2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy çok korkunç yaa bari bi krem fln sürüyomu öyle kuru kuru feci olur yaa

canım çok geçmiş olsun şnşalah su seviyen artar ve evine dönersin, dualarımız seninle...

selam kızlar

malkoç canım hastanede iyi olmana sevindim..inşallah daha da iyi olursun..kontrol altında olman çok iyi..dualarımız seninle canım

berkedem canım sıkıntı olmamasına sevindim,tabi ihtiyaten dinlenmen de iyi olcaktır canım

bernysita canım kan uyuşmazlığı ile ilgili sıkıntı olmamış,sevindim

slanares canım sen de oğlunu görmüşsün iyi olmanıza sevindim canım,tam zamanında izne ayrılmışsın,kendine dikkat et bolca dinlen canım

aslında hepimiz artık dikkat etsek iyi olcak

Rabbim hepimizi ve yavrularımızı korusun..inşallah hepimizden güzel haberler alarak geçiririz son haftalarımızı

hadi gözünüz aydın cnm, zaten pozitifde olsadı korkmana gerek yokdu şükür çaresiz bi dert değil cnm:) ama işte ana yüreği en ufak şey bile bizleri endişelendirmeye yetio:)

hadi gözünüz aydın cnm, zaten pozitifde olsadı korkmana gerek yokdu şükür çaresiz bi dert değil cnm:) ama işte ana yüreği en ufak şey bile bizleri endişelendirmeye yetio:)

saolun kızlar..öyle önlemleri alınabiliyo ama işte insan en ufak şeyden nem kapıyo annelik zor zanaat :))

son anda nolur bilmem ama sezaryen düşünüorum hiç normale adapte olamıorum:/ ay hele alttan muayene cidden kötüyaa başa gelnce elbet cekces ama insan bi tuhaf oluo cidden.

yok canım krem yok sadece eldiven takıyo normal doğum istiyosan buna hazır ol 5 saniye sürüyo

Canım herşeyin yolunda olmasına sevindim minişini sağsalim kucağına almayı nasip etsin rabbim.
Benim kızım da dönerse inş.bende normal istiyorum o acıyada razıyım 5 sn bişicik olmaz herhalde inş. bizim yaramaz dönerse tabi 2 hafta önce ne güzel başı aşağıdaydı niye döndü ki şimdi

daha döner cnm yaa dmkki yeternce yeri var yaramazlık yapıyo kerata..yoksa önemli olan iyice hareket yeri kalmayınca bulunduğu pozisyon diye biliyorum çünkü dönebilme imkanları çok az oluyo o zmn..

Canım gözün aydın çok sevindimmmm

bnde şimdi ilk yasinimi okudum topic adına..hepinize dua ettim Allah kabul etsin inşallah..
Allah kabul etsin..
:)) saol cnm dünkü stresli bekleyişten sonra o kdr aradm dr.u ulaşamadm illa ayaklarına getirttiler yani :))
Aman tek sonuçlarımız iyi olsunda hergün doktora gitsek de olur :)) Bende yarın endokrinolojiye gitcem bakalım ne diycek şeker işine

daha döner cnm yaa dmkki yeternce yeri var yaramazlık yapıyo kerata..yoksa önemli olan iyice hareket yeri kalmayınca bulunduğu pozisyon diye biliyorum çünkü dönebilme imkanları çok az oluyo o zmn..

İnş.canım yaa inş.döner bu sabah onun tekmeleriyle kalktım eşime kızım resmen takla atıyor ters dönecek bu gidişle dedim doktor ters dönmüş deyince çok şaşırmadım nedense :))))2 hafta önce düzdü şimdi ters inş. bi sonraki gidişimizde tekrar normale dömüş olur

Son düzenleme:
bnde şimdi ilk yasinimi okudum topic adına..hepinize dua ettim Allah kabul etsin inşallah..

Allah kabul etsin canım.

bugün topiğe katılım çok az nedense ama dünki yorumlardan hatırladığım sanki bi arkadaş daha okumuştu..

ben yine de ilk olarak seni kaydedeyim bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…