2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım...

Annene geçmiş olsun canım...
Zaman azaldıkça ağırlaşıyo insan,benim daha vaktim var heralde hafta olarak geri olduğum için şimdilik çok iyiyimSağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inş.hepimiz.

51-52 gibydm benmde göbeğm büyüyor gün geçtikçe bebişlerimizi kucağımıza alınca unuturuz bunları:)

üzerimize bir ağırlık çöktü iyice
maşallah bebişine
Annene de geçmiş olsun canım..hayırlıca çabucak bitiversin ameliyatı

sağol canım teşekkür ederim...

evet idrar sorunuda ayrı mesele... yarım saatte bir sıkışıyorum...
çamaşır makinası gibi dönüp duruyor oğluşum içeride... evet benim bebeğim en son 4 hafta önce dönmüştü ama doktor dediki şuan buna doğum pozisyonu dememiz doğru olmaz... bu dönemde sürekli döner demişti. sanırım bu hafta kesin birşey söyle ve doğum şeklimizi konuşuruz... canım eltim doğum yaptı... ilk doğumu normaldi ama ikincisini sezeryan olmak zorunda kaldı 41 hafta bekledi ama dönmedi bebiş... doktor son ana kadar bekledi. yani her an dönebiliyor demekki bebek... ama onun bebeğinin kafası büyük demiş doktor normal zor yaparsın dedi ama çocuğun kafası o kadarda büyük değildi... bu işlerden ben zaten bir doğum şeklini çözemedim onun dışında uzaman doktor olduk hepimiz...

Özgecim sağol canım... annemde senin doğumundan önce olayımda bitsin dedi. kolay bir operasyon olacak 2.5 saat hastanede bekleyip çıkacağız... gamze yi duydum şimdi yerimde duramıyorum. onun kadar heyecanlandım...

Hastane çıkışımız halamız almış:))))
Eki Görüntüle 327431

ne sevimli... renkleride çok hoş ve sade... güle güle kullansın bebişin...

Canım tebrikler seninde 30.hafta oldu:))))
Teşekkür ederim özgecim olmuşuz valla 30 :) Aman çok sevindim işe yaramasına geçmiş olsun tekrar.

Hastane çıkışımız halamız almış:))))
Eki Görüntüle 327431

Özgecim çok şeker buuu nerden almış halası?

Sağol canım teşekkürler....

ohhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhh biz de girdik 30. haftamızaaaaaaaaaaaaa :) ama çizelgemiz olmadığından göremiyosunuz tabi, bana sölemek düştü bu durumda :)hep özeniyodum amannn çok güzelmiş 30 larda olmak, artık bebeğime daha yakın hissediyorum :)))

slm kızlar moralim çok bozuk geçmişide okumadan yazıyorum herkes iyidir inşallah ben dün sabah kasık ağrım oldu demiştim akşama kadar bişey yoktu saat 9 da yine başladı acilen hastaneye gittik hemen alttan baktılar canım çok acıdı malesef 1 cm açılmam varmış sonra nst ye bağladılar kasılma çıkmadı zaten ortada dr yok almış başını gitmiş sonra geldi idrar tahlili istedi idrarda enfeksiyon çıktı ilaç yazdı eve gönderdi ben dr sordum açılma ne olacak ilerlermi dedim yatçaksın dedi hep dua ediyorum sizde dua edin erken doğum yapmak istemiyorummmm

çok üzüldüm canım gözlerim dolu dolu okudum.Rabbim yar ve yardımcıları olsun.inşallah bundan sonrası için bir aksilik olmaz.hayırlı haberlerini bekliyoruz.dualarımız onunla.

oo halanız da zevkliymiş, çok güzel özgecim güle güle giysin bebeğin..

Sağol canım ben de çok bebeğndim akşam onlardaydık geç döndük tam araban inerken eşim ters tutmuş hepsi yere saçıldı çamur oldu gece 12 de onları yıkadım leke kalmasın diye nazarımız değdi heralde

Hastane çıkışımız halamız almış
Canım çok güzeller güle güle giysin bebişin inşallah
Hayırlı olsun canımmm... Çizelge eklesene sende takip etmek kolay oluyo :)
Canım çok geçmiş olsun, Rabbim hayırlısıyla zamanında sonuçlandırsın inşallah... Artık tehlikeli dönemleri atlattık hiç merak etme.. Artık sen yat o da durabildiği kadar dursun annesi, bizimde dualarımız sizinle hiç merak etme..

canımsın yaa çok geçmiş olsun erken doğma ihtimali olsa bile Rabbim korur meleğini de seni de, ayrıca risk yüksek olsa doktor seni bırakmazdı, sen evinde güzelce dinlen hiç yorma kendini, moralini sağlam tut, kötü şeyler düşünme canım benim.. herşey yoluna girer Allahın izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…