2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aaaa ne güzel, müsaitim polycim... o güne has bi aksilik çıkmadığı sürece gelirim ben de...
tamam canım, facedende yazdım bakarsın..
canım ben de okuycam ama özelden msj atamıyorum henüz..

tamam canım, okuduktan sonra buraya büyük harflerle ve renklendirerek yazarsın, gözden kaçmaz inşallah.

benmde göbeğimin altı kımıl kımıl böle naslll tatlı tatlı kaşınıoo bazen farkında olmadan kaşıom sonra cekiorum hemen elimi ordan:) göğüslerm baya çatladı o yüzden göbeğim bari çatlamasın die cok dua ediorum buzamana kadar catlamadı göbeğim inşda catlamas:/ ama kiminin dogumdan snra cıkıomuş ortaya çatlakları dogrumu kızlar

pollyannacım bnde okurum bu akşam yasin ve bende özel msj atabiliomuyum bilmiorum ama eger atamassam burdan seni gördüğüm zaman yazarım cnm

ya kızlar karnımız kaşınınca ve biz onu kaşıyınca noluyo anlamadm biri bni aydınlatsın? kötüb bişimi kaşınmak

aaaa ne güzel, müsaitim polycim... o güne has bi aksilik çıkmadığı sürece gelirim ben de...

Kızlar pazar olcak dimi?? Cmtsi Pazar açıköğretim sınavları var ya, bende kardeşimi, götürcem pazar son sınavından sonra yolcu edip gelebilirim sanırım Masiva da sınava giriyo o da ancak pazar öğleden sonra gelebilir diye düşünüyorum... İnşallah kar buz olmaz yaa

benim için farketmez melikecim, cmt veya pazar... size nasıl uyarsa artık... ama kar buz falan olursa fena gerçekten, o durumda çıkamayabiliriz...

pollyannacım bnde okurum bu akşam yasin ve bende özel msj atabiliomuyum bilmiorum ama eger atamassam burdan seni gördüğüm zaman yazarım cnm
tamam canım şimdiden Allah kabul etsin.. akşam kardeşim gelecek ve bu akşam ve yarın topiğe giremem.. sen büyük harflerle renkli bi şekilde yaz, sonraki gün geçmişi okurken gözümden kaçmasın olurmu?

ya kızlar karnımız kaşınınca ve biz onu kaşıyınca noluyo anlamadm biri bni aydınlatsın? kötüb bişimi kaşınmak
kaşıdığımızda çatlayacak olan derinin açılması hızlanıyor ve çatlaklar daha derin oluyor canım.. başka bi sebebi yok..

anaaa bnm bunlardan hiç hbrm yoktuu..bn gayet gğzel kaşıyorum böle tatlı tatlı kaşınıncaa..belkide göğüslerimdeki bitakım çatlaklar ondan mı oldu acep..tüü kaşımiim o zmn bnde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…