- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #29.281
hayırlı olsun cnm Allah tamamına erdirsinohhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhh biz de girdik 30. haftamızaaaaaaaaaaaaa :)ama çizelgemiz olmadığından göremiyosunuz tabi, bana sölemek düştü bu durumda :)hep özeniyodum amannn çok güzelmiş 30 larda olmak, artık bebeğime daha yakın hissediyorum :)))
slm kızlar moralim çok bozuk geçmişide okumadan yazıyorum herkes iyidir inşallah ben dün sabah kasık ağrım oldu demiştim akşama kadar bişey yoktu saat 9 da yine başladı acilen hastaneye gittik hemen alttan baktılar canım çok acıdımalesef 1 cm açılmam varmış sonra nst ye bağladılar kasılma çıkmadı zaten ortada dr yok almış başını gitmiş sonra geldi idrar tahlili istedi idrarda enfeksiyon çıktı ilaç yazdı eve gönderdi ben dr sordum açılma ne olacak ilerlermi dedim yatçaksın dedi hep dua ediyorum sizde dua edin erken doğum yapmak istemiyorummmm
inşallah canım..sorma ya bi damla kıyafetler bide benim kızım en fazla 2700 kg falan olur dedi doktor diyorum nası giydircem ben ona minnacık
inşallah canım..sorma ya bi damla kıyafetler bide benim kızım en fazla 2700 kg falan olur dedi doktor diyorum nası giydircem ben ona minnacık
çok şükür, Tşk ederim, dün baya telaşlandırdım siziTeşekkür ederim özgecim olmuşuz valla 30 :)
Aman çok sevindim işe yaramasına geçmiş olsun tekrar.
Özgecim çok şeker buuu nerden almış halası?
ohhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhh biz de girdik 30. haftamızaaaaaaaaaaaaa :)ama çizelgemiz olmadığından göremiyosunuz tabi, bana sölemek düştü bu durumda :)hep özeniyodum amannn çok güzelmiş 30 larda olmak, artık bebeğime daha yakın hissediyorum :)))
canım çok geçmiş olsun, hep dinlen, boşver alışverişmiş, şuymuş, buymuş, biliyorum insan heves ediyor ama inan evladın hepsinden önemli, duamız seninle canım, inşaAllah ikiniz içinde hayırlı olan bir zamanda doğumunu yaparsın:44::44::44:slm kızlar moralim çok bozuk geçmişide okumadan yazıyorum herkes iyidir inşallah ben dün sabah kasık ağrım oldu demiştim akşama kadar bişey yoktu saat 9 da yine başladı acilen hastaneye gittik hemen alttan baktılar canım çok acıdımalesef 1 cm açılmam varmış sonra nst ye bağladılar kasılma çıkmadı zaten ortada dr yok almış başını gitmiş sonra geldi idrar tahlili istedi idrarda enfeksiyon çıktı ilaç yazdı eve gönderdi ben dr sordum açılma ne olacak ilerlermi dedim yatçaksın dedi hep dua ediyorum sizde dua edin erken doğum yapmak istemiyorummmm
Ben önceden yeni doğan bebişi kucağıma alamazdım hala korku var içimde ama insanın kendi kuzusu olunca cicilerini de giydiririzz kucağımıza da alırızzz koklar koklar dururuzAyyyyy çok heyecanlanıyorum ben bu aralar.
O da anlayamadı kutunun içinden nasıl o kadar saçıldı hepsi bilimiyorum çok üzüldü o yıkamak istedi ama izin vermedim...Yerden kıyafetleri toplayışımız çok komikti ama sanki fırtına çıkmış gibi her yere dağıldı
slm kızlar moralim çok bozuk geçmişide okumadan yazıyorum herkes iyidir inşallah ben dün sabah kasık ağrım oldu demiştim akşama kadar bişey yoktu saat 9 da yine başladı acilen hastaneye gittik hemen alttan baktılar canım çok acıdımalesef 1 cm açılmam varmış sonra nst ye bağladılar kasılma çıkmadı zaten ortada dr yok almış başını gitmiş sonra geldi idrar tahlili istedi idrarda enfeksiyon çıktı ilaç yazdı eve gönderdi ben dr sordum açılma ne olacak ilerlermi dedim yatçaksın dedi hep dua ediyorum sizde dua edin erken doğum yapmak istemiyorummmm
30. Haftasını dolduran hamişler, kaç haftada bir muayeneye gidiyosunuz? ben en son gittiğimde 27 haftalıktım dr 5 hafta sonrasına randevu verdi, bende itiraz ettim çok uzun dedim ya bişi olur da haberimiz olmassa dedim, bi terslik hissedersen ozaman gel dedi. işte 32. haftamızda gitcez hemde rapor alcaz ama çok uzun bi süre gerçekten öyle çok özledim ki...
