- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #29.581
moralim bozuldu kızlar
İskenderun İlçesi’nde yaşayan Meryem ve Mustafa Özkan çiftinin 10 gün önce ikinci erkek çocukları dünyaya geldi. İddiaya göre, bugün sabaha karşı ağlayan İslam adı verilen bebeğin karnını doyurmak için uyanan Meryem Özkan, yanına aldığı bebeğini emzirirken tekrar uykuya daldı. Bu sırada annesinin altında kalan minik bebek boğularak öldü.
Allah sabırlar versn rabbm kimsye yaşatmasın bizlerede yaşatmasın inşallahh((
moralim bozuldu kızlar
İskenderun İlçesi’nde yaşayan Meryem ve Mustafa Özkan çiftinin 10 gün önce ikinci erkek çocukları dünyaya geldi. İddiaya göre, bugün sabaha karşı ağlayan İslam adı verilen bebeğin karnını doyurmak için uyanan Meryem Özkan, yanına aldığı bebeğini emzirirken tekrar uykuya daldı. Bu sırada annesinin altında kalan minik bebek boğularak öldü.
moralim bozuldu kızlar
kızlar, çok güzel bir site keşfettim. belki bilenleriniz vardır. ikinci hamileliği olan anneler zaten tecrübelidir de, benim gibi acemiler için süper makaleler var
Pratik Anne: Anne olmak, bebek ve çocuklu hayat hakkında herşey
kızlar uzun uzun yazamadığımdan alıntı yapmıyorum ama herkesin yazdıklarını okudum çok teşekkür ederim,eşimede okuyorum yazdıklarınızı ne kadar güzel birbirinize destek oluyorsunuz diyor...
durumumuza gelince, sabahki durumu muhafaza ediyoruz 3 litre serum birçok kez nst ile günümüz geçiyor, bakalım yarın sabah ki tablo ne olacak....
Hastane çıkışımız halamız almış:))))
Eki Görüntüle 327431
Siz de öğretmensiniz galiba doğum iznini nasıl hesapladınız?
Kaçıncı haftadasınız?
En son doktora gittiğimizde son adet tarihimden hesapladığım haftaya göre ultrasonda oğlum iki hafta önde çıktı.
Nasıl oluyor anlamadım.
Doğum iznini nasıl ayarlayacağım şimdi?
kızlar merhaba,
öncelikle iyi dilekleriniz için hepinize çok çok teşekkür ederim, dualarınızı lütfen eksik etmeyin en çok ihtiyacımız olan şey dualarınız...
hemen neler olduğunuda anlatayım,
sabah rutin kontrol için geldim hastaneye önce nst herşey yolunda, sonra ultrason muayenesi ve doktor şokta 2 cm su bulabildi oda su sayılmaz derecesindeydi, kordonun çevresi eğer su bulunamaz ise hesaplanırmış.Diğer doktorları çağırdı doktorum ve onlarda aynı cevabı verdi. Hemen yatış işlemlerim yapıldı ve serum verilmeye başlandı, saat 2 de tekrar ultrasona alındım yaklaşık 4 saat sonra idi ilkinden ve bu sefer 8 cm su bulundu ama çokda güvenilir bir rakam değil anlık değişimler gösteriyor çünkü. Bunun üzerine bugün doğuma almaktan vazgeçti beni, mümkün olduğunca içeride tutmaya çalışıyor bebeği, bu gece hastanedeyiz, 3 saatte bir nst ve aralıklı olarak serum veriliyor, yarın sabah tekrar ultrason kontrolü var eğer azalma varsa yarın doğum, eğer 10 cm e kadar çıkarsa hastanede yatış devam, 10 cm den fazla çıkarsa eve gönderecek 2 günde bir kontrol olacak.
suyun azalması bebekte ani ölümlere neden oluyormuş risk belli, ve riski ne kadar tolere edebilirsek o kadar direnicez....
son durum budur bizden kızlar...
çok güzelmiş canım güle güle kullanın.
bence kendi dr.unuza sorun benm satla bebiş uyumlu ama 32+0 da gittim dr.um ameliyata girmiş asistanı sat ıma bakıp verdi muayene edemezdi sonuçta dr.lar bazen farklı uygulama yapabiliyorlar.
canım çok geçmiş olsun duyunca çok endişelendim. ama suyunda azalma olmamış tekrar inş. biraz daha durur bebişin su seviyende düzelir inş. dualarımız seninle
Tam benlikmiş valla sağol canım...
ben de gördüğümde aynı tepkiyi verdim cnm, rica ederimhoşuna gittiyse bir de Annelik,Çocuk Büyütmek,Blog,Okul Sorunları,İletişim a göz at. bu da hoşuna gidecektir zannediyorum. bildiğim kadarıyla mimarsın sen de. zevklerimizi ortaklaştırıyorlar sanırım okulda
KIZLAR çizelge yapıyorum ama kopyaladığım linki kabul etmiyo, hepsini denedim, nereyi kopyalıcam ben yaa
moralim bozuldu kızlar
kızlar süt için sağlık bakanının yaptığı açıklamayı okudunuz mu yaa markada belirtmemiş ama süt içsek mi içmesek miii
Stte 'kanserojen' aklamas - Hrriyet SALIK yazıyı okumayan varsa baksın biiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?