- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #29.561
canım bende bi an hayırdır dedim ya, neyse basküldenmiş:)))
hafta sonu ne yapıyosun.. buluşma ayarlıyoruz, müsaitsmisin???
yasin okuyan arkadaşlar varsa kimler öğrenebilirmiyim??
okuyacak arkadaşlar da kaç tane okudularsa özel mesaj atarlarsa sevinirim
bitince duasını bilen bi arkadaşa yaptırırız inşallah.
tamam canım, facedende yazdım bakarsın..aaaa ne güzel, müsaitim polycim... o güne has bi aksilik çıkmadığı sürece gelirim ben de...
canım ben de okuycam ama özelden msj atamıyorum henüz..
seni gördüğüm anda yazarım KOCAMAN KOCAMAN:)tamam canım, facedende yazdım bakarsın..
tamam canım, okuduktan sonra buraya büyük harflerle ve renklendirerek yazarsın, gözden kaçmaz inşallah.
ya kızlar karnımız kaşınınca ve biz onu kaşıyınca noluyo anlamadm biri bni aydınlatsın? kötüb bişimi kaşınmak
aaaa ne güzel, müsaitim polycim... o güne has bi aksilik çıkmadığı sürece gelirim ben de...
ya kızlar karnımız kaşınınca ve biz onu kaşıyınca noluyo anlamadm biri bni aydınlatsın? kötüb bişimi kaşınmak
Kızlar pazar olcak dimi?? Cmtsi Pazar açıköğretim sınavları var ya, bende kardeşimi, götürcem pazar son sınavından sonra yolcu edip gelebilirim sanırım Masiva da sınava giriyo o da ancak pazar öğleden sonra gelebilir diye düşünüyorum... İnşallah kar buz olmaz yaa
tamam canım şimdiden Allah kabul etsin.. akşam kardeşim gelecek ve bu akşam ve yarın topiğe giremem.. sen büyük harflerle renkli bi şekilde yaz, sonraki gün geçmişi okurken gözümden kaçmasın olurmu?pollyannacım bnde okurum bu akşam yasin ve bende özel msj atabiliomuyum bilmiorum ama eger atamassam burdan seni gördüğüm zaman yazarım cnm
kaşıdığımızda çatlayacak olan derinin açılması hızlanıyorya kızlar karnımız kaşınınca ve biz onu kaşıyınca noluyo anlamadm biri bni aydınlatsın? kötüb bişimi kaşınmak
bende aksilik çıkmazsa akşam okurum cnm mesajıda yarın atarım artık inşallah
benim için farketmez melikecim, cmt veya pazar... size nasıl uyarsa artık... ama kar buz falan olursa fena gerçekten, o durumda çıkamayabiliriz...
tüm katılımcılara sormak lazım hepsi de online değil ama :)) napcaz bilmem
bence poly bi şekilde organize eder :)
ya yaa kesin ederim:))))
hallaç pamuğuna döndü işler bacılar(
Umudumuzu kaybetmeyelim :))) bence başarabilirizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?