2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

http://lbdf.lilypie.com/1pZbp2.png link bu şekilde kopyalıyorsun dimii

GEÇMİŞ OLSUN KIZLAR, ALLAH HEPİNİZE SAĞLIK VERSİN..KORKTUĞUMUZ GİBİ OLMAZ HİÇBİRŞEY İNŞALLAH. MORALLERİ YÜKSEK TUTALIM. NEYE İNANIRSAK ONU YAŞARIZ:26:

GEÇMİŞİ OKURKEN GÜLDÜRDÜN BENİ bernysita VALLA:) KOCAM GÖZÜMÜN ÖNÜNE GELDİ. O DA AYNISINI YAPARDI KESİN:)ADAMLARI NE HALE SOKTUYSAK ARTIK

hadi gözünaydın cnm bizim senle hem günlerimiz hem bebek gelişimleri aynı :) ne zamana verdi bi sonraki randevunu

gamze ,berkerdem çoook geçmiş olsun umarım hepimiz tutabildiğimiz kadar tutarız, naapalım kızlar biraz aceleci derler zaten 8,5 ta doğuyolarmış genelde hadi hakkımızda hayırlısı.

tunaydın guzel mart annelerııııı

gamzecım berkercım dualrımız sızınle kızlar yuce rabbımın ıznı ıle hayırlısıyla hersey yoluna gırer ınsallahhh

kızlar sızlere bısey sorucam benım rahmımın sag tarafı cok acıyor gece yataktan kalkamıyorum esım kaldırıyo tuvalete sızlerdede oluyor mu

kızlarrr merhaba
daha önce bende burdaydım ama kalbi durdugu için meleğimi aldırmak zorunda kaldım ( şimdi tekrar bebeiş sahibi olmak istiyoruz ve doktor arıyorum avcılara yakın önerebiliceğiniz doktor varmı? medicalpark ta emine hnm için randevu aldım ama ilk defa gidiceğim için biraz korkuyorum (

SELAM KIZLAR...hastaneden geldim ben de yeni...son kontrolde doktorum bazı tahliller istemişti.çoğunu sağlık ocağında yaptırdım ama 3 tanesini yapmadılar.tam idrar tahlili, hiv ve hcv testlerini yapmadılar.özele gittim..120 lira istedi...çok pahalı...devletten randevü alcam mecbur...siz yaptırdınızmı bunları...31. haftadayım ben

bu olay bni çok tırstırıyo ya..o kdr sokmasına ne grk varr :))

saol cnm bilgi için..

ayy ne hoşş çok yaklaşmışsın bebişe..şafak doğan güneş'ide görürüz inşallah :))) 34.haftadan sonrada insan her an bekler heycanla..hayırlısı olsun

yasin okuyan arkadaşlar varsa kimler öğrenebilirmiyim??

okuyacak arkadaşlar da kaç tane okudularsa özel mesaj atarlarsa sevinirim

bitince duasını bilen bi arkadaşa yaptırırız inşallah.

polycim bn okurum bitince duasınıda yaparm mrk etmeyin bendeee sn btnce bna haber verrsn tabi :))

bizde sbh hastaneye gttk çok şükür heycanla beklediğim sonucu aldım..kan uyuşmazlığı testi negatif çıktı dr. iğneye grk yok dedi..doğumdan sonra bbkten kan alcaklar oda negatif olursa kan grubu yine iğneye grk yok dedi..kan ve idrar tahlillerimde temiz çıktı..çok şükür

Canım seninle aynı haftadayız ama benden öyle tahlil istemedi dr.

canım sadece kan ve ıdrar yaptı bana kan degerım dusuk oldugu ıcın dıgerlerını yapmadı

Gözün aydın canım,inş.bebişinde negatif çıkar...

bu olay bni çok tırstırıyo ya..o kdr sokmasına ne grk varr :))

slm canım ben daha önceki doğumumdada çok parmaklandım nefret ediyorum yaa çok acıtıyo o anda kendini sıkmıcan yoksa daha çok acıyo bende istemedim bakılsın ama bakmak zorundayız dedi keseyi patlatacak diye korktum bişi olmadı ama sonradan acısı çıkmasa iyidir meleğim var benim karnımdaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…