiyosa yrn gidiim diye..1 saat sonra arayın yoğun dedi asistanı..bakalm mrkla bekliyorum..

melikecim sana birşey soracağım.geçen kapakli makarna yaptım dedin ya ne kadar yiyorsun?bende aldım deneyeceğim bakalım şekeri nasıl etkiliyor.buarada şeker ölçümlerini ne sıklıkta yapıyorsun?

saol cnm

benim karnım süreki sert eğer söylenener doğruyssa farkına varmadan doğuracam :))

kızlar bişe sorcam benim hastane çıkışının içinde bi ayaklı alt üst takım bide pijama alt üst takım var yeni doğan olarak geri bütün kıyafetlet 0-3 aylık onlar ilk zamanlar olcakmı bebişe yoksa bi kaç tane daha yenidoğanmı alsam yada 1tanede 5 li hastane çıkışımı alsam napsam bişe diyin..

ne güzel benim eşim anlamaz öle şeylerden bende hatim indiridim bebiş için inşallah kabul olur aslında bidaha okumak istiyorum ama koca karnımla zor oluyo bide doığuma kadar yetiştiremesem diye korkuyorum malum ne olcam belli değil

Aynen ben de öyle söyledim ama görümcem,kayınvalidem ve görümcemin kayınvalidesi üçüde kesinlikle çocuklar dedi...Çok saçma bi de eşi daha önemli diyenlere garip bakıyolar saçma geliyo onlara.

belki severek evlenmemişlerdir görücü usülü tabi genelde o zmnlar evlenincede demekki arada yeterli muhabbet olmadıysa kocasını hayatı gbi görememişlerdir..o yzdn garip gelebilir sonuçta yeternce sevmediğin bi insanı tabiki canından çıkan bi parçayla aynı tutamassn ama kndi adıma kocamıda çocuğumuda hiçbişeye değişmem..

:)) ewt ii oldu valla, çok zor geliyo artık sabahları işe gitmek falan, neyseki az kalmış :))... 37. hafta dolunca mı, yoksa 37 ye girdiğinde mi izni başlatıcaksın... benim 8 şubat çarşamba 37. hafta doluyo...

saol cnm

benim karnım süreki sert eğer söylenener doğruyssa farkına varmadan doğuracam :))

doktor bişe söylemediyse bişe yoktur..bide üst taraf değil alt kısın rahim ağzının bulunduğu yer sert olunca..sertleşebilir ama sonra yumuşuyosa bişe olmaz dedi doktor...bende geçen gün çok korktum çamaşırım su gibi ıslandı karnıma ağrılar giriyodu bide semsert olmuştu ahada doğurcam dedim neseki şimdilik bişe yok iyimiş herşey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…