- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #29.661
Herkese merhaba biz bugün doktora gittik şükür bir sorun yok. Oğluşum 1919 gr. olmuş boyu da 42 cm.Hala doğum pozisyounda inşallah son anda sürpriz yapmaz Büyümüş kuzucuğum benim ayakalarını dayayıp duruyor karnıma.
İdrar tahlilimizde enfeksiyon çıktı doktor emin olmak için idrar kültürü istedi perşembe belli olacak. İnşallah ilaç içmek zorunda kalmam kalırsk da artık yapacak bir şey yok. Kan değerlerim düşüktü geçen sefer ilacı değiştirip dozunu arttırmıştı doktor allahtan artmış böyle devam dedi. Bizden haberler bu kadar.
ikinci günaydında benden gelsin:d
kızlar sizler emzirirken çatlak oluşmasın die şimdiden krem kullanmaya başladınızmı? Ve ne kullanıyorsunuz yada ne kullanmayı düşünüyorsunuz? Hep duyuyorum o meme çatlağı dogumdan bile daha zormuş cok acı cekiorlarmış:/ o yüzden gebeligin son aylarında kullanın diolar.
kızlar gamzeyi doğuma alıcaklar 1:30 da topiğimizin ilk bebişi geliyor haberiniz olsun dua bekliyor hepimizden
kızlar gamzeyi doğuma alıcaklar 1:30 da topiğimizin ilk bebişi geliyor haberiniz olsun dua bekliyor hepimizden
günaydın kızlar
uzun zamandır sadece okuyordum yazamadım.. ailem trafik kazası gecirdi onların yanına gittik. sonra onlar geldiler bize.
ufak tefek yaraları vardı onların hastane işleriyle ilgilendik. bende işteyken forumu takip ettim.
malkoçun yatışını takıp etmiştim. umarım saglıkla gelir bebeği. artık mart anneleri olarak dogumlara baslıyoruz demek.
erken gelen bebişler saglıkla gelsin. tüm bebişler saglıkla gelsin.
iki gündür cok etkilendim ki sabaha karsı rüyamda dogum yaptıgımı gördüm. cok erken dıyorum ama saglıklı doguyor.
günaydın kızlar
uzun zamandır sadece okuyordum yazamadım.. ailem trafik kazası gecirdi onların yanına gittik. sonra onlar geldiler bize.
ufak tefek yaraları vardı onların hastane işleriyle ilgilendik. bende işteyken forumu takip ettim.
malkoçun yatışını takıp etmiştim. umarım saglıkla gelir bebeği. artık mart anneleri olarak dogumlara baslıyoruz demek.
iki gündür cok etkilendim ki sabaha karsı rüyamda dogum yaptıgımı gördüm. cok erken dıyorum ama saglıklı doguyor.
cnm cok geçmiş osun sende olduklarına göre sağlıkları yerinde......
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?