- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #29.241
canım sen Yozgatta mı oturuyorsun ? ben de memleket olarak yozgatlıyım görünce sasırdım birden.
QUOTE]
evet canım ben yozgatta oturuyorum ve yozgatlıyım..demek hemşeriyizama sen burda oturmuyorsun anladığım kadarıyla
cok sevindim bi hoş oldum :)) genelde bulamam hemserimi cnkü :)) evet canım ben istanbulda oturuyorum. Sarıkaya lıyım bende çerkes lerden.
Herkese selam,
Dn baya ateşlenmiştim, ve en son dayanamayıp teyzemi aradım, kendisi ebe hemşire, oda buradaki arkadaşlarm gibi parol iç dedi, ki eşimde zaten nöbetçi ezcaneye çoktan gitmişti, Teyzem bir tane iç yat, sabah kalktığında yine ateşin olursa doktora git, ama kalktığında ateşin olmazsa geçici enfeksiyondur, hamilelikte ara ara olur gitmene gerek yok dedi... Çok şükür sabah 6dan beri ara ara ölçüyorum 36.4 çıkıyor.... Çok şükür iyiyim, gecenin bir yarısı buradan arkadaşlarımızı telaşlandırdım, hakkınızı helal edin...
Neyse en geçmişi okuyayım
Dün eşimle bana eşortman bakmaya gidelim dedik. yarı yoldan döndük. yürüyemedim...
çok ağırlaştım artık. yani kilo bakımından değil ama yürümekte çok zorlanıyorum... vajinam çok ağrıyor... vajina dudağı şişliğinden konuşulmuş dün o bendede var. sanki bebeğin bütün ağırlığını orada taşıyorum... ayakta kalmam çok zorlaştı... son ayımıza girdik. çok az zaman kaldı... inşallah sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza...
Yarın annem katarakt ameliyatı olacak... yarın giremeyebilirim... yada bir kaç gün...
Cuma günü randevumuz var. sabırsızlıkla bekliyorum o günü...
Bebeğimin tekmeleri artık yok. yeri okadar daraldıki kıpır kıpır oynamasını hissediyorum sadece... göbeğim gümbür gümbür inip çıkıyor...
bizden bu kadarlık...
cok sevindim bi hoş oldum :)) genelde bulamam hemserimi cnkü :)) evet canım ben istanbulda oturuyorum. Sarıkaya lıyım bende çerkes lerden.
öyle mi ne güzel canım..kaplıca memleketinden..biz merkezdeyiz ama iş için hem de kaplıca için gitmemiz eksik olmaz sarıkayaya
var mı eş dost akraba?
inşallah o da, bizler de bebeklerimize sağlıkla,kolaylıkla kavuşuruz.Allah kolaylıklar versin inşallah.
merhaba,sen de 30.haftaya gelmişsin bile,hayırlı olsun inşallah.ben 34.haftaya yeni girdim.165cm boyum,55kg ile başlamıştım,şuan 70im.15kg almama rağmen çok abartılı bi şişliğim yok.göbeğim çok büyük maşallah:)sen ne güzel az almışsın,kaç kg ile başlamıştın.
Hastane çıkışımız halamız almış:))))
Eki Görüntüle 327431
öyle mi ne güzel canım..kaplıca memleketinden..biz merkezdeyiz ama iş için hem de kaplıca için gitmemiz eksik olmaz sarıkayaya
var mı eş dost akraba?
kaplıca deme bana içim gidiyo şu hamile halimde dayanamayıp atlıcam kaynar sulara :)
bizim tümm sülale neredeyse orada cnım. burda cok az aileyiz.
aman da aman pek sevimliymiş canım..güle güle kullansın uras bey
üzerimize bir ağırlık çöktü iyice
maşallah bebişine
Annene de geçmiş olsun canım..hayırlıca çabucak bitiversin ameliyatı
annene geçmiş olsun canım,inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur.
günde mutlaka 30-45 dakka kadar yürüyorum,ama dün farkettimki artık çok yavaş adımlar atıyorum ve çok çabuk yoruluyorum.wc sorunu da cabası :) evden çıkmadan önce gitsemde dışarda yine sıkıştırıyor.biz de pazartesi gitcez kontrole.bişey sorcam,senin bebiş dönmüşmüydü,benim son gitmemde çapraz gibi duruyordu,doktor henüz vakti var,döner bu dedi ama tedirginim yinede.normal doğum istiyorum hayırlısıyla
Annene geçmiş olsun canım...
Zaman azaldıkça ağırlaşıyo insan,benim daha vaktim var heralde hafta olarak geri olduğum için şimdilik çok iyiyimSağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inş.hepimiz.
Eki Görüntüle 327431
Eki Görüntüle 327431
kaplıca deme bana içim gidiyo şu hamile halimde dayanamayıp atlıcam kaynar sulara :)
bizim tümm sülale neredeyse orada cnım. burda cok az aileyiz.
iyi akraba falan varsa gelirsin canım ne güzel,yakın zamanda gitmek istiyoruz biz de kar az kalksın..ama ben de uzaktan bakıcam sulara:)
görüşürüz yine canım..ben dışarı çıkmalıyım şimdi..
herkese iyi günler kızlar
Teşekkür ederim özgecim olmuşuz valla 30 :)Canım tebrikler seninde 30.hafta oldu:))))
Aman çok sevindim işe yaramasına geçmiş olsun tekrar.Herkese selam,
Dn baya ateşlenmiştim, ve en son dayanamayıp teyzemi aradım, kendisi ebe hemşire, oda buradaki arkadaşlarm gibi parol iç dedi, ki eşimde zaten nöbetçi ezcaneye çoktan gitmişti, Teyzem bir tane iç yat, sabah kalktığında yine ateşin olursa doktora git, ama kalktığında ateşin olmazsa geçici enfeksiyondur, hamilelikte ara ara olur gitmene gerek yok dedi... Çok şükür sabah 6dan beri ara ara ölçüyorum 36.4 çıkıyor.... Çok şükür iyiyim, gecenin bir yarısı buradan arkadaşlarımızı telaşlandırdım, hakkınızı helal edin...
