- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #29.501
kızlarrr yardımınızı rica ediyorumm(( sohbetinizin arasına girmek istemem ama yardımcı olursanız cok sevinirim lilypie den dogum çizelgesi yapmaya çalışıorum ve sitedeki nasıl yapabilecegimizi anlatan bölümede bakıorum ama sitenin uygun gördüğü şeklde değildir gibisinden bi hata veriyor hep imreniyorum sizlerin çizelgelerinizi görünce lütfen yardm edin güzel annecikler:)))
kızlar merhaba,
öncelikle iyi dilekleriniz için hepinize çok çok teşekkür ederim, dualarınızı lütfen eksik etmeyin en çok ihtiyacımız olan şey dualarınız...
hemen neler olduğunuda anlatayım,
sabah rutin kontrol için geldim hastaneye önce nst herşey yolunda, sonra ultrason muayenesi ve doktor şokta 2 cm su bulabildi oda su sayılmaz derecesindeydi, kordonun çevresi eğer su bulunamaz ise hesaplanırmış.Diğer doktorları çağırdı doktorum ve onlarda aynı cevabı verdi. Hemen yatış işlemlerim yapıldı ve serum verilmeye başlandı, saat 2 de tekrar ultrasona alındım yaklaşık 4 saat sonra idi ilkinden ve bu sefer 8 cm su bulundu ama çokda güvenilir bir rakam değil anlık değişimler gösteriyor çünkü. Bunun üzerine bugün doğuma almaktan vazgeçti beni, mümkün olduğunca içeride tutmaya çalışıyor bebeği, bu gece hastanedeyiz, 3 saatte bir nst ve aralıklı olarak serum veriliyor, yarın sabah tekrar ultrason kontrolü var eğer azalma varsa yarın doğum, eğer 10 cm e kadar çıkarsa hastanede yatış devam, 10 cm den fazla çıkarsa eve gönderecek 2 günde bir kontrol olacak.
suyun azalması bebekte ani ölümlere neden oluyormuş risk belli, ve riski ne kadar tolere edebilirsek o kadar direnicez....
son durum budur bizden kızlar...
slm kızlar moralim çok bozuk geçmişide okumadan yazıyorum herkes iyidir inşallah ben dün sabah kasık ağrım oldu demiştim akşama kadar bişey yoktu saat 9 da yine başladı acilen hastaneye gittik hemen alttan baktılar canım çok acıdımalesef 1 cm açılmam varmış sonra nst ye bağladılar kasılma çıkmadı zaten ortada dr yok almış başını gitmiş sonra geldi idrar tahlili istedi idrarda enfeksiyon çıktı ilaç yazdı eve gönderdi ben dr sordum açılma ne olacak ilerlermi dedim yatçaksın dedi hep dua ediyorum sizde dua edin erken doğum yapmak istemiyorummmm
hehe gözümün önüne geldide güldüm birden..erkekler bi hoş yaa..hele bu babalık halleri bazen panik oluyo çok komik oluyolar..bnde dün oğluma tulum aldım şu bahçıvan tulumlar varya krem rengi..dondurma yedik sn dondurmanın çubuğunu poşetin içine at kıyafetin olduğu..bi bağırdım panik yaptm çikolata olck diye oda panikledi hmn açtı torbanın içinde çubuk arıyo buldu sonra "tamam bak bişi yok ona değmemiş" diyo bni sakinleştiriyo :))
KIZLAR SELAM
BUGÜN DR GİTTİK OĞLUŞUM YİNE YÜZÜNÜ GÖSTERMEDİ BİZE BÜYÜMÜŞ 1.900 GR OLMUŞ DR HERŞEYİ NORMAL DEDİ SUYU KİLOSU GELİŞİMİ ORGANLARI HERŞEYİ İYİYMİŞDOĞUM POZİSYONU DA ALMIŞ
NST YE GİRDİM KASILMALAR VARMIŞ 36 HAFTAYA KADAR İSTİRAHAT EDİCEM ERKEN DOĞUM RİSKİ YOK AMA OLABİLİR DEDİ 36 DAN SONRA DOĞSADA SORUN OLMAZ DEDİ DR.MUZ RAPORUMUDA ALDIM
HERKES İYİDİR UMARIM GEÇMİŞİ ÇOK OKUMA FIRSATIM OLMADI
PERİM ANNEYİMBEN VE GAMZECİM GEÇMİŞ OLSUN
MELİKECİM DUADAN BAHSETMİŞSİN BEN ŞUAN EVDE OLDUĞUM İÇİN OKUYABİLİRİM
sağol canım 1 cm açılma normalmiş ama ben yinede tetikteyim ebe bebeğin başına kadar parmakladı bebeğe zararı olmasın dedim bakmak zorundayız dedi suyu patlatırsa diye korktum bişey olmadı ama daha öncede parmakladım için çok berbat bişi ya çok şükür başka şikayetim yok kasıklarımda bi dha ağrımadı 1 ay daha dursa karnımda
saol cnm bilgi için..canım bende şuan 2. çocuga hamileyim bendede kan uyuşmazlıgı var dr 25 haftada bana test yaptı ve negatif çıktı normal dedi ama dogumdan hemen sonra 72 saat içinde iğne yapılıyor benim ilk dogumdan sonra 2. çocugu koruma amaçlı yapmuşlardı negatif olursa aşıya gerek yok
Kizlar iyi geceler..
Erken dogum riski olanlar dualarim sizinle cok sik yazmasamda surekli takip ediyorum.
34. Haftamiza girdik biz de kizimla. Ya kizlar bugun karnim semsert ve kasiklarimda bi sizi var.sabahtan beri yatiyorum ama gecmedi sizce bisi var midir? Bi de arada kasilma gibi bisi oluyo yalanci sanci mdr acep?
yasin okuyan arkadaşlar varsa kimler öğrenebilirmiyim??
okuyacak arkadaşlar da kaç tane okudularsa özel mesaj atarlarsa sevinirim
bitince duasını bilen bi arkadaşa yaptırırız inşallah.
SELAM KIZLAR...hastaneden geldim ben de yeni...son kontrolde doktorum bazı tahliller istemişti.çoğunu sağlık ocağında yaptırdım ama 3 tanesini yapmadılar.tam idrar tahlili, hiv ve hcv testlerini yapmadılar.özele gittim..120 lira istedi...çok pahalı...devletten randevü alcam mecbur...siz yaptırdınızmı bunları...31. haftadayım ben
SELAM KIZLAR...hastaneden geldim ben de yeni...son kontrolde doktorum bazı tahliller istemişti.çoğunu sağlık ocağında yaptırdım ama 3 tanesini yapmadılar.tam idrar tahlili, hiv ve hcv testlerini yapmadılar.özele gittim..120 lira istedi...çok pahalı...devletten randevü alcam mecbur...siz yaptırdınızmı bunları...31. haftadayım ben
bizde sbh hastaneye gttk çok şükür heycanla beklediğim sonucu aldım..kan uyuşmazlığı testi negatif çıktı dr. iğneye grk yok dedi..doğumdan sonra bbkten kan alcaklar oda negatif olursa kan grubu yine iğneye grk yok dedi..kan ve idrar tahlillerimde temiz çıktı..çok şükür
yaaaaaa bulamıyorum bulamıyorummmm bu çizelge nerden yapılıyo yardımmmmm
bu olay bni çok tırstırıyo ya..o kdr sokmasına ne grk varr :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?