2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah kabul etsin..

Aman tek sonuçlarımız iyi olsunda hergün doktora gitsek de olur :)) Bende yarın endokrinolojiye gitcem bakalım ne diycek şeker işine

İnş. iyi olur canımm az kaldı artık bi alsak Allah'ın izniyle kucağımıza valla uykusuz gecelere fln razıyım en azından gözümün önünde olacak şimdi içerde ama hep aklım orda iyimidir acaba diye :)

Aynen öle :)) bende o yüzden istiyorum bi an önce doğsun diye ama bi yandan da ne kadar kalırsa o kadar kar diyorum :)) hayırlısı inşallah hepimiz için..

Allah kabul etsin..
Aman tek sonuçlarımız iyi olsunda hergün doktora gitsek de olur :)) Bende yarın endokrinolojiye gitcem bakalım ne diycek şeker işine
inşalllaahh iyi sonuçlarla gelirsin Allah rast getirsin cnm..mrk etme ztn dikkat ediyosun yediklerine heralde iyi bişiler çıkar
inşallah bi sonraki pozisyon daha önemli tabi yeri dahada daralmış olcak..sn rahat oturda bebeği sıkıştırmadan oturmadanda sanırım dönebiliyolarmış..bnmkide şimdi bişiler yapıyo içerde anlayamadım çok sakin bi şekilde bi yerlerini oynatıyo yeraltı canavarı gbi alttan alttan :))
Allah kabul etsin canım.

bugün topiğe katılım çok az nedense ama dünki yorumlardan hatırladığım sanki bi arkadaş daha okumuştu..

ben yine de ilk olarak seni kaydedeyim bari.

yok bn topic adına okuduğum ilk yasin demek istedim :)) yani ilk olmak gbi bi sıkıntım yok illaki okuyan olmuştur cnm..sonuçta burda hayırlı bi iş yapıyoruz

Bende okurum canım pazar günü inş. okuduktan sonra mı haber verelim
evet canım, 41e tamamlıycaz Allah nasip ederse

ay yok canım, yasin okumaya başladıkya, 41e tamamlıycaz hepimiz adına.. o yüzden dedim. ilk okuyan sensin diye. ben pc ye kaydediyorum çünkü.. arada kaynamasın diye

tekrar yazayımda tüm arkadaşların haberi olsun..

okumak isteyen arkadaşlar okuyunca bana özel mesaj atarsanız çok sevinirim. burda arada kaynama ihtimali yüksek..

birde ben bu ara çatlamaya başladım(( ilk çatlakların üzerine yenileri ekleniyor.. dün akşam giyinirken bacağımın arkasında (diz arkasında) bi kırmızılık gördüm.. dönüp aynaya bi baktım ki ne göreyim diz arkası boy boy çatlamış kırmızı kırmızı duruyordu... Defnede diz arkam çatlamamıştı hiç.. bu nerden çıktıysa:))))

dün patik ördüm kuzuma teyzeleri.. bi bakın bakalım nasıl olmuş..hep tığ işi yapıyordum, ilk kez kendi başıma şişle patik ördüm:)) ama bitirene kadarda 50 kere bakmışımdır ayrıntılı fotolara:))))

Son düzenleme:

aynen bnde diz arkamda tek bi çizgi gördüm kırmızı varis fln zannettm ama çatlakmış ( belimdede 2 tane nokta gbi kırmızılıklar var sanırım onlarda yakında cızır cızır yırtılır pofff zaty şişko oldm bide çatlaklarım olursa hiç yüzüme bakılmaz artıkın

Canım benimde aynısı oldu yaa basenler ve diz arkası çatladıı yaa basenlerden haberim vardı bayadır görüyordum yağ fln fayda etmedi ama diz arkalarım acıyordu dediğin gibi bi baktım kırmızı kırmızı göbekte şimdilik bişi yok çatlar mı acaba

Son düzenleme:

Ayyy orası da mı çatlıyo :18::18:Ben de bakıyorum arada şimdilik bişey yok bakalım görücez ilerleyen günlerde:)))

selam kızlar,
geçmişe şöyle bi göz attım, neyseki henüz kimse doğurmamış, çok sevindim... bunun dışında olağan diyebileceğimiz sıkıntıları yaşayan arkadaşlara da kolaylıklar diliyorum...
sabah baskülde kendimi 2 kilo eksik görünce korktum bir an, yoksa benim de mi suyum azaldı die... ama neyseki baskülün azizliğiymiş :)
inşallah herşey yolunda gider...

karnım kaşınıyor ve kaşıyamıyorum.. öyle fena bi haldeyimki.. ovalayıyorum sadece, sonra da düşünmemeye çalışıyorum kaşıntı geçiyo:))))
hem niye öyle diyosunki, hamileyiz, şişkoyuz filan ama çoooooooookkkk güzeliz... çünkü hayatımda bi kaç kez yaşayabileceğimiz bi duyguyu yaşıyoruz... ne mutlu bize ki Allah bunu nasip etti bizlere.. ya erkek olsaydık:)))))))

tatlım çatlaklar genetikmiş ya, çatlayacaksak eğer ne yapsak nafile.. benim annem harita gibi çatlamış, şükür ben vazelin filan kullanıp çatlakarı minimuma indirdim şükür ama sonuçta çatladım:)

niye kaşıyamıyosun kuzum karnını ? :44:

Aynı annemde ki gibi olacak galiba kuzum genetikse çünkü onunda basenlerde hep çatlaklar göbek dümdüz hiç ibşi yok ben yağ falan sürüyordum yeni bitti vazeline başladım daha yumuşak tutyor o yağlardan kuzum

Ayyy orası da mı çatlıyo :18::18:Ben de bakıyorum arada şimdilik bişey yok bakalım görücez ilerleyen günlerde:)))
çatlıyomuş vallaa:)))
daha başka yerleri de çatlatmadan hayırlısıyla doğursaydık:))))

canım bende bi an hayırdır dedim ya, neyse basküldenmiş:)))

hafta sonu ne yapıyosun.. buluşma ayarlıyoruz, müsaitsmisin???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…