- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #29.601
ayyy napcaz şimdi..off ya hiçbişeyi rahatlıkla yiyemiyoruz..faydalı diye yediğimiz şeylerin altından hep bişi çıkıyo..o zmn yediğimiz peynirlerde de var..sonuçta o peynirlerde o sütlerden yapılıyo..herşeyi bırakıp hapla beslencez yakında..
kızlar uzun uzun yazamadığımdan alıntı yapmıyorum ama herkesin yazdıklarını okudum çok teşekkür ederim,eşimede okuyorum yazdıklarınızı ne kadar güzel birbirinize destek oluyorsunuz diyor...
durumumuza gelince, sabahki durumu muhafaza ediyoruz 3 litre serum birçok kez nst ile günümüz geçiyor, bakalım yarın sabah ki tablo ne olacak....
kızlar uzun uzun yazamadığımdan alıntı yapmıyorum ama herkesin yazdıklarını okudum çok teşekkür ederim,eşimede okuyorum yazdıklarınızı ne kadar güzel birbirinize destek oluyorsunuz diyor...
durumumuza gelince, sabahki durumu muhafaza ediyoruz 3 litre serum birçok kez nst ile günümüz geçiyor, bakalım yarın sabah ki tablo ne olacak....
Herkese merhaba biz bugün doktora gittik şükür bir sorun yok. Oğluşum 1919 gr. olmuş boyu da 42 cm.Hala doğum pozisyounda inşallah son anda sürpriz yapmaz Büyümüş kuzucuğum benim ayakalarını dayayıp duruyor karnıma.
İdrar tahlilimizde enfeksiyon çıktı doktor emin olmak için idrar kültürü istedi perşembe belli olacak. İnşallah ilaç içmek zorunda kalmam kalırsk da artık yapacak bir şey yok. Kan değerlerim düşüktü geçen sefer ilacı değiştirip dozunu arttırmıştı doktor allahtan artmış böyle devam dedi. Bizden haberler bu kadar.
canım profilindeki ÇİZELGE kısmının yanındaki kalem işaretini tıklayıp oraya oluşturduğun çizelgenin sadece http://lbdf.lilypie.com/fOhSp2.png bu kadarlık kısmını kopyalıyorsun..
Herkese merhaba biz bugün doktora gittik şükür bir sorun yok. Oğluşum 1919 gr. olmuş boyu da 42 cm.Hala doğum pozisyounda inşallah son anda sürpriz yapmaz Büyümüş kuzucuğum benim ayakalarını dayayıp duruyor karnıma.
İdrar tahlilimizde enfeksiyon çıktı doktor emin olmak için idrar kültürü istedi perşembe belli olacak. İnşallah ilaç içmek zorunda kalmam kalırsk da artık yapacak bir şey yok. Kan değerlerim düşüktü geçen sefer ilacı değiştirip dozunu arttırmıştı doktor allahtan artmış böyle devam dedi. Bizden haberler bu kadar.
ben bu ara çok duygusalımm bugün eşimide üzdümm
bu hafta sonu bebek arabasını alalım diyo ben bugün alalım dedimm surat yaptımm o da üzüldü
bende üzüldümm
maşallah ayşencim sna ve bebeğine.enfeksiyonunda hemencik geçer inşallah
olur öyle şeyler canım üzülme ufak tefek şeyler bunlar ve isteyerek yapmıyoruz elbette..üzülme kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?