- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #29.521
yaaaaaa bulamıyorum bulamıyorummmm bu çizelge nerden yapılıyo yardımmmmm
slm canım ben daha önceki doğumumdada çok parmaklandım nefret ediyorum yaa çok acıtıyo o anda kendini sıkmıcan yoksa daha çok acıyo bende istemedim bakılsın ama bakmak zorundayız dedi keseyi patlatacak diye korktum bişi olmadı ama sonradan acısı çıkmasa iyidir meleğim var benim karnımdaaa
Gözün aydın canım,inş.bebişinde negatif çıkar...
günaydın kızlar....
az önce ultrasondan bakıldı dünkü seviyenin aynısı su miktarı, bugünde hastanedeyiz,serum nst ve yan yatmaktan sıkıldım artık, şu anda antijbiyotik serunda takıldı yazamıcam daha fazla sonra görüşürüz...
bizde sbh hastaneye gttk çok şükür heycanla beklediğim sonucu aldım..kan uyuşmazlığı testi negatif çıktı dr. iğneye grk yok dedi..doğumdan sonra bbkten kan alcaklar oda negatif olursa kan grubu yine iğneye grk yok dedi..kan ve idrar tahlillerimde temiz çıktı..çok şükür
selam kızlar
bernysita canım kan uyuşmazlığı ile ilgili sıkıntı olmamış,sevindim
Rabbim hepimizi ve yavrularımızı korusun..inşallah hepimizden güzel haberler alarak geçiririz son haftalarımızı
hadi gözünüz aydın cnm, zaten pozitifde olsadı korkmana gerek yokdu şükür çaresiz bi dert değil cnm:) ama işte ana yüreği en ufak şey bile bizleri endişelendirmeye yetio:)
ayy çok korkunç yaa bari bi krem fln sürüyomu öyle kuru kuru feci olur yaa
yok canım krem yok sadece eldiven takıyo normal doğum istiyosan buna hazır ol 5 saniye sürüyo
yok canım krem yok sadece eldiven takıyo normal doğum istiyosan buna hazır ol 5 saniye sürüyo
Canım herşeyin yolunda olmasına sevindim minişini sağsalim kucağına almayı nasip etsin rabbim.
Benim kızım da dönerse inş.bende normal istiyorum o acıyada razıyım 5 sn bişicik olmaz herhalde inş. bizim yaramaz dönerse tabi 2 hafta önce ne güzel başı aşağıdaydı niye döndü ki şimdi
bizde sbh hastaneye gttk çok şükür heycanla beklediğim sonucu aldım..kan uyuşmazlığı testi negatif çıktı dr. iğneye grk yok dedi..doğumdan sonra bbkten kan alcaklar oda negatif olursa kan grubu yine iğneye grk yok dedi..kan ve idrar tahlillerimde temiz çıktı..çok şükür
Canım gözün aydın çok sevindimmmm
Allah kabul etsin..bnde şimdi ilk yasinimi okudum topic adına..hepinize dua ettim Allah kabul etsin inşallah..
Aman tek sonuçlarımız iyi olsunda hergün doktora gitsek de olur :)) Bende yarın endokrinolojiye gitcem bakalım ne diycek şeker işine:)) saol cnm dünkü stresli bekleyişten sonra o kdr aradm dr.u ulaşamadm illa ayaklarına getirttiler yani :))
daha döner cnm yaa dmkki yeternce yeri var yaramazlık yapıyo kerata..yoksa önemli olan iyice hareket yeri kalmayınca bulunduğu pozisyon diye biliyorum çünkü dönebilme imkanları çok az oluyo o zmn..
bnde şimdi ilk yasinimi okudum topic adına..hepinize dua ettim Allah kabul etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?