2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım inşallah geçer su içmem lazım onu ihmal ediyorum. Sana da geçmiş olsun dikkat et vitamin al doğal yollardan dinlen mutlaka.

geçmiş olsun canım sendede enfeksiyon çıkmış nasıl oluyo bende anlamadım dr antibiyotik verdi eczanedeki bayan 5 günlük hap var hemen geçer korkma dedi 35 haftaya kadar tutabilsem kızımı verirler kucağıma buarada oğluşuna maşallah çaktırmadan pehlivanmı yetiştiriyon karnındaa

kızlar aranızda hamile yastığı kullanan varmı
ben epey zamandır direniyorum almamak için ama sanırım alıcam
nette biraz araştırdım bir sürü marka var
kullanan arkadaşlar hangi markanınkini kullanıyorsunuz

ben kullanıyorum hatta cokta rahat edıyorum onsuz uyuyamıyorum sanırım markası babyjemdi

Çok teşekkür ederim aydınlattınız beni.
Benim 32.hafta sat a göre 7 şubat zaten çok güzel denk gelkiyor okullar açılınca tatile çıkmış olacağım.:)

Herkese hayırlı geceler;

Gamzecim ve gayecim sularınızın azalmamasına sevindim,

Gamze, gaye ve berkerdem İnanıyorum ki dualarımızla hepimiz hayırlı olan zamanda bebişlerimizi kucağımıza alacağız, içinizi ferah tutun

Bu arada doktora gidip bebişlerini gören arkadalarımız olmuş, Bebişler maşaAllah gayet sağlıklılar,, Rabbim tamamına erdirsin

Bu arada çatlaklardan bahsedilmiş, ben almanyaya 44 kilo ile gitmiştim ve ozaman zarfında 54 kiloya çıkmıştım, almanyadan geldim, bir ay sonra ailemle umreye gittik, 28 gün içinde 44e düştüm, ve kilo alma diyeti yaparak tekrar 50 kiloya çıktım, tekrar zayıfladım derken, ani kilo alıp vermeden dolayı kalçalarımda maalesef çatlaklarım var.... geçen gün zeytinyağlı bepenten kremini karıştırırken içine gamzenin verdiği tarifteki ceviz yağı,badem yağı, e vitamini ve kakao yağlarınıda katarken aklıma şu geldi... biz vücudumuzu dışardan nemlendiriyoruz, ama asıl olan içten nemlendirmek değilmi, ve ben evlendiğimden beri eşim çok sevdiği için sabahları kahvaltıda ceviz ve saf zeytin yağını eksik etmiyoruz... zeytin yağına ekmeği bana bana yiyoruz... bir buçuk senedir bu böyle.... ve kilo alıp verdiğim zaman oluştuğu halde şu anda daha hiç bir yerimde çatlak oluşmadı; eğer doğuma kadar da ve doğumdan sonrada çatlamazsa bu vücudumuza sürdüğümüz şeyleri aynı zamanda yiyerek; içerdende vücudumun nemlendiğini ve bu yüzden çatlamadığını düşüneceğim...

ben mycey almıştım büyüklerden, şimdi çöpte, içini köpükle doldurmuşlar, strafor köpükler olur ya onların minik minik taneleri, onlar çıktı dağıldı. Uyuz bişeydi. Zaten pek kullanmamıştım yatakta kenarda yer kaplayıp duruyordu. Alırsan küçük bişey al, mycey asla alma. Bir de içindeki maddeyi kontrol edersen süper olur, yoksa çöp oluyor:)

canım ben bu ürünü almayı düşündüm
ancak biraz büyük kafam karıştı şimdi
https://www.hamileyastigi.com/bilgi.php?urun=2

Şu an pc başında birşeyler okuyorum, eşim elinde ateşölçer gelmiş, aşkım yüzün kızarmış, bir ateşine bakayım, pazar günü ateşlendiğimden beni, sabah kalkar kalkmaz, akşam gelir gelmez, ve yatarken ateşimi ölçmeye başladı... ya abartmıyor musun diyorum, ama netten okudum ateşin anneye-bebeğe zararı varmış, nolur sanki kontrol etsem diyor dua edrken eşim babam gibi bana düşkün olsun demiştim ama bu kadarını beklemiyordum

canım ben bu ürünü almayı düşündüm
ancak biraz büyük kafam karıştı şimdi
https://www.hamileyastigi.com/bilgi.php?urun=2

bak canım benimkisi buydu ve hiç memnun kalmadım. seninkisi daha güzel sırt desteği bence çok önemli, çünkü önden bükülünce sırtın ağrıyor bu sefer. Yalnız tabi benimkisinden daha büyük olduğu için daha da fazla yer kaplıycak, bir de bu yastıkta boncuk slikonmuş, benimkisi de o maddedendi, dediğim gibi içeriden dağılıp çöp oldu. Niye boncuk slikon yapıyorlar anlamıyorum, o kadar para alıyorsun güzel bir maddeden yapsana şu yastığı değil mi? Sen bilirsin canım, kafanı karıştırmak istemem, bir de yakından gör beğenirsen al istersen.

http://www.mycey.com/images/urunler/big/hamile_destek_yastigi5b.jpg

Valla ben de anlamadım doktor normal dedi belirti de yok ben de bakalım perşembe ne diyecek ilaç verecek mi? Sen de ilaçlarını ihmal etme hemen geçsin gelecek 35'ler az kaldı inşallah yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.

bendede belirti yok idrar yaparken yanma varmı dediler yok sık sık sıkışmıyorum çok şükür iyim başka şikayetimde yok az kaldı sıkalım dişimizi

ayşen ne yaptın kapı süsü bittimi.....pöfff midem yanıo ...

Kız biter mi daha kalıp çıkarttım koyunları yıldızları falan kestim iki yıldız iki koyun diktim boyutlara karar vermekte zorlandık proje aşaması uzun sürdü yarın bir kuzu bir yıldız getiririm örnek olarak. Süt iyi gelir belki midene benim yemek borum yanıyor

iyi zaten kaç koyun varki üstünde biter biter tül almışmıydın kapıya sarmak için...bu arada şurubumu içtim cnm geçti

iyi zaten kaç koyun varki üstünde biter biter tül almışmıydın kapıya sarmak için...bu arada şurubumu içtim cnm geçti

Geçmesine sevindim Beş küçük, bir büyük koyun, beş yıldız, üç mantar, bir çit bir de çimen var Tül almadım sonra alırım onu bitireyim de anlımın akıyla

aynen hatırlıyorumda sütaşın günlük sütünü alırdı annem kapağı alüminyum folyodan en fazla 2 gün dururdu şimdi marketten aliim dedm günlük süt baktm dayanıklılık süresine bu ne be dedm ne farkı var paket sütlerden..neyse akşam haberlerde izledim internet haberinde hepsini yayınlamamışlar bakanın konuşmasını "evet böyle bulgularla karşılaştığımız doğru ama bu ihtimal binde bir.. içiniz rahat olsun" didi hacı valla bn onun yalancısıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…