2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah yavruya kurtuluş savaşı gibi kilosu var :)) şaka maka 3.5-4 kiloyu bulur heral doğuma :))

hamile yastığı derken sırf göbek altı içinmi yoksa komple bacağın arasına alınan cinsten mi?

maşallah yavruya kurtuluş savaşı gibi kilosu var :)) şaka maka 3.5-4 kiloyu bulur heral doğuma :))

Ben bu ölçümlerin çok doğru olduğunu düşünmüyorum ben 3250 doğmuşum, eşim de 3150 doğmuş bizden olcağı en fazla 3500 zaten çok olmasın normal doğum istiyorum sağlıklı olsun da kuzum gerçi nasıl olursa olsun kısmetimizde ne varsa onu yaşayacağız.

bizim yine uykumuz geldi hepinize ve kuzularınıza iyigeçeler....tatlı tatlı uykular sabahda minnakların tepikleriyle en güzel şekliyle uyanmak nasip olsun inşallah....ayşen yarın görüşürüz cnm....

çok geçmiş olsun bende seni merak etmiştim ihmal etme bol c vitamini al

sağol canımcım.ben kendimi bu günlerde çok haddinden fazla yordum son haftalara kalmasın ev işi diye,ondan vücudum dayanmadı,dünde kocim camları silerken ona bez yıkadım cam açıktı ondan oldu.hemşirede çok tembihlemişti sakın nezle felan olma artık son aylarda sayılırsın ilaç felan kullanamazsın diye ama insanın elindemi.neyse halılarda geldi halı yıkamadan miss gibi olmuşlar bi tek onlar serilecek başka ev işi temizlik kalmadı

sen ne yaptın şekerin ne alemde inşallah düşmüştür.insülin diyordun ne oldu

ikinci günaydında benden gelsin
kızlar sizler emzirirken çatlak oluşmasın die şimdiden krem kullanmaya başladınızmı? ve ne kullanıyorsunuz yada ne kullanmayı düşünüyorsunuz? hep duyuyorum o meme çatlağı dogumdan bile daha zormuş cok acı cekiorlarmış:/ o yüzden gebeligin son aylarında kullanın diolar.

evet cnm kullanmak gerekiyormuş fakat ben daha kullanmaya başlamadım deneyimli birinden fikir almak lazım

bugün biraz baktım netten Garmastan Pomad ve lansinosh cok öneriliyor, bide doğal yöntemlerle susam yağı sürmek yada ayva çekirdeğini zeytinyagında bekletince jöle kıvamına geliomuş onu sürmekde cok iyimiş, en cok ne tavsiye edilcek bilmiorum tabi. ha bide catlak oluşmaması için emzirirken memenin etrafındaki kahverengi bölümün tamamını bebeğin ağzına yerleştirmek gerekiormuş ve emzirmeden önce ve sonra sütümüzü meme başına sürüp kurutmamız ıslak bırakmamamız gerekiormuş cnm

günaydın kızlar,

sabah sancı ile uyandım, serum takılacak birazdan ve tekrar nst ardındanda ultrason ile su kontrolü bakalım bugünkü durum ne çıkacak...

günaydın kızlar,

sabah sancı ile uyandım, serum takılacak birazdan ve tekrar nst ardındanda ultrason ile su kontrolü bakalım bugünkü durum ne çıkacak...

rabbim yardımcınız olsun, bu telaşeler yerini sevince mutluluga bıraksın inşallahh, rabbimin bir imtihanıdır ve sen alnının akıyla verirsin bu imtihanı inşallah cnm dualarımız senle ve diğer zor anlar yaşayan gebelerle cnm..

cnm 8. ayda başlamak lazımmış bende alıcam araştırıyorum ama alana kadar zeytinyağı sür istersen ben öyle yapıyorumm

günaydın kızlarrrr.. bende bugün bi panikle uyandım daha bisürü şey eksik die çalışırken herşeye yetişilmio ayın 3 ü bi gelseydi hayırlısıyla ... bende göğüs kremi alıcam bu hafta sonu lansinoh alıcam gamzecim bu arada allah yardımcın olsun herşey yoluna girer umarım en azından kontrol altındasın kötü bişi olmazz dua et bol boll

günaydın arkadaşlar bizde erkenciyiz bugün benim midem hep kötü ya offff mide yaması ekşimesi ağırlık hissi sürekli böle gigiyo.....

malgoc_ka...............cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle ve sabah ezanı okunrkende hep sanae dua ediyorum.....

bu arada arkadaşlar ben göğüs ucu kremini artık banyodan sonra sürmeye başladım...lansions kullanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…