- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #29.621
selam annişler,
iki gündür çok yanıyordum çorapları felan çıkarıyodum sonuç şifayı kaptım nezle oldum.portakal limon mandalina üçlüsüne başlasam çok iyi olacak.
aman yanıyorum diye benim gibi yalın ayak dolaşmayın
Sağol canım inşallah geçer su içmem lazım onu ihmal ediyorum. Sana da geçmiş olsun dikkat et vitamin al doğal yollardan dinlen mutlaka.
kızlar aranızda hamile yastığı kullanan varmı
ben epey zamandır direniyorum almamak için ama sanırım alıcam
nette biraz araştırdım bir sürü marka var
kullanan arkadaşlar hangi markanınkini kullanıyorsunuz
gizkan, ben az önce aradım hastaneyi. 32+0 cuma günü oluyor benim (sat a göre) farketmez dedi sekreter. pazartesi de gelseniz 32+0 yazarız dedi. 32. hafta içersinde olmak yeterliymiş, ama hastaneden hastaneye değişirmi bilemeyeceğim:44:
ben kullanıyorum hatta cokta rahat edıyorum onsuz uyuyamıyorum sanırım markası babyjemdi
kızlar aranızda hamile yastığı kullanan varmı
ben epey zamandır direniyorum almamak için ama sanırım alıcam
nette biraz araştırdım bir sürü marka var
kullanan arkadaşlar hangi markanınkini kullanıyorsunuz
ben mycey almıştım büyüklerden, şimdi çöpte, içini köpükle doldurmuşlar, strafor köpükler olur ya onların minik minik taneleri, onlar çıktı dağıldı. Uyuz bişeydi. Zaten pek kullanmamıştım yatakta kenarda yer kaplayıp duruyordu. Alırsan küçük bişey al, mycey asla alma. Bir de içindeki maddeyi kontrol edersen süper olur, yoksa çöp oluyor:)
canım ben bu ürünü almayı düşündüm
ancak biraz büyük kafam karıştı şimdi
https://www.hamileyastigi.com/bilgi.php?urun=2
geçmiş olsun canım sendede enfeksiyon çıkmış nasıl oluyo bende anlamadım dr antibiyotik verdi eczanedeki bayan 5 günlük hap var hemen geçer korkma dedi 35 haftaya kadar tutabilsem kızımı verirler kucağıma buarada oğluşuna maşallah çaktırmadan pehlivanmı yetiştiriyon karnındaa
Valla ben de anlamadım doktor normal dedi belirti de yok ben de bakalım perşembe ne diyecek ilaç verecek mi? Sen de ilaçlarını ihmal etme hemen geçsin gelecek 35'ler az kaldı inşallah yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.
ayşen ne yaptın kapı süsü bittimi.....pöfff midem yanıo ...
bendede belirti yok idrar yaparken yanma varmı dediler yok sık sık sıkışmıyorum çok şükür iyim başka şikayetimde yok az kaldı sıkalım dişimizi
Kız biter mi daha kalıp çıkarttım koyunları yıldızları falan kestim iki yıldız iki koyun diktim boyutlara karar vermekte zorlandık proje aşaması uzun sürdü yarın bir kuzu bir yıldız getiririm örnek olarak. Süt iyi gelir belki midene benim yemek borum yanıyor
iyi zaten kaç koyun varki üstünde biter biter tül almışmıydın kapıya sarmak için...bu arada şurubumu içtim cnm geçti
en güzeli köylerde yaşayanlar bu durumda.. süt,peynir,tereyağ, ekmek, yeşillik.. hepsini en doğalından üretip yiyorlar.. keşke imkan olsada her hafta kaynanamdan süt istesem..
bide son aylarda sizinde dikkatinizi çekmiştir mutlaka.. eskiden günlük sütlerin ömürleri sadece 2 gündü..3.güne kaldığında bozulurdu. bizim bakkalımız vardı,20 yıl işlettik ailecek.hatta bazen olurdu ki günü geçmeden bile bozulurdu..ama şuan öylemişimdi günlük sütlerin üzerindeki tarihlere bi bakın, rahat 5-6 gün süreleri var!!! bu nasıl GÜNLÜK SÜT oluyor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?