2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah canımİnş.ilaç içmek zorunda kalmazsın ben de yarın sabah yaptırıcam kan ve idrar tahlili....

ben geçen gün sağlık ocağına gittim.hemşire emzirmeyi anlattı..krem sür dedi.hangisi diye sordum, farketmez, nemlendirici bi krem sür dedi...

Kızlar bişey sorucam..şu bikini bölgesi temizliği için tüğ dökücü krem kullanılabilirmi acaba...makineyle alıyodum eskiden, göremediğim için bıraktım...jilet kullanıyodum ama göremeyince o da kötü, kestim geçen gün...tüğ dökücü kremin zararı olurmu acaba

tüy dökücü krem hakkında bilgim yok ama ben olsam kullanmam cünkü kimyasal korkarım ben cnm, bende jilet yapıorum cok zor oluo ama yapacak başka bşey yokki:/

kızlar gamzeyi doğuma alıcaklar 1:30 da topiğimizin ilk bebişi geliyor haberiniz olsun dua bekliyor hepimizden

tüylerim diken diken oldu valla. bir anda heyecan yaptım. Allah hayırlı doğumlar nasip eylesin. dualarımız hep seninle gamzecim.
İlk kuzumuz geliyor kızlaaaarr:)) Annemize de kuzumuza da sağlıklar sıhhatler inşallah...

Gamzecim Allah yardımcın olsun inşallah sağsalim kucağına alırsın bebeğini. Tüylerim diken diken oldu valla yaa kalbim yerinden fırlayacak sandım doğuma alacaklarını öğrenince seni.. Sağlıklı güzel haberlerin gelir inşallah sabırsızlıkla bekliyorum

günaydın kızlar
uzun zamandır sadece okuyordum yazamadım.. ailem trafik kazası gecirdi onların yanına gittik. sonra onlar geldiler bize.
ufak tefek yaraları vardı onların hastane işleriyle ilgilendik. bende işteyken forumu takip ettim.
malkoçun yatışını takıp etmiştim. umarım saglıkla gelir bebeği. artık mart anneleri olarak dogumlara baslıyoruz demek.
erken gelen bebişler saglıkla gelsin. tüm bebişler saglıkla gelsin.
iki gündür cok etkilendim ki sabaha karsı rüyamda dogum yaptıgımı gördüm. cok erken dıyorum ama saglıklı doguyor.

kızlar gamzeyi doğuma alıcaklar 1:30 da topiğimizin ilk bebişi geliyor haberiniz olsun dua bekliyor hepimizden

ayyyyyyyy canım ya gözümden yaşlar aktı birden okuyunca rabbim yar ve yardımcıları olsun ilk meleğimiz aceleci cıktı rabbim ona uzun ömürler nasip etsin inşallah...................

Canım ailene çok geçmiş olsun....

cnm cok geçmiş osun sende olduklarına göre sağlıkları yerinde......

bnmde gözlerim doldu hiç bukadar etkilencemi sanmıodum, gamzeye ve bebegine rabbm yardm etsn inşallah herşey yolunda gider ve ikiside sapasağlam kurtulurlar, darısı zamanı gelince bizlerin başına inşallahh sağ salimm.

cnm çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…