benimde aynı senin gibi canım, bende en son 27. haftamda gittim, herşeyi iyiydi, doktor 5 hafta sonraya verdi, haftaya pazartesi 23 ocakta kontrolümüz var ve ben o hafta 32. haftamda olacağım... hayırlısı bakalım30. Haftasını dolduran hamişler, kaç haftada bir muayeneye gidiyosunuz? ben en son gittiğimde 27 haftalıktım dr 5 hafta sonrasına randevu verdi, bende itiraz ettim çok uzun dedim ya bişi olur da haberimiz olmassa dedim, bi terslik hissedersen ozaman gel dedi. işte 32. haftamızda gitcez hemde rapor alcaz ama çok uzun bi süre gerçekten öyle çok özledim ki...
e yuh yani, kusura bakma tepkim için ama çok saçma olmuş, eşin eri ayrı, çocuğunun yeri apayrı.... valla benim için ikisi de, ne evladımsız, nede eşimsiz bir hayat isterim, Rabbim eşlerimizide, evlatlarımızıda bizlere bağışlasınHepimiz öyle canım artık miniklerimizi kucağımıza almak istiyoruz,inş.sağlıkla gelir kuzucuklar...Dün akşam görümcemdeydik eşin mi çocuğun mu gibi saçma bi soru soruldu herkes çocuğum dedi ama bana böyle söylemeleri biraz saçma geldi açıkcası,böyle bi kıyaslama yapılamaz.Ben mi yanlış düşünüyorum...
hehe gözümün önüne geldide güldüm birden..erkekler bi hoş yaa..hele bu babalık halleri bazen panik oluyo çok komik oluyolar..bnde dün oğluma tulum aldım şu bahçıvan tulumlar varya krem rengi..dondurma yedik sn dondurmanın çubuğunu poşetin içine at kıyafetin olduğu..bi bağırdım panik yaptm çikolata olck diye oda panikledi hmn açtı torbanın içinde çubuk arıyo buldu sonra "tamam bak bişi yok ona değmemiş" diyo bni sakinleştiriyo :))
30. Haftasını dolduran hamişler, kaç haftada bir muayeneye gidiyosunuz? ben en son gittiğimde 27 haftalıktım dr 5 hafta sonrasına randevu verdi, bende itiraz ettim çok uzun dedim ya bişi olur da haberimiz olmassa dedim, bi terslik hissedersen ozaman gel dedi. işte 32. haftamızda gitcez hemde rapor alcaz ama çok uzun bi süre gerçekten öyle çok özledim ki...
Ayyy minicik oluyolar gerçekten,sonra hemen büyüyolar ama minik kızını güzel güzel giydirirsin sen de canım:)))
Ben önceden yeni doğan bebişi kucağıma alamazdım hala korku var içimde ama insanın kendi kuzusu olunca cicilerini de giydiririzz kucağımıza da alırızzz koklar koklar dururuzAyyyyy çok heyecanlanıyorum ben bu aralar.
sat tarihin önemli olan, bebeğin gelişimi önde yada geride olabilir ama sat a göre rapor veriliyo yada doktor işlemleri yapıyo...
e yuh yani, kusura bakma tepkim için ama çok saçma olmuş, eşin eri ayrı, çocuğunun yeri apayrı.... valla benim için ikisi de, ne evladımsız, nede eşimsiz bir hayat isterim, Rabbim eşlerimizide, evlatlarımızıda bizlere bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?