- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #29.641
Herkese merhaba biz bugün doktora gittik şükür bir sorun yok. Oğluşum 1919 gr. olmuş boyu da 42 cm.Hala doğum pozisyounda inşallah son anda sürpriz yapmaz Büyümüş kuzucuğum benim ayakalarını dayayıp duruyor karnıma.
İdrar tahlilimizde enfeksiyon çıktı doktor emin olmak için idrar kültürü istedi perşembe belli olacak. İnşallah ilaç içmek zorunda kalmam kalırsk da artık yapacak bir şey yok. Kan değerlerim düşüktü geçen sefer ilacı değiştirip dozunu arttırmıştı doktor allahtan artmış böyle devam dedi. Bizden haberler bu kadar.
kızlar aranızda hamile yastığı kullanan varmı
ben epey zamandır direniyorum almamak için ama sanırım alıcam
nette biraz araştırdım bir sürü marka var
kullanan arkadaşlar hangi markanınkini kullanıyorsunuz
canım ben bu ürünü almayı düşündüm
ancak biraz büyük kafam karıştı şimdi
https://www.hamileyastigi.com/bilgi.php?urun=2
maşallah yavruya kurtuluş savaşı gibi kilosu var :)) şaka maka 3.5-4 kiloyu bulur heral doğuma :))
bizim yine uykumuz geldi hepinize ve kuzularınıza iyigeçeler....tatlı tatlı uykular sabahda minnakların tepikleriyle en güzel şekliyle uyanmak nasip olsun inşallah....ayşen yarın görüşürüz cnm....
çok geçmiş olsun bende seni merak etmiştim ihmal etme bol c vitamini al
ikinci günaydında benden gelsin
kızlar sizler emzirirken çatlak oluşmasın die şimdiden krem kullanmaya başladınızmı? ve ne kullanıyorsunuz yada ne kullanmayı düşünüyorsunuz? hep duyuyorum o meme çatlağı dogumdan bile daha zormuş cok acı cekiorlarmış:/ o yüzden gebeligin son aylarında kullanın diolar.
günaydın kızlar,
sabah sancı ile uyandım, serum takılacak birazdan ve tekrar nst ardındanda ultrason ile su kontrolü bakalım bugünkü durum ne çıkacak...
ikinci günaydında benden gelsin
kızlar sizler emzirirken çatlak oluşmasın die şimdiden krem kullanmaya başladınızmı? ve ne kullanıyorsunuz yada ne kullanmayı düşünüyorsunuz? hep duyuyorum o meme çatlağı dogumdan bile daha zormuş cok acı cekiorlarmış:/ o yüzden gebeligin son aylarında kullanın diolar.
günaydın kızlar,
sabah sancı ile uyandım, serum takılacak birazdan ve tekrar nst ardındanda ultrason ile su kontrolü bakalım bugünkü durum ne çıkacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?