2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

en güzeli köylerde yaşayanlar bu durumda.. süt,peynir,tereyağ, ekmek, yeşillik.. hepsini en doğalından üretip yiyorlar.. keşke imkan olsada her hafta kaynanamdan süt istesem..

bide son aylarda sizinde dikkatinizi çekmiştir mutlaka.. eskiden günlük sütlerin ömürleri sadece 2 gündü..3.güne kaldığında bozulurdu. bizim bakkalımız vardı,20 yıl işlettik ailecek.hatta bazen olurdu ki günü geçmeden bile bozulurdu..ama şuan öylemi şimdi günlük sütlerin üzerindeki tarihlere bi bakın, rahat 5-6 gün süreleri var!!! bu nasıl GÜNLÜK SÜT oluyor??

canım 2 gündür sana dua ediyorum Rabbim sağ salim bebeğini kucağına almak nasip etsin inşallah bugün okulda da anlattım seni herkes öle içten dua etti ki ben eminim bu dualar yerini bulacak Allahım hayırlısıyla kavuşturcak bebişine seni inşallah güzelim sen neler atlattın güzel kızın da senin gibi yılmayan mücadeleci bi fıstık o yüzden içini ferah tut emi kuzumm...

yazını görünce çok sevindim.en azından sabah ki durumda bir değişme yok.azalma yok çok şükür.inşallah yarında güzel haberlerini alırız.Rabbim yardımcınız olsun.

buarada ben de bugün kontrole gittim.amniyon sıvısı 27 den 23 e düşmüş.çok şükür.dr 38+4 e kadar doğumun gerçekleşmemesi gerekyor dedi.diabeti olan annelerin bebeğinde akciğer gelişimi daha geç tamamlanır dedi.akciğer geliştirici iğnede yapılması riskli kortizon içerdiğinden şekerini fırlatır dedi.inşallah bunların hiçbirine gerek kalmadan kızım zamanında sağlıcakla gelir.

malkoçç canım durumunu takip ediyorum
şükürler olsunki şimdilik herşey yolundaymış
dualarım seninle inşallah herşey çok güzel olur

Gamzecim aman bin şükür iyisiniz . sıvı da düşüş olmamasına cok sevindim Allah yardımcın olsun. Bebiş beklicek gbi hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin Rabbim.

Herkese merhaba biz bugün doktora gittik şükür bir sorun yok. Oğluşum 1919 gr. olmuş boyu da 42 cm. Hala doğum pozisyounda inşallah son anda sürpriz yapmaz Büyümüş kuzucuğum benim ayakalarını dayayıp duruyor karnıma.
İdrar tahlilimizde enfeksiyon çıktı doktor emin olmak için idrar kültürü istedi perşembe belli olacak. İnşallah ilaç içmek zorunda kalmam kalırsk da artık yapacak bir şey yok. Kan değerlerim düşüktü geçen sefer ilacı değiştirip dozunu arttırmıştı doktor allahtan artmış böyle devam dedi. Bizden haberler bu kadar.

maşallah 30. haftada 2 kilomu olmuşş
hayy maşallah

ben bu ara çok duygusalımm bugün eşimide üzdümm
bu hafta sonu bebek arabasını alalım diyo ben bugün alalım dedimm surat yaptımm o da üzüldü
bende üzüldümm

selam annişler,
iki gündür çok yanıyordum çorapları felan çıkarıyodum sonuç şifayı kaptım nezle oldum.portakal limon mandalina üçlüsüne başlasam çok iyi olacak.
aman yanıyorum diye benim gibi yalın ayak dolaşmayın

maşallah ayşencim sna ve bebeğine.enfeksiyonunda hemencik geçer inşallah

ben bu ara çok duygusalımm bugün eşimide üzdümm
bu hafta sonu bebek arabasını alalım diyo ben bugün alalım dedimm surat yaptımm o da üzüldü
bende üzüldümm

olur öyle şeyler canım üzülme ufak tefek şeyler bunlar ve isteyerek yapmıyoruz elbette..üzülme kuzum

Pollyannacımm yasin okudum haber vereyim dedim inşallah görürsün yazımı malum msj atamıorum:) eger polly görmessede arkadaşlar siz söyleyebilirmisiniz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…