2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlarrr...

Bizde doktora gittik bi sürü kan verdik ama sonuçlar 6 gün sonra çıkcakmış bakalım hayırlısı...

Gamze bugün bebişine kavuşuyor demek, hayırlı doğumlar olsun sağlıkla kurtulsunlar ikiside inşallah çok sevindim kuzusu 18 Ocak doğumlu olcak benim de bugün doğum günümmmmmmmm :119::119::119::119::119: demek ki çok tatlı çok zeki çok çalışkan çok mikemmellll bi bebek olcak kendimden biliyorum :)))

Neyse biz gidip kızımla bi karnımızı doyurup gelelim...

maşallah bebişine. tosuncuğumuza
ilacı değiştirdi doktorum demişsin. günde 1 kez ferro sanol dan günde 3 kez tardy ferona döndü benim doktor da dün. senin ilaç isimleri nasıldı? faydası olduğuna sevindim. umarım bende de faydası olur

çok geçmiş olsun cnm.

o zman doğum günün kutlu olsunnnnnnnn cnm nice nice senelere inşallah kızınla ve ailenleeeee

çok geçmiş olsun.

nice mutlu yıllara :103:

herkese günaydın...

kızlar gamzeyi doğuma alıcaklar 1:30 da topiğimizin ilk bebişi geliyor haberiniz olsun dua bekliyor hepimizden

gamzeye hayırlı doğumlar diliyorum, inşallah sağlıkla kavuşur bebeğine...

çok çok geçmiş olsun, neyse ki hafif atlatmışlar...

iyi ki doğdun melikecim, sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara, yaşlara...

Afiyet olsun canım....
Doğum günün kutlu olsun nice güzel yıllara....:119::119:

Günaydın kızlar Melikecim doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara kızınla beraber.İnş.Gamze sağlıkla kavuşur kızınına ilk meleğimiz biraz aceleci çıktı dualarım onunla vee gelelim bana sonuçları göstermeye gittik kanım düşük çıktı ve idrarda enfeksiyon çıktı çok değil dedi doktor ama yine de ilaç yazdıı

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım...

benmde canım sıkıldı kızlar ya ablamlarla gurbetteyiz antalyada oturuo onlar biz manisada oturuyoruz, senede iki sefer görüşüoruz zaten, karne tatilinde gelcekler işte bu haftasonu ama ben göremicem onları çünkü yegenlerim su çiçeği olmuş( bebeğime sakıncası varmış o yüzden hasret kalıcam cok üzüldüm yaa((

Doğum günün kutlu olsun canımmmm saglıklı uzun birr ömür nasip etsin Rabbim inşallah.
Gamzenin haberini alınca elim ayagım birbirine dolandı cok ama cok heyecanlı yaa kavusuyo bebegine Allah ın izni ile . Burda ben dogurucam 1.30 a kadar herhalde ölücem heyecandan.

geçmiş olsun canımmm. sen takma kafana bende aynı sorunu yasadım 2 hafta önce. antibiyotigi 1 hafta kullan yetiyo. kanımda cok düşüktü ilacımı degiştirdi Ferplex kullanıyorum artık sabah 1 tüp aksam 1 tüp. tansiyonum eskisi gbi düşmüyor nabzım da 110 lara düştü. sanırım kansızlıgıma daha iyi geldi.
az kaldı az az daha sabredebilseydik hastalıksız kavuscaz bebişlere ama

günaydın kızlar tünaydın olmak üzereyken:)

gamze Allah yardımcın olsun canım,çok duygulandım..herşey yolunda gidecek,sağsalim doğcak bebişin inşallah Nazar

azeri geçmiş olsun canım

yasminka Allah esirgemiş aileni..çok geçmiş olsun

benim de kızımın beşiğini kuruyor mobilyacı amcaları,kendi odamızdan yer açtık,babamızı sıkıştırdık kızıma yer açtık

inşallah montajdan sonra foto ekliycem becerebilirsem

çok geçmiş olsun.

teşekkür ederim kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…