- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #29.301
çok sağolun kızlar bana moral oldunuz az önce halamla kanuştum kendisi ebe hemşire 1 cm açıklık var zararı olurmu dedim normal korkma dedi daha önce doğum yaptığın için 2 cme kadar normal dedi hiç kalkmadan yat dedi ay ne olacağını bilmeden beklemek çok zor sinirlerim yıprandı öbür bebişimin psikolojisini zor atlattım aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyorum malkoç un da suyu bitmiş doğum yaptırırlar artık belki küveze girebilir ama fazla durmaz bunu daha önce görüp yaşadığım için söylüyorum ama haftası baya ilerde inşallah hepimiz bebişimzi zamanında kucağımıza alırızzz
merhaba kızlar
gamzeye çok üüzldüm inş sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alır
berkerdem cnm sanada geçmiş olsun canını sıkma bol bol dinlen
özgecim hastane çıkışı çok güzel Uras güle oynaya giyer inş
melike cnm tAvsiye ettiğin kitabın sitesine baktım ama bulamadım link verebilirmiisn cnm
Hepimiz öyle canım artık miniklerimizi kucağımıza almak istiyoruz,inş.sağlıkla gelir kuzucuklar...Dün akşam görümcemdeydik eşin mi çocuğun mu gibi saçma bi soru soruldu herkes çocuğum dedi ama bana böyle söylemeleri biraz saçma geldi açıkcası,böyle bi kıyaslama yapılamaz.Ben mi yanlış düşünüyorum...
melike cnm tAvsiye ettiğin kitabın sitesine baktım ama bulamadım link verebilirmiisn cnm
kızlar günaydınnn şimdi gamze mesaj attı linki malkoç olan malesef suyu tamamen bitmiş hastaneye yatırıcaklar şimdi eğer düzelmezse alıcaklarmış bebeği hepinizden dua bekliyormuş benimde bugün aynı doktorda randevum var yanına gidicem size tekrar mesaj atarım umarım düzelir
slm kızlar moralim çok bozuk geçmişide okumadan yazıyorum herkes iyidir inşallah ben dün sabah kasık ağrım oldu demiştim akşama kadar bişey yoktu saat 9 da yine başladı acilen hastaneye gittik hemen alttan baktılar canım çok acıdımalesef 1 cm açılmam varmış sonra nst ye bağladılar kasılma çıkmadı zaten ortada dr yok almış başını gitmiş sonra geldi idrar tahlili istedi idrarda enfeksiyon çıktı ilaç yazdı eve gönderdi ben dr sordum açılma ne olacak ilerlermi dedim yatçaksın dedi hep dua ediyorum sizde dua edin erken doğum yapmak istemiyorummmm
30. Haftasını dolduran hamişler, kaç haftada bir muayeneye gidiyosunuz? ben en son gittiğimde 27 haftalıktım dr 5 hafta sonrasına randevu verdi, bende itiraz ettim çok uzun dedim ya bişi olur da haberimiz olmassa dedim, bi terslik hissedersen ozaman gel dedi. işte 32. haftamızda gitcez hemde rapor alcaz ama çok uzun bi süre gerçekten öyle çok özledim ki...
çok teşekkür ederim sevindim bak şimdi:)
herkese merhabalar....
bugün işe gitmeyip izin yazdırdım, buzda düşerim falan die...
gerçekten inanılmaz saçma...2side seçilemez..2sininde hayati önemi var..tabi koca herkese göre aynı olmayabilir herkes kocasını aralarındaki iletişime göre belki çocuğuna tercih etmez..ama bnce 2 side vazgeçilmez..yokluğunda perişan olunur yani..kesinlikle öyle bişi düşünüpde ayrım yapamam..insanın kafanı nelerle meşgul etmeye çalışıyolar bu insanlarada hayret ediyorum rahatsızmıdır nedirler bide küçücük çocuğa sorarlar ya annenimi daha çok seviyosun babanımı? böyle bi soru soranın akli dengesinden şüphe ederm
Aynen ben de öyle söyledim ama görümcem,kayınvalidem ve görümcemin kayınvalidesi üçüde kesinlikle çocuklar dedi...Çok saçma bi de eşi daha önemli diyenlere garip bakıyolar saçma geliyo onlara.
Ohhh değmeyelim keyfinize o zaman :)) İyi yapmışsın canım valla.. Bende istemeye istemeye geldim çünkü 3 hafta sonra izne ayrılcam, şimdiden izin almayım dedim bi de çarşamba doktora gitcem onun için izin alcam.. Pöfff 3 şubat çabuk gelsin(
saol cnmCanım adres Anne Babaların El Kitabı - Gebelikten 3 Yaşına Kadar El Kitabı | Boyut Store ama 14e çıkmış fiyatı( kampanya bitti herhalde
kızlar hiçkimse kendini yormasın bu saatten sonra bende biraz ayakta kalıp yorulsam şeyim sanki kopup düşcekmiş gibi ağrıyo bütün yük oraya biniyo sanki..ve rahmin sertleşiyo bununda sürekli olması iyi değil benim karnım normalde yumuşaktır 2 gün taş gibi oldu ödüm koptu doktor 1 gün boyunca aynı sertlikte kalırsa gel dedi..doğum habercisiymiş..çok yürüyünce yorulunca oluyo daha çok bana..evde tam olarak işleri yapamıyorum gördükçe bunalıyorum ama napim saldım artık olduğu kadar üstün körü yapamıyorum benden bebeğimden önemlimi..annnemi bekliyom gelince yapar artık
Dün akşam kanepede yatıyordum, eşimde yere oturdu ve duudaklarını karnıma dayayarak bildiği süreleri okumaya başladı.Eşim hamile olduğumu öğrendiğimden beri bunu yapardı, ama son 10-15 gündür yapmaz olmuştu... Eşimin okumaya başlamasıyla bebeşim tam eşimin dudaklarının olduğu yere hafif hafif vurmaya başladı... o kadar hoş bir sahneydi ki, bebiş vurdukça eşim costu, okumaya devam etti, eşim okudukça oğlum costu... nasıl hoşuma gitti aralarında ki bu iletişim
Aynen ben de öyle söyledim ama görümcem,kayınvalidem ve görümcemin kayınvalidesi üçüde kesinlikle çocuklar dedi...Çok saçma bi de eşi daha önemli diyenlere garip bakıyolar saçma geliyo onlara.
Ohhh değmeyelim keyfinize o zaman :)) İyi yapmışsın canım valla.. Bende istemeye istemeye geldim çünkü 3 hafta sonra izne ayrılcam, şimdiden izin almayım dedim bi de çarşamba doktora gitcem onun için izin alcam.. Pöfff 3 şubat çabuk gelsin(
saol cnm
benim karnım süreki sert eğer söylenener doğruyssa farkına varmadan doğuracam :))
asıl saçmalık onların böyle bir kıyaslamaya girmeleri.gereksiz bir konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?