2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun cnm Allah tamamına erdirsin

yok cnm aklına kötü şeyler getirme ilaçlarını iç iyileşirsin Allahın izniyle bişi olmaz..enfeksiyondan kaynaklanıyodur..kasılmanda yokmuş zaten..moralini bozma..Allah şifa versin

inşallah canım..sorma ya bi damla kıyafetler bide benim kızım en fazla 2700 kg falan olur dedi doktor diyorum nası giydircem ben ona minnacık

Ben önceden yeni doğan bebişi kucağıma alamazdım hala korku var içimde ama insanın kendi kuzusu olunca cicilerini de giydiririzz kucağımıza da alırızzz koklar koklar dururuzAyyyyy çok heyecanlanıyorum ben bu aralar.

Teşekkür ederim özgecim olmuşuz valla 30 :)
Aman çok sevindim işe yaramasına geçmiş olsun tekrar.

Özgecim çok şeker buuu nerden almış halası?
çok şükür, Tşk ederim, dün baya telaşlandırdım sizi
Bu arada 30. haftan hayırlı olsun.... Rabbim tamamına erdirsin, Darısı diğer arkadaşlara

evet göremiyoruz, 30. haftan hayırlı olsun , Rabbim tamamına erdirsin

canım çok geçmiş olsun, hep dinlen, boşver alışverişmiş, şuymuş, buymuş, biliyorum insan heves ediyor ama inan evladın hepsinden önemli, duamız seninle canım, inşaAllah ikiniz içinde hayırlı olan bir zamanda doğumunu yaparsın:44::44::44:

inşallah canım..sorma ya bi damla kıyafetler bide benim kızım en fazla 2700 kg falan olur dedi doktor diyorum nası giydircem ben ona minnacık

30. Haftasını dolduran hamişler, kaç haftada bir muayeneye gidiyosunuz? ben en son gittiğimde 27 haftalıktım dr 5 hafta sonrasına randevu verdi, bende itiraz ettim çok uzun dedim ya bişi olur da haberimiz olmassa dedim, bi terslik hissedersen ozaman gel dedi. işte 32. haftamızda gitcez hemde rapor alcaz ama çok uzun bi süre gerçekten öyle çok özledim ki...

Hepimiz öyle canım artık miniklerimizi kucağımıza almak istiyoruz,inş.sağlıkla gelir kuzucuklar...Dün akşam görümcemdeydik eşin mi çocuğun mu gibi saçma bi soru soruldu herkes çocuğum dedi ama bana böyle söylemeleri biraz saçma geldi açıkcası,böyle bi kıyaslama yapılamaz.Ben mi yanlış düşünüyorum...

hehe gözümün önüne geldide güldüm birden..erkekler bi hoş yaa..hele bu babalık halleri bazen panik oluyo çok komik oluyolar..bnde dün oğluma tulum aldım şu bahçıvan tulumlar varya krem rengi..dondurma yedik sn dondurmanın çubuğunu poşetin içine at kıyafetin olduğu..bi bağırdım panik yaptm çikolata olck diye oda panikledi hmn açtı torbanın içinde çubuk arıyo buldu sonra "tamam bak bişi yok ona değmemiş" diyo bni sakinleştiriyo :))

Canım hepimiz için dua ediyorum, zamanında sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi diye. İnsanın elinde değil endişeleniyor tabi ama biz en azından riskli haftaları atlattık diye kendimizi telkin edip, bebelerimize stres yaşatmamalıyız şu dönem. Bende cumartesiden beri kendi kendime polyannacılık oynuyorum. İyi düşünelim,iyi olsun.

çok sağolun kızlar bana moral oldunuz az önce halamla kanuştum kendisi ebe hemşire 1 cm açıklık var zararı olurmu dedim normal korkma dedi daha önce doğum yaptığın için 2 cme kadar normal dedi hiç kalkmadan yat dedi ay ne olacağını bilmeden beklemek çok zor sinirlerim yıprandı öbür bebişimin psikolojisini zor atlattım aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyorum malkoç un da suyu bitmiş doğum yaptırırlar artık belki küveze girebilir ama fazla durmaz bunu daha önce görüp yaşadığım için söylüyorum ama haftası baya ilerde inşallah hepimiz bebişimzi zamanında kucağımıza alırızzz

Canım ben de 29 haftalıkken gittim bana da 1 ay sonra gel dedi bence normal...Ama bi terslik olursa tabikii dr gidilir...Herşey yolunda giderken çok sık çağırmıyo bazı drlar.

benimde aynı senin gibi canım, bende en son 27. haftamda gittim, herşeyi iyiydi, doktor 5 hafta sonraya verdi, haftaya pazartesi 23 ocakta kontrolümüz var ve ben o hafta 32. haftamda olacağım... hayırlısı bakalım

e yuh yani, kusura bakma tepkim için ama çok saçma olmuş, eşin eri ayrı, çocuğunun yeri apayrı.... valla benim için ikisi de, ne evladımsız, nede eşimsiz bir hayat isterim, Rabbim eşlerimizide, evlatlarımızıda bizlere bağışlasın

Evet telaş yapıyolar hemen:))))İyi sizinkine bişey olmamış bari...Ciciniz de hayırlı olsun canım bu arada...

çok geçmiş olsun.içini ferah tut,sen stresli olursan senden salgılanan hormonlar bebeğe geçecek o da stres olacaktır.eminim yatmaktan çok sıkılmışsındır ama biraz daha sabır.inşallah minik meleğin zamanında gelir.zaten tehlikeli dönemleri atlattık.enfeksiyonda çözülür antibiyoterapiyle.dualarımız sizinle.Allah(c.c.) hepimizin yardımcısı olsun..

en erken 2 hafta sonrasına veriyo bazen 3 hafta..ama her hangi bi ters durumda hareketleri azaldığını hissedersen hemen gel dedi..

Canım bizde 31. haftadan sonra 2 haftada bir oldu kontroller.. Ondan öncede 1-2 kez 20 günde bir gittik.. Bebek ve sen iyiyseniz sık gitmeye gerek yok doktorunun da dediği gibi.. Acil bişey olursa Allah korusun gidersin.. Bizim şeker takibi olduğu halde 20 günde bir gidiyoduk endişelenme herşey yolunda gider inşallah...

merhaba kızlar
gamzeye çok üüzldüm inş sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alır

berkerdem cnm sanada geçmiş olsun canını sıkma bol bol dinlen

özgecim hastane çıkışı çok güzel Uras güle oynaya giyer inş

melike cnm tAvsiye ettiğin kitabın sitesine baktım ama bulamadım link verebilirmiisn cnm

Ayyy minicik oluyolar gerçekten,sonra hemen büyüyolar ama minik kızını güzel güzel giydirirsin sen de canım:)))

aynen öyle küçük büyük almadan kucağıma koklamadan durabilirmiyiz hiç..hele o kokuları yokmu cennet kokusu..

Amin canım.Bence de öyle hatta belki yanlış ama eşim ayrıdır benim için herşeyim o benim şimdi buna oğlumda ekleniyo daha ne isterim Allah eksikliklerini göstermesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…