Neyse en geçmişi okuyayım
selam kızlar hepinize...
geçmişi okuyup geldim,malkoç hastanedeymiş..Allah yardımcısı olsun inşallah...bebeği ve kendi için ne hayırlı olacaksa inşallah o olsun..
gayecim canım seninde erken olma ihtimalin varmış..İnşallah sizin için de hayırlısı olsun..Rabbim sana ve yavruna sağlık sıhhat versin..şükür ki 32.ci haftalardasınız ve bebişlerin gelişimi iyi
canım evet 30.haftaya girdik bizde..inşallah darısı diğer haftalarımızı da görmeye
Evettt erkekler ne diyor askerliktee tertippppTebrik ederiz efem sizi de olduk 30 Allahım sağlıkla bebişleri kucağımıza alacağımız günleri göstersin bize yozgat ta da ciddi kar yağışı var,ama hava yumuşak..biraz yürümeye korkuyorum o kadar..dün kar yağışına aldırmadan sinemaya gittik..çok iyi geldi..
inşallah güzel bir hafta olur hepimiz için..malkoç dan da güzel haberler gelsin inşallah
Eki Görüntüle 327431
sağol canım teşekkür ederim...
evet idrar sorunuda ayrı mesele... yarım saatte bir sıkışıyorum...
çamaşır makinası gibi dönüp duruyor oğluşum içeride... evet benim bebeğim en son 4 hafta önce dönmüştü ama doktor dediki şuan buna doğum pozisyonu dememiz doğru olmaz... bu dönemde sürekli döner demişti. sanırım bu hafta kesin birşey söyle ve doğum şeklimizi konuşuruz... canım eltim doğum yaptı... ilk doğumu normaldi ama ikincisini sezeryan olmak zorunda kaldı 41 hafta bekledi ama dönmedi bebiş... doktor son ana kadar bekledi. yani her an dönebiliyor demekki bebek... ama onun bebeğinin kafası büyük demiş doktor normal zor yaparsın dedi ama çocuğun kafası o kadarda büyük değildi... bu işlerden ben zaten bir doğum şeklini çözemedim onun dışında uzaman doktor olduk hepimiz...
Özgecim sağol canım... annemde senin doğumundan önce olayımda bitsin dedi. kolay bir operasyon olacak 2.5 saat hastanede bekleyip çıkacağız... gamze yi duydum şimdi yerimde duramıyorum. onun kadar heyecanlandım...
ne sevimli... renkleride çok hoş ve sade... güle güle kullansın bebişin...
kızlar günaydınnn şimdi gamze mesaj attı linki malkoç olan malesef suyu tamamen bitmiş hastaneye yatırıcaklar şimdi eğer düzelmezse alıcaklarmış bebeği hepinizden dua bekliyormuş benimde bugün aynı doktorda randevum var yanına gidicem size tekrar mesaj atarım umarım düzelir
oo halanız da zevkliymiş, çok güzel özgecim güle güle giysin bebeğin..
Canım çok güzeller güle güle giysin bebişin inşallahHastane çıkışımız halamız almış
Hayırlı olsun canımmm... Çizelge eklesene sende takip etmek kolay oluyo :)ohhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhh biz de girdik 30. haftamızaaaaaaaaaaaaa :)ama çizelgemiz olmadığından göremiyosunuz tabi, bana sölemek düştü bu durumda :)hep özeniyodum amannn çok güzelmiş 30 larda olmak, artık bebeğime daha yakın hissediyorum :)))
Canım çok geçmiş olsun, Rabbim hayırlısıyla zamanında sonuçlandırsın inşallah... Artık tehlikeli dönemleri atlattık hiç merak etme.. Artık sen yat o da durabildiği kadar dursun annesi, bizimde dualarımız sizinle hiç merak etme..slm kızlar moralim çok bozuk geçmişide okumadan yazıyorum herkes iyidir inşallah ben dün sabah kasık ağrım oldu demiştim akşama kadar bişey yoktu saat 9 da yine başladı acilen hastaneye gittik hemen alttan baktılar canım çok acıdımalesef 1 cm açılmam varmış sonra nst ye bağladılar kasılma çıkmadı zaten ortada dr yok almış başını gitmiş sonra geldi idrar tahlili istedi idrarda enfeksiyon çıktı ilaç yazdı eve gönderdi ben dr sordum açılma ne olacak ilerlermi dedim yatçaksın dedi hep dua ediyorum sizde dua edin erken doğum yapmak istemiyorummmm
slm kızlar moralim çok bozuk geçmişide okumadan yazıyorum herkes iyidir inşallah ben dün sabah kasık ağrım oldu demiştim akşama kadar bişey yoktu saat 9 da yine başladı acilen hastaneye gittik hemen alttan baktılar canım çok acıdımalesef 1 cm açılmam varmış sonra nst ye bağladılar kasılma çıkmadı zaten ortada dr yok almış başını gitmiş sonra geldi idrar tahlili istedi idrarda enfeksiyon çıktı ilaç yazdı eve gönderdi ben dr sordum açılma ne olacak ilerlermi dedim yatçaksın dedi hep dua ediyorum sizde dua edin erken doğum yapmak istemiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?